plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mala29_ wrote:Wosebka wrote:mala29_ wrote:hej wosabko
pa pa kiti
hej Mała:)jak tam sampoczucie?:)bo moje takie sobie..cosik sie wyspać nie moge ostatnio...i mnie głowa boli..
wosabko ja w ciagu dnia czuje sie ok najgorzej jest przychodzi wieczur bo wtedy spac mi sie chce strasznie i nie mam sily siasc do kopa i poczytac was.
no a ja mam na odwrót:)spac mi sie chce do południa..potem przechodzi..tyle ze obowiązki domowe nie pozwalaja mi potem do was zagladać tyle ile bym chciała... -
Muska wrote:karoam wrote:Dzień dobry dziewczynki
Dzisiaj tempka w dół więc @ pewnie przyjdzie
Jakiś mam taki nieciekawy nastrój i duże zwątpienie co do powodzenia tego cyklu, wogóle jakoś tak dziwnie
No ale jutro wolne więc choć jeden pozytyw
Miłego dnia
Karoam ja widzę jeszcze drugi pozytyw na dobry dzień - słoneczko
U mnie dzisiaj śnieg za oknem pada, ziiiimno strasznie i tylko by człowiek pod kołderka został, a tu do pracy trzeba było iść...
A wolne to już w ogóle - święto normalniehihi. Poleniuchuj sobie. Co ma być to będzie
Mówię z autopsji
Niedawno to przerabiałam.
A powiedz, jaka jest różnica czasu?
No tak- sloneczko nastraja pozytywniePrzesylam go duuuuuzo do Was
Roznica czasu chyba tylko godzinka- u mnie jest teraz 9.51Fedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:karoam wrote:Dzień dobry dziewczynki
Jakiś mam taki nieciekawy nastrój i duże zwątpienie co do powodzenia tego cyklu, wogóle jakoś tak dziwnie
Miłego dnia
U Ciebie karoam jeszcze żaden spadek, przecież w 5 dpo tez miałaś taką temperaturę. No ale czekamy cierpliwie na rozwój sytuacji...
Ale cos mam zle przeczucia, i brzuchol zaczal pobolewac jak przed @ i te wzdecia i zaparcia wczoraj- u mnie to znaki rozpoznawcze dla nadchodzacej @
No ale dobra- juz nie marudze
Dzisiaj wyrywankotrzymajcie kciuki zeby latwo poszlo
-
karoam wrote:Muska wrote:karoam wrote:Dzień dobry dziewczynki
Miłego dnia
Karoam ja widzę jeszcze drugi pozytyw na dobry dzień - słoneczko
U mnie dzisiaj śnieg za oknem pada, ziiiimno strasznie i tylko by człowiek pod kołderka został, a tu do pracy trzeba było iść...
A wolne to już w ogóle - święto normalniehihi. Poleniuchuj sobie. Co ma być to będzie
Mówię z autopsji
Niedawno to przerabiałam.
A powiedz, jaka jest różnica czasu?
No tak- sloneczko nastraja pozytywniePrzesylam go duuuuuzo do Was
Roznica czasu chyba tylko godzinka- u mnie jest teraz 9.51
Och zazdroszczę tego słoneczka!
Tak mnie ta myśl o wygrzewaniu się na słońcu natchnęła, że muszę jakieś solarium w okolicy znaleźć i trochę się napromieniowaćkaroam lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Muska, wlasnie to sloneczko to najwiekszy pozytyw Egiptu- nawet jak czlowiek ma zly dzien, to promyczki wszystko rekompensuja
Eeech, nic mi nie mów... Uwielbiam słońce (jak chyba wszyscy, no oprócz wampirów i trolli).
A do śnieżku czasem nie tęsknisz??karoam lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:czesc dziewczyny
zrobiłam na waszą prośbę test i nie mam już złudzeń tylko jedna krecha
nic nie rozumiem czemu natura tak sobie ze mnie zadrwiła...
pokaże wam jak wygladał mój test z 12dnia po owulacji
https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html?category=3&brand=7p&preg_from=&preg_to=
ja już nic nie rozumiem...
Cześć to mamy podobny wykres a mnie test pokazał jedną kreche masakra -
nick nieaktualnyHej Babeczki
Kiti, Kaja - weszłam tu tak wcześnie ze względu na Wasze wykresy ...a poszłam spać znów dużo za późno - net mnie wciągnął strasznie - a nie rysowaniea wstałam za wcześnie i ledwo żywa teraz jestem...
Kiti - po 1 który test to Twój, bo ja jak otwieram tego linka to widzę calą listę testów, to ten pink z 13 dnia? Popieram Rucię - jeśli test wyszedł pozytywnie warto by zbadać betę, może coś jednak jest na rzeczy.
Kaja,Twój spadek to nie spadek! Twój wykres bardzo mój przypomina (gdy temperatury z fl są nie za wysokie) i uważam, że jeszcze nic straconego
A w ogóle to przecież dziewczynki są już po terminach @, więc to nie tak,że testowały przed, prawda?
No nic...uzbrojona w nową wiedzę mogę zmykać robić nam śniadanko . Miłego dnia i oby bez jakiegoś zalania mi tu było!!!Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:2 kreski- tak mieszkam w Egipcie
mauysia- do sniego nie tesknie nawet odrobineZa to moj A. chcialby bardzo snieg zobaczyc kiedys
Ola- mieszkam w centrum ale akurat z balkonu widze morze
naprawde mieszkasz e Egipcie? co cie az tak wywialo hihihihi ale spoko.Dlugo juz?karoam lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, myślałam, że się dziś nie do budzę, wstałam o 8 nieprzytomna.
Rucia to chyba do mnie masz tylko z 15km
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6