plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no mój kochany maż przywiózl mi dzis zakuy jedzonko na jutrzejszy post i jutro z malym bedziemy robić sałatke i serniczek:) a w sobote żurek
i jeszcze rano ide do dentystki wyrwac pozostałosci zęba;/
i malego biore ze soba bo ma wolne od przedszkola a nie ma z kim zostac
mielej nocki -
nick nieaktualnyMayusiu, miłego odpoczynku u teściów
Mała – ależ Ci się trafiło... teraz Ciebie przeziębienie rozkłada
Wosebka – również życzę Ci wesołych, spokojnych Świąt
nadrobiłam:)
ja jeszcze poprasuję i lulu;) do jutraEffcia28, Fedra, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Muska wrote:U mnie wszystko hula. Nawet za bardzo. Ovu proaktywnie przesunął mi datę owulacji jak wpisałam dzisiejszą tempkę
no wlasnie widzialam ;/
No cóż. To w każdym razie niemożliwe, bo szyjka już jest twarda i zamknięta, tylko będzie mi to wizualnie zakłócać wykres
Życzę jak najszybszej i jak najmniej bolesnej wizyty u dentysty Blondi!
Jak pójdziesz z Kubą to będziesz tak się stresować żeby nie połamał jakiegoś sprzętu, że nawet nie zauważysz jak Ci tego zęba wyrwąFedra lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Blondi22 wrote:Muska wrote:U mnie wszystko hula. Nawet za bardzo. Ovu proaktywnie przesunął mi datę owulacji jak wpisałam dzisiejszą tempkę
no wlasnie widzialam ;/
No cóż. To w każdym razie niemożliwe, bo szyjka już jest twarda i zamknięta, tylko będzie mi to wizualnie zakłócać wykres
Życzę jak najszybszej i jak najmniej bolesnej wizyty u dentysty Blondi!
Jak pójdziesz z Kubą to będziesz tak się stresować żeby nie połamał jakiegoś sprzętu, że nawet nie zauważysz jak Ci tego zęba wyrwą
no to racja już sie boje czy bedzie grzeczny i czy bedzie siedział grzecznie na dupce