X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Olus- ja w kraju muzulmanskim mieszkam ;) Tu swiat sie nie obchodzi ;)
    A do PL moze w przyszlym roku najwczesniej bo teraz czas na odwiedziny mamuski :)

Miało być "w E." a nie "z E.", myślałam, że sobie zorganizujesz jajka i białą ;)

karoam lubi tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z 1 wizyty u mojej połoznej 1,5 godzinne spotkanie z mnóstwem papierków i 0,5(hehe) litra krwi mai zabrała na jakies badania zważyła zmierzyła i to tyle aha na koleje spotkanie z nia mnie umówiła na 7 maja :( masakra I na tym koniec

karoam lubi tę wiadomość

event.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    A do PL moze w przyszlym roku najwczesniej bo teraz czas na odwiedziny mamuski :)

Miało być "w E." a nie "z E.", myślałam, że sobie zorganizujesz jajka i białą ;)

jajca tu mam ;) a biala pewnie turysci przywioza ;)
    Alee tak ogolnie to ja swiat nawet w PL zadnych nie obchodzilam wiec i tu nie ma szans :)
    Ale swiatecznym zarelkiem nie pogardze ;)

Gunia lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    hej dziewczyny ja właśnie wróciłam z 1 wizyty u mojej połoznej 1,5 godzinne spotkanie z mnóstwem papierków i 0,5(hehe) litra krwi mai zabrała na jakies badania zważyła zmierzyła i to tyle aha na koleje spotkanie z nia mnie umówiła na 7 maja :( masakra I na tym koniec

Ojoj, wygrałaś konkurs na najgorszy poniedziałek :(

ann2224, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

jajca tu mam ;) a biala pewnie turysci przywioza ;)
    Alee tak ogolnie to ja swiat nawet w PL zadnych nie obchodzilam wiec i tu nie ma szans :)
    Ale swiatecznym zarelkiem nie pogardze ;)

No to Ci wyślę rzeżuchę, niech śmierdzi komuś innemu - odrobina tradycji Ci nie zaszkodzi :D

Żartuję, nie byłabym tak podła.

karoam, Libra, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak mysle ale w nagrode dostałam stos ulotek promocyjnych i książek o ciaży po angielsku :)

Gunia lubi tę wiadomość

event.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    tez tak mysle ale w nagrode dostałam stos ulotek promocyjnych i książek o ciaży po angielsku :)

No widzisz, to będziesz miała lekturę na długie ciążowe wieczory ;)

Ale czegoś się dowiedziałaś konstruktywnego?

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niczego mam czekac na wiesci ze szpitala kiedy mam 1 usg i ze w ciąży tutaj sątylko 2 jedno w 11 do 13 tygodnia 2 w 20 tygodniu masakra jak sie ciesze że potem jade do domku:)

event.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    niczego mam czekac na wiesci ze szpitala kiedy mam 1 usg i ze w ciąży tutaj sątylko 2 jedno w 11 do 13 tygodnia 2 w 20 tygodniu masakra jak sie ciesze że potem jade do domku:)

W czerwcu nie, dobrze pamiętam?

To nie będziesz miała jakichś przepastnych tomów dokumentacji medycznej do zawiezienia polskiej lekarce:)

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak dobrze ze mój pan doktor zna angielski to nie będe musiała mu tłumaczyc hehe dobrze zapamiętałaś byle do czerwca :)

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w popołudnie u mnie akcja gin odwołana aż do środy koleżanki jeszcze nic nie wiem :-( ehhh ta niepewnosc

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    pewnie tak dobrze ze mój pan doktor zna angielski to nie będe musiała mu tłumaczyc hehe dobrze zapamiętałaś byle do czerwca :)

No ja wtedy tez planowo wracam do Polski, zobaczymy.

Masz szansę pojechać w międzyczasie do Polski na jakieś dodatkowe badanko, czy czekasz do czerwca i dajesz się na brytyjską służbę zdrowia?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam w popołudnie u mnie akcja gin odwołana aż do środy koleżanki jeszcze nic nie wiem :-( ehhh ta niepewnosc

Kaja wykończę się:) Czemu wizyta odwołana?

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaja gdyby nie te minusy na wykresie to wykglada fasolkowa:)

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja wrote:

Kaja wykończę się:) Czemu wizyta odwołana?

no wiesz kochana ja porodówek mu nie ustalam jakaś akcja Rodzenie ciężki poród to co mi powiedział więć odwołał wszystkie wizyty bo nie wiadomo kiedy się skończy no już drugi raz tak mam ehhh :-(,ale cóż jak będę kiedyś w sytuacji rodzącej to dla mnie poród wazniejszy !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• ann2224 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ann2224 wrote:

No ja wtedy tez planowo wracam do Polski, zobaczymy.

Masz szansę pojechać w międzyczasie do Polski na jakieś dodatkowe badanko, czy czekasz do czerwca i dajesz się na brytyjską służbę zdrowia?

myslałam nad wizyta prywatnie tutaj ale z tago co słyszałam od dziewczyn to nie ma sensu bo prywatnie to tylko strasza poto zebys jeszcze raz przyszła juz od paru kolezanek o tym słyszałam i mysle że poczekam na to usg tutaj a potem w maju znowu połozna a potem ti tylko 3 4 tygodnier i do domu :) a zreszta tutaj kobiety maja usg 2 w czasie ciaży i tez rodza wiec narazie zdam sie na nich:)

event.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    kaja gdyby nie te minusy na wykresie to wykglada fasolkowa:)

no tak,ale nie jest chyba do końca nie wiem co jest grane i zaczyna mi to ciążyć bo na badania czekam bo bez @ nic nie mogę robić !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykam ide sie zbierac do gin bo mam na 18:30 zdam relacje jak wroce.Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok

Kaja, samira, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale fajnie masz moja wizyta dwołana ;-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 marca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dobra zmykam ide sie zbierac do gin bo mam na 18:30 zdam relacje jak wroce.Trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok

trzymammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kciuki mocnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2054 2055 2056 2057 2058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ