X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:
    I jeszcze mnie wylogowywuje:(

dokładnie!!!! mam tak samo!!!

ja tam nie mam takich problemów-ciekawe od czego to zależy?

Pewnie nie walczyłaś z awatarem w ciągu ostatniej godziny:)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tez tak mam z avatarem i już do nich pisałam na ten temat i nic się nie zmieniło ,chociaż odpisali na meila ze poprawią ...

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    muszę dorwać Fedrę jak wróci z urlopu żeby mi opowiedziała cosik na temat tej histeroskopii :)10 dni ma jej nie być dobrze pamiętam?

może się odezwie za tydzień w sobotę:)

muzarcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja tez tak mam z avatarem i już do nich pisałam na ten temat i nic się nie zmieniło ,chociaż odpisali na meila ze poprawią ...

heloł samirka:) czytałam, że masz trochę cosik problemy z tarczycą?
    Meginka się dzisiaj o Ciebie pytała:)

samira lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    muszę dorwać Fedrę jak wróci z urlopu żeby mi opowiedziała cosik na temat tej histeroskopii :)10 dni ma jej nie być dobrze pamiętam?

masz z nią kontakt?

jeju lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

właśnie się dziwiłam dlaczego ostatnio bez awatar jesteś:)no to teraz już wiem

jeju lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:

ja tam nie mam takich problemów-ciekawe od czego to zależy?

Pewnie nie walczyłaś z awatarem w ciągu ostatniej godziny:)

no teraz nie nawet się zdziwiłam ostatnio że jak uaktualniałam stopkę to zostawili mojego delfinka w spokoju:)a Samirka już widziałam jakiś czas bez awatara jest.
    sprawdzę to na sobie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:55

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    samira wrote:

tego nie wiem ale idę do ogólnej po skierowanie do endo i może mi da na usg tarczycy a to z kolei kazała mi zrobić reumatolog ...ale ona nie moze mio dać skierowania na to...
    ato pisałam pod swoim wykresem niedawno :
    Dzięki dziewczyny ale na razie zawieszam staranka bo bardzo źle się czuję i zaczynam myśleć czy moje wszystkie dolegliwości i te kobiece i stawowe mają jednak podłoże w tarczycy ,muszę zrobić usg tarczycy i jeszcze raz badania pod tym katem bo jestem niesamowicie nerwowa i nadpobudliwa,serce mi niekiedy szybciej bije i robi mi się bardzo gorąco i słabo,i wtedy tez się pocę ,mam takie dziwne myśli ,może kurcze to na wiosnę się nasila ...a miałam kiedyś skierowanie do endokrynologa to olałam ,bo kiedyś miałam podwyższone lekko TSH a potem już dobre wyniki i nie poszłam...wiem ze poniekąd choroba jelit ma tu znaczenie ale te objawy znów się nasilają ehhh... już nie wyrabiam :(

i jeszcze to :
    no zapowiada się fajny cykl ale niestety muszę przerwę zrobić żeby zaleczyć chore jelita i stawy i zbadać tarczycę, zmienić gina itp...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:

masz z nią kontakt?

nie:) za granica jest, na koszty jej nie będę naciągać;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a od wczoraj przeziębiona trochę a jutro do szkoły idę ehhh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Libra wrote:
    samira wrote:

tego nie wiem ale idę do ogólnej po skierowanie do endo i może mi da na usg tarczycy a to z kolei kazała mi zrobić reumatolog ...ale ona nie moze mio dać skierowania na to...
    Dzięki dziewczyny ale na razie zawieszam staranka bo bardzo źle się czuję i zaczynam myśleć czy moje wszystkie dolegliwości i te kobiece i stawowe mają jednak podłoże w tarczycy ,muszę zrobić usg tarczycy i jeszcze raz badania pod tym katem bo jestem niesamowicie nerwowa i nadpobudliwa,serce mi niekiedy szybciej bije i robi mi się bardzo gorąco i słabo,i wtedy tez się pocę ,mam takie dziwne myśli ,może kurcze to na wiosnę się nasila ...a miałam kiedyś skierowanie do endokrynologa to olałam ,bo kiedyś miałam podwyższone lekko TSH a potem już dobre wyniki i nie poszłam...wiem ze poniekąd choroba jelit ma tu znaczenie ale te objawy znów się nasilają ehhh... już nie wyrabiam :(

i jeszcze to :
    no zapowiada się fajny cykl ale niestety muszę przerwę zrobić żeby zaleczyć chore jelita i stawy i zbadać tarczycę, zmienić gina itp...

niom właśnie czytałam... a na długo zawieszasz? dochodź szybko do zdrowia i do roboty! bo jeszcze za mało Polaków;)

samira, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem właśnie ,że w Austrii jest bo mi pisała:) ale ma się dobrze jak będziesz do niej pisała sms-ka to pozdrów ja ode mnie bo ja nie mam jej numeru telefonu:)

Libra, jeju lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka Samirko życzę:)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    samira wrote:
    Libra wrote:
    samira wrote:

i jeszcze to :

niom właśnie czytałam... a na długo zawieszasz? dochodź szybko do zdrowia i do roboty! bo jeszcze za mało Polaków;)

no przynajmniej na dwa miesiące bo tak jak się obecnie czuje nie zamierzam tak się czuć w ciąży

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Zdrówka Samirko życzę:)

:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:

Żaden friend z tego ovufrienda.

hehe dobrze powiedziane :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola gdzieś poszła?

jeju lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ola gdzieś poszła?

Siedzę, chleję wino, czytam Was i myślę jak bardzo jutro o 5:00 będę wk...wiona, że nie poszłam wcześniej spać.

samira, Libra, plemniczka, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie ,mykam spać bo jutro do szkoły i wstaje o 6 :) Spokojnej Nocki :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Libra wrote:
    Ola_czeka wrote:

Żaden friend z tego ovufrienda.

hehe dobrze powiedziane :)

:D Chcę dodać jakieś zdjęcie, które w żadnym stopniu nikomu nie da wiedzy na temat mojego wyglądu, ale ovufriend nie pozwala.

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

‹‹ 2029 2030 2031 2032 2033 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ