plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry Kochane
ja chłopa z czekoladą na spacer wygoniłam i natchniona ostatnimi info o czyszczeniu pralek własnie to robie z moją
ogarniam kuchnie a jak mój przyjdzie to będziemy gotować
a Ja Wam Kochane życze przedewszystkim Świat spędzonych w gronie ludzi życzliwych, aby te Święta napełniły Was i Waszych bliskich miłością, aby zdrowie Wam i waszym Rodzina zawsze dopisywało a reszta sama się pojawi "Jak Bóg da"życze spełnienia marzeń
a teraz taki akcent forumowy
Kochane zafasolokowane aby ciąża Wam się dobrze rozwijała bez zbytecznych ekscesów z Wójkiem Wucetemaby po upływie tych 9 miesięcy w oczekiwaniu na świecie pojawiły się Wasze upragnione dzidzie całe i zdrowe
dla tych które są w okresie owulacyjnym śluzu stąd to kosmosu mega płodnego co by te cykle dobrze zakończyć
tym które są w trakcie leczenia życzę szybkiego upływu czasu i szczęśliwego finiszu w postaci upragnionych 2 kresek
a tym które pogodziły się z losem życze dużo pogody ducha i wiele pięknych chwil w życiu które już maja
Śmacznego Jajeczka KochaneDodi, martula, Rucia, AGA 30, zbikowa, Sandraa, mauysia, mala29_, Kfjatus, Libra, samira, Shagga_80, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witammmmmmm kochanienkie na te święta oczywiście życzę zielono każdej , a tym już zapylonym ,aby dzieci zdrowo rosły w brzuchu i po porodzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WESOŁEGO ALLELUJA
Dodi, Fedra, Libra, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ dala słychać trzask gałęzi,
to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest sobota,
ciężka czeka go robota.
Z hukiem wpada do kurnika,
bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje,
z trudem tempo utrzymuje.
Z pisankami zdążyć musi
zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę chłop odpocznie,
w ciepłym gniazdku sobie spocznie.
Miejsca długo nie zagrzeje,
coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:
To już Lany Poniedziałek!
Wesołych ŚwiątDodi, Fedra, zbikowa, Sandraa, Effcia28, Rucia, mala29_, Libra, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Moja mama donosi, ze pierwszy raz sie zdarza, ze swieca jajka w sniezna pogode
u mnie wiosna, z tradycyjnych potraw swiatecznych to zrobilismy DUUUZO sushi, tak jak mowilam wczesniej, reszta swiat przeniesiona na za tydzien jak sie tesciowie u nas pojawia, a maja kawalek bo mieszkamy w Londynie
Wszystkim forumowiczkom zycze Wesolych Swiat i spelnienia ich najwiekszego marzenia, cokolwiek to jest (chociaz sie domyslam;)
a na koniec swiateczny rysunek, ktorej mam nadzieje zadnej z was nie urazi
http://say10.pl/wp-content/uploads/2012/04/boli-mnie-dupa2.jpgFedra, Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kochane na ten świąteczny czas życzę:
- Wspaniałych staranek - uwieńczonych sukcesem
- Dwóch kreseczek, na które tak czekamy;
- Zdrówka Mamuśkom i ich brzuszkowym pociechom;
i żeby nadzieja ciągle się tliła i spełniały się marzenia każdej z nas po kolei te dotyczące Bobaska i te inne nam tu forumowiczkom mniej lub wcale nieznane
Szczęścia, zdrówka, pogody ducha, dużo miłości, radości i wiary, że musi się udać, a po deszczu, zawsze przychodzi słońce:).zbikowa, Fedra, Rucia, mala29_, Libra, Shagga_80, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki, melduję się na chwilkę
Ruciu - widzę, że drugi teścik zaliczony. Jest grubsza kreska, czy nadal taka nieśmiała?
Dodi - oczywiście kciuki nadal trzymam i nie puszczam!
Kaja - mam apel o nienazywanie nas cipkami itepe - kiedyś już była analogiczna sytuacja i w dyskusji ogólnej wyszło, że większości z nas to nie odpowiada
Miłego dziona! Życzenia świateczne złożę późniejFedra, Rucia, mala29_, Dodi, Libra, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Mayusia a widzisz też miała o tym wczesniej pisac ale mi coś umknęło tyczy się tych "cipek" itp
Zbikowa rysunek pierwsza klasa ale się uśmiałam
a ja z potraw to ugotowałam barszcz biały z moim M.
sałatka warzywna prawie gotowa...
schabik się marynuje...
a murzynka zrobie wieczorem co by się ostał chłopina do jutra bo jak mój się dorwie do niego z mlekiem to po murzynku będzieEffcia28, Libra, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Hej dziewuszki, melduję się na chwilkę
Ruciu - widzę, że drugi teścik zaliczony. Jest grubsza kreska, czy nadal taka nieśmiała?
Dodi - oczywiście kciuki nadal trzymam i nie puszczam!
Kaja - mam apel o nienazywanie nas cipkami itepe - kiedyś już była analogiczna sytuacja i w dyskusji ogólnej wyszło, że większości z nas to nie odpowiada
Miłego dziona! Życzenia świateczne złożę później
Mayuś zrobiłam test z tych allegrowych, wyszła jaśniejsza kreska niż ten wczorajszy, ale one muszą mieć coś w sobie trefnego, bo owulacyjne też mi nie wychodziły. We wtorek kupię test ciążowy w aptece, żeby mieć pewność, i widoczną kreskęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 12:51
mala29_, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witam się ponownie dziewczynki o ile tu któras jeszcze jest
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI ORAZ SPEŁNIENIA WASZYCH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ŻYCZĘ (oczywiście głównie tych fasolkowych) :*zbikowa, mala29_, Sandraa, Fedra, Libra, Shagga_80, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
a tu coś ode mnie
niechaj nadzieja Was nigdy nie opuszcza
JUPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIII..................
dziekuję Wszystkim, które trzymały kciuki
Uploaded with ImageShack.usWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:32
zbikowa, mala29_, Sandraa, Effcia28, Fedra, Rucia, Libra, Ilona, samira, ann2224, karoam, Shagga_80, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Niech czas Wielkanocny utrzyma w mocy nasze marzenia,
By wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.
Aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości,
abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności.
I niech symbol Boskiego odrodzenia
był i dla nas celem do spełnienia.
Wesołych Świąt kobietki, dla Was i waszych rodzin.Dodi, mala29_, Fedra, Shagga_80, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość