X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO TAK JAK JA JUZ NADROBIŁAM WSZYSTKO TO NADLE WSZYSTKIE POZNIKAŁY...NIE MA SPRAWIEDLIWOŚCI... :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Mrowwwka Koleżanka

Wysłany: 29 marca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam :)

Mrowwwka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem !!!

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libruś zatestowałam tym testem, który miał być szcześliwy po HSG !!! Zaraz wam pokaże zdjęcie testu!

jak wszystko pójdzie ok:) to można powiedzieć, że przyniosłam Ci szczęście;P

Libruś nawet nie wiesz jak wielkie szczeście !!!!!!!!!!!!!!!!

To sie nazywa moc daru ze szczerego serca:) jak ja się jeszcze wymodliłam nad tymi testami, żeby Ci szczęście przyniosły:)

Teraz mogę szcześliwe testy przekazać dalej :) Effcia jesteś chętna? :D

gratulacje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 11:31

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jedynie dodam ze na wieści od Ruci zgrało się kilka rzeczy i może moje zakopanie @ w górach pomogło jeśli tak to jest nadzieja dziewczyny dla Was przy następnych cyklach ;)

Ilona, Blondi22, mauysia, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ja jedynie dodam ze na wieści od Ruci zgrało się kilka rzeczy i może moje zakopanie @ w górach pomogło jeśli tak to jest nadzieja dziewczyny dla Was przy następnych cyklach ;)

Jak mi się udało, to reszcie pójdzie z górki :)

Fedra, Ilona, Kfjatus, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrowwwka wrote:
    Hej dziewczyny wiecie cos moze o luteinie? czy po niej moge nie odczuwac zadnych dolegliwosci bolowych typowych przed @? no kurde nic mnie nie boli ja sie ciesze bo zawsze cierpie tylko sie zastanawiam ze to chyba nie za dobrze,,, Pozdrawiam :)

niestety ja nie pomogę bo luteiny nie brałam a jeśli brałam to było to tak bardzo dawno temu że nie pamiętam jakie były odczucia po niej... hmmm w sumie to brałam luteine w cyklu w którym poroniłam ale brałam ją bo ani ja ani lekarz nie wiedzieliśmy ze moge być w ciaży bo miałam mieć usuwaną nadrzerkę...
    więc moze inne dziewczyny coś o lutku napiszą :/

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja to sie tak dzisiaj ekscytuje, że chyba moja prolaktyna szaleje... bo mnie piersi zaczęły niemiłosiernie boleć... piec, że szok

no ja tak od wczoraj mam ;/

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia to jest świetna wiadomość ;D ale Ci królik prezent przyniósł na te Święta ;D spokojnych i nudnych 9 miesięcy Ci życzę.

Rucia lubi tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrowwwka wrote:

Ja niestety też nie pomogę :( Może poczytaj na forach informacje o luteinie.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Rucia to jest świetna wiadomość ;D ale Ci królik prezent przyniósł na te Święta ;D spokojnych i nudnych 9 miesięcy Ci życzę.

Dziękuję i mam nadzieję, ze będą spokojne :)

Ilona lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu ogromne gratulacje jeszcze raz;)
    ciesze sie razem z toba ;)

Rucia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się znowu nie przywitałam wparowałam tu tak jakby w ogóle stad nie wychodziła :)
    Więj oficjalnie Dzień Dobry Mojego Kochane Zajączki :D

nadmienię tylko ze dzisiaj przed 10 obudził mnie sms od Libry w sprawie Ruci gdyby mi go nie wysłała to spałabym dalej a mój pies razem ze mną...
    ale przynajmniej mnie to zmobilizowało do wstania...
    powodem mojej senności było i jest to że UWAGA:
    wczoraj było piekne słońce błękitne niebo i było cieplutko śnieg stopnią praktycznie cały... a dzisiaj odsuwam żaluzję i co widzę BIAŁO napadało kilka cm śniegu i niestety pada nadal...

to tak z innej beczki...

Blondi22, Rucia, Ilona, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ilona wrote:

he he he a ja Ci tam życzę żeby Cię mdłości dopadły żebyś poczuła i uwierzyła ze jesteś w ciaży ale oczywiście zeby nie były bardzo dokuczliwe i szybko sobie poszły w siną dal ;)

Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Ilona wrote:

he he he a ja Ci tam życzę żeby Cię mdłości dopadły żebyś poczuła i uwierzyła ze jesteś w ciaży ale oczywiście zeby nie były bardzo dokuczliwe i szybko sobie poszły w siną dal ;)

Ferduś już wcześniej pisałam o tym, ze czekam na te mdłości z niecierpliwością, chociaż w obu ciążach nie miałam ich w ogóle. :( Ale wtedy wiedziałabym, ze jest chyba OK.

Fedra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja po wizycie u dentystki już
    wyrwala kawałek a reszty nie dała rady i musze isc chirurgicznie wyrwac ;/
    aż sie boje

a.png
    a.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze :) wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
    Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..

Fedra lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i witajcie tak wogole :)

Rucia, Fedra, Muska, Dodi, Sandraa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    RUCIA!! gratuluje!!! ale sie ciesze :) wspaniala nowina! czyli mogl byc problem u Ciebie z niedomoga lutealną. Ciesze sie ze duphaston pomogl, tylko go teraz nie odstawiaj. Mi jak udalo sie zajsc w ciaze z nim to jak tylko zobaczylam dwie kreski mialam zwiekszyc dawke do 2 tabletek.
    Teraz jak mi sie uda mam tak samo zrobic. Wiec suplementacja progesteronem jest bardzo istotna dla niektorych..

Plamnisiu dzięki :) Dupka brałam 3 razy dziennie, i teraz się właśnie zastanawiam czy brać go dalej w takiej samej ilości?

plemniczka lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

to tak jak ja wziełam w pierwszej ciazy duphaston i odrazu w pierwszym cyklu byłam w ciazy;)

a.png
    a.png
‹‹ 2182 2183 2184 2185 2186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ