plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej dziewuszki,
No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane)!!!!!
Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę
Uściski dziewczyny!
Oj MayuśAż mi się łza zakręciła w oku ..
mauysia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej dziewuszki,
No, trochę już ochłonęłam po przeczytaniu niusa Ruci na FEJSIE, co nie zmienia faktu, że chętnie bym sobie poprzeklinała z radości!!!!!!! KrtUpwRbnWsaAAAkl (zaszyfrowane)!!!!!
Dodi - u Ciebie przecież nic się jeszcze nie rozstrzygnęło!! Co innego, gdyby spadło Ci w okolice czerwonej krechy, więc na razie luz!
Nie wiem jak u Was, ale u mnie - w Olsztynie - ŚNIEŻYCA!!! Ale w obliczu Ruciowego niusa mogę isć nawet zrobić bałwana, żeby uczcić nową fasolkę
Uściski dziewczyny!
u mnie od rana sypie i jak widać nie ma ochoty przestać
chyba niebo równeiż się raduje Ruciowym testem tylko sobie z tej radości pomyliło szuflady zamiast otworzyć szufladę z błękitnym niebem i ślicznym słoneczkiem otworzyło szufladę ze snieżycą...
no cóż ze szczęścia jak widac nawet niebiosą się myli pogodamauysia, Blondi22, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:mauysia wrote:Hej dziewuszki,
Uściski dziewczyny!
chyba niebo równeiż się raduje Ruciowym testem tylko sobie z tej radości pomyliło szuflady zamiast otworzyć szufladę z błękitnym niebem i ślicznym słoneczkiem otworzyło szufladę ze snieżycą...
no cóż ze szczęścia jak widac nawet niebiosą się myli pogoda
Sorry -
Rucia wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Hej dziewuszki,
Uściski dziewczyny!
Sorry
Ruciu mnie tam pogoda nie przeszkadza mam przynajmniej wymówkę i nie muszę myć okien17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Mężuś twierdzi, ze nie widzi kreski
Ale zrobiłam mu takiego zooma, że na pewno zauważy
Teraz poszedł w pracy na spotkanie, więc nie wiem jaka jest reakcja
On jest z tych konkretnych ludzi, którzy muszą mieć dowód na papierze, więc po becie będzie miał pewność.
Jest jestJa miałam identycznie, zrobiłam tak sobie w 11 dniu po wyznaczonej ovu, idento taka słabiuteńka kreseczka :-p Niech mąż wierzy :-p Gratuluję oczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 14:53
-
no nareszcie dobrnęłam do końca
jestem tak zafascynowana wiadomościa Ruci, że nie moge się do niczego zabrać, ale będę musiała bo na 18 idę się modlić o kolejną fasolinkę
a ja jeszcze chciałam pisać z rana, że Ci Rucieńko coś ciut tempka spada, kurde to jest niemożliwe z tym naszym ciałem.... Jeszcze raz powtórze, jak ja się cieszę!!!!
Przeczytałam wszystko, ale szybko i przepraszam od razu, ale nie odniosę się do Waszych wpisów
Mauysiu u mnie skok nastepuję nagle, więc spodziewam się tego jutro
idę jeszcze poodkurzać i ogarnąć wierzch hehe będę zerkac oczywiścieFedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:no nareszcie dobrnęłam do końca
jestem tak zafascynowana wiadomościa Ruci, że nie moge się do niczego zabrać, ale będę musiała bo na 18 idę się modlić o kolejną fasolinkę
a ja jeszcze chciałam pisać z rana, że Ci Rucieńko coś ciut tempka spada, kurde to jest niemożliwe z tym naszym ciałem.... Jeszcze raz powtórze, jak ja się cieszę!!!!
Przeczytałam wszystko, ale szybko i przepraszam od razu, ale nie odniosę się do Waszych wpisów
Mauysiu u mnie skok nastepuję nagle, więc spodziewam się tego jutro
idę jeszcze poodkurzać i ogarnąć wierzch hehe będę zerkac oczywiście
he he he
Dodka jedno tylko napiszę:
podoba mi sie ze piszesz o skoku w dniu jutrzejszym na Twoim wykresie czyżby podświadomość zaczęła działać
a mnie od rana udało się w końcu zmywarkę włączyć...
ta pogoda mnie wykończy jest tak niskie ciśnienie ze tylko bym spała...Dodi, Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
o matko... dopiero teraz przeczytałam jak się machnęłam
to było nieświadomie, wierzcie mi hehe ale jaja wielkanocneto się zobaczy, co pójde jutro święcić
Miło kochana że czytasz ze zrozumieniem ;P :*Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:mauysia wrote:Hej dziewuszki,
Uściski dziewczyny!
Sorry
Ruciu mnie tam pogoda nie przeszkadza mam przynajmniej wymówkę i nie muszę myć okien
Hehe brawo :-p Ja mam identycznie, firanki mąż czyściutkie zawiesił, a okna...hmmm...masakra :-p Ale co mi tamShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Rucia kochana normalnie jaja malowane gratuluje i śmie powiedzieć alleluja dzidzi ......a moi pojechali kupić zimowe ciuchy bo sobie nic nie wzieli na tą naszą zimę wiosną bo nic takiego nie posiadają w szafach hihi to mam wolną chwilke a tu taka nowina rewelacyjne .......buzaki hmmmmm mój m francuski ni wzab ciekawe jak se poradzi
-
jeśli się nie mylę to właśnie dzisiaj dziewczyny wspominały, że dawno Cię nie było
co tam u Ciebie Sandruś? ja za moment znikam, bo dzisiaj do kościoła spacer mnie czeka, bo auto mi się zepsuło
miłego późnego popołudnia życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 16:23
Sandraa lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:jeśli się nie mylę to właśnie dzisiaj dziewczyny wspominały, że dawno Cię nie było
co tam u Ciebie Sandruś? ja za moment znikam, bo dzisiaj do kościoła spacer mnie czeka, bo auto mi się zepsuło
miłego późnego popołudnia życze
No czytałam czytałam;) u mnie nic ciekawego... Starania trwajątylko pozostaje czekać na efekty hehe:) milego dnia Dodi:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 16:28
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość