plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska podpowiem, że link był podrzucony wczoraj ok 16:30 tak coś mi się kojarzy.
Muska lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Muska wrote:Ola_czeka wrote:Muska! Już wyznaczyło Ci owu? Ale błyskawica! Ja czekam
Z opóźnieniem nieco będę cytować, bo mam zamęt w pracy. Ale od czasu do czasu muszę wręcz przerwę sobie zrobić bo mi się mózg zagotuje inaczej.
Tak więc ovu mi wyznaczyło owu, ale raczej w to nie wierzę. Prędzej że dzisiaj czy jutro. Ale już sama nie wiem, bo poprzedni cykl mi się o 5 dni wydłużył, to ten może być nieco krótszy. Kiedyś mi to ktoś tłumaczył, jak to te pęcherzyki na zmianę w jajowodach dojrzewaja i że jak jeden cykl jest dłuższy to to drugie jajeczko i tak zostanie wypuszczone o czasie z drugiego jajnika, także w sumie wypadnie @ wcześniej. Namotałam nie?
No ale konkluzja jest taka, że ja nie wiem kiedy to owu będzie. No i jak pisałam wielokrotnie w tym cyklu nad tym nie rozmyślam nawet.
Też sądzę, że Ovu źle Ci wyznaczył. -
Muska wrote:mauysia wrote:Oj Muska, kara za pobieżne czytanie ...
nadgonię chyba w nocy w domu
ale linka postaram się znaleźć bo to b. ciekawe jest. Na której stronie?
http://karola-w-egipcie.blogspot.com/
co bys oczek nie zmeczyla za bardzoMuska, Nina82 lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Muska wrote:mauysia wrote:Oj Muska, kara za pobieżne czytanie ...
co bys oczek nie zmeczyla za bardzo
Supcio
Dzięki Karoam! Zaraz sobie zajrzę, a w domku bardziej szczegółowo poczytamkaroam lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:karoam wrote:Muska wrote:mauysia wrote:Oj Muska, kara za pobieżne czytanie ...
co bys oczek nie zmeczyla za bardzo
Supcio
Dzięki Karoam! Zaraz sobie zajrzę, a w domku bardziej szczegółowo poczytam
Bardzo prosze
Ale mam zamulke dzisiaj- no i lenia potwornego
A moj A. wylazl z pracy ogladac mieszkania- jakis znajomy ma kilka budynkow- czesc gotowych, czesc w budowie. Jak cena bedzie w okolicy 80 tys funtow egipskich to moze cos nam z tego wyjdzie...juz mnie meczy wynajmowanie bo czlowiek chcialby sobie cos zrobic po swojemu a szkoda kase wrzucac w cudze. No nic, zobaczymy jak to bedzie -
hej
ja tylko na chwile siosrta u mnie jest od wczoraj i nie mam nawet czasu do was zajrzec.
nadrobie w poniedziałek was chyba bo ide do pracy po 2 h bede sprzatac w bibliotece jednak prace mam do 15 grudnia bo to z GOPSu ale na miejscu wiec fajnie
miłego weekendu nowych fasolek i owocnych serduszkowań życzekaroam, mauysia, gocha04, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Też z tym raczkowaniem słyszałam! A dokładnie to, że jeśli dziecko nie raczkuje, to może być bardziej skore do tych dysleksji, dysgrafii, dysortografii itp... Bo nie ćwiczyło współpracy dwóch półkul (a dzieje się to, gdy dziecko raczkuje). Niezłe
moj kuba nie raczkowal zaczał odrazu chodzić jak mial niecale 10 miesiecy -
mauysia wrote:Effcia, nie zmiataj, to że wyraziłaś swoją opinię nie znaczy, że masz zmiatać, helou!
ale mi chodziło,że zmiatam już dzisiaj.Jadę za chwilę po dziecko do przedszkola i podrzucę ta petycję do wglądu rodziców:)trzymajcie się
A tak to jestem z Wami dol 3-go kwietnia a póżniej chyba wykasuję konto na Ovu.
Miłego weekendu Wam życzę -
Ola_czeka wrote:Karoam a jaki w E. jest standard budynków? Jak widzę angielskie budownictwo to jestem w szoku na jakim wysokim poziomie są budowane domy w Polsce.
Olu ja to bym nie uzyla slowa "standard" w odniesieniu do tutejszych budynkow
Zacznijmy od tego, ze zadko ktory budynek jest wykonczony (bo jak nie wybuduja dachu, tylko taka podpierdolke, ze niby kolejne pietro bedzie, to nie placa podatku
Budowa to jest istna komedia- mozna zobaczyc budynek z wykonczonym 1 i 2 pietrem, nie skonczonym 3 i parterem- i to nie wykonczonym w sensie, ze sa tylko filary podtrzymujace i ewentualnie schody prowadzace na gore (choc nie zawsze)
Wykonczenie mieszkan tez pozostawia wiele do zyczenia- kafelki na krzywych scianach, szpary miedzy sciana a oknami- bo wszystko sie "dorobi" pozniej
No ogolnie katastrofamoze zrobie jakies zdjecie jak bede wracac do domciu zeby Wam to lepiej zobrazowac
Nina82 lubi tę wiadomość
-
Karoam czekam na takie właśnie smaczki. I dlatego właśnie wolę zwiedzać sama a nie jeździć na wycieczki. Samochodem z namiotem zwiedziłam Hiszpanię, Portugalię i Chorwację dzięki czemu odwiedzałam tamtejsze targi i festyny i w ogóle naoglądałam się tambylczego
życia. Do Egiptu nie pojechałam z koleżankami bo uznałam, że mnie to nie rajcuje, ale skoro otwiera się możliwość pooglądania go z takim kimś jak Ty, to zaczyna mnie to baaaardzo nęcić.
mauysia, karoam, Libra lubią tę wiadomość
-
Effcia, nie wygłupiaj się. Przecież wiemy, że nie życzysz nikomu bezpłodności, tylko się niefortunnie cytaty ułożyły. Nie chodź nigdzie bo jesteś tu dla wielu z nas inspiracją, przynajmniej dla mnie, bo też czekają mnie badania i chcę być taka jak Ty kiedy dorosnę
-
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia, nie zmiataj, to że wyraziłaś swoją opinię nie znaczy, że masz zmiatać, helou!
ale mi chodziło,że zmiatam już dzisiaj.Jadę za chwilę po dziecko do przedszkola i podrzucę ta petycję do wglądu rodziców:)trzymajcie się
Miłego weekendu Wam życzę
Dlaczego chcesz konto kasować?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia, nie zmiataj, to że wyraziłaś swoją opinię nie znaczy, że masz zmiatać, helou!
Miłego weekendu Wam życzę
Dlaczego chcesz konto kasować?
Na razie się nie dowiemy, bo Effcia wybyła.
Gosiu, a Ty jaką masz strategię? Jutro mierzysz i testujesz, przeciągniesz sprawę do niedzieli, czy jeszcze inny obierzesz plan? -
Mauysia HOP HOOOP dawaj tutaj... tym swoim krupniczkiem narobiłas mi smaka na rosół, albo inna lajtową zupkę. Aż musiałam kanapkę zjeść, bo taki ślinotok się włączył, że hej.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy