plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:plemniczka wrote:RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..
Plamnisiu dziękiDupka brałam 3 razy dziennie, i teraz się właśnie zastanawiam czy brać go dalej w takiej samej ilości?
ja bym go tak brała -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia wrote:plemniczka wrote:RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..
Plamnisiu dziękiDupka brałam 3 razy dziennie, i teraz się właśnie zastanawiam czy brać go dalej w takiej samej ilości?
ja bym go tak brała
Dzięki BlondiI tak zrobię. W przyszły piątek idę do gina, więc ew. zmieni mi dawkę.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Mrowwwka wrote:Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam
Ja po luteinie czułam się źle, przy pierwszej dawce najgorzej, ale faktycznie @ mi to trochę unormowało,stała się krótsza i mniej krwawa ;P -
A i tak jeszcze jedno wczoraj spędziłam w Szpitalu Ujastek w Krakowie cały dzień pozwiedzałam oddział poznałam kilka pielęgniarek i lekarzy i mogę z czystym sumieniem polecić ten właśnie szpital do porodu
już nie wspomnę ze dwudniową Anię nosiłam przez cały ten dzień na rękach mówie Wam mega zajebiste uczucie patrzeć na taką kruszynke co to robi dziwne miny i tak słodko śpi...
ok rozmarzyłam się troche ale to było takie cudowne doznanie ze szoki musiałam Wam o tym napisać
Rucia, Ilona, Muska, Kfjatus, Blondi22, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:A i tak jeszcze jedno wczoraj spędziłam w Szpitalu Ujastek w Krakowie cały dzień pozwiedzałam oddział poznałam kilka pielęgniarek i lekarzy i mogę z czystym sumieniem polecić ten właśnie szpital do porodu
już nie wspomnę ze dwudniową Anię nosiłam przez cały ten dzień na rękach mówie Wam mega zajebiste uczucie patrzeć na taką kruszynke co to robi dziwne miny i tak słodko śpi...
ok rozmarzyłam się troche ale to było takie cudowne doznanie ze szoki musiałam Wam o tym napisać
Oj fakt takie maluszki są przecudnemałe różowe
-
no nadrobilam. Jak bierzesz dupka 3 razy dziennie to ja bym tez tak zostawila. Ja po owulacji bralam tylko po 1 tabletce dziennie wiec mialam zlecone zwiekszyc w przypadku ciazy. Jak widac duphaston fajnie dziala. Wszystkie 3 z nim zaszlysmy w pierwszym cyklu
mam nadzieje ze teraz tez mi pomoze, oczywiscie jesli maz zdazy wrocic na staranka.
Ruciu a castagnusa tez teraz bralas czy nie?Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:no nadrobilam. Jak bierzesz dupka 3 razy dziennie to ja bym tez tak zostawila. Ja po owulacji bralam tylko po 1 tabletce dziennie wiec mialam zlecone zwiekszyc w przypadku ciazy. Jak widac duphaston fajnie dziala. Wszystkie 3 z nim zaszlysmy w pierwszym cyklu
mam nadzieje ze teraz tez mi pomoze, oczywiscie jesli maz zdazy wrocic na staranka.
Ruciu a castagnusa tez teraz bralas czy nie?
Plemniczko w tym miesiącu akurat castagnusa nie brałam, bo skończyłam 3 miesięczną kurację. Miałam zaczać teraz od nowego cyklu. Odstawiłam wszystkie witaminy i wspomagacze, zostawiłam jedynie kwas foliowy.Blondi22, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia serdeczne gratulacje! trzymam kciuku zeby wszystko bylo ok!
Fedra dostalas moja wiadomosc? Napisalam do ovu, naprawili mi wykres, jak u Ciebie? Blondi chyba tez miala z nim problem, dajcie znac, czy u was ok
no jaki fajny dzien dzis bedzie, swietna wiadomosc Rucia, jeszcze raz gratki!Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Rucia serdeczne gratulacje! trzymam kciuku zeby wszystko bylo ok!
Fedra dostalas moja wiadomosc? Napisalam do ovu, naprawili mi wykres, jak u Ciebie? Blondi chyba tez miala z nim problem, dajcie znac, czy u was ok
no jaki fajny dzien dzis bedzie, swietna wiadomosc Rucia, jeszcze raz gratki!
Zbikowa niestety nie dostałam od Ciebie wiadomości niestety już od dłuższego czasu wiadomości nie dochodzą...
ale wykres mam naprawiony17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej dziewuszki,
No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane)!!!!!
Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę
Uściski dziewczyny!zbikowa, Rucia, Fedra, Blondi22, Dodi, Effcia28, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
aneczkaaa1985 wrote:ja byłam u 2 lekarzy i w klinice "INVICTA" Gdańsk i wszyscy mi mówią że żadnych leków mam nie brać sama już nie wiem.
Z tego co pamiętam to she też miała taką samą sytuację z prolaktyną i udało się jej zajść
Tak Aneczko - miałam 19-krotny wzrost prolaktyny po obciążeniu ale lekarz powiedział, że teraz szkoła jest taka, że najważniejsza jest ta prolaktyna bez obciążenia/tabletki. I żadnego leczenia bromergonem nie zalecił. A zajść się udało.
P.S. Chyba telepatycznie wezwalas mnie do odpowiedzi hehe zrobiłam sobie przerwę w ogarnianiu chałupki, czytam kilka dzisiejszych stron i coś o mnieFedra, Blondi22, Dodi, Kaja, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej dziewuszki,
No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane)!!!!!
Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę
Uściski dziewczyny!
Mauyus - dzisiaj teściom mówicie? Czy już jesteście po przekazaniu newsa?