plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:I jeszcze mnie wylogowywuje:(
dokładnie!!!! mam tak samo!!!
ja tam nie mam takich problemów-ciekawe od czego to zależy?
Pewnie nie walczyłaś z awatarem w ciągu ostatniej godziny:)Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:a ja tez tak mam z avatarem i już do nich pisałam na ten temat i nic się nie zmieniło ,chociaż odpisali na meila ze poprawią ...
heloł samirka:) czytałam, że masz trochę cosik problemy z tarczycą?
Meginka się dzisiaj o Ciebie pytała:)samira lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:I jeszcze mnie wylogowywuje:(
ja tam nie mam takich problemów-ciekawe od czego to zależy?
Pewnie nie walczyłaś z awatarem w ciągu ostatniej godziny:)
no teraz nie nawet się zdziwiłam ostatnio że jak uaktualniałam stopkę to zostawili mojego delfinka w spokoju:)a Samirka już widziałam jakiś czas bez awatara jest.
sprawdzę to na sobie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:55
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:samira wrote:a ja tez tak mam z avatarem i już do nich pisałam na ten temat i nic się nie zmieniło ,chociaż odpisali na meila ze poprawią ...
Meginka się dzisiaj o Ciebie pytała:)
tego nie wiem ale idę do ogólnej po skierowanie do endo i może mi da na usg tarczycy a to z kolei kazała mi zrobić reumatolog ...ale ona nie moze mio dać skierowania na to...
ato pisałam pod swoim wykresem niedawno :
Dzięki dziewczyny ale na razie zawieszam staranka bo bardzo źle się czuję i zaczynam myśleć czy moje wszystkie dolegliwości i te kobiece i stawowe mają jednak podłoże w tarczycy ,muszę zrobić usg tarczycy i jeszcze raz badania pod tym katem bo jestem niesamowicie nerwowa i nadpobudliwa,serce mi niekiedy szybciej bije i robi mi się bardzo gorąco i słabo,i wtedy tez się pocę ,mam takie dziwne myśli ,może kurcze to na wiosnę się nasila ...a miałam kiedyś skierowanie do endokrynologa to olałam ,bo kiedyś miałam podwyższone lekko TSH a potem już dobre wyniki i nie poszłam...wiem ze poniekąd choroba jelit ma tu znaczenie ale te objawy znów się nasilają ehhh... już nie wyrabiam
i jeszcze to :
no zapowiada się fajny cykl ale niestety muszę przerwę zrobić żeby zaleczyć chore jelita i stawy i zbadać tarczycę, zmienić gina itp...
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:muszę dorwać Fedrę jak wróci z urlopu żeby mi opowiedziała cosik na temat tej histeroskopii :)10 dni ma jej nie być dobrze pamiętam?
może się odezwie za tydzień w sobotę
masz z nią kontakt?
nie:) za granica jest, na koszty jej nie będę naciągać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:Libra wrote:samira wrote:a ja tez tak mam z avatarem i już do nich pisałam na ten temat i nic się nie zmieniło ,chociaż odpisali na meila ze poprawią ...
tego nie wiem ale idę do ogólnej po skierowanie do endo i może mi da na usg tarczycy a to z kolei kazała mi zrobić reumatolog ...ale ona nie moze mio dać skierowania na to...
Dzięki dziewczyny ale na razie zawieszam staranka bo bardzo źle się czuję i zaczynam myśleć czy moje wszystkie dolegliwości i te kobiece i stawowe mają jednak podłoże w tarczycy ,muszę zrobić usg tarczycy i jeszcze raz badania pod tym katem bo jestem niesamowicie nerwowa i nadpobudliwa,serce mi niekiedy szybciej bije i robi mi się bardzo gorąco i słabo,i wtedy tez się pocę ,mam takie dziwne myśli ,może kurcze to na wiosnę się nasila ...a miałam kiedyś skierowanie do endokrynologa to olałam ,bo kiedyś miałam podwyższone lekko TSH a potem już dobre wyniki i nie poszłam...wiem ze poniekąd choroba jelit ma tu znaczenie ale te objawy znów się nasilają ehhh... już nie wyrabiam
i jeszcze to :
no zapowiada się fajny cykl ale niestety muszę przerwę zrobić żeby zaleczyć chore jelita i stawy i zbadać tarczycę, zmienić gina itp...
niom właśnie czytałam... a na długo zawieszasz? dochodź szybko do zdrowia i do roboty! bo jeszcze za mało Polaków;)samira, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:samira wrote:Libra wrote:samira wrote:a ja tez tak mam z avatarem i już do nich pisałam na ten temat i nic się nie zmieniło ,chociaż odpisali na meila ze poprawią ...
i jeszcze to :
niom właśnie czytałam... a na długo zawieszasz? dochodź szybko do zdrowia i do roboty! bo jeszcze za mało Polaków;)
no przynajmniej na dwa miesiące bo tak jak się obecnie czuje nie zamierzam tak się czuć w ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:I jeszcze mnie wylogowywuje:(
Żaden friend z tego ovufrienda.
hehe dobrze powiedziane
Chcę dodać jakieś zdjęcie, które w żadnym stopniu nikomu nie da wiedzy na temat mojego wyglądu, ale ovufriend nie pozwala.
Effcia28, Libra lubią tę wiadomość