X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane :) )!!!!!

Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!

Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę:D

Uściski dziewczyny!

Oj Mayuś :) Aż mi się łza zakręciła w oku ..

mauysia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane :) )!!!!!

Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!

Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę:D

Uściski dziewczyny!

u mnie od rana sypie i jak widać nie ma ochoty przestać :D
    chyba niebo równeiż się raduje Ruciowym testem tylko sobie z tej radości pomyliło szuflady zamiast otworzyć szufladę z błękitnym niebem i ślicznym słoneczkiem otworzyło szufladę ze snieżycą...

no cóż ze szczęścia jak widac nawet niebiosą się myli pogoda ;)

mauysia, Blondi22, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki to Św. Piotr i jego małe fasolki robią porządki w niebie aby mogły znaleźć drogę do was i pewnie teraz odkurzają.

Blondi22, Rucia, Fedra, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie tylko u was sypie bo u mnie też ;(

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

Uściski dziewczyny!

chyba niebo równeiż się raduje Ruciowym testem tylko sobie z tej radości pomyliło szuflady zamiast otworzyć szufladę z błękitnym niebem i ślicznym słoneczkiem otworzyło szufladę ze snieżycą...

Sorry :P

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

Uściski dziewczyny!

Ruciu mnie tam pogoda nie przeszkadza mam przynajmniej wymówkę i nie muszę myć okien :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Mała Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski :D Ale zrobiłam mu takiego zooma, że na pewno zauważy :P Teraz poszedł w pracy na spotkanie, więc nie wiem jaka jest reakcja :) On jest z tych konkretnych ludzi, którzy muszą mieć dowód na papierze, więc po becie będzie miał pewność. :)

Jest jest :-) Ja miałam identycznie, zrobiłam tak sobie w 11 dniu po wyznaczonej ovu, idento taka słabiuteńka kreseczka :-p Niech mąż wierzy :-p Gratuluję oczywiście :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 14:53

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nareszcie dobrnęłam do końca ;)
    jestem tak zafascynowana wiadomościa Ruci, że nie moge się do niczego zabrać, ale będę musiała bo na 18 idę się modlić o kolejną fasolinkę :D
    a ja jeszcze chciałam pisać z rana, że Ci Rucieńko coś ciut tempka spada, kurde to jest niemożliwe z tym naszym ciałem.... Jeszcze raz powtórze, jak ja się cieszę!!!!
    Przeczytałam wszystko, ale szybko i przepraszam od razu, ale nie odniosę się do Waszych wpisów :/
    Mauysiu u mnie skok nastepuję nagle, więc spodziewam się tego jutro :(
    idę jeszcze poodkurzać i ogarnąć wierzch hehe będę zerkac oczywiście ;)

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    no nareszcie dobrnęłam do końca ;)
    jestem tak zafascynowana wiadomościa Ruci, że nie moge się do niczego zabrać, ale będę musiała bo na 18 idę się modlić o kolejną fasolinkę :D
    a ja jeszcze chciałam pisać z rana, że Ci Rucieńko coś ciut tempka spada, kurde to jest niemożliwe z tym naszym ciałem.... Jeszcze raz powtórze, jak ja się cieszę!!!!
    Przeczytałam wszystko, ale szybko i przepraszam od razu, ale nie odniosę się do Waszych wpisów :/
    Mauysiu u mnie skok nastepuję nagle, więc spodziewam się tego jutro :(
    idę jeszcze poodkurzać i ogarnąć wierzch hehe będę zerkac oczywiście ;)

he he he
    Dodka jedno tylko napiszę:
    podoba mi sie ze piszesz o skoku w dniu jutrzejszym na Twoim wykresie czyżby podświadomość zaczęła działać ;)
    a mnie od rana udało się w końcu zmywarkę włączyć...
    ta pogoda mnie wykończy jest tak niskie ciśnienie ze tylko bym spała...

Dodi, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ!!

Rucia bardzo serdecznie Ci gratuluję;)

Pozdrawiam.

Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko... dopiero teraz przeczytałam jak się machnęłam :P
    to było nieświadomie, wierzcie mi hehe ale jaja wielkanocne :D to się zobaczy, co pójde jutro święcić ;)
    Miło kochana że czytasz ze zrozumieniem ;P :*

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

Uściski dziewczyny!

Ruciu mnie tam pogoda nie przeszkadza mam przynajmniej wymówkę i nie muszę myć okien :P

Hehe brawo :-p Ja mam identycznie, firanki mąż czyściutkie zawiesił, a okna...hmmm...masakra :-p Ale co mi tam :-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Sandra :)

Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dodi:)

Dodi lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia kochana normalnie jaja malowane gratuluje i śmie powiedzieć alleluja dzidzi ......a moi pojechali kupić zimowe ciuchy bo sobie nic nie wzieli na tą naszą zimę wiosną bo nic takiego nie posiadają w szafach hihi to mam wolną chwilke a tu taka nowina rewelacyjne .......buzaki hmmmmm mój m francuski ni wzab ciekawe jak se poradzi

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki wszystkie

Dodi, Muska lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra witam ohhh dawno cię niewidzialam

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kaja:) chociaż mnie nie widać ale jestem ... Hehe codziennie Was podczytuje i staram sie być na bieżąco :-)

Kaja, Libra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli się nie mylę to właśnie dzisiaj dziewczyny wspominały, że dawno Cię nie było :/ co tam u Ciebie Sandruś? ja za moment znikam, bo dzisiaj do kościoła spacer mnie czeka, bo auto mi się zepsuło :(
    miłego późnego popołudnia życze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 16:23

Sandraa lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    jeśli się nie mylę to właśnie dzisiaj dziewczyny wspominały, że dawno Cię nie było :/ co tam u Ciebie Sandruś? ja za moment znikam, bo dzisiaj do kościoła spacer mnie czeka, bo auto mi się zepsuło :(
    miłego późnego popołudnia życze :)

No czytałam czytałam;) u mnie nic ciekawego... Starania trwają:) tylko pozostaje czekać na efekty hehe:) milego dnia Dodi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 16:28

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2184 2185 2186 2187 2188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ