plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:udalo mi sie dodzwonic do tej ginekolog i kazala przyjsc dzisiaj o 18:30- ale mi serducho wali- tak sie boje co mi wyjdzie i co mi powie. Nie robilam usg dopochwowego juz ponad rok i cytologi tez...wezme do niej wszystkie stare badania. Jak myslicie jesli przyjmuje prywatnie to czy moze mi dac skierowanie na badania bezplatnie? czy tez bede musiala placic? ona pracuje tez w szpitalu
Jak prywatnie to i za badania płacić będziesz musiała niestety!!!
no ja prywatnie chodziłam w ciazy do gin i badania musialam płacicjeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maximka84 wrote:Hmn ... pomyślę chyba o oleju z wiesiołka ? Któraś używa ?
ja biore wiesiolka juz 3 miesiac a castagnus pierwszy cykl. Wiesiolek wplywa na jakosc sluzu a castagnus na wysoka prolaktyne jak ktos ma i reguluje gospodarke hormonalna-zobaczymy jak to bedzie u mnie- oprocz tego biore wit E bo to witamina plodnosci... -
nick nieaktualnykaroam wrote:maximko- zarowno o Castagnusie jak i o wiesiolku (i roznych innych ziolkach) sa juz tematy na forum. Jest tam sporo informacji zarowno o pozytywnych jak i negatywnych spostrzezeniach odnosnie stosowania
ok, poszukamdziękuję
)
karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:maximka84 wrote:Sylwia 1985 - Hmn ... a można to brać bez konsultacji z lekarzem, nie zaszkodzi ... ?
ja biore bez konsultacji ale dzis sie zapytam dokladnie bo biore tez bromergon a Libra wczoraj napisala zebym nie laczyla tych dwoch lekow
Fajnieto zapytaj
-
maximka84 wrote:karoam wrote:maximko- zarowno o Castagnusie jak i o wiesiolku (i roznych innych ziolkach) sa juz tematy na forum. Jest tam sporo informacji zarowno o pozytywnych jak i negatywnych spostrzezeniach odnosnie stosowania
ok, poszukamdziękuję
)
Bardzo prosze
Ogolnie na forum znajdziesz mase przydatnych informacji- mi przeczytanie tych watkow bardzo pomoglo a wiedza i doswiadczenie dziewczyn piszacych na forum jest nieocenione w poczatkowych etapach prowadzenia obserwacjiGunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Kochane zaczynam na ostro
Kupiłam termometr - normalny, nie elektryczny, od kolejnego cyklu mierzę temp. (teraz jestem w połowie) prowadze pilne obserwację, od dziś jestem z Wami na forum, dziś zamierzam kupić wiesiołka - wiem wiem brać od 1 dnia @ i do owu
Jak do wakacji nic się nie zagnieździ idę do lekarza ...
-
nick nieaktualny