plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry Kochane

ja chłopa z czekoladą na spacer wygoniłam i natchniona ostatnimi info o czyszczeniu pralek własnie to robie z moją
ogarniam kuchnie a jak mój przyjdzie to będziemy gotować
a Ja Wam Kochane życze przedewszystkim Świat spędzonych w gronie ludzi życzliwych, aby te Święta napełniły Was i Waszych bliskich miłością, aby zdrowie Wam i waszym Rodzina zawsze dopisywało a reszta sama się pojawi "Jak Bóg da"
życze spełnienia marzeń 
a teraz taki akcent forumowy
Kochane zafasolokowane aby ciąża Wam się dobrze rozwijała bez zbytecznych ekscesów z Wójkiem Wucetem
aby po upływie tych 9 miesięcy w oczekiwaniu na świecie pojawiły się Wasze upragnione dzidzie całe i zdrowe 
dla tych które są w okresie owulacyjnym śluzu stąd to kosmosu mega płodnego co by te cykle dobrze zakończyć
tym które są w trakcie leczenia życzę szybkiego upływu czasu i szczęśliwego finiszu w postaci upragnionych 2 kresek
a tym które pogodziły się z losem życze dużo pogody ducha i wiele pięknych chwil w życiu które już maja
Śmacznego Jajeczka Kochane
Dodi, martula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, Sandraa, mauysia, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Witammmmmmm kochanienkie na te święta oczywiście życzę zielono każdej , a tym już zapylonym ,aby dzieci zdrowo rosły w brzuchu i po porodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WESOŁEGO ALLELUJA
Dodi, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.
Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.
Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.
Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!
Wesołych Świąt
Dodi, Fedra, zbikowa, Sandraa, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Moja mama donosi, ze pierwszy raz sie zdarza, ze swieca jajka w sniezna pogode

u mnie wiosna, z tradycyjnych potraw swiatecznych to zrobilismy DUUUZO sushi, tak jak mowilam wczesniej, reszta swiat przeniesiona na za tydzien jak sie tesciowie u nas pojawia, a maja kawalek bo mieszkamy w Londynie
Wszystkim forumowiczkom zycze Wesolych Swiat i spelnienia ich najwiekszego marzenia, cokolwiek to jest (chociaz sie domyslam;)
a na koniec swiateczny rysunek, ktorej mam nadzieje zadnej z was nie urazi
http://say10.pl/wp-content/uploads/2012/04/boli-mnie-dupa2.jpg
Fedra, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Kochane na ten świąteczny czas życzę:
- Wspaniałych staranek - uwieńczonych sukcesem
- Dwóch kreseczek, na które tak czekamy;
- Zdrówka Mamuśkom i ich brzuszkowym pociechom;
i żeby nadzieja ciągle się tliła i spełniały się marzenia każdej z nas po kolei te dotyczące Bobaska i te inne nam tu forumowiczkom mniej lub wcale nieznane
Szczęścia, zdrówka, pogody ducha, dużo miłości, radości i wiary, że musi się udać, a po deszczu, zawsze przychodzi słońce:).
zbikowa, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki, melduję się na chwilkę

Ruciu - widzę, że drugi teścik zaliczony. Jest grubsza kreska, czy nadal taka nieśmiała?
Dodi - oczywiście kciuki nadal trzymam i nie puszczam!
Kaja - mam apel o nienazywanie nas cipkami itepe - kiedyś już była analogiczna sytuacja i w dyskusji ogólnej wyszło, że większości z nas to nie odpowiada
Miłego dziona! Życzenia świateczne złożę później
Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

-
Mayusia a widzisz też miała o tym wczesniej pisac ale mi coś umknęło tyczy się tych "cipek" itp

Zbikowa rysunek pierwsza klasa ale się uśmiałam
a ja z potraw to ugotowałam barszcz biały z moim M.
sałatka warzywna prawie gotowa...
schabik się marynuje...
a murzynka zrobie wieczorem co by się ostał chłopina do jutra bo jak mój się dorwie do niego z mlekiem to po murzynku będzie
Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej dziewuszki, melduję się na chwilkę

Ruciu - widzę, że drugi teścik zaliczony. Jest grubsza kreska, czy nadal taka nieśmiała?
Dodi - oczywiście kciuki nadal trzymam i nie puszczam!
Kaja - mam apel o nienazywanie nas cipkami itepe - kiedyś już była analogiczna sytuacja i w dyskusji ogólnej wyszło, że większości z nas to nie odpowiada
Miłego dziona! Życzenia świateczne złożę później
Mayuś zrobiłam test z tych allegrowych, wyszła jaśniejsza kreska niż ten wczorajszy, ale one muszą mieć coś w sobie trefnego, bo owulacyjne też mi nie wychodziły. We wtorek kupię test ciążowy w aptece, żeby mieć pewność, i widoczną kreskę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 12:51
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam się ponownie dziewczynki o ile tu któras jeszcze jest

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI ORAZ SPEŁNIENIA WASZYCH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ŻYCZĘ (oczywiście głównie tych fasolkowych) :*
zbikowa, nick nieaktualny, Sandraa, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
a tu coś ode mnie
niechaj nadzieja Was nigdy nie opuszcza 
JUPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIII..................
dziekuję Wszystkim, które trzymały kciuki

Uploaded with ImageShack.usWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:32
zbikowa, nick nieaktualny, Sandraa, Effcia28, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, nick nieaktualny, ann2224, karoam, nick nieaktualny, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Niech czas Wielkanocny utrzyma w mocy nasze marzenia,
By wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.
Aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości,
abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności.
I niech symbol Boskiego odrodzenia
był i dla nas celem do spełnienia.
Wesołych Świąt kobietki, dla Was i waszych rodzin.
Dodi, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
zbikowa tak to moje
świeże, dzisiejsze
aż normalnie nie wierzę, ale od wczoraj jak widać cuda się zdarzają
zbikowa, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny