X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!

jak wszystko pójdzie ok:) to można powiedzieć, że przyniosłam Ci szczęście;P

Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!

nick nieaktualny, Effcia28, Dodi, Fedra, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no to jest jakiś kosmos w ogóle ! :D Gapie się w ten test i niedowierzam !

Effcia28, Dodi, Muska, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!

To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)

Effcia28, Fedra, nick nieaktualny, mauysia, Dodi, Mała lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka ja do Ciebie dołączę mam nadzieję za 4 tygodnie:)
    Rucieńko ja już jestem po HSG czekam za histeroskopią 11.04 i do dzieła:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 08:33

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)

Teraz mogę szcześliwe testy przekazać dalej :) Effcia jesteś chętna? :D

nick nieaktualny, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś ma numer do Mayusi?bo ja nie mam dajcie jej znać

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

Teraz mogę szcześliwe testy przekazać dalej :) Effcia jesteś chętna? :D

jasne:)jeszcze pytasz :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 08:38

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam wejść na momencik ale teraz jestem tak jakoś mega szczęśliwa,że nie mogę stąd się oderwać.Anno a co mężuś na to?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Tak z innej beczki mam na pozbyciu dwie paczki castagnusa jest ktoś chętny?bo ja kupiłam ale nie zdążyłam zażyć bo dostałam ten bromergon-jak coś to pisać:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski :D Ale zrobiłam mu takiego zooma, że na pewno zauważy :P Teraz poszedł w pracy na spotkanie, więc nie wiem jaka jest reakcja :) On jest z tych konkretnych ludzi, którzy muszą mieć dowód na papierze, więc po becie będzie miał pewność. :)

Effcia28, Muska, Fedra, Mała lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia napisz mi na fejsie w wiadomości adres, to wyślę ci te wszystkie szczęśliwe teścioory!

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki, ale się cieszę ! Gratuluję Ruciu!Świetna wiadomość :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski :D Ale zrobiłam mu takiego zooma, że na pewno zauważy :P Teraz poszedł w pracy na spotkanie, więc nie wiem jaka jest reakcja :) On jest z tych konkretnych ludzi, którzy muszą mieć dowód na papierze, więc po becie będzie miał pewność. :)

Jeszcze raz gratuluję Ruciu, jaka to miła wiadomość na początek dnia (bo dopiero wstaliśmy i od razu taaaaaakie niusy :D ) ...a wybierasz się na betę? Ja bym chyba poszła,dla spokoju w Święta :) Co myślisz?

Effcia28, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu gratuluję :-) nareszcie jakaś fasolka to mam nadzieję że teraz się posypie.......

Pewnie nie pamiętacie mnie bo ja odpuściłam troszkę i już się nie udzielam ale cały czas was podczytuje.

Mam do oddania 2,5 opakowania bromergonu więc jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość.

Pozdrawiam.

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

zi13skjodn64ui4h.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dzień dobry....
    Nie liczyłam ze bedzie aż tak dobry:D ... Nie wiem co napisać tak się ciesze:D
    Co prawda wczoraj się modliłam w kościele o fasoolinki dla Was ale żeby tak szybko he he nadrobie jak będę miała czas
    RUCIA SUUUPER.... jest zajączek:*:*:*

nick nieaktualny, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Jeszcze raz gratuluję Ruciu, jaka to miła wiadomość na początek dnia (bo dopiero wstaliśmy i od razu taaaaaakie niusy :D ) ...a wybierasz się na betę? Ja bym chyba poszła,dla spokoju w Święta :) Co myślisz?

Shagguś, pójdę na spokojnie we wtorek. :)

PS. MĄŻ POTWIERDZIŁ WIDOCZNE DWIE KRECHY :)

Dodi, nick nieaktualny, Muska, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny raz jeszcze! Na moim przykładzie ( o ile się potwierdzi, na pewno się potwierdzi 8) ) można powiedzieć, że cuda się zdażają! 17 miesięcy walki !!!

nick nieaktualny, Effcia28, Dodi, nick nieaktualny, Fedra, Blondi22, zbikowa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Shagguś, pójdę na spokojnie we wtorek. :)

PS. MĄŻ POTWIERDZIŁ WIDOCZNE DWIE KRECHY :)

Powiem Ci teraz coś szczerze,ok? Na Fb ja nie dojrzałam tej drugiej krechy - dlatego tak radziłam Ci betę ...ale tu widać wyraźnie :) I straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę...i teraz również uważam,że spokojnie z betą możesz poczekać :) Ależ się cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeszę :)

nick nieaktualny, Effcia28 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to super wiadomość ze ktoras z Nas znowu będzie szczęśliwa mamusia... Nie macie pojęcia jak ja się ciesze:D wracam do roboty.... Buziole i do spisania;)
    a swoja droga rownoeaga musi być, u mnie pech a u Rucienki mega szczescie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 09:05

Effcia28 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    to super wiadomość ze ktoras z Nas znowu będzie szczęśliwa mamusia... Nie macie pojęcia jak ja się ciesze:D wracam do roboty.... Buziole i do spisania;)

Mam jedną taką kandydatkę do zielonej kropy :D Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2178 2179 2180 2181 2182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ