plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ohhh wiecie co za dupe franca dostałam prezent od mojego m tylko nie wiem za co ??1rocznice ślubu mamy w maju ,inne rocznice to latem mamy hmmm tak bez okazji kupił mi zegarek z Tytanu cholera głupio mi bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !!
Blondi22, Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:ohhh wiecie co za dupe franca dostałam prezent od mojego m tylko nie wiem za co ??1rocznice ślubu mamy w maju ,inne rocznice to latem mamy hmmm tak bez okazji kupił mi zegarek z Tytanu cholera głupio mi bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !!
Oj tam ciesz się, że dostałaś,w naturze wszystkie zapomniane daty wynagrodziszMuska, Kaja, Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Kfjatus wrote:Ja mam Big 3 Bita
Da się podzielić na kilka dziewczyn
kuś kolezanko kuś ,a dietę szlak tarafi !!!!blondi22 ty nawet nie patrz na niego ;-'
Ojoj sorry, ja nie wiem co do dieta znaczy, bo nigdy się nie odchudziłam i i to przez to ten mój brak refleksji -
Kfjatus wrote:Kaja wrote:ohhh wiecie co za dupe franca dostałam prezent od mojego m tylko nie wiem za co ??1rocznice ślubu mamy w maju ,inne rocznice to latem mamy hmmm tak bez okazji kupił mi zegarek z Tytanu cholera głupio mi bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !!
Oj tam ciesz się, że dostałaś,w naturze wszystkie zapomniane daty wynagrodzisz
kurde własnie to wczoraj zrobiłam ,ale się zastanawiam gdzie mi jaka data uciekła,ale pewnie to przez szwagra bo tam się zle dzieje żona go zostawiła bo stwierdziła ,że małżeństwo to nie jest dla niej po 9 latach bycia z nim ,a ślubowali kilka miesięcy temu .....
-
Kaja wrote:Kfjatus wrote:Kaja wrote:ohhh wiecie co za dupe franca dostałam prezent od mojego m tylko nie wiem za co ??1rocznice ślubu mamy w maju ,inne rocznice to latem mamy hmmm tak bez okazji kupił mi zegarek z Tytanu cholera głupio mi bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !!
Oj tam ciesz się, że dostałaś,w naturze wszystkie zapomniane daty wynagrodzisz
kurde własnie to wczoraj zrobiłam ,ale się zastanawiam gdzie mi jaka data uciekła,ale pewnie to przez szwagra bo tam się zle dzieje żona go zostawiła bo stwierdziła ,że małżeństwo to nie jest dla niej po 9 latach bycia z nim ,a ślubowali kilka miesięcy temu .....
Widzisz to On pewnie docenił, kogo ma i dlatego ten prezent
Swoją drogą czasem ludzie są śmieszni, biorą ślub, by za chwilę powiedzieć, to nie dla mnie - dziwne. -
plemniczka wrote:heh ja tez wlasnie pije kawe... z tym ze wiekszosc z was pije ją na prawie koniec pracy, a ja przed... bo za godzine zaczynam dopiero
, a taaaaak mi sie nie chce.
ohhh ten twój kogucik ahhh ja też kończę kawe ,ale mnie tu kusi jeszcze capucino Muska kusi i chyba se zrobię ehhhh nałóg ta kawa dla mnie ;-(plemniczka lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:plemniczka wrote:heh ja tez wlasnie pije kawe... z tym ze wiekszosc z was pije ją na prawie koniec pracy, a ja przed... bo za godzine zaczynam dopiero
ohhh ten twój kogucik ahhh ja też kończę kawe ,ale mnie tu kusi jeszcze capucino Muska kusi i chyba se zrobię ehhhh nałóg ta kawa dla mnie ;-(
Cappuccino mniam mniam
Ja mam orzechoweKfjatus lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wiesz moja teściowa załamana bo traktowała ją jak własną córkę po tylu latach jak para byli ,a ta taki numer wywineła ,a tam podejrzewam innego gacha coś mnie mój kaszubski nos nie myli co do niej jak na razie wszystko się sprawdza Niestety ,ja ją maiłam na rezerwie i się nie myliłam no ,ale oby się szwagier nie załamał bo młody życie se ułoży !!!
-
Kaja wrote:ohhh wiecie co za dupe franca dostałam prezent od mojego m tylko nie wiem za co ??1rocznice ślubu mamy w maju ,inne rocznice to latem mamy hmmm tak bez okazji kupił mi zegarek z Tytanu cholera głupio mi bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !!
nic jak tylko sie cieszyc;)Kaja lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Kaja wrote:plemniczka wrote:heh ja tez wlasnie pije kawe... z tym ze wiekszosc z was pije ją na prawie koniec pracy, a ja przed... bo za godzine zaczynam dopiero
ohhh ten twój kogucik ahhh ja też kończę kawe ,ale mnie tu kusi jeszcze capucino Muska kusi i chyba se zrobię ehhhh nałóg ta kawa dla mnie ;-(
Cappuccino mniam mniam
Ja mam orzechowe
nie no normalnie idę na cappucino ohhh moja słaba wola ,a co woda się już gotuje .....muska grzeszę ,ale dobrze mi z tymKfjatus, Muska lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:heh ja tez wlasnie pije kawe... z tym ze wiekszosc z was pije ją na prawie koniec pracy, a ja przed... bo za godzine zaczynam dopiero
heh ja ani na koniec pracy ani na poczatekplemniczka lubi tę wiadomość