X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie to normalnie niesamowite :) a co najlepsze że od jakiegoś czasu fasolki nam się w weekendy pojawiają :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi jak zareagował twój m.?

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Mała miałam napisać to samo;)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa, mala29, zbikowa dziękuję Wam bardzo :)
    faktycznie to niesamowite jak to się zbiega na weekendy a swoją drogą ostatnio taka susza była a teraz 2 dni i dwa pozytywne testy :D oby tak dalej i w końcu zapełnimy naszą staraczkową listę :)

Sandraa, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no na pewno zapełnicie szybciutką listę jednak Fedra dobrze zakopała te wasze @ :)

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi może to "niebieskie ptactwo" to co masz w stopce, przyniosło Wam szczęście;) hehe taki żarcik.

Dodi lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi powiedziałaś już mężowi czy robisz mu jakąś niespodziankę ?

Dodi lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi super wiadomość ! Gratulacje Kochana, teraz Wielkanoc będzie dla Ciebie świętem także osobistym :-).

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala wszystkie zostaniemy mamami bez względu na sposób :) czy to naturalnie, czy po leczeniu, czy poprzez inseminację, in vitro czy przez adopcję ;)
    mnie się udało w końcu i bardzo się cieszę a Wam też tego życzę z całego serca :)
    Sandraa coś musi być w tym moim koczkodanie he he czy co to tam jest ;)

jak robiłam test to mój m był na dworze i jak tylko przyszedł to zamierzałam mu oznajmić, że zostanie tatą :)
    tak też zrobiłam, ale najpierw rozryczałam się jak bóbr a m się bardzo ucieszył, uściskał mnie, ucałował i pytał czemu płaczę zamiast się cieszyć... Łzy szczęścia są nie do powstrzymania :D

nie dałabym rady ukryć tej wiadomości, dlatego mauysię tak podziwiam, że tak długo potrafiła język za zębami trzymać he he

Ciocia Fredzia spisała się i rozprawiła z @ znakomicie :P mam nadzieję, że do kolejnych Was też nie dotrą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:54

mala29_, zbikowa, Sandraa, Effcia28, Fedra, Rucia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak dobrze, że w tym czasie tyle szczęścia Was spotyka - fasolkowe mamusie, bo przecież jest wiosna, Wielkanoc, czyli czas radości i wypełnianiania się pewnej obietnicy, właśnie Wam to było teraz pisane :-)

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    mala wszystkie zostaniemy mamami bez względu na sposób :) czy to naturalnie, czy po leczeniu, czy poprzez inseminację, in vitro czy przez adopcję ;)
    mnie się udało w końcu i bardzo się cieszę a Wam też tego życzę z całego serca :)

jak robiłam test to mój m był na dworze i jak tylko przyszedł to zamierzałam mu oznajmić, że zostanie tatą :)
    tak też zrobiłam, ale najpierw rozryczałam się jak bóbr a m się bardzo ucieszył, uściskał mnie, ucałował i pytał czemu płaczę zamiast się cieszyć... Łzy szczęścia są nie do powstrzymania :D

nie dałabym rady ukryć tej wiadomości, dlatego mauysię tak podziwiam, że tak długo potrafiła język za zębami trzymać he he

Ciocia Fredzia spisała się i rozprawiła z @ znakomicie :P mam nadzieję, że do kolejnych Was też nie dotrą :D

wzruszylam sie jak to przeczytalam :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuś ja mam cichą nadzieję, że to dopiero początek tego naszego wiosennego wysypu, wyczekiwania i szczęścia :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super reakcja kochana;)
    A to będzie Wasz pierwszy dzidziuś ...

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:

tak nasz pierwszy Sandruss :)
    już się bałam że do 30 nie zdąże, a tu prawie he he
    to takie mnóstwo prezentów naraz serduszko przed urodzinami, test przed Wielknoca a poród przed Bożym Narodzeniem :D
    pisałam już Ruci, że jak wszystko dobrze pójdzie to mamy wg ovu dzień po dniu wstępnie datę porodu ustaloną, fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:59

Sandraa, Effcia28, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Dodi ja bardzo bym chciała naturalnie zajść ale nie dane mi jest :( niestety. Teraz mam to gdzieś a czas pokarze co dalej będzie. Najważniejsze żebym teraz szybko wyzdrowiała bo jak na razie jest coraz gorzej, gorączki nie mam ale jestem osłabiona co chwile boli mnie głowa a co najgorsze to zimno mi wyskoczyło na pół ust więc ze staranek pewnie nici będą jak nie wyzdrowieje na dobre. Tak więc ten cykl odpuszczam nawet mi nie zależy z powodu choróbska bo i tak nie ma szans.

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

no moja @ Fredzi uciekła niestety więc nie zdążyła jej zasypać.

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Sandraa wrote:

tak nasz pierwszy Sandruss :)
    już się bałam że do 30 nie zdąże, a tu prawie he he
    to takie mnóstwo prezentów naraz serduszko przed urodzinami, test przed Wielknoca a poród przed Bożym Narodzeniem :D
    pisałam już Ruci, że jak wszystko dobrze pójdzie to mamy wg ovu dzień po dniu wstępnie datę porodu ustaloną, fajnie :)

OooOoo no to super;)
    To zdrówka życzę i nudnej, spokojnej ciąży;)
    Ja teraz będę lecieć robić pycha sałatkę, więc wlecę później i nadrobię mnóstwo gratulacji ;)
    Miłego popołudnia;)
    Paaaa;)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala poradzę może nie odpuszczenie, ale wyluzowanie i nie myślenie o tym, czego tak bardzo pragniesz :)
    ze zdrówkiem pewnie w najbliższym czasie będzie już wszystko w porządku, nabierzesz sił i będziesz mogła korzystać z serduszkowania ;)
    nie wiem czy pamiętasz jaki był mój ten cykl, jak się z m pokłóciłam jak stwierdziłam, że mam wszystkie w du... i już mi się nie chce?
    to jest niemożliwe jak życie nas zaskakuje w najmniej spodziwanym momencie... Wszystkim życze takich fajnych niespodziewajek ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 16:24

Fedra, Libra, Ilona, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandruś jeszcze raz dziękuję i Tobie równiez miłego popołudnia życze :*

Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi kochana gratuluję ci serdecznie że się udało superowo ale nowinka

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ