plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:ja juz po obiadku.Moj spi a ja buszuje po necie...
A może tak obudziłabyś Go, zamiast buszować po necie
e tam dopiero biedak zasnal po sluzbie wiec jest z pewnoscia wydymany hihihihi
Mój Mąż przylazł wczoraj z treningu po 21 (po dwóch godzinach wylewania potu) i jak zobaczył ,że zgodnie z Jego życzeniem dostał talerz naleśniczków to mówi "jesteś najlepszą żoną na świecie"...po czym dodał "będzie co?" - mówię, tak naleśniki10 godzin pracy fizycznej potem 2 godziny treningu i On miał siły (i chęci) na coś jeszcze...jaki pech,że Żony libido spadło chyba już pod kreskę
haha dobry te Twoj mezulek... -
Beata wrote:no wyznaczyło choć wolałabym aby była dzien wcześniej
hhehe
tak Gosiu wiec będe Cię wspierac i oddawać Ci swoją energię
p.s. a ja Wam zrobię psikusa i nagle wskocze któregoś pięknego dnia pochwalić się nowinąhehe
na to czekam!Beata, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Beata wrote:heheh oh tak Ferdus tak byłoby najlepiej
p.s. tak masz rację ze mówiłam ale codziennie podlgądam i mnie nie wyrzuciłaśzrobiłaś to dopiero dziś kiedy sie postanowiłam odezwać heheh
osz cholera faktycznie uciekłaś min jak dopisywałam Karoam
to co ma Ciwpisać bo już sie sama pogubiłam?Beata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzieńdoberek kochane
Miałam wczoraj szerokie plany,sprzątanie w szafkach i trochę posiedzieć w końcu na forumale...mój mężuś jechał w trasę i zabrał mnie po drodze,bo koło domu przejeżdżał
wróciliśmy o 4 rano
no i dziś odsypialiśmy... teraz znowu do pracy pojechał. Ja zaraz na zakupy się wybieram,bo w lodówce światło a i w szafce w łazience świeci pustkami:proszek,płyny wszelkiego kalibru itd,itp
Ściskam was dziewuszki. Zajrzę wieczorkiem! Miłego popołudniaShagga_80, Beata, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:hej Libruś *)
no tak bo tak z zaskoczenia byłoby najprościej i bez stresu
Ok, to już rozumiem wszystko
ale wcześniej bylam naprawdę w 100 % przekonana nawet odstawiłam folik i castangus
narazie nic a nic nie biore, a dzien po ovu przyplątała sie infekcja (chyba po basenie,bo raczej nie zdarzają mi sie nigdy) wiec nawet jakby co to przy infekcji nie ma żadnych szans prawda?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:hehe Szaguś spoko niebawem wzrośnie napewno
pamiętasz swój 2 trymestr z Kubusiem? ja swój pamietam doskonale choć minęło już pare ładnych lat, ale takich przeżyć sie nie zapomina
Ja pamiętam nawet i I...i nie miałam wcale spadku ...no może później, jak już brzuchol był pokaźny...a może to wtedy Mężowi spadło? Teraz jest zupełnie inaczejŹle się czuję więc nie mam na nic ochoty
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:hej Libruś *)
ale wcześniej bylam naprawdę w 100 % przekonana nawet odstawiłam folik i castangus
narazie nic a nic nie biore, a dzien po ovu przyplątała sie infekcja (chyba po basenie,bo raczej nie zdarzają mi sie nigdy) wiec nawet jakby co to przy infekcji nie ma żadnych szans prawda?
Na co? Na zajście w ciążę? No coś Ty, ja z Kubą zaszłam właśnie podczas infekcji... -
Natuś miłego *)
Fedruś może nie bo zacznę się nakręcac znów heehhe
a tak nikt nawet na mnie nie zwróci uwaginatusia, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Natuś miłego *)
a tak nikt nawet na mnie nie zwróci uwagi
ja tez ten cykl zaczelam z castangusem i mam nadzieje ze cos pomoze a Tobie zycze zobaczenia wkrotce dwoch kresek...Beata lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:hehe Szaguś spoko niebawem wzrośnie napewno
pamiętasz swój 2 trymestr z Kubusiem? ja swój pamietam doskonale choć minęło już pare ładnych lat, ale takich przeżyć sie nie zapomina
Ja pamiętam nawet i I...i nie miałam wcale spadku ...no może później, jak już brzuchol był pokaźny...a może to wtedy Mężowi spadło? Teraz jest zupełnie inaczejŹle się czuję więc nie mam na nic ochoty
ale to pewnie niebawem minie jeszcze ze 3-4 tygodnie musi sie przemęczyć zanim wstąpi w Ciebie wulkan seksuShagga_80, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:hej Libruś *)
narazie nic a nic nie biore, a dzien po ovu przyplątała sie infekcja (chyba po basenie,bo raczej nie zdarzają mi sie nigdy) wiec nawet jakby co to przy infekcji nie ma żadnych szans prawda?
Na co? Na zajście w ciążę? No coś Ty, ja z Kubą zaszłam właśnie podczas infekcji...
ooo poważnie?a ja byłam pewna że to koliduje...
no to powoli sie nakręcam heheheh ale wariatka ze mnieno nic do terminu jeszcze masa czasu
p.s. a czym sie leczyłas wtedy pamietasz?Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:hehe Szaguś spoko niebawem wzrośnie napewno
ale to pewnie niebawem minie jeszcze ze 3-4 tygodnie musi sie przemęczyć zanim wstąpi w Ciebie wulkan seksu
Taaaa, hehehe...i tej wersji będę się trzymaćBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Natuś miłego *)
oj... tego to nie byłabym taka pewna;) na pewno wiele osób tu zwraca uwagę na wiele, wiele...Beata, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Beata wrote:Natuś miłego *)
ja tez ten cykl zaczelam z castangusem i mam nadzieje ze cos pomoze a Tobie zycze zobaczenia wkrotce dwoch kresek...
dzięki Sylwia ja Tobie rónież życzęmam nadzieje ze zobaczysz wcześniej niż ja
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Natuś miłego *)
coś ty! w tabelce czy nie i tak wiem, że w okolicach mojego terminu @ też patrzeć co u ciebie. Oczywiście nie tylko wtedy, bo cały czas zerkam co tam odnotowujesz.Libra, Beata, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
I jednak dnia wolnego jutro nie bedzie
dentysta mi termin przelozyl z dzis na jutro, wiec i ja wolne musialam przesunac
A tak sie cieszylam, ze jutro tylka nie rusze z wyra
Normalnie latam co chwila do toalety bo mam wrazenie, ze @ przyszla- boli mnie dokladnie jak przed @, bol plecow tez wrocil, migrena mnie od rana probuje dopasc ale sie ratuje tabletkami bo jak mnie dorwie w pracy to kaplica- nie dojde do domu o wlasnych silach...normalnie mam zly dzien i nawet sloneczko mi nie pomaga