plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam
Mrowwwka -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libra wrote:Rucia wrote:Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!
jak wszystko pójdzie ok:) to można powiedzieć, że przyniosłam Ci szczęście;P
Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!
To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)
Teraz mogę szcześliwe testy przekazać dalej
Effcia jesteś chętna? 
gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 11:31
-
Ja jedynie dodam ze na wieści od Ruci zgrało się kilka rzeczy i może moje zakopanie @ w górach pomogło jeśli tak to jest nadzieja dziewczyny dla Was przy następnych cyklach
Ilona, Blondi22, mauysia, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ja jedynie dodam ze na wieści od Ruci zgrało się kilka rzeczy i może moje zakopanie @ w górach pomogło jeśli tak to jest nadzieja dziewczyny dla Was przy następnych cyklach

Jak mi się udało, to reszcie pójdzie z górki
Fedra, Ilona, Kfjatus, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mrowwwka wrote:Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam

niestety ja nie pomogę bo luteiny nie brałam a jeśli brałam to było to tak bardzo dawno temu że nie pamiętam jakie były odczucia po niej... hmmm w sumie to brałam luteine w cyklu w którym poroniłam ale brałam ją bo ani ja ani lekarz nie wiedzieliśmy ze moge być w ciaży bo miałam mieć usuwaną nadrzerkę...
więc moze inne dziewczyny coś o lutku napiszą
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyMrowwwka wrote:Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam

Ja niestety też nie pomogę
Może poczytaj na forach informacje o luteinie.
-
nick nieaktualny
-
A ja się znowu nie przywitałam wparowałam tu tak jakby w ogóle stad nie wychodziła

Więj oficjalnie Dzień Dobry Mojego Kochane Zajączki
nadmienię tylko ze dzisiaj przed 10 obudził mnie sms od Libry w sprawie Ruci gdyby mi go nie wysłała to spałabym dalej a mój pies razem ze mną...
ale przynajmniej mnie to zmobilizowało do wstania...
powodem mojej senności było i jest to że UWAGA:
wczoraj było piekne słońce błękitne niebo i było cieplutko śnieg stopnią praktycznie cały... a dzisiaj odsuwam żaluzję i co widzę BIAŁO napadało kilka cm śniegu i niestety pada nadal...
to tak z innej beczki...
Blondi22, nick nieaktualny, Ilona, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
Rucia wrote:Ilona wrote:Rucia to jest świetna wiadomość
ale Ci królik prezent przyniósł na te Święta
spokojnych i nudnych 9 miesięcy Ci życzę.
Dziękuję i mam nadzieję, ze będą spokojne
he he he a ja Ci tam życzę żeby Cię mdłości dopadły żebyś poczuła i uwierzyła ze jesteś w ciaży ale oczywiście zeby nie były bardzo dokuczliwe i szybko sobie poszły w siną dal
Ilona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Ilona wrote:Rucia to jest świetna wiadomość
ale Ci królik prezent przyniósł na te Święta
spokojnych i nudnych 9 miesięcy Ci życzę.
Dziękuję i mam nadzieję, ze będą spokojne
he he he a ja Ci tam życzę żeby Cię mdłości dopadły żebyś poczuła i uwierzyła ze jesteś w ciaży ale oczywiście zeby nie były bardzo dokuczliwe i szybko sobie poszły w siną dal
Ferduś już wcześniej pisałam o tym, ze czekam na te mdłości z niecierpliwością, chociaż w obu ciążach nie miałam ich w ogóle.
Ale wtedy wiedziałabym, ze jest chyba OK.
Fedra lubi tę wiadomość
-
RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..
Plamnisiu dzięki
Dupka brałam 3 razy dziennie, i teraz się właśnie zastanawiam czy brać go dalej w takiej samej ilości?
plemniczka lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze
to tak jak ja wziełam w pierwszej ciazy duphaston i odrazu w pierwszym cyklu byłam w ciazy;)