plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:2 kreski- tak mieszkam w Egipcie
mauysia- do sniego nie tesknie nawet odrobineZa to moj A. chcialby bardzo snieg zobaczyc kiedys
Ola- mieszkam w centrum ale akurat z balkonu widze morze
ale Ci zazdroszcze06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
sylwia1985 wrote:karoam wrote:2 kreski- tak mieszkam w Egipcie
mauysia- do sniego nie tesknie nawet odrobineZa to moj A. chcialby bardzo snieg zobaczyc kiedys
naprawde mieszkasz e Egipcie? co cie az tak wywialo hihihihi ale spoko.Dlugo juz?
naprawde
Juz jakies 2 lata -
Witam
u mnie kuba juz dzis lepiej wczoraj w dzień i dziś narazie nie ma goraczki
ma tylko maly katarek
Snieg troszke pada u mnie ;( ja chce juz wiosne .
ja to chyba dzis usne ogladam do pólnocy tv a teraz soac mi sie chce a młody o 7 rano juz pobudke mi zrobil .
Miłego dnia i zeby do żadnej nie prylazła wredna @ .gocha04, karoam, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:karoam wrote:2 kreski- tak mieszkam w Egipcie
naprawde mieszkasz e Egipcie? co cie az tak wywialo hihihihi ale spoko.Dlugo juz?
patrzac na nasza pogode nie obraziłabym sie gdyby mnie tez tak wywiało:)Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Blondi22 wrote:Witam
ma tylko maly katarek
ja to chyba dzis usne ogladam do pólnocy tv a teraz soac mi sie chce a młody o 7 rano juz pobudke mi zrobil .
Miłego dnia i zeby do żadnej nie prylazła wredna @ .
Blondi, ty zawsze masz tak dlugie cykle?06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:karoam wrote:2 kreski- tak mieszkam w Egipcie
ale Ci zazdroszcze
jesli sloneczka to faktycznie mozna pozazdroscicWszystkim zycze takich slonecznych dni jak tu
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
2 kreski wrote:Blondi22 wrote:Witam
ma tylko maly katarek
Blondi, ty zawsze masz tak dlugie cykle?
czesto ... -
Blondi22 wrote:2 kreski wrote:Blondi22 wrote:Witam
ma tylko maly katarek
czesto ...
nie probowałas ich jakos uregulowac?06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Shagga_80 wrote:Hej Babeczki
Kiti, Kaja - weszłam tu tak wcześnie ze względu na Wasze wykresy ...a poszłam spać znów dużo za późno - net mnie wciągnął strasznie - a nie rysowaniea wstałam za wcześnie i ledwo żywa teraz jestem...
Kiti - po 1 który test to Twój, bo ja jak otwieram tego linka to widzę calą listę testów, to ten pink z 13 dnia? Popieram Rucię - jeśli test wyszedł pozytywnie warto by zbadać betę, może coś jednak jest na rzeczy.
Kaja,Twój spadek to nie spadek! Twój wykres bardzo mój przypomina (gdy temperatury z fl są nie za wysokie) i uważam, że jeszcze nic straconego
A w ogóle to przecież dziewczynki są już po terminach @, więc to nie tak,że testowały przed, prawda?
No nic...uzbrojona w nową wiedzę mogę zmykać robić nam śniadanko . Miłego dnia i oby bez jakiegoś zalania mi tu było!!!
Prawda ja jestem 3 dni po terminie ale zobaczymy co będzie .....a jeszcze dziś jak to na złość chyba coś chorubsko się przypaletalo ,ale może niekaroam lubi tę wiadomość
-
2 kreski wrote:Blondi22 wrote:2 kreski wrote:Blondi22 wrote:Witam
ma tylko maly katarek
czesto ...
nie probowałas ich jakos uregulowac?
wiesz kiedys przed zajsciem w ciaze brałam dupka a po ciaży to wiadomo nie zwracało sie uwagi na to jakie one sa. a od jakos pól roku obserwuje cykle.
ale wiem że zawsze miałam nieregularne cykle -
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:2 kreski wrote:Blondi22 wrote:2 kreski wrote:Blondi22 wrote:Witam
ma tylko maly katarek
czesto ...
nie probowałas ich jakos uregulowac?
wiesz kiedys przed zajsciem w ciaze brałam dupka a po ciaży to wiadomo nie zwracało sie uwagi na to jakie one sa. a od jakos pól roku obserwuje cykle.
ale wiem że zawsze miałam nieregularne cykle
a co na to twoj lekarz? nie proponował czegos? zwłaszcza ze starasz sie o dzidziusia06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek