plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no dobra koniec marzenia Fedra kurcze normalnie ci zazdroszcze ehhh wypocznij za mnie też a moją @ jak możesz to weś do reklamówki i wyślij gdzie chcesz tak ,aby wróciła po 9 miesiącach .....reklamówkę ci podeślę ;-)z biedronki
Fedra lubi tę wiadomość
-
jejku jak fajnie mauysiu że maluszek rośnie i serduszko bije
Fedra tylko pamiętaj zakop jak najgłębiej się da no i w razie wu tablice rejestracyjne zakryj. W ogóle weź ją na tortury przed wyjazdem zaknebluj, zwiąż, oczy i uszy zakryj żeby nie mogła wiedzieć gdzie jedziei przemów jej tak aż jej w pięty wlezie
Kaja, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:i dupa ;( niestety nawet moj P nie dowierzal ze nic nie ma nawet cienia ...
buuuuuu...
Blondi... wybierz się do ginka... musisz wyregulować sobie cykle, bo one są za długie... możesz przez to za dużo czasu stracić... idź do ginka, proszę:* -
nick nieaktualny
-
Fedra nie drzyj się tak z tymi nartami, bo mój Wojcio usłyszy, zostawi mnie i poprosi Cię o rękę nie zważając żeś zajęta.
My od kilku lat tylko narty, narty, narty i w tym roku postawiłam veto, że chcę się wygrzać na plaży a nie marznąć w kolejce na orczyk.Fedra lubi tę wiadomość
-
Fedra nie drzyj się tak z tymi nartami, bo mój Wojcio usłyszy, zostawi mnie i poprosi Cię o rękę nie zważając żeś zajęta.
My od kilku lat tylko narty, narty, narty i w tym roku postawiłam veto, że chcę się wygrzać na plaży a nie marznąć w kolejce na orczyk. -
nic konkretnego troszkę jestem zasmucona bo to jeszcze leczenie potrwa. Teraz dostałam znów CLO na 3 miesiące. Jak się nie uda to znów na 3 miesiące lek dostane. Bo oni mają procedurę że pacjentka musi przejść 9 miesięczne łykanie tego leku, za mną już 3 miesiące są to jeszcze 6 zostało a potem najprawdopodobniej zaczną procedury przygotowawcze na in- vitro ale to się zobaczy jak skończę ta kuracje. Mam nadzieje ze tak długo czekać nie będę musiała na naszą kruszynkę.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
mauysia wrote:Helou gerls!
Na wizycie wszystko OK, malulek ma 34mm, chyba spał, bo się nie ruszał (a może jest jeszcze za mały?), serducho biło jak oszalałe, lekarz zapisał mi jakiś specyfik TARDYFERON z żelazem.
Za dwa tygodnie mam się stawić na to USG genetyczne.
Założył mi kartę ciaży, termin mam przesunięty na 12.10.
No i gites
Mauysia super wieści. Śpioch acz żywotny, zupełnie jak ciocia Ola.plemniczka lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:nic konkretnego troszkę jestem zasmucona bo to jeszcze leczenie potrwa. Teraz dostałam znów CLO na 3 miesiące. Jak się nie uda to znów na 3 miesiące lek dostane. Bo oni mają procedurę że pacjentka musi przejść 9 miesięczne łykanie tego leku, za mną już 3 miesiące są to jeszcze 6 zostało a potem najprawdopodobniej zaczną procedury przygotowawcze na in- vitro ale to się zobaczy jak skończę ta kuracje. Mam nadzieje ze tak długo czekać nie będę musiała na naszą kruszynkę.
Nawet jeśli - pół roku zleci jak z bicza strzelił, zobaczysz. Zwłaszcza, że idzie lato, lato zawsze szybko mija:) Nawet się nie obejrzysz, jak będziesz pisać nam na forum, że bierzesz ostatnią tabletę. Wspomnisz moje słowa.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:no tak ale wolała bym żebym aż tak długo już nie czekała na naszą kruszynkę i tak już jest długo wyczekiwana więc może już starczy.
Wiem, że często to trudne, ale myślę, że musimy wierzyć, że wszystko co nas spotyka dzieje się nie bez przyczyny. Więc kiedy minie tyle czasu, ile trzeba i przestaniesz brać clo, zajdziesz w ciążę i wtedy uznasz, że dokładnie tak miało to wyglądać i teraz już wiesz czemu nie zaszłaś w marcu 2013.
To pisałam ja, Ola, która przy następnej @ będzie miała ochotę pieprznąć wszystko i wyjechać w Bieszczady.Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzięwczynki ja nie jeżdze na zjazdówkach tylko na biegówkach
Mayusia super wieści
Ja się Kochane z Wami żegnam po powrocie nie obiecuje że wszystko nadrobię bo znając Was naskrobiecie masę stron ale liczę że Libra będzie mi sprawozdania robiła dzinne to jak wróce to sobie poczytam na poczcie
No to trzymajcie się ciepło Kochane jutro pakuje wszystkie Wasze @ do lekramówek ale z Lidra Biedronkowe wyszły
Buziam i do sklikania za jakieś 10 dni :*Libra, Ola_czeka, plemniczka, Dodi, gocha04, Blondi22, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
gocha04...............4......27lat............23.03..................mazowieckie
Libra.....................6..... 30lat............25.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
Ola_czeka.............2……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
Amicizia, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi