plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Effciu- ciesze sie, ze badanie zaliczone bez wiekszych przeszkod
Kaju- troche szkoda ale licze, ze juz niedlugo przyniesiesz nam inne wiesci
Co do mnie to chyba nie bedzie staran w tym yklu. Moj A. bierze urlop i chyba wypadnie w okolicy owulkiNiestety tu nie ma pola manewru w wyborze wolnego- jak daja to trzeba brac bo ktos inny Cie uprzedzi
A Egipcjanie pracuja bez zadnego dnia wolnego wiec taki tygodniowy urlop po 2 miesiacach pracy bez przerwy jest konieczny.
Cos bedziemy oczywiscie kombinowac zeby sie "wstrzelic" w owulke, ale jak cos to ten miesiac bedzie na luzie
Testow na razie nie robie- najpierw zakoncze sprawy z dentysta i przyjazdem mamuski- wtedy dokladnie bede wiedziec jak finansowo i czasowo stoimy- i zrobie hurtem wszystko. Moze juz w przyszlym cyklu.
Obserwacje bede prowadzic bo zalezy mi na poznaniu organizmu i tego "jak to wszystko dziala"
No i tyle
Ale dlaczego nie może być starań, jeśli A. weźmie urlop w czasie owu? Wyjeżdża gdzieś? Nie czaję, to był długi dzień...karoam, Gunia, muzarcia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Effciu- ciesze sie, ze badanie zaliczone bez wiekszych przeszkod
Kaju- troche szkoda ale licze, ze juz niedlugo przyniesiesz nam inne wiesci
Co do mnie to chyba nie bedzie staran w tym yklu. Moj A. bierze urlop i chyba wypadnie w okolicy owulkiNiestety tu nie ma pola manewru w wyborze wolnego- jak daja to trzeba brac bo ktos inny Cie uprzedzi
A Egipcjanie pracuja bez zadnego dnia wolnego wiec taki tygodniowy urlop po 2 miesiacach pracy bez przerwy jest konieczny.
Cos bedziemy oczywiscie kombinowac zeby sie "wstrzelic" w owulke, ale jak cos to ten miesiac bedzie na luzie
Testow na razie nie robie- najpierw zakoncze sprawy z dentysta i przyjazdem mamuski- wtedy dokladnie bede wiedziec jak finansowo i czasowo stoimy- i zrobie hurtem wszystko. Moze juz w przyszlym cyklu.
Obserwacje bede prowadzic bo zalezy mi na poznaniu organizmu i tego "jak to wszystko dziala"
No i tyle
Ale dlaczego nie może być starań, jeśli A. weźmie urlop w czasie owu? Wyjeżdża gdzieś? Nie czaję, to był długi dzień...
Sorki- nie dopisalamTak, wyjezdza do Kairu odwiedzic rodzinke, bo pozniej nie bedzie mozliwosci jak moja mamuska zjedzie do nas- wtedy tez wezmie jakis urlop zeby z nami cos pozwiedzac a nastepny po 2 miesiacach, wiec teraz jest szansa zeby sie tam wybrac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 17:19
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dziewczyny ale sie wkurzylam.Poszlam do przychodni a tam wisi kartka od 11-15 pani doktor nie przyjmuje- i nadal nic nie wiem ....
i nie wspolzylam 4 dni- zeby badanie wyszlo prawdziwe...
a to nie byłaś zapisana? nie powiadamiają, że lekarz nie przyjmuje? -
Libra wrote:sylwia1985 wrote:dziewczyny ale sie wkurzylam.Poszlam do przychodni a tam wisi kartka od 11-15 pani doktor nie przyjmuje- i nadal nic nie wiem ....
i nie wspolzylam 4 dni- zeby badanie wyszlo prawdziwe...
a to nie byłaś zapisana? nie powiadamiają, że lekarz nie przyjmuje?
nie bo ona przyjmuje we wtorki i pt od 15 do ostatniego pacjenta- nie trzeba sie zapisywac poprostu stoisz i czekasz na swoja kolej bo ona prywatnie przyjmuje -
Effcia gratuluje postawy;) jestem z Ciebie dumna i cieszę się ze badania wyszły ok:)
Kaja kurcze szkoda, no ale cóż... Zerujemy licznik i liczymy od nowa;)
musi masakra normalnie z ta kwiaciarnia
Agga maz się nie zorientował ze się tak cały dzień obijalas he he?
Miłego wieczoru Wam zycze, ja jeszcze godzinę w pracy i nie wiem czy fam rade jeszcze dziś do Was looknac;)karoam, Effcia28, Libra, Ola_czeka, Kaja, muzarcia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:mala29_ wrote:hej laseczki co tan u was jak tam dzionek wam mija?
powolutku...a jak u Ciebie?
a u mnie jakoś tako dziś się jakoś dziwnie czułam i w pracy mnie dziś wkurzyli na konieckaroam lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja Wam bardzo Dziękuję za wsparcie i miłe słowa ale ja nic wielkiego nie zrobiłam,poszłam tylko na badanie no może podeszłam do niego na pełnym luzie:)i tyle
Ale naprawdę to bardzo miłe co piszecie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 19:21
jeju lubi tę wiadomość
-
Kurka czego ja się tu nie nauczę... Nie wiedziałam, że przed cytologią nie można ten teges...
Ciekawe czego jeszcze nie wiem o moim organizmie, zaraz się okaże, że żeby zajść w ciążę nie wystarczy całowanie z języczkiem...Libra, Gunia, muzarcia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
Ola to forum zamiera jak jest weekend:) a winka jak najbardziej się z Tobą napijęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 19:56
jeju lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczęta gdzie Was wywiało? pranie robicie? A ja wino przyniosłam:(
Ola to forum zamiera jak jest weekend:) a winka jak najbardziej się z Tobą napiję
No to zapraszam!
Effcia żarty żartami ale jak się słyszy jakieś opowieści z krypty o badaniu na drożność, to takie podejście jak Twoje jest bardzo budujące. I myślę, że dlatego wszystkie Ci tu gratulujemy i dopingujemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 20:01
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny