plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
napisałam pozdrowienia od Was i że kciuki trzymacie
tyle że teraz ona pewnie już śpi..., musi odpocząćBlondi22, Libra, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyHej wpadam zajrzeć po wieści...i widzę,że nadal nic nie wiemy!
Kaja, a trzeba było posłuchać i iść na tę betę wczoraj czy nawet przedwczoraj, zamiast robić testów? Teraz byś miała jasność ...to co, dzwonisz dziś do gina i niech On myśli, tak?
A co z a-koczek?
Effcia, trzymam kciuki,żeby wyniki były dobre...no i żebyś zaraz zaciążyła
Mauysia, na którą dziś idziesz? Wiesz,że zaraz musisz odmeldować się z fotką?
No nic...zmykam ,bo my nadal bez śniadania. -
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
Ola_czeka.............2……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
podziekowała za Wasze pozdrowienia
czuję sie bardzo dobrze ale kazali jej leżeć, po południu mają ją wypuścicFedra, Libra, Blondi22, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Hej wpadam zajrzeć po wieści...i widzę,że nadal nic nie wiemy!
Kaja, a trzeba było posłuchać i iść na tę betę wczoraj czy nawet przedwczoraj, zamiast robić testów? Teraz byś miała jasność ...to co, dzwonisz dziś do gina i niech On myśli, tak?
A co z a-koczek?
No nic...zmykam ,bo my nadal bez śniadania.
Mam wizytę na 18:45. Oczywiście zamelduję się ze "zdjęciem kisielu" - tak mówił kiedyś na ciążowe zdjęcia USG mój kolega
Dobra, zabieram się do pracy, bo ile MOSZNA się obijaćFedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam Was Moje Drogie
tabelka myślę że jest już poprawna
Libra Kochana dziękuje za wiadomości na priv w tej sprawie
a-koczek widziałam zakończyła wykres niestety przyszła @...
kaju na trazie w tabelce nie robimy z Tobą nic ale idz dzisiaj na bete taka moja rada...
Effciu jestem przy Tobie myślami...
Mayusiu dzisiaj masz wizytę mam nadzieję ze zdąże jeszcze fotkę zobaczyć...
Ami Twoje maleństwo zaraz sobie oblukam...
Ruciu Kochana kuruj się i trzymaj dzielnie...
Muzi nie daj się hormoną a za dzisiejszy dzień równeiż trzymam kciuki i będe z Tobą myślami
Nie wiem czy kogoś ominełam jeśli tak to przepraszam ale mam dzisiaj duzo na głowie...mauysia, Beata, Libra, AGA 30, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
Ola_czeka.............2……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
Dzięki Fedra.Fedra lubi tę wiadomość
-
Hej laski. Kaja, Blondi idzcie na bete bedzie 100% jasnosc
Effcia ja tez trzymam kciuki!
Ruciu nie boj sie duphastonu, on ma wiele zalet, nie znam jego wad..
On nie wydluza cyklu, ale go normuje.
A w przypadku zaplodnienia pomaga sie zagniezdzic.
Ja w tym udanym- zaplodnionym cyklu bralam duphaston po owulacji i w tym tez mam brac. Bedzie dobrze!
Ciekawe co u Gadgetki i jej M.
mauysia, Rucia, Beata, Shagga_80, Fedra, Libra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Witam Was Moje Drogie
kaju na trazie w tabelce nie robimy z Tobą nic ale idz dzisiaj na bete taka moja rada...
Muzi nie daj się hormoną a za dzisiejszy dzień równeiż trzymam kciuki i będe z Tobą myślami
Nie wiem czy kogoś ominełam jeśli tak to przepraszam ale mam dzisiaj duzo na głowie...
Fedruś, wiem że wyjeżdżasz i dlatego znalazłaś chwilowo tabelkowe zastępczynie, ale umknęło mi chyba DOKĄD wybywasz.
Dokąd więc się wybierasz? -
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga_80 wrote:Hej wpadam zajrzeć po wieści...i widzę,że nadal nic nie wiemy!
A co z a-koczek?
No nic...zmykam ,bo my nadal bez śniadania.
Mam wizytę na 18:45. Oczywiście zamelduję się ze "zdjęciem kisielu" - tak mówił kiedyś na ciążowe zdjęcia USG mój kolega
Dobra, zabieram się do pracy, bo ile MOSZNA się obijać
Też bym chciała już di GinkiA tu calutki tydzień wytrzymać, a wcześniej porobić mam trochę badań, w tym hormony....a potem kolejne 2 tygodnie czekanie na USG genetyczne...ciąża to ciągłe czekanie na coś
A skoro o czekaniu mowa, masełko odmarzło, woda na mleczko przestygłą, pora robić nam śniadankoA potem do apteki, po witaminy,bo się wczoraj skończyły..
-
FEDRUŚ mnie ominełaś
:*
hmm szkoda ze koczka naweidziła@ ale tym abrdziej teraz zyczę udanego kolejnego cyklu
witajcie Plemniczko i Dodi
p.s. Kajuuuuuu?Dodi, Fedra, plemniczka, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
plemniczka wrote:Kurcze przez moją pokręconą pracę tak rzadko mam mozliwosc z wami pisac.
Ale jak tylko uda mi sie zajsc w ciaze ide na L4 i wtedy caly dzien bede z Wami;)
hehe ja tez w miarę możliwościjeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Fedra wrote:Witam Was Moje Drogie
Nie wiem czy kogoś ominełam jeśli tak to przepraszam ale mam dzisiaj duzo na głowie...
Fedruś, wiem że wyjeżdżasz i dlatego znalazłaś chwilowo tabelkowe zastępczynie, ale umknęło mi chyba DOKĄD wybywasz.
Dokąd więc się wybierasz?
jade do Austrii pooddychać świerzym górskim powietrzem
a przy okazji sobie od Was odpocznęOla_czeka, mauysia, Libra, Beata, kiti, Rucia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:mauysia wrote:Fedra wrote:Witam Was Moje Drogie
Dokąd więc się wybierasz?
jade do Austrii pooddychać świerzym górskim powietrzem
a przy okazji sobie od Was odpocznę
hehehe;P -
HEHE Fedruś to udanego wypoczynku
Libruś jeszcze nie ma opisu, czuje się dobrze juz by chciała wyjśc ale kazali poleźeć i wypocząćFedra, jeju lubią tę wiadomość
Oliwka 2006