X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dobrze się na tą kawkę dziś zgrałyśmy :)

no super ,ale wiecie co jak można zinterpretować to ??!! czyli rano śluz rozciągliwy i przezroczysty ,a teraz kremowy ??wiem ,że tak przy kawie to fujjjj ,ale forum takie nie inne co byście obstawiły ja na Kremowy stawiam .......Przepraszam za takie pytanie !!!ale zgłupiałam

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Blondi masz najlepiej :)

Kaja lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:

no super ,ale wiecie co jak można zinterpretować to ??!! czyli rano śluz rozciągliwy i przezroczysty ,a teraz kremowy ??wiem ,że tak przy kawie to fujjjj ,ale forum takie nie inne co byście obstawiły ja na Kremowy stawiam .......Przepraszam za takie pytanie !!!ale zgłupiałam

A nie było przytulanka wczoraj? Może to resztki spermy?
    Patrząc na wykres to obstawiam śluz niepłodny, ale to nigdy nie wiadomo, może i ten płodny się już zaczął... Organizmu nie da się nijak dopasować do schematu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 12:44

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:

Kaja, zawsze interpretuje się ten najpłodniejszy danego dnia, czyli wpisz rozciągliwy :)
    (no chyba że rzeczywiście to pozostałości nasienia, ale zwykle dość łatwo to odróżnić]

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wiem kochana po moim ostatnim cyklu wyglądał ładnie ,a tu wielkie G nie jestes pewna niczego do puki do puty ta @@@@ nie przypłynie

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:

Kaja, zawsze interpretuje się ten najpłodniejszy danego dnia, czyli wpisz rozciągliwy :)
    (no chyba że rzeczywiście to pozostałości nasienia, ale zwykle dość łatwo to odróżnić]

ja tam postawiłam na Kremowy bo jakoś tak mi ten kaszubski móżg podpowiada ;-) ,ale pewnie jutro gni mi powie co tam te moje jajniki wyczyniaja chyba ,że chłop ma urlop świateczny !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps
    Musiałam wyedytować swojego poprzedniego posta, bo takiego orta walnęłam, że aż się uśmiałam jak to zobaczyłam po wysłaniu ;)
    No i nie mogłabym wytrzymać żeby go nie zmienić...

Libra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj przed wizyta u lekarza z przykroscią stwierdzilam ze juz po plodnych dniach bo sluzu plodnego nie mam... a jak mnie lekarz badal to powiedzial oo ma pani piekny plodny sluz!! wiec jak widac mozemy go nie widziec same, a on jednak jest taki jak byc powienien :)

Muska, Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:)ja tylko na chwilę:)wpadłam życzyć Wam zdrowych spokojnych Swiąt Wielkanocnych:)jutro ide na urolp żeby sie ze wszystkim wyrobićwiec pewnie nie bede mieć czasu posiedzieć na necie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 12:54

Muska, Rucia, Blondi22, mauysia, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja mam franc klawiaturę cię też robie błędy wiec wyluzowałam ,ale jak pisze pisma to się pilnuje ,aby głupot nie wysyłać ;-)

Muska lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    hej:)ja tylko na chwilę:)wpadłam życzyć Wam zdrowych spokojnych Swiąt Wielkanocnych:)jutro ide na urolp żeby sie ze wszystkim wyrobićwiec pewnie nie bede mieć czasu posiedzieć na necie...

kolorowych jajek smacznego zajączka i abys złapała te małego zajaczka w brzuszku tego ci życze na święta Zmartwychwstania Pańskiego :-)

Wosebka, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a ja wczoraj przed wizyta u lekarza z przykroscią stwierdzilam ze juz po plodnych dniach bo sluzu plodnego nie mam... a jak mnie lekarz badal to powiedzial oo ma pani piekny plodny sluz!! wiec jak widac mozemy go nie widziec same, a on jednak jest taki jak byc powienien :)

więc tak to jest z nami kurcze nigdy nie wiesz kiedy cię ten dzień chwyci możesz go tylko około okreslić no ,ale niektórym sie udaje ,ale mnie jak na razie Nie ;-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    plemniczka wrote:

więc tak to jest z nami kurcze nigdy nie wiesz kiedy cię ten dzień chwyci możesz go tylko około okreslić no ,ale niektórym sie udaje ,ale mnie jak na razie Nie ;-(

Kaja nie tylko Tobie..:(

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam stąd kobitki bo mam jeszcze b.dużo pracy, a co chwilkę tu podglądam...
    Wpadnę jak zrobię coś konstruktywnego, żeby szef widział że pracuję ;)

Libra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja uda sie i tobie i innymi i mi :) zobaczysz! spadam do pracy, do nastepnego pogadania, pa!

Kaja, Libra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:

ja bym zaznaczyla rozciagliwy ale lepiej o jdnej porze sprawdzac sluz
    ale zawsze zaznacza sie ten najlepszej jakosci

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jednak zrobie jeszcze sernik na świeta uwoelbiam domowe ciasta bo te kupne to nie to samo i do mamy zawioze troche bo on apracuje o nie bedzie miała kiedy zrobic

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 u mnie bedzie farncusko polskie jedzenie bo sie goście zwalili juz wiec troche mam do roboty :-( a tak mi sie nie chce ok znikam bo na lotnisko jade odebrać tych moich buzalki dla wszystkich papapa

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:

Wosebko, jak miło Cię widzieć! Dzięki za wspaniałe życzenia! Tobie też życzę spokojnych i choć troszkę słonecznych Świąt :)

Wosebka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych, pogodnych
    pełnych wiary, nadziei i miłośći
    Świąt Zmartwychwstania Pańskiego,
    smacznego jajka i mokrego dyngusa
    oraz miłych, rodzinnych spotkań
    przy świątecznym stole

życzy EWELINA-Blondi22 z Mezem i synkem ;)

mauysia, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 2172 2173 2174 2175 2176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ