X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 wrote:
    Ruciu gratuluję :-) nareszcie jakaś fasolka to mam nadzieję że teraz się posypie.......

Pewnie nie pamiętacie mnie bo ja odpuściłam troszkę i już się nie udzielam ale cały czas was podczytuje.

Mam do oddania 2,5 opakowania bromergonu więc jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość.

Pozdrawiam.

A dlaczego już nie używasz?ja teraz zaczełam brać także jeśli masz na pozbyciu to ja chętnie:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to czy będę szcześliwą mamusią, to czas pokaże :) na razie panicznie się boje, że znowu poronie.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dodi wrote:
    to super wiadomość ze ktoras z Nas znowu będzie szczęśliwa mamusia... Nie macie pojęcia jak ja się ciesze:D wracam do roboty.... Buziole i do spisania;)

Mam jedną taką kandydatkę do zielonej kropy :D Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

Powiedz kogo?

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A to czy będę szcześliwą mamusią, to czas pokaże :) na razie panicznie się boje, że znowu poronie.

przestań w ten sposób myśleć bo dużo bardzo dużo zależy od naszej psychiki wiec myśl pozytywnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Anuś...odganiaj czarne myśli!! To Twój prezent na Zajączka MUSI BYĆ DOBRZE! NIE MYŚL INACZEJ, COBY NIE DENERWOWAĆ SIĘ, STRES JEST CI TERAZ NAJMNIEJ POTRZEBNY :)

No nic, zmykam, bo jak zwykle wpadłam bez śniadania - taaaaaaaaaaaka byłam ciekawa (co z tego,że oboje z Młodym głodni jesteśmy ;) )

PS. Effcia, nie powiem,coby nie zapeszać...ale zatestować też już by mogła dziś :D

Rucia, Effcia28, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dzięki dziewczyny raz jeszcze! Na moim przykładzie ( o ile się potwierdzi, na pewno się potwierdzi 8) ) można powiedzieć, że cuda się zdażają! 17 miesięcy walki !!!

hehehe... 17 powiadasz:) to ja mogę iść w Twe ślady bardzo chętnie:)
    u mnie 10 cykl (7 na ovu)... hmmm jeszcze by zostało 7cyklu... to mi pasuje, bo wyrobiłabym się jeszcze w tym roku;)

Rucia, Shagga_80, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga nic jej to nie da, ze zatestuje bo po co się rozczarowywac znowu:D

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewoje idę na śniadanie, bo z tych emocji zapomniałam zjeść :) Później wpadnę :) ... ojej już wpadłam :P

Fedra, zbikowa, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nikogo nakręcać nie będę, bo piękny wykres przestaje być dla mnie wyznacznikiem... i bardziej będę się szyjką sugerować:) co nie oznacza, że zajebiście kciuki trzymam:* jak nie za ten cykl to za następny

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Dzięki dziewczyny raz jeszcze! Na moim przykładzie ( o ile się potwierdzi, na pewno się potwierdzi 8) ) można powiedzieć, że cuda się zdażają! 17 miesięcy walki !!!

u mnie 10 cykl (7 na ovu)... hmmm jeszcze by zostało 7cyklu... to mi pasuje, bo wyrobiłabym się jeszcze w tym roku;)

oby u Ciebie 7-my był szczęśliwy:)pomodlę się dziś o to:)

Kfjatus, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że komuś się udaje :) Bo to daje innym ogromną dawkę nadziei, tak jak Libra napisała, trzeba trzymać mocno kciuki, jak nie uda się w tym, to w przyszłym, albo jeszcze przyszłym :) Trzeba być dobrej myśli. A Rucia sprawiła nam wielką radochę ! :D

Effcia28, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!

jak wszystko pójdzie ok:) to można powiedzieć, że przyniosłam Ci szczęście;P

Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!

Rucia kochana GRATULACJE!
    Leć szybciutko na betę i umawiaj się z lekarzem :)

Rucia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam już dosyć fochów mojego organizmu, ostatnia @ przyszła prawie bezszelestnie, dzień wcześniej spadła temperatura, na drugi dzień @ bez jakiegoś bólu czy doskwierania, lubiłam ją mimo, że nie był to cykl zakończony fasolką. Teraz do @ zostały kilka dni, a ja czuję się jakby mnie ktoś przez maszynkę przepuścił. Nie lubię takie @, która nie dość, że ma zamiar przyjść, to jeszcze mnie gnębi i dokucza :/.

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do lekarza mam zamiar isć w przyszły piątek :)

Muska, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:

oby u Ciebie 7-my był szczęśliwy:)pomodlę się dziś o to:)

Rutka przekaże Ci w spadku testy ode mnie, to teraz pomodlę się, żeby Tobie szczęście przyniosły:)

Rutka... a może ja muszę list do Effci napisać? może on dodał mocy;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 09:27

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś dam jej ten co ja dostałam od Ciebie,i dodam jeszcze od siebie 3 grosze :)

Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libruś dam jej ten co ja dostałam od Ciebie,i dodam jeszcze od siebie 3 grosze :)

niom;) to można rzec, że stworzyłyśmy już namiastkę łańcuszka:)

Effcia28, Rucia, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Rutki 17 cykl starań wyszedł na + to myślę ,że Twój 7-my też będzie + zakończony:)może liczba z 7 jest dla Was szczęśliwa:)

Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Anuś...odganiaj czarne myśli!! To Twój prezent na Zajączka MUSI BYĆ DOBRZE! NIE MYŚL INACZEJ, COBY NIE DENERWOWAĆ SIĘ, STRES JEST CI TERAZ NAJMNIEJ POTRZEBNY :)

No nic, zmykam, bo jak zwykle wpadłam bez śniadania - taaaaaaaaaaaka byłam ciekawa (co z tego,że oboje z Młodym głodni jesteśmy ;) )

PS. Effcia, nie powiem,coby nie zapeszać...ale zatestować też już by mogła dziś :D

Dawaj Shagga. Która to na tapecie? Od naszego patrzenia na jej wykres nic sie nie stanie ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Jak Rutki 17 cykl starań wyszedł na + to myślę ,że Twój 7-my też będzie + zakończony:)może liczba z 7 jest dla Was szczęśliwa:)

wątpię... ale przecież cuda się zdarzają

‹‹ 2179 2180 2181 2182 2183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ