plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola gdzieś poszła?
Siedzę, chleję wino, czytam Was i myślę jak bardzo jutro o 5:00 będę wk...wiona, że nie poszłam wcześniej spać.
a po jaką cholerę Ty wstajesz w sobotę o 5-ej rano?do pracy idziesz?jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No niestety. Mam taki głupi okres w pracy, realizuję projekt i pracuję 5 dni w tygodniu po 12 godzin, w sobotę po 10 i kilka godzin w niedzielę. to tylko niecały rok ale czuję że nie będzie to dobrze wpływać na starania.
no to faktycznie nie fajnie masz:(jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:przyszlam gdy wszystkie spac poszly..
Kaju szkoda cholibka ze jednak to nie TO. W nastepnym cyklu sie uda. OBY!
A dziewczyny jak wstawilyscie takie fajne ruszające sie obrazki?
wejdz w ten obrazek i tam Ci wyskoczy co i jak:)Uciekam bo zaraz mój mężulek wpadnie z pracy i będzie wyzywał ,że jeszcze tu siedzę buziaki:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 22:03
plemniczka, Beata, Libra, jeju lubią tę wiadomość
-
Witajcie wieczorkiem,
Widzę, że z Kajowej bety jednak kupaSiet.
Ola --> że masz niefajnie, to za mało. Ja bym powiedziała że masz masakrycznie, bo ja generalnie mam zajobka na punkcie przestrzegania przez pracodawcę 8-godzinnego dnia pracy. Chyba tak mi się zrobiło po urodzeniu dzieckaWolę być w chacie z dziubasem niż tyrać na firmę...
Właśnie obejrzałam ciekawy film hiszpański na TVP Kultura - "Aurora i archanioł" - całkiem ciekawy, główny aktor całkiem przystojny
A ja pozwoliłam sobie posiedzieć dłużej, bo jutro M ma dyżur porannego wstawania, a ja powitam dzień pewnie koło 9:30. Yes yes yes!
Dobrej nocki !!plemniczka, Kaja, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola gdzieś poszła?
Siedzę, chleję wino, czytam Was i myślę jak bardzo jutro o 5:00 będę wk...wiona, że nie poszłam wcześniej spać.
Też bym się winka napila ale dziś tabsy nie mogęmuzarcia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Witajcie wieczorkiem,
Widzę, że z Kajowej bety jednak kupaSiet.
Ola --> że masz niefajnie, to za mało. Ja bym powiedziała że masz masakrycznie, bo ja generalnie mam zajobka na punkcie przestrzegania przez pracodawcę 8-godzinnego dnia pracy. Chyba tak mi się zrobiło po urodzeniu dzieckaWolę być w chacie z dziubasem niż tyrać na firmę...
Właśnie obejrzałam ciekawy film hiszpański na TVP Kultura - "Aurora i archanioł" - całkiem ciekawy, główny aktor całkiem przystojny
A ja pozwoliłam sobie posiedzieć dłużej, bo jutro M ma dyżur porannego wstawania, a ja powitam dzień pewnie koło 9:30. Yes yes yes!
Dobrej nocki !!
No Mauysia, nie zawsze mamy tak jakbyśmy chcieli. Ale przemęczę się trochę i przynajmniej szybciutko wykończymy dom, bo chciałabym jak najszybciej zakończyć etap, kiedy wszystkie lampy mamy z jednej linii projektowej "oprawka i żarówka"Nina82 lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Dzień dobry!
Jak tam poranek dziewczęta?
Samirka- miłego dnia w szkole
Ola- dałaś radę podnieść się o 5?
Miłego dnia wszystkim!
Ooooooo jak miło, że jesteś!
Nawet nie było najgorzej, może nadal byłam pod wpływem wina i dlatego świat rysował się w jasnych barwach
A co Ty Karoam robisz tu o takiej porze? U Ciebie później, tak? Pracujesz? -
michaela wrote:Dzień dobry
nie wiem do którego okienka "pukać" więc zaglądam do Was . czy wiecie moze czy istnieje takie forum/strona jak ovu ale dla facetów, mojemu M. tez przyłoby sie meskie wsparcie
Oj nie wiem, teraz rzuciłam okiem na wątki w kategorii "męskie sprawy" ale tam też babki piszą...