plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
Ola to forum zamiera jak jest weekend:) a winka jak najbardziej się z Tobą napiję
No to zapraszam!
Effcia żarty żartami ale jak się słyszy jakieś opowieści z krypty o badaniu na drożność, to takie podejście jak Twoje jest bardzo budujące. I myślę, że dlatego wszystkie Ci tu gratulujemy i dopingujemy.
To zdrówko:)
U mnie był pełen luz mało jak zobaczyłam mojego lekarza w tym płaszczu ochronnym to pizgłam śmiechem z niego wyglądał kosmicznie:)
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
hehehe:) mi się oko "przymknęło"
a ja myślałam że swojego męczysz:)
mój w pracy:) a zresztą u mnie już po owu:) i libido mi drastycznie spadło;)
muzarcia lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
a ja myślałam że swojego męczysz:)
mój w pracy:) a zresztą u mnie już po owu:) i libido mi drastycznie spadło;)
no wiem wiem,że już po no i nie wiedziałam że w pracy też jest.
muzarcia, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
nie mogę ustawić sobie awatarka, bo się nie chce zapisać... to będę mieć bejbisa w stopce:) a co! hehehe
muzarcia lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
nie mogę ustawić sobie awatarka, bo się nie chce zapisać... to będę mieć bejbisa w stopce:) a co! hehehe
O widzisz, ja też chciałam uczcić "autorytet" awatarkiem i nie chciał się ustawić, ale zrzuciłam to na karb tych 4 łyków wina.
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
O widzisz, ja też chciałam uczcić "autorytet" awatarkiem i nie chciał się ustawić, ale zrzuciłam to na karb tych 4 łyków wina.
czasami... to ovu mnie wkurza... wrrrr -
super bobas
próbuj dalej bo ja jakoś nie mogę się do Ciebie przyzwyczaić-mam wrażenie jakbym nie z Tobą pisała/rozmawiała:(ale bobas świetny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:24
jeju lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
czasami... to ovu mnie wkurza... wrrrr
Te, mała, nie psiocz na gospodarza bo nas stąd ochroniarze wyproszą. -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
próbuj dalej bo ja jakoś nie mogę się do Ciebie przyzwyczaić-mam wrażenie jakbym nie z Tobą pisała/rozmawiała:(ale bobas świetny:)
ja to mam ciągle ostatnio problem... jak nie mogłam wstawić wykresy, to teraz awatara... nie mogłam danych w stopce zmieniać... rano spróbuję - może się uda;) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
czasami... to ovu mnie wkurza... wrrrr
Te, mała, nie psiocz na gospodarza bo nas stąd ochroniarze wyproszą.
mnie mogą wynieść
gospodarz musi się czasem lepiej postarać, bo zawiechę łapie;)
-
Ola_czeka wrote:Effcia, moja druga z kolei córka będzie miała na imię Ewa. Zacznę nad nią pracować, jak tylko uda mi się popracować nad pierwszą.
ja nie mam na imię Ewa tylko Ewelina:)ale pracuj,pracuj kochana:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:32
jeju lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia, moja druga z kolei córka będzie miała na imię Ewa. Zacznę nad nią pracować, jak tylko uda mi się popracować nad pierwszą.
ja nie mam na imię Ewa tylko Ewelina:)
No to bardzo podobne masz imię do mojej drugiej córki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:33
Gunia, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muszę dorwać Fedrę jak wróci z urlopu żeby mi opowiedziała cosik na temat tej histeroskopii :)10 dni ma jej nie być dobrze pamiętam?
Poczytałam trochę na wujku google i nie taki straszny ten zabieg/badanie już bym mogła do niego podchodzić,szkoda że muszę czekać cały miesiąc:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:46
jeju lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH