plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola ja normalnie nie mogę, boska jesteś!!!!!!!!!!!! w te winogrona nie wierzę raczej
daj namiary na swojego dilera lepiej
a tak wogóle to witam się wieczorkiem :*
normalnie 30 stron ponad miałam do nadrobienia i niedawno świętowanko było a tu już 2023 wow
plemniczko pewno wymarzłaś w tym Krakowie, ale taki wypad zawsze warto sobie zafundować
Mauysia świetnie, że wszystko w porządku z Twoją kruszynką
Fedruś udanego wypoczynku życzę i nie ściemniaj, że my tu takie straszne jesteśmy
muzarciu Słoneczko, ale Cię te hormony wykańczają biedulko
kurcze dużo tego było i się pogubiłam
Kochane wogóle jesteście i chyba dobrej nocy muszę znowu życzyć bo już pewno wszystkie się kładziecie a ja nocny marek znowu posiedzę jeszczeplemniczka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w takim razie hej Libra i mala
ja też pójdę się zaraz kąpać a u mnie powiedzmy, że ok. Wczoraj świętowałam sobie w domu bez gości bo będą dopiero w sobotę, wypiłam flaszkę wina i poszłam w kimę heh
a u Was jak tam dziołszki?Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
właśnie widziałam, że jeszcze pół roku przed Tobą, ale warto się poświęcić dla takiego celu
czas szybko minie i ani się obejrzycie a będziecie szczęśliwymi rodzicami :* ja jutro na południe idę, ale rano muszę na jakieś zakupy skoczyć bo nie ogarnę tematu w sobotę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOooo, nie tylko ja jeszcze nie śpię
Witaj Libra;)
Ja właśnie chwilę poczytałam co tam pod moją nieobecność naskrobałyście no i mogę iść spać...porysowałam trochę, bo dostałam dziś nowe zlecenie, a że nie chce mi się spać to musiałam zajrzeć tu
I już mnie tu nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2013, 23:42
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Oooo, nie tylko ja jeszcze nie śpię
Witaj Libra;)
Ja właśnie chwilę poczytałam co tam pod moją nieobecność naskrobałyście no i mogę iść spać...porysowałam trochę, bo dostałam dziś nowe zlecenie, a że nie chce mi się spać to musiałam zajrzeć tu
I już mnie tu nie ma
to dobranoc:)