X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi22 u mnie bedzie farncusko polskie jedzenie bo sie goście zwalili juz wiec troche mam do roboty :-( a tak mi sie nie chce ok znikam bo na lotnisko jade odebrać tych moich buzalki dla wszystkich papapa

trzymaj sie kaja ;*

a.png
    a.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki ja wlasnie skonczylam prace z goraczka ale niestety musze siedziec na kantynie jakies 3 godz i czekac na kierowce :-( co za pech. A jak tam wam mija dzionek ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała,
    No to się trochę wynudzisz, chyba że masz jakąś książkę :)

A u mnie OK, bardzo się cieszę, że za 45 minut zmykam i za parę godzin wyruszamy do teściów na Warmię na Święta!

Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    hej mała,

A u mnie OK, bardzo się cieszę, że za 45 minut zmykam i za parę godzin wyruszamy do teściów na Warmię na Święta!

fajnie masz ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej kobitki ja wlasnie skonczylam prace z goraczka ale niestety musze siedziec na kantynie jakies 3 godz i czekac na kierowce :-( co za pech. A jak tam wam mija dzionek ?

oj wynudzisz sie ;/

zdrówka dla ciebie

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    hej mała,

fajnie masz ;)

No, i nic nie muszę przygotowywać :P Trochę mi głupio, ale co tam :) Jedziemy tam z niusem, który jest lepszy niż jakakolwiek baba wielkanocna albo mazurek :D

Blondi22, Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi tesciowie tez mieszkaja na Warmii, z checia bym ich odwiedzila, ale mamy "troche daleko" tymczasem czekaja nas weekend we dwoje + pies. Swieta "przelozylismy" na tydzien pozniej bo to tesciowie odwiedzaja nas ;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My twardo jeździmy raz na 1,5 lub 2 miesiące. To dla nas jak wyjazd do sanatorium :)
    Pięć godzin jazdy autem i jesteśmy na miejscy.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nie dziwie sie, widoki piekne, my mamy troche dalej - google maps podpowiada ze 1024 mile dokladnie, wiec wyjazdy raz na miesiac moglby byc lekko meczace ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 14:01

mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    hehe nie dziwie sie, widoki piekne, my mamy troche dalej - google maps podpowiada ze 1024 mile dokladnie, wiec wyjazdy raz na miesiac moglby byc lekko meczace ;)

He he no to rzeczywiście ciutkę dalej :D Przydałaby się jakaś stacja teleportacyjna :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:

He he no to rzeczywiście ciutkę dalej :D Przydałaby się jakaś stacja teleportacyjna :)

to za pare-parenascie lat moze, tymczasem skype musi wystarczyc.
    milego popoludnia ;)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa nie dziwie się, że nie urządzasz sobie częstych podróży :P. Mauysia fajnie masz - taki miły wyjazd na święta :)

zbikowa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma głupie pytanie :) Czy w ciągu dnia temperatura spada czy się podnosi, czy to zależy ? :D. Tylko mnie nie wyśmiejcie :P

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co mi tam sie posnosi tempka

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi tak z ciekawości, bo wiadomo, że się mierzy rano, ale co się z temperaturą dzieje potem to nie mam pojęcia i aż się zastanowiłam :D.

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:
    mauysia wrote:
    hej mała,

fajnie masz ;)

No, i nic nie muszę przygotowywać :P Trochę mi głupio, ale co tam :) Jedziemy tam z niusem, który jest lepszy niż jakakolwiek baba wielkanocna albo mazurek :D

racja ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ma głupie pytanie :) Czy w ciągu dnia temperatura spada czy się podnosi, czy to zależy ? :D. Tylko mnie nie wyśmiejcie :P

podnosi sie

a.png
    a.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny jestem zalamana ta choroba to juz 5 w przeciagu 4 miesiecy. Czuje jak bym miala z 50 °C a jeazczze tyle do konca :-(

• karoam Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia- fajno, ze USG pozytywne i wszystko jest ok :)
    plemniczko- mam nadzieje, ze pecherzyk sie wstrzyma ;) Wez no go troche zaszantazuj ;)
    Libus- co ty opowiadasz- Twoje podejscie jest genialne- normalne, zdroworozsadkowei bardzo go zazdroszcze! Ja sie emocjonuje, a pozniej mam dola bo nie wyszlo- i tylko sobie stresu dokladam nie potrzebnie

A tak wogole to mam zly dzien- polozylismy sie wczoraj wczesnie ok 22.30, obudzilam sie o 23.30 i widze mojego A. jak sie nade mna pochyla, z przestraszonym wzrokiem, i nawija do mnie po arabsku. Pytam sie co sie stalo, a ten mnie przytula i uspokaja...a ja dziwnie sie czulam, jakby sie cos zlego stalo, masa mysli mi przeleciala przez glowe- moze sie pali, moze nas napadli, irracjonalny silny strach...Ahmed chcial wstac i zapalic swiatlo ale mu nie pozwalalam, nie chcialam, zeby mnie zostawil w lozku sama. No to mowi- wez mnie za reke, objal mnie i poszlismy pozapalac swiatla- palily sie do rana, a Ahmed nie spal cala noc. Nie pamietam zadnego snu, nic- tylko moment przebudzenia, z przerazona twarza A. Powiedzial mi pozniej, ze obudzialm go krzykiem...probowal mnie obudzic ale nie chcialam, dlatego tak sie przestraszyl, ze cos zlego mi sie dzieje. A ja nic nie pamietam....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 14:42

mauysia, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • motyla noga:) Znajoma

Wysłany: 28 marca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam dziewczyny,alemoze wy mi pomozecie.chodzi o betę.mam wynik:3,70 mlU/ml norma to: <2mlU/ml(nieciężarne) o co w tym chodzi?

28df381155355487e6d6b46efa91079b.png
‹‹ 2173 2174 2175 2176 2177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ