plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
AGA30.................26.....30lat...........06.03......IUI……opolskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
kiti.........................5......25lat............11.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Dodi ......................5.....29lat...........03.04..................śląskie
Dziewczyny podać Fedruni na priv aktualizacje zanim pójdzie na zasłużóny urlop...muska, Aga i inne co mają potrzebę zmian;-)
DZIEŃ DOBRY!
2000 mnie strona ominęła, to rozumiem, że szampan, spełnienie marzeń i fasolinka też...ale wiecie co? Mam dość zastanawiania się jak to będzie i why my? Mam tak pełną głowę, że zaczynam myśleć o solidnym resecie, Trening autogenny Schultza itp.ech ech...
Wczoraj tak wybuchłam, tak się rozryczałam, tak krzyczałam, nigdy chyba nie dałam takiego upustu emocji...mój m. wczoraj pozmywał wszystkie gary...poszorował w kuchni...pierwszy raz chyba...nie wiem, czy to wynik tego, że aż mu się rozryczałam przed południem do słuchawki czy coś innego...powiem Wam, że te hormony to już ostatni raz biorę....jak nie uda się wyregulować cykli, już nie mówię o zafasolkowaniu, to nie mam zamiaru się truć i kropka!
Zacznę pić ziółka jakieś i koniec z hormonami...nawet nie wiem kiedy zjadać te tabsy...każdy ma być z jedzeniem a ja mam chudnąć, jednocześnie chyba nie wolno ich łączyć...także 3 śniadania, 3 kolacje i na szczęście w obiad nic nie biorę ale tu może powinnam folik i inne witaminy....już mam dość!!!! Jak tak dalej pójdzie to oszaleję! I to nie dlatego, że jestem niewytrwała, te hormony normalnie sieją ferment w moim życiu!
Muzarcia masz stara tabelkę. Fedra mnie już uaktualniła ostatnio...
hormony normalne sprawa. niekontrolowalne niestety....
Ja jak wam pisałam miałam przedwczoraj walkę na noże z moim m, tez się rozryczałam (=hormony okresowe) i nawyrzucałam mu co mnie boli itp. (oczywiście wszystko wyolbrzymione, bo dzisiaj tak nie myślę (=okres się skończył). Wczoraj za to mnie mile m zaskoczył, bo przyszedł z pracy z ogromniastym bukietem tulipanów na przeprosiny. Przyznał, że miałam w tym wszystkim trochę racji i że się będzie bardziej starać. Ale zaraz dodał że przesadzam i on tych wybuchów nie ogarnia
Będzie dobrze Muzarcia! Hormony kiedyś przestaniesz brać. Musisz przetrwać, to wszystko w imię wyższego celu.Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:i jak tu Mauysiu mieć pozytywne nastawienie do życia, jak ja mam zacząć spacery moje jak tu ciągle kłody pod nogi? Jak nie urok to sr.... wrrrr....
Muzarciu, no rzeczywiście ciężko... Ale żeby aż rezygnować z zaleceń lekarza? Ale skoro mówisz, że czujesz się masakrycznie... No ciężka sprawa. -
nick nieaktualnyJuż teraz raczej nie ma wyższego celu...muszę poczekać do końca kredytu, to za trzy lata aż...no nic będę miała 33 oj prawie 34 ale jak tak ma być jak m. tak chce, to mi już ostatnio wszystko jedno...najwyżej będę nieszczęśliwa a jak będę nieszczęśliwa to się od siebie odsuniemy i tyle będzie z tego...
-
nick nieaktualnyNie rezygnuję ale jak wziąć trzy hormony na raz, każdy musi być osobno, wieczorem i z jedzeniem ...no jak?
Powiem Ci mauysia, że ja jestem dobrze zorganizowana ale tego nie ogarniam....tabelka faktycznie może stara, bo chyba Aga się wypisała... to nie cytujcie już...szkoda mieszać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2013, 07:26
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Karoam..............2......27lat............15.03..................Egipt
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
Dobra mam już nowy pogląd...chciałam zobaczyć co w trawie piszczy i na stara trafiłam...taka zadufana jestem, że tylko opolskie wpisałam hehe
Muska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny:)
Ami, świetnie, że z kruszynką wszytko ok
Mała:) trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie
Karoam... buuuu, że też musiała @ się przyszwędać
Rutka, kuruj się kobitko. Zdrówka!
Muzarciu... sił i wytrwałości życzę:*
co do mrozu... brak mi słów:(karoam, Rucia, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć dziewczyny,
Mam nadzieję, że za dużo nie popiłyście z wiadomej okazji, bo to dopiero środek tygodnia, jutro część z nas idzie do pracy...
Ja się jubileuszowo obżarłam rosołem i TO LUBIĘ!
Blondi - tak, jest możliwa taka późna owulacja - oto przykładowe wykresy:
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/155895.html
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/155583.html
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/155497.html
Ale jeśli tak jest w Twoim przypadku, to temperatura powinna skoczyć lada dzień. Ciekawe, czy tak się stanie
dzieki mauysia
-
Libra wrote:cześć dziewczyny:)
Ami, świetnie, że z kruszynką wszytko ok
Mała:) trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie
Karoam... buuuu, że też musiała @ się przyszwędać
Rutka, kuruj się kobitko. Zdrówka!
Muzarciu... sił i wytrwałości życzę:*
co do mrozu... brak mi słów:(
Witja Libruś!Kurczę- nie poznaję Cię bez maskowego nickaLibra, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Ola_czeka wrote:Karoam, aaaaaaaaaaa coooooooooo oznaczaaaaa Twój nick?
Mój nick to skrót od Karolina Ammar
Eeeee liczyłam na coś w stylu: "Ta, która uśmiecha się do słońca"...mauysia, Beata, karoam, Rucia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
wITAJCIE KOCHANE
NADROBIŁA...
Mazurciu kochana może idź na konsultacje do niego i powiedz jak na Ciebie wpoływają może coś zaradzi , może zamieni na inne?
Mayuś u mnie też potwornie zimno..
Karoam w takim razie powodzenia w nowym cyklu *)
pozdrwaiam wszystkie cieplutko
a i czekamy na wiadomnośc od Effcikaroam, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie