X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane :) )!!!!!

Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!

Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę:D

Uściski dziewczyny!

Oj Mayuś :) Aż mi się łza zakręciła w oku ..

mauysia lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane :) )!!!!!

Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!

Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę:D

Uściski dziewczyny!

u mnie od rana sypie i jak widać nie ma ochoty przestać :D
    chyba niebo równeiż się raduje Ruciowym testem tylko sobie z tej radości pomyliło szuflady zamiast otworzyć szufladę z błękitnym niebem i ślicznym słoneczkiem otworzyło szufladę ze snieżycą...

no cóż ze szczęścia jak widac nawet niebiosą się myli pogoda ;)

mauysia, Blondi22, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki to Św. Piotr i jego małe fasolki robią porządki w niebie aby mogły znaleźć drogę do was i pewnie teraz odkurzają.

Blondi22, Rucia, Fedra, Dodi, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie tylko u was sypie bo u mnie też ;(

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

Uściski dziewczyny!

chyba niebo równeiż się raduje Ruciowym testem tylko sobie z tej radości pomyliło szuflady zamiast otworzyć szufladę z błękitnym niebem i ślicznym słoneczkiem otworzyło szufladę ze snieżycą...

Sorry :P

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

Uściski dziewczyny!

Ruciu mnie tam pogoda nie przeszkadza mam przynajmniej wymówkę i nie muszę myć okien :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Mała Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski :D Ale zrobiłam mu takiego zooma, że na pewno zauważy :P Teraz poszedł w pracy na spotkanie, więc nie wiem jaka jest reakcja :) On jest z tych konkretnych ludzi, którzy muszą mieć dowód na papierze, więc po becie będzie miał pewność. :)

Jest jest :-) Ja miałam identycznie, zrobiłam tak sobie w 11 dniu po wyznaczonej ovu, idento taka słabiuteńka kreseczka :-p Niech mąż wierzy :-p Gratuluję oczywiście :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 14:53

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nareszcie dobrnęłam do końca ;)
    jestem tak zafascynowana wiadomościa Ruci, że nie moge się do niczego zabrać, ale będę musiała bo na 18 idę się modlić o kolejną fasolinkę :D
    a ja jeszcze chciałam pisać z rana, że Ci Rucieńko coś ciut tempka spada, kurde to jest niemożliwe z tym naszym ciałem.... Jeszcze raz powtórze, jak ja się cieszę!!!!
    Przeczytałam wszystko, ale szybko i przepraszam od razu, ale nie odniosę się do Waszych wpisów :/
    Mauysiu u mnie skok nastepuję nagle, więc spodziewam się tego jutro :(
    idę jeszcze poodkurzać i ogarnąć wierzch hehe będę zerkac oczywiście ;)

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    no nareszcie dobrnęłam do końca ;)
    jestem tak zafascynowana wiadomościa Ruci, że nie moge się do niczego zabrać, ale będę musiała bo na 18 idę się modlić o kolejną fasolinkę :D
    a ja jeszcze chciałam pisać z rana, że Ci Rucieńko coś ciut tempka spada, kurde to jest niemożliwe z tym naszym ciałem.... Jeszcze raz powtórze, jak ja się cieszę!!!!
    Przeczytałam wszystko, ale szybko i przepraszam od razu, ale nie odniosę się do Waszych wpisów :/
    Mauysiu u mnie skok nastepuję nagle, więc spodziewam się tego jutro :(
    idę jeszcze poodkurzać i ogarnąć wierzch hehe będę zerkac oczywiście ;)

he he he
    Dodka jedno tylko napiszę:
    podoba mi sie ze piszesz o skoku w dniu jutrzejszym na Twoim wykresie czyżby podświadomość zaczęła działać ;)
    a mnie od rana udało się w końcu zmywarkę włączyć...
    ta pogoda mnie wykończy jest tak niskie ciśnienie ze tylko bym spała...

Dodi, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ!!

Rucia bardzo serdecznie Ci gratuluję;)

Pozdrawiam.

Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko... dopiero teraz przeczytałam jak się machnęłam :P
    to było nieświadomie, wierzcie mi hehe ale jaja wielkanocne :D to się zobaczy, co pójde jutro święcić ;)
    Miło kochana że czytasz ze zrozumieniem ;P :*

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Mała Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    mauysia wrote:
    Hej dziewuszki,

Uściski dziewczyny!

Ruciu mnie tam pogoda nie przeszkadza mam przynajmniej wymówkę i nie muszę myć okien :P

Hehe brawo :-p Ja mam identycznie, firanki mąż czyściutkie zawiesił, a okna...hmmm...masakra :-p Ale co mi tam :-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Sandra :)

Sandraa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dodi:)

Dodi lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia kochana normalnie jaja malowane gratuluje i śmie powiedzieć alleluja dzidzi ......a moi pojechali kupić zimowe ciuchy bo sobie nic nie wzieli na tą naszą zimę wiosną bo nic takiego nie posiadają w szafach hihi to mam wolną chwilke a tu taka nowina rewelacyjne .......buzaki hmmmmm mój m francuski ni wzab ciekawe jak se poradzi

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki wszystkie

Dodi, Muska lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra witam ohhh dawno cię niewidzialam

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kaja:) chociaż mnie nie widać ale jestem ... Hehe codziennie Was podczytuje i staram sie być na bieżąco :-)

Kaja, Libra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli się nie mylę to właśnie dzisiaj dziewczyny wspominały, że dawno Cię nie było :/ co tam u Ciebie Sandruś? ja za moment znikam, bo dzisiaj do kościoła spacer mnie czeka, bo auto mi się zepsuło :(
    miłego późnego popołudnia życze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 16:23

Sandraa lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    jeśli się nie mylę to właśnie dzisiaj dziewczyny wspominały, że dawno Cię nie było :/ co tam u Ciebie Sandruś? ja za moment znikam, bo dzisiaj do kościoła spacer mnie czeka, bo auto mi się zepsuło :(
    miłego późnego popołudnia życze :)

No czytałam czytałam;) u mnie nic ciekawego... Starania trwają:) tylko pozostaje czekać na efekty hehe:) milego dnia Dodi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 16:28

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2184 2185 2186 2187 2188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ