X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Big 3 Bita :) Da się podzielić na kilka dziewczyn :P

Kaja, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Muska spoko latte też postawie ,a capucino hmmmm ,ale mi smaka na nią zrobiłaś ,a ja śrutówa się truję ;-)

ja mam rumowe capucino ale pije normalna ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

moj ulubiony batonik :) i jeszcze przed @ piszesz mi o takich rzeczah ....

Kfjatus lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ohhh wiecie co za dupe franca dostałam prezent od mojego m tylko nie wiem za co ??1rocznice ślubu mamy w maju ,inne rocznice to latem mamy hmmm tak bez okazji kupił mi zegarek z Tytanu cholera głupio mi bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !!

Blondi22, Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    ohhh wiecie co za dupe franca dostałam prezent od mojego m tylko nie wiem za co ??1rocznice ślubu mamy w maju ,inne rocznice to latem mamy hmmm tak bez okazji kupił mi zegarek z Tytanu cholera głupio mi bo nie wiem czy czegoś nie przegapiłam !!

Oj tam ciesz się, że dostałaś,w naturze wszystkie zapomniane daty wynagrodzisz :P

Muska, Kaja, Shagga_80, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

kuś kolezanko kuś ,a dietę szlak tarafi !!!!blondi22 ty nawet nie patrz na niego ;-'

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:

kuś kolezanko kuś ,a dietę szlak tarafi !!!!blondi22 ty nawet nie patrz na niego ;-'

Ojoj sorry, ja nie wiem co do dieta znaczy, bo nigdy się nie odchudziłam i i to przez to ten mój brak refleksji :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Kaja wrote:

Oj tam ciesz się, że dostałaś,w naturze wszystkie zapomniane daty wynagrodzisz :P

kurde własnie to wczoraj zrobiłam ,ale się zastanawiam gdzie mi jaka data uciekła ;-) ,ale pewnie to przez szwagra bo tam się zle dzieje żona go zostawiła bo stwierdziła ,że małżeństwo to nie jest dla niej po 9 latach bycia z nim ,a ślubowali kilka miesięcy temu .....

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh ja tez wlasnie pije kawe... z tym ze wiekszosc z was pije ją na prawie koniec pracy, a ja przed... bo za godzine zaczynam dopiero :(, a taaaaak mi sie nie chce.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus więc mamy 1 rozwód po 8 miesiącach slubu w rodzinie .....,ale najważniejsze ,że dzieci tam nie było bo po co miały by cierpieć !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:
    Kaja wrote:

kurde własnie to wczoraj zrobiłam ,ale się zastanawiam gdzie mi jaka data uciekła ;-) ,ale pewnie to przez szwagra bo tam się zle dzieje żona go zostawiła bo stwierdziła ,że małżeństwo to nie jest dla niej po 9 latach bycia z nim ,a ślubowali kilka miesięcy temu .....

Widzisz to On pewnie docenił, kogo ma i dlatego ten prezent :)
    Swoją drogą czasem ludzie są śmieszni, biorą ślub, by za chwilę powiedzieć, to nie dla mnie - dziwne.

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    heh ja tez wlasnie pije kawe... z tym ze wiekszosc z was pije ją na prawie koniec pracy, a ja przed... bo za godzine zaczynam dopiero :(, a taaaaak mi sie nie chce.

ohhh ten twój kogucik ahhh ja też kończę kawe ,ale mnie tu kusi jeszcze capucino Muska kusi i chyba se zrobię ehhhh nałóg ta kawa dla mnie ;-(

plemniczka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    plemniczka wrote:

ohhh ten twój kogucik ahhh ja też kończę kawe ,ale mnie tu kusi jeszcze capucino Muska kusi i chyba se zrobię ehhhh nałóg ta kawa dla mnie ;-(

Cappuccino mniam mniam :D
    Ja mam orzechowe :)

Kfjatus lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wiesz moja teściowa załamana bo traktowała ją jak własną córkę po tylu latach jak para byli ,a ta taki numer wywineła ,a tam podejrzewam innego gacha coś mnie mój kaszubski nos nie myli co do niej jak na razie wszystko się sprawdza Niestety ,ja ją maiłam na rezerwie i się nie myliłam no ,ale oby się szwagier nie załamał bo młody życie se ułoży !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

nic jak tylko sie cieszyc;)

Kaja lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Kfjatus wrote:

nie dam sie ;)

Kaja lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kaja wrote:
    plemniczka wrote:

Cappuccino mniam mniam :D
    Ja mam orzechowe :)

nie no normalnie idę na cappucino ohhh moja słaba wola ,a co woda się już gotuje .....muska grzeszę ,ale dobrze mi z tym ;-)

Kfjatus, Muska lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

heh ja ani na koniec pracy ani na poczatek ;)

plemniczka lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze się na tą kawkę dziś zgrałyśmy :)

Blondi22, Muska lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w kupie raźniej ;)

Kfjatus, Muska lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 2171 2172 2173 2174 2175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ