plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Libra wrote:cześć dziewczyny:)
Ami, świetnie, że z kruszynką wszytko ok
Mała:) trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie
Karoam... buuuu, że też musiała @ się przyszwędać
Rutka, kuruj się kobitko. Zdrówka!
Muzarciu... sił i wytrwałości życzę:*
co do mrozu... brak mi słów:(
Witja Libruś!Kurczę- nie poznaję Cię bez maskowego nicka
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:To dopiszcie mnie może tam do tej tabeli, ok? Jak kochać to księcia, jak się starać to na całego. Co mam podać? Miejsce zamieszkania, wiek, datę testowania i cykl?
podaj dane:
ilość cykli starań.... wiek... data kolejnej miesiączki... województwo -
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Ola_czeka wrote:Karoam, aaaaaaaaaaa coooooooooo oznaczaaaaa Twój nick?
Mój nick to skrót od Karolina Ammar
Eeeee liczyłam na coś w stylu: "Ta, która uśmiecha się do słońca"...
ja tez tak myslałam już miałan nawet któregos dnia zapytać ale jakoś mi wyleciało, zacząl się inny temat..Ola_czeka, karoam lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Libra wrote:cześć dziewczyny:)
Ami, świetnie, że z kruszynką wszytko ok
Mała:) trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie
Karoam... buuuu, że też musiała @ się przyszwędać
Rutka, kuruj się kobitko. Zdrówka!
Muzarciu... sił i wytrwałości życzę:*
co do mrozu... brak mi słów:(
Witja Libruś!Kurczę- nie poznaję Cię bez maskowego nicka
Znowu nie wpisało mojego tekstu:(
Libra
GDZIE-JEST-MASKA GDZIE-JEST-MASKA GDZIE-JEST-MASKAFedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:To dopiszcie mnie może tam do tej tabeli, ok? Jak kochać to księcia, jak się starać to na całego. Co mam podać? Miejsce zamieszkania, wiek, datę testowania i cykl?
podaj dane:
ilość cykli starań.... wiek... data kolejnej miesiączki... województwo
29......32....8 kwietnia....Wielka Brytania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam te co nadciągnęły na forum;-) Beatko nie ma innego leku na to...jest jeden ale jeszcze gorszy...mega dawka w ostateczności brana...nie chcę Wam marudzić...zjadam śniadanie i po nim mam wziąć dwa leki ale każdy osobno i z rana...Już wzięłam jeden...w trakcie jedzenia a drugi?
Normalnie będę wstawać o 4tej by się wyrobić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2013, 08:11
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Witam was no i mnie nie zalała ta podłość a temp wzrasta dziś 36,68 kurde co jest grane testy dwa zrobiłam ujemne ....kurde zjadlam tabsy na tarczyce już nie wiem czy iść ale na tą bete ohh
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczyny.
Przyszłam się przywitać i uciekam. Znowu jestem chora.
Ami gratuluje
Nie nadrobię Was bo nie mam siły.
Miłego dnia.
Rucieńko zdrowiej mi słonko...tak Cię mniej a jeszcze nam tu będziesz chorować....to ja bioprądy wysyłam ale kurde jak tak zimno to sie mogą po drodze zamrozić i połamać na pierwszym lepszym drzewie ech...zima zima a za tydzień wiosna ma nastać!!!!!Zdrówka kochana, dużo, dużo...
Panuje u Nas jakiś wirus który atakuje gardłoOd dwóch tygodni się z tym bólem borykam cholera, i nie mogę tego dziadostwa zwalczyć.
Posiedze z Wami trochęmauysia lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam was no i mnie nie zalała ta podłość a temp wzrasta dziś 36,68 kurde co jest grane testy dwa zrobiłam ujemne ....kurde zjadlam tabsy na tarczyce już nie wiem czy iść ale na tą bete ohh
Idź i wszystko będzie na 100% jasne.
Nie chcę tu być pesymistką, ale mi się ostatnio też wszystko opóźniło i tempka długo się wysoko trzymała, tyle że te testy ujemne właśnie wychodziły... no i potem @ przyszła...
Idź Kaja bo się będziesz denerwować.
...my tu też razem z Tobą