plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:A najlepiej Mała jakbyś czopeczka w dupeczkę sobie zapodała
. Działają w ciągu kilku minut i mogą przynieść ulgę - choć to nic przyjemnego oczywiście
.
Co to nie ja w tylek nic wpychac nie bede hi hi hito juz wole te zimne oklady
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Kfjatus wrote:A najlepiej Mała jakbyś czopeczka w dupeczkę sobie zapodała
. Działają w ciągu kilku minut i mogą przynieść ulgę - choć to nic przyjemnego oczywiście
.
Co to nie ja w tylek nic wpychac nie bede hi hi hito juz wole te zimne oklady
hehe ja tez wolala bym okłady -
Hej dziewczynki. Ja mało co na forum ostatnio, przez te plamienia, chorobę, stresy... Wchodzę na fasolkowe troszkę, ale o "plemniczkach" pamiętam, i życzę Wam wszystkim Zdrowych, Wesołych Świąt
Blondi22, Libra, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymotyla noga:) wrote:przepraszam dziewczyny,alemoze wy mi pomozecie.chodzi o betę.mam wynik:3,70 mlU/ml norma to: <2mlU/ml(nieciężarne) o co w tym chodzi?
Jeśli na twoim wyniku podana jest taka norma jak napisałaś, a więc ,że poniżej 2 to brak ciązy to Ty masz przecież więcej więc wychodziłoby , że jest to ciąża...zwykle normy są, że ciąża jest gdy beta wychodzi ponad 5, ale każde laboratorium ma prawo mieć swoje normy i te normy są najważniejsze...ja uznałabym,że beta świadczy o ciąży a skoro dostałaś krwawienia dziś to udałabym się niezwłocznie do gina! Taka moja rada!Blondi22, mauysia lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
Dałam dzisiaj czadu, pól dnia na zakupach, sałatki zrobioneJeszcze serniczek upieke, ale to jutro i w sobote zurek niestety z proszku. No i to by było na tyle jeśli chodzi o Świąteczne zarelko
Na nasza trójkę to i tak śmiem twierdzić toz to istna rozpusta
Życzę wam spokojnych, radosnych Świat Wielkanocnych. Smacznego jajeczka i mokrego DyngusaDla każdej upragnionej Fasolki
WESOŁEGO ALLELUJAWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2013, 17:29
Blondi22, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Witam po dłuuuuuuuuuuuuuuuugiej przerwie
Nie miałam internetu
Co nowego u was dziewuszki od weekendu???? Nadrobić raczej nie dam rady
Cześć Natuś...niestety nic nowego...żadnej nowej fasolki@ przyjeżdżają w terminie, jak dotąd...w kwietniu MUSI być lepiej
-
nick nieaktualnyZmieniłam suwaczek, Stary na treningu, Młody po kolacji...co tu robić dalej
Zmykam zjeść i ja - sałatkę zrobiłam (drugą jednak zrobimy w sobotę,bo i tak wcześniej mięsnej nie jedlibyśmy,więc nie ma co trzymać w lodówce)..zerknęłam na gorące wykresy to spadam robić sobie kolację
Buziaki.