plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Wpadłam życzyć Wam dziewczyny spokojnych Świąt Wielkanocnych...przemiłych rozmów w gronie rodzinnym, słonka i pozytywnych refleksji...
I ja życzę jeszcze raz Wesołych ŚwiątLibra, Ilona, Sandraa, Fedra, Rucia, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelou
Zdaje relacje z wizytu u gina.
Pani doktor na wstępie bardzo mi pogratulowała! Dostałam skierowanie na podstawowe badania mocz + grupę krwi + TSH + HCG + OB. W okolicach 22-25 kwietnia mam zrobić pierwsze USG, a 26 kwietnia na wizytę do Pani doktor. Jestem nadal na duphastonie, mam brać dodatkowo magnez z wit B6 i nospę, bo strasznie mnie boli brzuch. O kwasie foliowym nie wspominam, bo to normalne. NoTo na tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 18:26
Libra, mala29_, zbikowa, mauysia, samira, Dodi, Fedra, Muska, she, Sandraa, Shagga_80, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ruciu jeszcze raz moje najserdeczniejsze gratulacje . Nawet nie wiesz jak się ciesze
ale też mam do ciebie pytanie.Powiedz mi czy ty zaczęłaś brać duphastonie bo miałaś jakieś problemy z którymś z hormonów, czy od tak zaczęłaś go brać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 18:22
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Ruciu jeszcze raz moje najserdeczniejsze gratulacje . Nawet nie wiesz jak się ciesze
ale też mam do ciebie pytanie.Powiedz mi czy ty zaczęłaś brać duphastonie bo miałaś jakieś problemy z którymś z hormonów, czy od tak zaczęłaś go brać?
Mała okazało się, ze mam mały progesteron Wynik 9,50 a dobry zaczyna się od 12 ( moja lekarka powiedziała, ze rewelacja to 15 ). To był mój pierwszy cykl z duphastonem.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:dzięki Ruciu ja niby mam podobno dobre wyniki ale muszę się spytać jej dokładnie jaki wynik był.
Mała, dziewczyny sugerują, że zajęłam się myśleniem o HSG, i wrzuciłam na luz. Może to też pomogło? Poza tym nigdy nie przypuszczałabym, że z moją częstotliwościąmoże się udać.
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
no a widzisz a jednak cuda się zdarzają
no ja ten cykl odpuszczam totalnie niestety
a to z powodu mocnej choroby. No ale
pewnie sobie nie odmówię tak dla przyjemności
Rucia, Fedra, Muska lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Witam ponownie zapracowane, dzielne kobitki!
Ja jajka już w cebuli ugotowałam, poskrobałam w kwiatki i takie tam różne. Nawet mojego m udało mi się namówić na naskrobanie jakiś pasków
Przed chwila zrobiłam sernik i teraz czekam az się upiecze :)Pachnie bosko, a ja taka głodna tu siedzę... Normalnie wszystkie winy powinny mi byc odpuszczone przez ten post
Jak przygotowania?Shagga_80, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Chyba wszystkie śmigacie jeszcze po domach
Życzę Wam wszystkim, aby te Święta Wielkiej Nocy były rodzinne, szczęśliwe, spokojne i wesołe
Poza tym dużo zdrówka, uwielbienia ze strony męża/chłopaka, radości z dzieci (tych istniejących, tych już kiełkujących i tych w planach bożych), smacznego jedzonka, wielu pozytywnych przemyśleń no i raz jeszcze miłości i szczęścia!
Pozdrawiam Was wszystkie i do zobaczenia prawdopodobnie po Świętach już. Poświęćmy ten czas naszym najbliższymDodi, Sandraa, Ilona, Shagga_80, Fedra, mauysia, Libra, samira, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki. Miłej soboty Wam życzę. Oraz wesołych świąt! Dzisiaj pewnie będę z doskoku, trzeba coś zrobić na te święta
http://www.bobibobi.13tka.com/zabawy-dla-dzieci/zyczenia-od-kurczaka.php
Taki kurczak dla każdej z Was
Dodi, Ilona, Shagga_80, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
witaj Ruciu i Wszystkie dziewczęta które się dzisiaj pojawia;)
Ja również życzę Wam zdrowych, spokojnych Świat Wielkiej Nocy, spokoju ducha, radości oraz samych pozytywnych wiadomosci:*
A teraz zadam pytanie niczym małolata czy gdybym np była w ciąży to czy na tak wczesnym etapie solarium, picie alko i fajki moga zaszkodzić? Pytanie czysto teoretyczne póki co:/ nie zloscie się na mnie;)
Miłego dzionkaIlona, Fedra, samira, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:witaj Ruciu i Wszystkie dziewczęta które się dzisiaj pojawia;)
Ja również życzę Wam zdrowych, spokojnych Świat Wielkiej Nocy, spokoju ducha, radości oraz samych pozytywnych wiadomosci:*
A teraz zadam pytanie niczym małolata czy gdybym np była w ciąży to czy na tak wczesnym etapie solarium, picie alko i fajki moga zaszkodzić? Pytanie czysto teoretyczne póki co:/ nie zloscie się na mnie;)
Miłego dzionka
Dodi, nie martw się nic ci nie zaszkodzi.Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Mam juz nieźle schizy bo od pol roku poszłam ostatnio dwa razy na Solar i lyknelam co nieco niż zwykle ale w sumie nie w takich warunkach dzieci się rozwijaja;)a Ty Ruciu na bezsenność juz cierpisz?
Nood kilku dni. 5:40 dziękuję wyspałam się. Leżę nieruchomo w jednej pozycji, żeby chociaż dotrwać do 6:15 do mierzenia temperatury. Dziwne, bo ja z natury jestem mega śpiochem.
Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja
Dodi tez jestem zdania, ze wszystko dla ludzi
U mnie godz. 6 jak w zegarku oczy otwieram i koniec spania. Przyzwyczailam sie ze tak wstaje i czy wolne czy nie to i tak 6. Miłego dnia życzęDodi lubi tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyHej Baby, weszłam sprawdzić jakie wieści są no i nie zawiodłam się więc mogę teraz wstawać z łóżka, brać się za śniadanko i gotowanie jajek
Karoam, ale słodki ten wielbłądek
Dodi, na wszelki wypadek teraz już odstaw alko i fajki, a te dotychczas wypite i wypalone nie powinny zaszkodzić
Jeszcze raz ZDROWYCH , WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Dodi, karoam lubią tę wiadomość