plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, PozdrawiamMrowwwka
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!
jak wszystko pójdzie ok:) to można powiedzieć, że przyniosłam Ci szczęście;P
Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!
To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)
Teraz mogę szcześliwe testy przekazać dalejEffcia jesteś chętna?
gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 11:31
-
Ja jedynie dodam ze na wieści od Ruci zgrało się kilka rzeczy i może moje zakopanie @ w górach pomogło jeśli tak to jest nadzieja dziewczyny dla Was przy następnych cyklach
Ilona, Blondi22, mauysia, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja jedynie dodam ze na wieści od Ruci zgrało się kilka rzeczy i może moje zakopanie @ w górach pomogło jeśli tak to jest nadzieja dziewczyny dla Was przy następnych cyklach
Jak mi się udało, to reszcie pójdzie z górkiFedra, Ilona, Kfjatus, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Mrowwwka wrote:Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam
niestety ja nie pomogę bo luteiny nie brałam a jeśli brałam to było to tak bardzo dawno temu że nie pamiętam jakie były odczucia po niej... hmmm w sumie to brałam luteine w cyklu w którym poroniłam ale brałam ją bo ani ja ani lekarz nie wiedzieliśmy ze moge być w ciaży bo miałam mieć usuwaną nadrzerkę...
więc moze inne dziewczyny coś o lutku napiszą17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMrowwwka wrote:Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam
Ja niestety też nie pomogęMoże poczytaj na forach informacje o luteinie.
-
nick nieaktualny
-
A ja się znowu nie przywitałam wparowałam tu tak jakby w ogóle stad nie wychodziła
Więj oficjalnie Dzień Dobry Mojego Kochane Zajączki
nadmienię tylko ze dzisiaj przed 10 obudził mnie sms od Libry w sprawie Ruci gdyby mi go nie wysłała to spałabym dalej a mój pies razem ze mną...
ale przynajmniej mnie to zmobilizowało do wstania...
powodem mojej senności było i jest to że UWAGA:
wczoraj było piekne słońce błękitne niebo i było cieplutko śnieg stopnią praktycznie cały... a dzisiaj odsuwam żaluzję i co widzę BIAŁO napadało kilka cm śniegu i niestety pada nadal...
to tak z innej beczki...Blondi22, Rucia, Ilona, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Ilona wrote:Rucia to jest świetna wiadomość
ale Ci królik prezent przyniósł na te Święta
spokojnych i nudnych 9 miesięcy Ci życzę.
Dziękuję i mam nadzieję, ze będą spokojne
he he he a ja Ci tam życzę żeby Cię mdłości dopadły żebyś poczuła i uwierzyła ze jesteś w ciaży ale oczywiście zeby nie były bardzo dokuczliwe i szybko sobie poszły w siną dalIlona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Ilona wrote:Rucia to jest świetna wiadomość
ale Ci królik prezent przyniósł na te Święta
spokojnych i nudnych 9 miesięcy Ci życzę.
Dziękuję i mam nadzieję, ze będą spokojne
he he he a ja Ci tam życzę żeby Cię mdłości dopadły żebyś poczuła i uwierzyła ze jesteś w ciaży ale oczywiście zeby nie były bardzo dokuczliwe i szybko sobie poszły w siną dal
Ferduś już wcześniej pisałam o tym, ze czekam na te mdłości z niecierpliwością, chociaż w obu ciążach nie miałam ich w ogóle.Ale wtedy wiedziałabym, ze jest chyba OK.
Fedra lubi tę wiadomość
-
RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..
Plamnisiu dziękiDupka brałam 3 razy dziennie, i teraz się właśnie zastanawiam czy brać go dalej w takiej samej ilości?
plemniczka lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..
to tak jak ja wziełam w pierwszej ciazy duphaston i odrazu w pierwszym cyklu byłam w ciazy;)