plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:A w ogóle to muszę się Wam pożalić...zrobiłam właśnie zupkę pomidorową (z mojego bezblutaminianowego rosołku, który był wyjątkowo smaczny) i wyszła mi straszna....jednak zupa pomidorowa wychodzi mi tylko z glutaminianem
Saggi po po prostu Twpoje kubki smakowe są przyzwyczajone to czegoś innego ale zdrowie najważniejsze, ja tez bym chciała jeść tylko zdrowe rzeczy tylko u mnie by tego nie ruszyli, wiec trzeba gotować tak żeby chcieli jeść
Dokładnie tak
Mój Mąż zje wszystko, ale ostatnio na urodzinach mojej mamy spytała Go moja siostra "i smakuje Ci taki rosół - sama woda" a On uśmiechnął się jednoznacznie i mówi "tak" ...myślałam,że szlag mnie trafi -
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a gdzie Twój wykres?
zaglądam codzien szukam nawet napisałam priv ale chyba nadal nie dochodzą do niektórych?
w stopce:) i na tablicy dla przyjaciółek:)
na priv nic nie miałam...
no tak teraz widzę ale codziennie zaglądałam naprawdę i nie było dla przyjaciólek był stary, w stopce nie było wcale, a jak weszłam w nick to było napisane że nieudostepniony na tablicy, ale już lecę zerknąc
p.s. nikt nie mówił że go nie widac? przeciez nie możliwe zebym tylko ja go nie widziała?
hej Libruś no jednak nie było go widać bo widz epo komentarzach ze wczoraj dopiero Szagga tez wpisała że no własnie go widac.... a rano jeszcze nie było
miałam problem techniczny... najpierw nie mogłam starego usunąć, a potem nie mogłam nowego dodać do stopki -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:A w ogóle to muszę się Wam pożalić...zrobiłam właśnie zupkę pomidorową (z mojego bezblutaminianowego rosołku, który był wyjątkowo smaczny) i wyszła mi straszna....jednak zupa pomidorowa wychodzi mi tylko z glutaminianem
Saggi po po prostu Twpoje kubki smakowe są przyzwyczajone to czegoś innego ale zdrowie najważniejsze, ja tez bym chciała jeść tylko zdrowe rzeczy tylko u mnie by tego nie ruszyli, wiec trzeba gotować tak żeby chcieli jeść
Dokładnie tak
Mój Mąż zje wszystko, ale ostatnio na urodzinach mojej mamy spytała Go moja siostra "i smakuje Ci taki rosół - sama woda" a On uśmiechnął się jednoznacznie i mówi "tak" ...myślałam,że szlag mnie trafi
czemu ? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam? zapytała czy smakuje mu Twój rosół?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyJa ostatnio na żadną zupę nie mam ochoty...zresztą na żadne ciepłe dania...kanapki mogę pochłaniać w ogromnych ilościach...wczorajszy rosołek też w gruncie rzeczy ze smakiem zjadłam (a Młody zażyczył sobie 2 razy dolewkę, więc Jemu na bank smakuje mój rosół "sama woda"
), dziś już nie koniecznie...trzeba było zostawić ten rosół
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:A w ogóle to muszę się Wam pożalić...zrobiłam właśnie zupkę pomidorową (z mojego bezblutaminianowego rosołku, który był wyjątkowo smaczny) i wyszła mi straszna....jednak zupa pomidorowa wychodzi mi tylko z glutaminianem
Dokładnie tak
Mój Mąż zje wszystko, ale ostatnio na urodzinach mojej mamy spytała Go moja siostra "i smakuje Ci taki rosół - sama woda" a On uśmiechnął się jednoznacznie i mówi "tak" ...myślałam,że szlag mnie trafi
czemu ? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam? zapytała czy smakuje mu Twój rosół?
Bo Jego reakcja jasno wskazywała,że Mu nie smakuje ! -
nick nieaktualnyBeata wrote:Szagga i widzisz to jest największa radośc jak gotujesz i sie zajadają ze msakiem
Kubuś na pewno...ten drugi zje wszystko...a dopiero potem "przy ludziach" wychodzi,że tak naprawdę to Mu to nie smakuje...no ale trudnoJak chce to niech sobie zje zupkę chińską
Beata, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a gdzie Twój wykres?
zaglądam codzien szukam nawet napisałam priv ale chyba nadal nie dochodzą do niektórych?
w stopce:) i na tablicy dla przyjaciółek:)
na priv nic nie miałam...
Libra szybko miewasz owulacje po okresie. Kurcze moze ja tez tak mam a o tym nie wiem no ale moj sluz nie wskazuje jeszcze ze ma nadejsc.
hehehe... w tej dziedzinie to jestem super ekspres;)Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Beata wpadła i od razu czas mi szybciej leci w pracy.
Jeszcze tylko 2h i będę free.
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:gocha04 wrote:Beata wpadła i od razu czas mi szybciej leci w pracy.
Jeszcze tylko 2h i będę free.
A ja znów nic nie zrobiłam, poza nieudaną zupąDobrze,że Młody zjadł ze smakiem, bo Jemu odlałam (zapobiegliwie) rosołku
jesteś zbyt surowa dla siebie, wyślij troche to posmakuję i ocenięEffcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
o kurczę już po 15,00 idę brać sie za tą zupke
a potem jeszcze skocze opalić się troszkę bo wtedy jak sie poparzyłam tak wiecej nie poszłam hehehe
wpadnę jeszcze wieczorkiem
miłego popołudnia i smacznego tym które zaraz na obiadek polecąShagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006