plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!
jak wszystko pójdzie ok:) to można powiedzieć, że przyniosłam Ci szczęście;P
Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!Libra, Effcia28, Dodi, Fedra, Blondi22, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!
Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!
To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)Effcia28, Fedra, mala29_, mauysia, Dodi, Mała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!
To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)
Teraz mogę szcześliwe testy przekazać dalejEffcia jesteś chętna?
Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!
To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)
Teraz mogę szcześliwe testy przekazać dalejEffcia jesteś chętna?
jasne:)jeszcze pytasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 08:38
-
nick nieaktualnyMężuś twierdzi, ze nie widzi kreski
Ale zrobiłam mu takiego zooma, że na pewno zauważy
Teraz poszedł w pracy na spotkanie, więc nie wiem jaka jest reakcja
On jest z tych konkretnych ludzi, którzy muszą mieć dowód na papierze, więc po becie będzie miał pewność.
Effcia28, Muska, Fedra, Mała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski
On jest z tych konkretnych ludzi, którzy muszą mieć dowód na papierze, więc po becie będzie miał pewność.
Jeszcze raz gratuluję Ruciu, jaka to miła wiadomość na początek dnia (bo dopiero wstaliśmy i od razu taaaaaakie niusy) ...a wybierasz się na betę? Ja bym chyba poszła,dla spokoju w Święta
Co myślisz?
Effcia28, Rucia lubią tę wiadomość
-
Ruciu gratuluję
nareszcie jakaś fasolka to mam nadzieję że teraz się posypie.......
Pewnie nie pamiętacie mnie bo ja odpuściłam troszkę i już się nie udzielam ale cały czas was podczytuje.
Mam do oddania 2,5 opakowania bromergonu więc jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość.
Pozdrawiam.Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam dzień dobry....
Nie liczyłam ze bedzie aż tak dobry:D ... Nie wiem co napisać tak się ciesze:D
Co prawda wczoraj się modliłam w kościele o fasoolinki dla Was ale żeby tak szybko he he nadrobie jak będę miała czas
RUCIA SUUUPER.... jest zajączek:*:*:*Rucia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski
Jeszcze raz gratuluję Ruciu, jaka to miła wiadomość na początek dnia (bo dopiero wstaliśmy i od razu taaaaaakie niusy) ...a wybierasz się na betę? Ja bym chyba poszła,dla spokoju w Święta
Co myślisz?
Shagguś, pójdę na spokojnie we wtorek.
PS. MĄŻ POTWIERDZIŁ WIDOCZNE DWIE KRECHYDodi, Libra, Muska, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski
Co myślisz?
Shagguś, pójdę na spokojnie we wtorek.
PS. MĄŻ POTWIERDZIŁ WIDOCZNE DWIE KRECHY
Powiem Ci teraz coś szczerze,ok? Na Fb ja nie dojrzałam tej drugiej krechy - dlatego tak radziłam Ci betę ...ale tu widać wyraźnieI straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę...i teraz również uważam,że spokojnie z betą możesz poczekać
Ależ się cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeszę
Rucia, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
to super wiadomość ze ktoras z Nas znowu będzie szczęśliwa mamusia... Nie macie pojęcia jak ja się ciesze:D wracam do roboty.... Buziole i do spisania;)
a swoja droga rownoeaga musi być, u mnie pech a u Rucienki mega szczescieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 09:05
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:to super wiadomość ze ktoras z Nas znowu będzie szczęśliwa mamusia... Nie macie pojęcia jak ja się ciesze:D wracam do roboty.... Buziole i do spisania;)
Mam jedną taką kandydatkę do zielonej kropyAle ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość