plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczkaaa1985 wrote:Ruciu gratuluję
nareszcie jakaś fasolka to mam nadzieję że teraz się posypie.......
Pewnie nie pamiętacie mnie bo ja odpuściłam troszkę i już się nie udzielam ale cały czas was podczytuje.
Mam do oddania 2,5 opakowania bromergonu więc jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość.
Pozdrawiam.
A dlaczego już nie używasz?ja teraz zaczełam brać także jeśli masz na pozbyciu to ja chętnie:) -
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:to super wiadomość ze ktoras z Nas znowu będzie szczęśliwa mamusia... Nie macie pojęcia jak ja się ciesze:D wracam do roboty.... Buziole i do spisania;)
Mam jedną taką kandydatkę do zielonej kropyAle ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Powiedz kogo? -
nick nieaktualnyRucia wrote:A to czy będę szcześliwą mamusią, to czas pokaże
na razie panicznie się boje, że znowu poronie.
Anuś...odganiaj czarne myśli!! To Twój prezent na Zajączka MUSI BYĆ DOBRZE! NIE MYŚL INACZEJ, COBY NIE DENERWOWAĆ SIĘ, STRES JEST CI TERAZ NAJMNIEJ POTRZEBNY
No nic, zmykam, bo jak zwykle wpadłam bez śniadania - taaaaaaaaaaaka byłam ciekawa (co z tego,że oboje z Młodym głodni jesteśmy)
PS. Effcia, nie powiem,coby nie zapeszać...ale zatestować też już by mogła dziśRucia, Effcia28, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dzięki dziewczyny raz jeszcze! Na moim przykładzie ( o ile się potwierdzi, na pewno się potwierdzi
) można powiedzieć, że cuda się zdażają! 17 miesięcy walki !!!
hehehe... 17 powiadasz:) to ja mogę iść w Twe ślady bardzo chętnie:)
u mnie 10 cykl (7 na ovu)... hmmm jeszcze by zostało 7cyklu... to mi pasuje, bo wyrobiłabym się jeszcze w tym roku;)Rucia, Shagga_80, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Rucia wrote:Dzięki dziewczyny raz jeszcze! Na moim przykładzie ( o ile się potwierdzi, na pewno się potwierdzi
u mnie 10 cykl (7 na ovu)... hmmm jeszcze by zostało 7cyklu... to mi pasuje, bo wyrobiłabym się jeszcze w tym roku;)
oby u Ciebie 7-my był szczęśliwy:)pomodlę się dziś o to:)Kfjatus, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że komuś się udaje
Bo to daje innym ogromną dawkę nadziei, tak jak Libra napisała, trzeba trzymać mocno kciuki, jak nie uda się w tym, to w przyszłym, albo jeszcze przyszłym
Trzeba być dobrej myśli. A Rucia sprawiła nam wielką radochę !
Effcia28, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!
jak wszystko pójdzie ok:) to można powiedzieć, że przyniosłam Ci szczęście;P
Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!
Rucia kochana GRATULACJE!
Leć szybciutko na betę i umawiaj się z lekarzemRucia lubi tę wiadomość
-
A ja mam już dosyć fochów mojego organizmu, ostatnia @ przyszła prawie bezszelestnie, dzień wcześniej spadła temperatura, na drugi dzień @ bez jakiegoś bólu czy doskwierania, lubiłam ją mimo, że nie był to cykl zakończony fasolką. Teraz do @ zostały kilka dni, a ja czuję się jakby mnie ktoś przez maszynkę przepuścił. Nie lubię takie @, która nie dość, że ma zamiar przyjść, to jeszcze mnie gnębi i dokucza
.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Dzięki dziewczyny raz jeszcze! Na moim przykładzie ( o ile się potwierdzi, na pewno się potwierdzi
u mnie 10 cykl (7 na ovu)... hmmm jeszcze by zostało 7cyklu... to mi pasuje, bo wyrobiłabym się jeszcze w tym roku;)
oby u Ciebie 7-my był szczęśliwy:)pomodlę się dziś o to:)
Rutka przekaże Ci w spadku testy ode mnie, to teraz pomodlę się, żeby Tobie szczęście przyniosły:)
Rutka... a może ja muszę list do Effci napisać? może on dodał mocy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 09:27
Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:A to czy będę szcześliwą mamusią, to czas pokaże
na razie panicznie się boje, że znowu poronie.
Anuś...odganiaj czarne myśli!! To Twój prezent na Zajączka MUSI BYĆ DOBRZE! NIE MYŚL INACZEJ, COBY NIE DENERWOWAĆ SIĘ, STRES JEST CI TERAZ NAJMNIEJ POTRZEBNY
No nic, zmykam, bo jak zwykle wpadłam bez śniadania - taaaaaaaaaaaka byłam ciekawa (co z tego,że oboje z Młodym głodni jesteśmy)
PS. Effcia, nie powiem,coby nie zapeszać...ale zatestować też już by mogła dziś
Dawaj Shagga. Która to na tapecie? Od naszego patrzenia na jej wykres nic sie nie stanie -
nick nieaktualny