plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Dobrze się na tą kawkę dziś zgrałyśmy
no super ,ale wiecie co jak można zinterpretować to ??!! czyli rano śluz rozciągliwy i przezroczysty ,a teraz kremowy ??wiem ,że tak przy kawie to fujjjj ,ale forum takie nie inne co byście obstawiły ja na Kremowy stawiam .......Przepraszam za takie pytanie !!!ale zgłupiałam -
Kaja wrote:Kfjatus wrote:Dobrze się na tą kawkę dziś zgrałyśmy
no super ,ale wiecie co jak można zinterpretować to ??!! czyli rano śluz rozciągliwy i przezroczysty ,a teraz kremowy ??wiem ,że tak przy kawie to fujjjj ,ale forum takie nie inne co byście obstawiły ja na Kremowy stawiam .......Przepraszam za takie pytanie !!!ale zgłupiałam
A nie było przytulanka wczoraj? Może to resztki spermy?
Patrząc na wykres to obstawiam śluz niepłodny, ale to nigdy nie wiadomo, może i ten płodny się już zaczął... Organizmu nie da się nijak dopasować do schematu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 12:44
-
no super ,ale wiecie co jak można zinterpretować to ??!! czyli rano śluz rozciągliwy i przezroczysty ,a teraz kremowy ??wiem ,że tak przy kawie to fujjjj ,ale forum takie nie inne co byście obstawiły ja na Kremowy stawiam .......Przepraszam za takie pytanie !!!ale zgłupiałam
Kaja, zawsze interpretuje się ten najpłodniejszy danego dnia, czyli wpisz rozciągliwy
(no chyba że rzeczywiście to pozostałości nasienia, ale zwykle dość łatwo to odróżnić] -
mauysia wrote:Kaja wrote:Kfjatus wrote:Dobrze się na tą kawkę dziś zgrałyśmy
Kaja, zawsze interpretuje się ten najpłodniejszy danego dnia, czyli wpisz rozciągliwy
(no chyba że rzeczywiście to pozostałości nasienia, ale zwykle dość łatwo to odróżnić]
ja tam postawiłam na Kremowy bo jakoś tak mi ten kaszubski móżg podpowiada,ale pewnie jutro gni mi powie co tam te moje jajniki wyczyniaja chyba ,że chłop ma urlop świateczny !!!
-
a ja wczoraj przed wizyta u lekarza z przykroscią stwierdzilam ze juz po plodnych dniach bo sluzu plodnego nie mam... a jak mnie lekarz badal to powiedzial oo ma pani piekny plodny sluz!! wiec jak widac mozemy go nie widziec same, a on jednak jest taki jak byc powienien
Muska, Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej:)ja tylko na chwilę:)wpadłam życzyć Wam zdrowych spokojnych Swiąt Wielkanocnych:)jutro ide na urolp żeby sie ze wszystkim wyrobićwiec pewnie nie bede mieć czasu posiedzieć na necie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 12:54
Muska, Rucia, Blondi22, mauysia, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wosebka wrote:hej:)ja tylko na chwilę:)wpadłam życzyć Wam zdrowych spokojnych Swiąt Wielkanocnych:)jutro ide na urolp żeby sie ze wszystkim wyrobićwiec pewnie nie bede mieć czasu posiedzieć na necie...
kolorowych jajek smacznego zajączka i abys złapała te małego zajaczka w brzuszku tego ci życze na święta Zmartwychwstania PańskiegoWosebka, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:a ja wczoraj przed wizyta u lekarza z przykroscią stwierdzilam ze juz po plodnych dniach bo sluzu plodnego nie mam... a jak mnie lekarz badal to powiedzial oo ma pani piekny plodny sluz!! wiec jak widac mozemy go nie widziec same, a on jednak jest taki jak byc powienien
więc tak to jest z nami kurcze nigdy nie wiesz kiedy cię ten dzień chwyci możesz go tylko około okreslić no ,ale niektórym sie udaje ,ale mnie jak na razie Nie ;-( -
Kaja wrote:plemniczka wrote:a ja wczoraj przed wizyta u lekarza z przykroscią stwierdzilam ze juz po plodnych dniach bo sluzu plodnego nie mam... a jak mnie lekarz badal to powiedzial oo ma pani piekny plodny sluz!! wiec jak widac mozemy go nie widziec same, a on jednak jest taki jak byc powienien
więc tak to jest z nami kurcze nigdy nie wiesz kiedy cię ten dzień chwyci możesz go tylko około okreslić no ,ale niektórym sie udaje ,ale mnie jak na razie Nie ;-(
Kaja nie tylko Tobie.. -
ja bym zaznaczyla rozciagliwy ale lepiej o jdnej porze sprawdzac sluz
ale zawsze zaznacza sie ten najlepszej jakosci
mauysia lubi tę wiadomość
-
Wosebka wrote:hej:)ja tylko na chwilę:)wpadłam życzyć Wam zdrowych spokojnych Swiąt Wielkanocnych:)jutro ide na urolp żeby sie ze wszystkim wyrobićwiec pewnie nie bede mieć czasu posiedzieć na necie...
Wosebko, jak miło Cię widzieć! Dzięki za wspaniałe życzenia! Tobie też życzę spokojnych i choć troszkę słonecznych ŚwiątWosebka lubi tę wiadomość
-
Zdrowych, pogodnych
pełnych wiary, nadziei i miłośći
Świąt Zmartwychwstania Pańskiego,
smacznego jajka i mokrego dyngusa
oraz miłych, rodzinnych spotkań
przy świątecznym stole
życzy EWELINA-Blondi22 z Mezem i synkem
mauysia, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość