plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:jestem laski moje dziekuję ,ze mi dopingowałyście ,ale nie jest to ciąża penwie jakieś zapalenie nie wiem czego !!! mój wynik bety to 0.1 taki widzę
łeeee... się nie zgadzam z tym:/
czyli w poniedziałek na wizytę, bo trzeba sprawdzić co to...
Kaju... może następnym razem...muzarcia lubi tę wiadomość
-
Libra spokojnie toć razem bedziemy zafasolkowane a co ...nie nastawiałąm się na ciążę w tym cyklu więc spoko oko !!!!jutro jak tempa spadnie to aż usłyszycie na ovu ten huk !!!!
Libra, Ola_czeka, Shagga_80, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:jestem laski moje dziekuję ,ze mi dopingowałyście ,ale nie jest to ciąża penwie jakieś zapalenie nie wiem czego !!! mój wynik bety to 0.1 taki widzę
Ech, no nic, Paniusia do doktora a my zaczynamy odliczanie od nowa.Gunia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra spokojnie toć razem bedziemy zafasolkowane a co ...nie nastawiałąm się na ciążę w tym cyklu więc spoko oko !!!!jutro jak tempa spadnie to aż usłyszycie na ovu ten huk !!!!
nie bój żaby... ja też się nie nastawiam, to sobie znowu pogderamy w następnym cyklu... mi zostało jeszcze 9 dni - szybko zleci... i od nowa Polska LudowaOla_czeka, Shagga_80, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effciu- ciesze sie, ze badanie zaliczone bez wiekszych przeszkod
Kaju- troche szkoda ale licze, ze juz niedlugo przyniesiesz nam inne wiesci
Co do mnie to chyba nie bedzie staran w tym yklu. Moj A. bierze urlop i chyba wypadnie w okolicy owulkiNiestety tu nie ma pola manewru w wyborze wolnego- jak daja to trzeba brac bo ktos inny Cie uprzedzi
A Egipcjanie pracuja bez zadnego dnia wolnego wiec taki tygodniowy urlop po 2 miesiacach pracy bez przerwy jest konieczny.
Cos bedziemy oczywiscie kombinowac zeby sie "wstrzelic" w owulke, ale jak cos to ten miesiac bedzie na luzie
Testow na razie nie robie- najpierw zakoncze sprawy z dentysta i przyjazdem mamuski- wtedy dokladnie bede wiedziec jak finansowo i czasowo stoimy- i zrobie hurtem wszystko. Moze juz w przyszlym cyklu.
Obserwacje bede prowadzic bo zalezy mi na poznaniu organizmu i tego "jak to wszystko dziala"
No i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 17:00
Effcia28, Libra, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość