plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak i sprzęt AGD też się przewinął.
Dzięki Ola hehe
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
w uk może ie jeste tak tragicznie szkoda tylko że tak długo trzeba czekac na 1 usg w którym dopiero sie okaze czy wszystko oki i na wizyte u położnej usg są wsumie 3 przez całą ciaże
socjalne owszem jest fajne ale dla tych którzy chca tu zostac mnie to nie przekonuje i juz niemoge sie doczekac powrotu do domku:)i czestrzych usg u mojego gin który mi pomógł w zajsciu w ciąze:) a jak tu jest z ta opieką to niebawem sie przekonam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 14:48
Libra, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Do zobaczenia Shagga,
Cześć Fedri,
Muzarciu - 3mam kciukasy za cukiernię. A co tam miałabyś robić? A nie boisz się, że to będzie duża pokusa, żeby pałaszować te wszystkie smakołyki? Znając mój słodyczoholizm, ja bym się bała...
moja siostra chodzi do szkoły na cukiernika jest w 2 klasie i ma obrzydzenie do wszytkiego co jest słodkie hehe mówi że wystarczy jak sie tam napatrzy
ale przynajmniej prosiłam ja żeby zrobiła tort dla mojego P na urodziny z masy plastyczniej logo bmw ;)i sie zgodziła -
ann2224 wrote:w uk może ie jeste tak tragicznie szkoda tylko że tak długo trzeba czekac na 1 usg w którym dopiero sie okaze czy wszystko oki i na wizyte u położnej usg są wsumie 3 przez całą ciaże
socjalne owszem jest fajne ale dla tych którzy chca tu zostac mnie to nie przekonuje i juz niemoge sie doczekac powrotu do domku:)i czestrzych usg u mojego gin który mi pomógł w zajsciu w ciąze:) a jak tu jest z ta opieką to niebawem sie przekonam:)
A w UK można sobie tak po prostu z ulicy iść na betę? -
wiecie co napisze wam cos wesołego : dziś wstaję ,a na jednej wardze patrzę jakieś świństwo wywaliło ,a do tego jeszcze węzły chłonne powiększone z prawej strony ,a najlepsze ,ze gardło i migdał nie boli boze co za kaleka i tak od wczoraj wywrotka na glebę ,a dziś na ustach świństwo i węzły wielgachne !!!!
-
Ola_czeka wrote:ann2224 wrote:w uk może ie jeste tak tragicznie szkoda tylko że tak długo trzeba czekac na 1 usg w którym dopiero sie okaze czy wszystko oki i na wizyte u położnej usg są wsumie 3 przez całą ciaże
A w UK można sobie tak po prostu z ulicy iść na betę?
nie mam pojecia ale wydaje mi sie że nieja miałam to szczęście że byłam na urlopie 2 mies w polsce i tam zaszłam w ciąże tak wiec w polsce robiłam bete i w 4 tygodniu byłam u lekarza i dowiedziałam sie tylko tyle że ciąża wewnątrz maciczna i że jest pęcherzyk płodowy i to tyle teraz czekam na potwierdzenie utaj chociaz ta mała fasolka mi nie daje o sobie zapomniec:)
-
Muska wrote:Kaja wrote:Muska normalnie pójdę i kupię bo już mi ręce opadają nie radze sobie z tym !!! dziękuję za pomoc
czekaj kaja! To "colon", nie "colosan"Kurczę, pamięć mi szwankuje, niejestem pewna. Zapytaj w aptece na pewno będą znać.
ten colon to i ja miałam ale nie byłam w stanie tego przełknac bleee ;/ -
heh, tak piszecie o niezbyt duzym zainteresowaniem ciezarnymi w UK...no powiem Wam, ze tu to dopiero sa akcje- ciezarne do lekarzy nie chodza, usg nie robia, hormonow nie sprawdzaja, diety nie przestrzegaja...bo to wszystko fanaberie
A ze wciaze zaszly dowiaduja sie jak brzuch sie pojawia- bo o testach ciazowym tez wiekszosc nie slyszala
W Hurghadzie jest jeden gin, ktory wie jak ciaze prowadzic (mial 20-letnia praktyke w Niemczech) i wszystkie Europejki do niego lecaEgipscy ginekolodzy, to nawet nie zagladaja miedzy nogi
a bo jeszcze dziecku zaszkodza czy co
Ogolnie kompletna olewka, nawet porody najczesciej sa domowe...
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:heh, tak piszecie o niezbyt duzym zainteresowaniem ciezarnymi w UK...no powiem Wam, ze tu to dopiero sa akcje- ciezarne do lekarzy nie chodza, usg nie robia, hormonow nie sprawdzaja, diety nie przestrzegaja...bo to wszystko fanaberie
A ze wciaze zaszly dowiaduja sie jak brzuch sie pojawia- bo o testach ciazowym tez wiekszosc nie slyszala
W Hurghadzie jest jeden gin, ktory wie jak ciaze prowadzic (mial 20-letnia praktyke w Niemczech) i wszystkie Europejki do niego lecaEgipscy ginekolodzy, to nawet nie zagladaja miedzy nogi
o matko:) to ja bym dopiero tam schizy dostała:Dkaroam, muzarcia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze czasem sie zastanawiam, czy tutaj to nie jest "zdrowsze" podejscie- bez stresow, biegania na usg, klucia- typowe co ma byc to bedzie
I co najlepsze- tutaj standard rodziny to 2+3 (i to jest minimum)
Beata, Libra, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:heh, tak piszecie o niezbyt duzym zainteresowaniem ciezarnymi w UK...no powiem Wam, ze tu to dopiero sa akcje- ciezarne do lekarzy nie chodza, usg nie robia, hormonow nie sprawdzaja, diety nie przestrzegaja...bo to wszystko fanaberie
a Ty jak sobie z tym wszystkim poradzisz jak zajdziesz? tez już jestes przestawiona na ich myślenie?karoam lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie