plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Olus- ja w kraju muzulmanskim mieszkam
Tu swiat sie nie obchodzi
A do PL moze w przyszlym roku najwczesniej bo teraz czas na odwiedziny mamuski
Miało być "w E." a nie "z E.", myślałam, że sobie zorganizujesz jajka i białą
karoam lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z 1 wizyty u mojej połoznej 1,5 godzinne spotkanie z mnóstwem papierków i 0,5(hehe) litra krwi mai zabrała na jakies badania zważyła zmierzyła i to tyle aha na koleje spotkanie z nia mnie umówiła na 7 maja
masakra I na tym koniec
karoam lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Olus- ja w kraju muzulmanskim mieszkam
jajca tu mama biala pewnie turysci przywioza
Alee tak ogolnie to ja swiat nawet w PL zadnych nie obchodzilam wiec i tu nie ma szans
Ale swiatecznym zarelkiem nie pogardzeGunia lubi tę wiadomość
-
ann2224 wrote:hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z 1 wizyty u mojej połoznej 1,5 godzinne spotkanie z mnóstwem papierków i 0,5(hehe) litra krwi mai zabrała na jakies badania zważyła zmierzyła i to tyle aha na koleje spotkanie z nia mnie umówiła na 7 maja
masakra I na tym koniec
Ojoj, wygrałaś konkurs na najgorszy poniedziałekann2224, Gunia lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Ola_czeka wrote:karoam wrote:Olus- ja w kraju muzulmanskim mieszkam
jajca tu mama biala pewnie turysci przywioza
Alee tak ogolnie to ja swiat nawet w PL zadnych nie obchodzilam wiec i tu nie ma szans
Ale swiatecznym zarelkiem nie pogardze
No to Ci wyślę rzeżuchę, niech śmierdzi komuś innemu - odrobina tradycji Ci nie zaszkodzi
Żartuję, nie byłabym tak podła.karoam, Libra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
ann2224 wrote:niczego mam czekac na wiesci ze szpitala kiedy mam 1 usg i ze w ciąży tutaj sątylko 2 jedno w 11 do 13 tygodnia 2 w 20 tygodniu masakra jak sie ciesze że potem jade do domku:)
W czerwcu nie, dobrze pamiętam?
To nie będziesz miała jakichś przepastnych tomów dokumentacji medycznej do zawiezienia polskiej lekarce:) -
ann2224 wrote:pewnie tak dobrze ze mój pan doktor zna angielski to nie będe musiała mu tłumaczyc hehe dobrze zapamiętałaś byle do czerwca
No ja wtedy tez planowo wracam do Polski, zobaczymy.
Masz szansę pojechać w międzyczasie do Polski na jakieś dodatkowe badanko, czy czekasz do czerwca i dajesz się na brytyjską służbę zdrowia? -
Ola_czeka wrote:Kaja wrote:witam w popołudnie u mnie akcja gin odwołana aż do środy koleżanki jeszcze nic nie wiem
ehhh ta niepewnosc
Kaja wykończę sięCzemu wizyta odwołana?
no wiesz kochana ja porodówek mu nie ustalam jakaś akcja Rodzenie ciężki poród to co mi powiedział więć odwołał wszystkie wizyty bo nie wiadomo kiedy się skończy no już drugi raz tak mam ehhh,ale cóż jak będę kiedyś w sytuacji rodzącej to dla mnie poród wazniejszy !!!!
-
Ola_czeka wrote:ann2224 wrote:pewnie tak dobrze ze mój pan doktor zna angielski to nie będe musiała mu tłumaczyc hehe dobrze zapamiętałaś byle do czerwca
No ja wtedy tez planowo wracam do Polski, zobaczymy.
Masz szansę pojechać w międzyczasie do Polski na jakieś dodatkowe badanko, czy czekasz do czerwca i dajesz się na brytyjską służbę zdrowia?
myslałam nad wizyta prywatnie tutaj ale z tago co słyszałam od dziewczyn to nie ma sensu bo prywatnie to tylko strasza poto zebys jeszcze raz przyszła juz od paru kolezanek o tym słyszałam i mysle że poczekam na to usg tutaj a potem w maju znowu połozna a potem ti tylko 3 4 tygodnier i do domua zreszta tutaj kobiety maja usg 2 w czasie ciaży i tez rodza wiec narazie zdam sie na nich:)
-
sylwia1985 wrote:dobra zmykam ide sie zbierac do gin bo mam na 18:30 zdam relacje jak wroce.Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok
trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kciuki mocnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo