Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pralki! Rozmawiałyśmy o pralkach.

mauysia lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak i sprzęt AGD też się przewinął.:) Dzięki Ola hehe

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola dasz radę ja tam wiem ,że my kobiety jestesmy silne !!! i sie nie poddajemy

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Cześć Ami,
    w sumie nic się nie działo, oprócz negatywnego testu Kiti, poza tym zupki kupki i takie tam.:)

Dzieki Gocha :)

Kiti szkoda ze sie nie udało, nastepny cykl będzie twój, a może jednak @ nie nadejdzie i test się pomylił :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    ola dasz radę ja tam wiem ,że my kobiety jestesmy silne !!! i sie nie poddajemy

Eeeee, pewnie, nie narzekam. Ale myśl o 2 miesiącach wolnego jest bardzo kusząca.

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w takim razie zmykma do łózeczka, miłego popoludnia dziewczynki :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w uk może ie jeste tak tragicznie szkoda tylko że tak długo trzeba czekac na 1 usg w którym dopiero sie okaze czy wszystko oki i na wizyte u położnej usg są wsumie 3 przez całą ciaże :( socjalne owszem jest fajne ale dla tych którzy chca tu zostac mnie to nie przekonuje i juz niemoge sie doczekac powrotu do domku:)i czestrzych usg u mojego gin który mi pomógł w zajsciu w ciąze:) a jak tu jest z ta opieką to niebawem sie przekonam:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 14:48

nick nieaktualny, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

event.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Do zobaczenia Shagga,
    Cześć Fedri,
    Muzarciu - 3mam kciukasy za cukiernię. A co tam miałabyś robić? A nie boisz się, że to będzie duża pokusa, żeby pałaszować te wszystkie smakołyki ;) ? Znając mój słodyczoholizm, ja bym się bała...

moja siostra chodzi do szkoły na cukiernika jest w 2 klasie i ma obrzydzenie do wszytkiego co jest słodkie hehe mówi że wystarczy jak sie tam napatrzy ;)
    ale przynajmniej prosiłam ja żeby zrobiła tort dla mojego P na urodziny z masy plastyczniej logo bmw ;)i sie zgodziła ;)

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    w uk może ie jeste tak tragicznie szkoda tylko że tak długo trzeba czekac na 1 usg w którym dopiero sie okaze czy wszystko oki i na wizyte u położnej usg są wsumie 3 przez całą ciaże :( socjalne owszem jest fajne ale dla tych którzy chca tu zostac mnie to nie przekonuje i juz niemoge sie doczekac powrotu do domku:)i czestrzych usg u mojego gin który mi pomógł w zajsciu w ciąze:) a jak tu jest z ta opieką to niebawem sie przekonam:)

A w UK można sobie tak po prostu z ulicy iść na betę?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co napisze wam cos wesołego : dziś wstaję ,a na jednej wardze patrzę jakieś świństwo wywaliło ,a do tego jeszcze węzły chłonne powiększone z prawej strony ,a najlepsze ,ze gardło i migdał nie boli boze co za kaleka i tak od wczoraj wywrotka na glebę ,a dziś na ustach świństwo i węzły wielgachne !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic ide sie leczyć buzole zozole papapa

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Kaja

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ann2224 wrote:

A w UK można sobie tak po prostu z ulicy iść na betę?

nie mam pojecia ale wydaje mi sie że nie :( ja miałam to szczęście że byłam na urlopie 2 mies w polsce i tam zaszłam w ciąże tak wiec w polsce robiłam bete i w 4 tygodniu byłam u lekarza i dowiedziałam sie tylko tyle że ciąża wewnątrz maciczna i że jest pęcherzyk płodowy i to tyle teraz czekam na potwierdzenie utaj chociaz ta mała fasolka mi nie daje o sobie zapomniec:)

event.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kaja wrote:
    Muska normalnie pójdę i kupię bo już mi ręce opadają nie radze sobie z tym !!! dziękuję za pomoc

czekaj kaja! To "colon", nie "colosan" :/ Kurczę, pamięć mi szwankuje, niejestem pewna. Zapytaj w aptece na pewno będą znać.

ten colon to i ja miałam ale nie byłam w stanie tego przełknac bleee ;/

a.png
    a.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh, tak piszecie o niezbyt duzym zainteresowaniem ciezarnymi w UK...no powiem Wam, ze tu to dopiero sa akcje- ciezarne do lekarzy nie chodza, usg nie robia, hormonow nie sprawdzaja, diety nie przestrzegaja...bo to wszystko fanaberie ;) A ze wciaze zaszly dowiaduja sie jak brzuch sie pojawia- bo o testach ciazowym tez wiekszosc nie slyszala ;)
    W Hurghadzie jest jeden gin, ktory wie jak ciaze prowadzic (mial 20-letnia praktyke w Niemczech) i wszystkie Europejki do niego leca :) Egipscy ginekolodzy, to nawet nie zagladaja miedzy nogi :D a bo jeszcze dziecku zaszkodza czy co :D Ogolnie kompletna olewka, nawet porody najczesciej sa domowe...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech może my serio za bardzo szalejemy? Za dużo się mówi, słyszy i czyta o problemach z zajściem i te nasze problemy (a przynajmniej ich część) to samospełniające się proroctwa?

karoam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    heh, tak piszecie o niezbyt duzym zainteresowaniem ciezarnymi w UK...no powiem Wam, ze tu to dopiero sa akcje- ciezarne do lekarzy nie chodza, usg nie robia, hormonow nie sprawdzaja, diety nie przestrzegaja...bo to wszystko fanaberie ;) A ze wciaze zaszly dowiaduja sie jak brzuch sie pojawia- bo o testach ciazowym tez wiekszosc nie slyszala ;)
    W Hurghadzie jest jeden gin, ktory wie jak ciaze prowadzic (mial 20-letnia praktyke w Niemczech) i wszystkie Europejki do niego leca :) Egipscy ginekolodzy, to nawet nie zagladaja miedzy nogi :D a bo jeszcze dziecku zaszkodza czy co :D Ogolnie kompletna olewka, nawet porody najczesciej sa domowe...

o matko:) to ja bym dopiero tam schizy dostała:D

karoam, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze czasem sie zastanawiam, czy tutaj to nie jest "zdrowsze" podejscie- bez stresow, biegania na usg, klucia- typowe co ma byc to bedzie ;) I co najlepsze- tutaj standard rodziny to 2+3 (i to jest minimum) ;)

Beata, nick nieaktualny, Dodi, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

a Ty jak sobie z tym wszystkim poradzisz jak zajdziesz? tez już jestes przestawiona na ich myślenie?

karoam lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam pewnie ze lepiej tak bez tego całego biegania ale nasza mętalność już taka jest

karoam lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1964 1965 1966 1967 1968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ