plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ola_czeka wrote:Hej Dziołchy, Karoam
Mauysia gdzie to tak zimno?! W Suwałkach!?
Nosz kurczę właśnie nie! W Poznaniu, który zwykle jest enklawą ciepła! Skandal normalnie
Wczoraj oglądałam pogodę, i aż mnie zamurowało! W Warszawie cieplej niż w Poznaniu -
Rucia wrote:muzarcia wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczyny.
Przyszłam się przywitać i uciekam. Znowu jestem chora.
Ami gratuluje
Nie nadrobię Was bo nie mam siły.
Miłego dnia.
Rucieńko zdrowiej mi słonko...tak Cię mniej a jeszcze nam tu będziesz chorować....to ja bioprądy wysyłam ale kurde jak tak zimno to sie mogą po drodze zamrozić i połamać na pierwszym lepszym drzewie ech...zima zima a za tydzień wiosna ma nastać!!!!!Zdrówka kochana, dużo, dużo...
Panuje u Nas jakiś wirus który atakuje gardłoOd dwóch tygodni się z tym bólem borykam cholera, i nie mogę tego dziadostwa zwalczyć.
Posiedze z Wami trochę
Ruciu, płucz gardło co chwilę szałwią - miej pod ręką zaparzoną szałwię i płucz b. często. Podobno BARDZO pomaga.Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:muzarcia wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczyny.
Ami gratuluje
Miłego dnia.
Rucieńko zdrowiej mi słonko...tak Cię mniej a jeszcze nam tu będziesz chorować....to ja bioprądy wysyłam ale kurde jak tak zimno to sie mogą po drodze zamrozić i połamać na pierwszym lepszym drzewie ech...zima zima a za tydzień wiosna ma nastać!!!!!Zdrówka kochana, dużo, dużo...
Panuje u Nas jakiś wirus który atakuje gardłoOd dwóch tygodni się z tym bólem borykam cholera, i nie mogę tego dziadostwa zwalczyć.
Posiedze z Wami trochę
To tak jak Dominik i ciągle wraca...zaczyna szczypać boleć i katar też to się cofa to nawraca...obstawiałam raczej alergię... -
Ola_czeka wrote:32 lata, pisałam w kolejności, o którą prosiła Libra.
Cykli starań niewiele mniej, ale nie wszystkie z obserwacją. Wpisujemy tylko te z obserwacją?
ah no tak faktycznie.... no raczej dzieczyny wpisywały z pełna obserwacją
ale to Ty decydujeszjeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLecę bo nie wyjdę a chcę coś zrobić przed rozmowami...papa
Rucia orofar jest wspaniałym rozwiązaniem na ból, ma lidokainę, która miejscowo znieczula, działa przeciwgrzybiczo i przeciwbakteryjnie, bo jak wiesz, gdy jest stan zap. i podrażnienie, to wirusowe może poddać się działaniu bakt. lub grzybów....tak już jest...to samo z niewinnym katarem i innymi infekcjami...i to nie jako straszenie a ciekawostka, bo pacjenci zdziwieni, że początek niewinny a później ciężi przebieg łagodnej infekcji...
Orofar max jest skrajnie miętowy jak ktoś nie lubi a zwykły ten seledynowy to jest łagodny ale nie miętowy tylko taki słodkawy...
Przy gardełku i katarze zero słodyczy, to samo tyczy się zap. oskrzeli i zap.płuc, bo zagęszcza wydzielinę...a na dodatek jak Wam się przydarzy infekcja pochwy, to absolutnie cukier odstawiamy...cukier nasila objawy, odżywia grzyb candida i odwleka wyleczenie...
To tyle ciekawostek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2013, 08:24
gocha04, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:32 lata, pisałam w kolejności, o którą prosiła Libra.
Cykli starań niewiele mniej, ale nie wszystkie z obserwacją. Wpisujemy tylko te z obserwacją?
Raczej tak.
A no to nawet lepiej, bo mnie to deprymuje.
To wywalam miesiące luzu i miesiące starań z lekarzem, monitoringu i samych testów owulacyjnych tak? Zostawiamy tylko starania z ovu? To wpiszcie mi 2.
I zaraz mi lepiej -
Muska wrote:Kaja wrote:Witam was no i mnie nie zalała ta podłość a temp wzrasta dziś 36,68 kurde co jest grane testy dwa zrobiłam ujemne ....kurde zjadlam tabsy na tarczyce już nie wiem czy iść ale na tą bete ohh
Idź i wszystko będzie na 100% jasne.
Nie chcę tu być pesymistką, ale mi się ostatnio też wszystko opóźniło i tempka długo się wysoko trzymała, tyle że te testy ujemne właśnie wychodziły... no i potem @ przyszła...
Idź Kaja bo się będziesz denerwować.
...my tu też razem z Tobą
Jestem po duphastonie już 8 dzień i i powinna być dawno ....jezu co za ufo ze mnie ehhh do odstrzalu jak nic -
Mazurciu to aż niemożliwe zeby tylko jeden lek był dręcz lekarza że cięzko akceptujesz te leki..
Ruciu witaj- zdrówka życzę nie dawaj sie chorobie
Kaja ja cały czas bylam za Twoją betą ..Rucia, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kaja wiem co czujesz ze mnie tez taki dziwoląg
ja jak miałam wywoływany okres lekarze dawali mi duuużo wieksza dawką a @ i tak ociagała sie jeszcze ponad 2 tygodnie
jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Kaja idz na bete skoro tempka wzrasta.
ja sie zastanawiam czy robic ten test czy nie w sumie w pierwszej ciazy nigdy swojego cyklu nie obserwowalam wiec nie wiem jak wygladał a testowałam dopiero jak bylam juz w 7-8 tyg ciazy.
a teraz w tym cyklu serduszkowalismy jak szyjka była najbardziej otwarta i przed i po tez tylko potem nie było tego skoku temp i niskie sa nadal -
nick nieaktualnyKaja wrote:Muska wrote:Kaja wrote:Witam was no i mnie nie zalała ta podłość a temp wzrasta dziś 36,68 kurde co jest grane testy dwa zrobiłam ujemne ....kurde zjadlam tabsy na tarczyce już nie wiem czy iść ale na tą bete ohh
Idź i wszystko będzie na 100% jasne.
Nie chcę tu być pesymistką, ale mi się ostatnio też wszystko opóźniło i tempka długo się wysoko trzymała, tyle że te testy ujemne właśnie wychodziły... no i potem @ przyszła...
Idź Kaja bo się będziesz denerwować.
...my tu też razem z Tobą
Jestem po duphastonie już 8 dzień i i powinna być dawno ....jezu co za ufo ze mnie ehhh do odstrzalu jak nic
Kaju nie strasz mnie duphastonemZa chwilę też mam zacząć go brać, a nie chciałabym, zeby cykl mi się wydłużył, bo czeka mnie HSG.
A poza tym wiecie ... dochodze do wniosku, że chyba nie mam owulacji już drugi miesiąc. Nic a nic mnie nie bioli, zazwyczaj pobolewał mnie prawy jajnik. Od dwóch miesięcy cisza. Zero objawów na owulację. -
nick nieaktualnyRucia orofar jest wspaniałym rozwiązaniem na ból, ma lidokainę, która miejscowo znieczula, działa przeciwgrzybiczo i przeciwbakteryjnie, bo jak wiesz, gdy jest stan zap. i podrażnienie, to wirusowe może poddać się działaniu bakt. lub grzybów....tak już jest...to samo z niewinnym katarem i innymi infekcjami...i to nie jako straszenie a ciekawostka, bo pacjenci zdziwieni, że początek niewinny a później ciężi przebieg łagodnej infekcji...
Orofar max jest skrajnie miętowy jak ktoś nie lubi a zwykły ten seledynowy to jest łagodny ale nie miętowy tylko taki słodkawy...
Przy gardełku i katarze zero słodyczy, to samo tyczy się zap. oskrzeli i zap.płuc, bo zagęszcza wydzielinę...a na dodatek jak Wam się przydarzy infekcja pochwy, to absolutnie cukier odstawiamy...cukier nasila objawy, odżywia grzyb candida i odwleka wyleczenie...
To tyle ciekawostek...len również pomaga oraz kisiel ale słabo słodzony...jak jest ochota na słodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2013, 08:28
-
muzarcia wrote:Blondi22 wrote:Dzień dobry
nadrobilam nie bylo duzo naszczescie;)
u mnie w tej chwili O stopni za oknem i coś widze ze może dzis jakies słonko wyjdzie
to mróz będzie większy jak słonko niestety...
no niestety pewnie do mnie dzis przyjdzie ten mróz w nocyjeju lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Rucia wrote:muzarcia wrote:Rucia wrote:Cześć dziewczyny.
Ami gratuluje
Miłego dnia.
Posiedze z Wami trochę
Ruciu, płucz gardło co chwilę szałwią - miej pod ręką zaparzoną szałwię i płucz b. często. Podobno BARDZO pomaga.
ja płukałam szawia ostoatnio jak gardło mnie bolało i te migdałki po 3 dniach przeszłojeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Rucia orofar jest wspaniałym rozwiązaniem na ból, ma lidokainę, która miejscowo znieczula, działa przeciwgrzybiczo i przeciwbakteryjnie, bo jak wiesz, gdy jest stan zap. i podrażnienie, to wirusowe może poddać się działaniu bakt. lub grzybów....tak już jest...to samo z niewinnym katarem i innymi infekcjami...i to nie jako straszenie a ciekawostka, bo pacjenci zdziwieni, że początek niewinny a później ciężi przebieg łagodnej infekcji...
To tyle ciekawostek...len również pomaga oraz kisiel ale słabo słodzony...jak jest ochota na słodkie
Już któryś raz jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy. Serio.Rucia, Blondi22, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość