plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Beata wrote:Natuś miłego *)
Fedruś może nie bo zacznę się nakręcac znów heehhe
a tak nikt nawet na mnie nie zwróci uwagi
coś ty! w tabelce czy nie i tak wiem, że w okolicach mojego terminu @ też patrzeć co u ciebie. Oczywiście nie tylko wtedy, bo cały czas zerkam co tam odnotowujesz.
tak wiem Gosiu że Ty o mnie nie zapominasz *)
ale ja miałam taki fajny plan, zniknąc na ładnych pare dni, cicgho głucho a potem wpaść z plusikiemheheheh ale widze ze sie nie da was zaskoczyć jakby co? mój diabelski pal sie nie uda...
Libra, gocha04, Shagga_80, Fedra, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś a gdzie Twój wykres?
zaglądam codzien szukam nawet napisałam priv ale chyba nadal nie dochodzą do niektórych?
w stopce:) i na tablicy dla przyjaciółek:)
na priv nic nie miałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 13:37
-
Karoam co się odwlecze to nie uciecze.
Oby bólu po usunięciu zęba nie było to sobie we czwartek po odpoczywasz.
karoam lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBeata wrote:gocha04 wrote:Beata wrote:Natuś miłego *)
Fedruś może nie bo zacznę się nakręcac znów heehhe
a tak nikt nawet na mnie nie zwróci uwagi
coś ty! w tabelce czy nie i tak wiem, że w okolicach mojego terminu @ też patrzeć co u ciebie. Oczywiście nie tylko wtedy, bo cały czas zerkam co tam odnotowujesz.
tak wiem Gosiu że Ty o mnie nie zapominasz *)
ale ja miałam taki fajny plan, zniknąc na ładnych pare dni, cicgho głucho a potem wpaść z plusikiemheheheh ale widze ze sie nie da was zaskoczyć jakby co? mój diabelski pal sie nie uda...
hehehe diabeł diabełka nie przechytrzy;)Beata lubi tę wiadomość
-
otóż to Libra!
Beata lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyBeata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:hej Libruś *)
no tak bo tak z zaskoczenia byłoby najprościej i bez stresu
Ok, to już rozumiem wszystko
ale wcześniej bylam naprawdę w 100 % przekonana nawet odstawiłam folik i castangus
narazie nic a nic nie biore, a dzien po ovu przyplątała sie infekcja (chyba po basenie,bo raczej nie zdarzają mi sie nigdy) wiec nawet jakby co to przy infekcji nie ma żadnych szans prawda?
Na co? Na zajście w ciążę? No coś Ty, ja z Kubą zaszłam właśnie podczas infekcji...
ooo poważnie?a ja byłam pewna że to koliduje...
no to powoli sie nakręcam heheheh ale wariatka ze mnieno nic do terminu jeszcze masa czasu
p.s. a czym sie leczyłas wtedy pamietasz?
Byłam u gina (swoją drogą u Gościa w Piotrkowie Tryb) i On znalazł mi tam stan zapalny (ja o nim nie wiedziałam), przepisał mi Pimafucin i Pimafucort ale jako,że podczas kuracji miała być abstynencja (a my świeżo po ślubie) to postanowiłam - poczekam z lekami do jutra a dziś zabawimy się
Następnego dnia miałam zacząć stosować te leki, ale wyczytałam w ulotce,że nie zaleca się ich w ciąży a ja stwierdziłam, że przecież wykluczyć nie mogę,że właśnie wczoraj zaszłam i nie wzięłam...wzięłam je gdy zaczęłam mieć objawy zbliżającej się @ i byłam pewna,że nie zaszłam...jak później okazało się zaszłam
I umierałam ze strachu,na cholerę brałam te leki
-
Libra wrote:Beata wrote:Libruś a gdzie Twój wykres?
zaglądam codzien szukam nawet napisałam priv ale chyba nadal nie dochodzą do niektórych?
na priv nic nie miałam...
no tak teraz widzę ale codziennie zaglądałam naprawdę i nie było dla przyjaciólek był stary, w stopce nie było wcale, a jak weszłam w nick to było napisane że nieudostepniony na tablicy, ale już lecę zerknąc
p.s. nikt nie mówił że go nie widac? przeciez nie możliwe zebym tylko ja go nie widziała?
hej Libruś no jednak nie było go widać bo widz epo komentarzach ze wczoraj dopiero Szagga tez wpisała że no własnie go widac.... a rano jeszcze nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 13:45
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Tez Libry wykresu nie widziałam do wczoraj.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
nick nieaktualnyBeata wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a gdzie Twój wykres?
no tak teraz widzę ale codziennie zaglądałam naprawdę i nie było dla przyjaciólek był stary, w stopce nie było wcale, a jak weszłam w nick to było napisane że nieudostepniony na tablicy, ale już lecę zerknąc
p.s. nikt nie mówił że go nie widac? przeciez nie możliwe zebym tylko ja go nie widziała?
hej Libruś no jednak nie było go widać bo widz epo komentarzach ze wczoraj dopiero Szagga tez wpisała że no własnie go widac.... a rano jeszcze nie było
Ja też dopiero teraz widzę Libry wykres w stopce...ale w wykresach przyjaciółek widziałam -
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Beata wrote:hej Libruś *)
no tak bo tak z zaskoczenia byłoby najprościej i bez stresu
Ok, to już rozumiem wszystko
ale wcześniej bylam naprawdę w 100 % przekonana nawet odstawiłam folik i castangus
narazie nic a nic nie biore, a dzien po ovu przyplątała sie infekcja (chyba po basenie,bo raczej nie zdarzają mi sie nigdy) wiec nawet jakby co to przy infekcji nie ma żadnych szans prawda?
Na co? Na zajście w ciążę? No coś Ty, ja z Kubą zaszłam właśnie podczas infekcji...
ooo poważnie?a ja byłam pewna że to koliduje...
no to powoli sie nakręcam heheheh ale wariatka ze mnieno nic do terminu jeszcze masa czasu
p.s. a czym sie leczyłas wtedy pamietasz?
Byłam u gina (swoją drogą u Gościa w Piotrkowie Tryb) i On znalazł mi tam stan zapalny (ja o nim nie wiedziałam), przepisał mi Pimafucin i Pimafucort ale jako,że podczas kuracji miała być abstynencja (a my świeżo po ślubie) to postanowiłam - poczekam z lekami do jutra a dziś zabawimy się
Następnego dnia miałam zacząć stosować te leki, ale wyczytałam w ulotce,że nie zaleca się ich w ciąży a ja stwierdziłam, że przecież wykluczyć nie mogę,że właśnie wczoraj zaszłam i nie wzięłam...wzięłam je gdy zaczęłam mieć objawy zbliżającej się @ i byłam pewna,że nie zaszłam...jak później okazało się zaszłam
I umierałam ze strachu,na cholerę brałam te leki
czasem tak jest ze podczas infekcji i brania globulek sie zajdzie w ciaze. Moja znajoma tak miala- miala grzybice pochwy i gin zapisal jej globulki dopochwowe i jakis zel. Nie wiem jakim cudem uprawiali sex bo przeciez okropnie to boli i maz moze sie zarazic- wiem bo nie raz mialam grzybice ale do rzeczy... i wspolzyli wowczas i zaszla w ciaze, bo ze niby ten zel doprowadzil plemniki szybko do jajeczka.Nie wiem ile w tym prawdy....ale wszystko mozliwe -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:Libruś a gdzie Twój wykres?
Libra szybko miewasz owulacje po okresie. Kurcze moze ja tez tak mam a o tym nie wiem no ale moj sluz nie wskazuje jeszcze ze ma nadejsc. -
sylwia tyle że u mnie zaczeło sie juz po ovu wszelkie objawy, ale skoro zagnieżdżenie jest dopiero pare dni po ovu to pomyslałam że przy infekcji nie da sie zagnieździć...ale jak widac myliłam sieOliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szaguś bo ja własnie tez pimafucort i globulki macmiror ale podobno na tym etapie to nic nie szkodzi?
Jak zrobiłam test (i zalałam się łzami w pracy , gdzie go robiłam) zaraz wykonałam kilka telefonów, m.in, do tego Gina, moja Szefowa do swojego brata Gina i potem moja Ginka która prowadziła mi ciążę powiedziała to samo, a mianowicie - teraz te leki przepisuje się i w ciąży (a w ulotce na większości leków straszą)...Tak czy inaczej one nie utrudniają zajścia w ciążę na bankFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:sylwia tyle że u mnie zaczeło sie juz po ovu wszelkie objawy, ale skoro zagnieżdżenie jest dopiero pare dni po ovu to pomyslałam że przy infekcji nie da sie zagnieździć...ale jak widac myliłam sie
Myślę,że jedno nie ma z drugim nic wspólnego -
sylwia1985 wrote:Libra wrote:Beata wrote:Libruś a gdzie Twój wykres?
Libra szybko miewasz owulacje po okresie. Kurcze moze ja tez tak mam a o tym nie wiem no ale moj sluz nie wskazuje jeszcze ze ma nadejsc.
Cierpliwości... masz dość długie cykle więc jeszcze dobrych parę/paręnaście dni zostało do potencjalnej owu. -
Shagga_80 wrote:A w ogóle to muszę się Wam pożalić...zrobiłam właśnie zupkę pomidorową (z mojego bezblutaminianowego rosołku, który był wyjątkowo smaczny) i wyszła mi straszna....jednak zupa pomidorowa wychodzi mi tylko z glutaminianem
Saggi po po prostu Twpoje kubki smakowe są przyzwyczajone to czegoś innego ale zdrowie najważniejsze, ja tez bym chciała jeść tylko zdrowe rzeczy tylko u mnie by tego nie ruszyli, wiec trzeba gotować tak żeby chcieli jeśćOliwka 2006
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:Szaguś bo ja własnie tez pimafucort i globulki macmiror ale podobno na tym etapie to nic nie szkodzi?
Jak zrobiłam test (i zalałam się łzami w pracy , gdzie go robiłam) zaraz wykonałam kilka telefonów, m.in, do tego Gina, moja Szefowa do swojego brata Gina i potem moja Ginka która prowadziła mi ciążę powiedziała to samo, a mianowicie - teraz te leki przepisuje się i w ciąży (a w ulotce na większości leków straszą)...Tak czy inaczej one nie utrudniają zajścia w ciążę na bank
no tak ale z dwojga złego lepiej żeby utrudniły niz zaszkodziły potencjalnej ciaży
ale dobra nie nakrecam się, bo jeden dzien na ovu i zaczynam wierzyc....Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006