plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:tak tez na wyspach a jak mi tu to jako tako źle nie jest na pewno łatwiej jest żyć niż w Polsce ale niestety rodzina daleko. A jak tobie jest ile już siedzisz na wyspach?
Ja jestem tu tylko na kilka miesięcy - pracuję w polskiej firmie,która wysłała mnie tu na projekt (no, 2 projekty, bo niespodziewanie ze Szkocji przerzucili mnie do Anglii). Jak skończymy projekt - wracam do Polski.
Ale mieszkałam tu 9 lat temu i potwierdzam, że tutaj żyje się "łatwiej". Ale chyba w Polsce "lepiej"Więc nie żal mi było wracać, choć to życie za mnie zdecydowało, że zjechałam wtedy do Polski.
A Ty? Długo i NA długo tu? -
mala29_ wrote:a ja siedzę już z moim m. prawie 5 lat a ile jeszcze to nie wiem jak na razie siedzimy i jeszcze sobie pewnie posiedzimy ale to się zobaczy jeszcze. Na pewno posiedzimy do końca leczenia.
Leczenia? Znowu nie w temacie jestem, przyszłam tu o jakieś pół roku za późno. -
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:no tak jak inne staraczki leczymy się żeby mieć maluszka
a pewnie perfumy jej się spodobały i dlatego zdjęła hi hi hi aż ja ją nie poznałam
Nooooo to teeeeraaaaz jesteeeeem w szooooku!
Ja słyszałam same negatywne opinie o tutejszej medycynie, a tu proszę, siedzicie tu właśnie ze względu na leczenie... -
mala29_ wrote:Librus czy coś się stało że zmieniłaś avatara ? jeśli nie chcesz nie mów zrozumiem i nie będę naciskać.
Liberka jest w trakcie szukania avatarka bardziej sprzyjającego
więc szykujta się na zmianęLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mala29_ wrote:a tak wogóle to hej Fedra co tam u ciebie?
hej a to mój ostatni z wami wieczór na ovu potem się ewakuuję od Was na jakiś tydzień w sprawach tabelki zastępuje mnie Libra i MuzarciaAGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:hmm Blondi cholerka to musisz cos z tym zrobic. Umow sie do lekarza.. A bedziesz szla na bete jutro?
nie nie bede bo nie ma sensu jak test w tym dniu cyklu nie wyszedl
musze pomyslec jakiego lekarza wybrac bo od kad byłam na kontroli po porodzie tak od tamtej pory nie byłam ...
dobra ja uciekam do meża .
paWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2013, 17:48
plemniczka, Libra lubią tę wiadomość