plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
Ola to forum zamiera jak jest weekend:) a winka jak najbardziej się z Tobą napiję
No to zapraszam!
Effcia żarty żartami ale jak się słyszy jakieś opowieści z krypty o badaniu na drożność, to takie podejście jak Twoje jest bardzo budujące. I myślę, że dlatego wszystkie Ci tu gratulujemy i dopingujemy.
To zdrówko:)
U mnie był pełen luz mało jak zobaczyłam mojego lekarza w tym płaszczu ochronnym to pizgłam śmiechem z niego wyglądał kosmicznie:)jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
hehehe:) mi się oko "przymknęło"
a ja myślałam że swojego męczysz:)
mój w pracy:) a zresztą u mnie już po owu:) i libido mi drastycznie spadło;)muzarcia lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
a ja myślałam że swojego męczysz:)
mój w pracy:) a zresztą u mnie już po owu:) i libido mi drastycznie spadło;)
no wiem wiem,że już po no i nie wiedziałam że w pracy też jest.muzarcia, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
nie mogę ustawić sobie awatarka, bo się nie chce zapisać... to będę mieć bejbisa w stopce:) a co! hehehemuzarcia lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
nie mogę ustawić sobie awatarka, bo się nie chce zapisać... to będę mieć bejbisa w stopce:) a co! hehehe
O widzisz, ja też chciałam uczcić "autorytet" awatarkiem i nie chciał się ustawić, ale zrzuciłam to na karb tych 4 łyków wina.Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
nie mogę ustawić sobie awatarka, bo się nie chce zapisać... to będę mieć bejbisa w stopce:) a co! hehehe
O widzisz, ja też chciałam uczcić "autorytet" awatarkiem i nie chciał się ustawić, ale zrzuciłam to na karb tych 4 łyków wina.
czasami... to ovu mnie wkurza... wrrrr -
super bobas
próbuj dalej bo ja jakoś nie mogę się do Ciebie przyzwyczaić-mam wrażenie jakbym nie z Tobą pisała/rozmawiała:(ale bobas świetny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:24
jeju lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
O widzisz, ja też chciałam uczcić "autorytet" awatarkiem i nie chciał się ustawić, ale zrzuciłam to na karb tych 4 łyków wina.
czasami... to ovu mnie wkurza... wrrrr
Te, mała, nie psiocz na gospodarza bo nas stąd ochroniarze wyproszą. -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
próbuj dalej bo ja jakoś nie mogę się do Ciebie przyzwyczaić-mam wrażenie jakbym nie z Tobą pisała/rozmawiała:(ale bobas świetny:)
ja to mam ciągle ostatnio problem... jak nie mogłam wstawić wykresy, to teraz awatara... nie mogłam danych w stopce zmieniać... rano spróbuję - może się uda;) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:Libra wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
super bobas
czasami... to ovu mnie wkurza... wrrrr
Te, mała, nie psiocz na gospodarza bo nas stąd ochroniarze wyproszą.
mnie mogą wynieśćgospodarz musi się czasem lepiej postarać, bo zawiechę łapie;)
-
Ola_czeka wrote:Effcia, moja druga z kolei córka będzie miała na imię Ewa. Zacznę nad nią pracować, jak tylko uda mi się popracować nad pierwszą.
ja nie mam na imię Ewa tylko Ewelina:)ale pracuj,pracuj kochana:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:32
jeju lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Effcia, moja druga z kolei córka będzie miała na imię Ewa. Zacznę nad nią pracować, jak tylko uda mi się popracować nad pierwszą.
ja nie mam na imię Ewa tylko Ewelina:)
No to bardzo podobne masz imię do mojej drugiej córkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:33
Gunia, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muszę dorwać Fedrę jak wróci z urlopu żeby mi opowiedziała cosik na temat tej histeroskopii :)10 dni ma jej nie być dobrze pamiętam?
Poczytałam trochę na wujku google i nie taki straszny ten zabieg/badanie już bym mogła do niego podchodzić,szkoda że muszę czekać cały miesiąc:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:46
jeju lubi tę wiadomość