X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie to normalnie niesamowite :) a co najlepsze że od jakiegoś czasu fasolki nam się w weekendy pojawiają :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi jak zareagował twój m.?

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Mała miałam napisać to samo;)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa, mala29, zbikowa dziękuję Wam bardzo :)
    faktycznie to niesamowite jak to się zbiega na weekendy a swoją drogą ostatnio taka susza była a teraz 2 dni i dwa pozytywne testy :D oby tak dalej i w końcu zapełnimy naszą staraczkową listę :)

Sandraa, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no na pewno zapełnicie szybciutką listę jednak Fedra dobrze zakopała te wasze @ :)

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi może to "niebieskie ptactwo" to co masz w stopce, przyniosło Wam szczęście;) hehe taki żarcik.

Dodi lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi powiedziałaś już mężowi czy robisz mu jakąś niespodziankę ?

Dodi lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi super wiadomość ! Gratulacje Kochana, teraz Wielkanoc będzie dla Ciebie świętem także osobistym :-).

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala wszystkie zostaniemy mamami bez względu na sposób :) czy to naturalnie, czy po leczeniu, czy poprzez inseminację, in vitro czy przez adopcję ;)
    mnie się udało w końcu i bardzo się cieszę a Wam też tego życzę z całego serca :)
    Sandraa coś musi być w tym moim koczkodanie he he czy co to tam jest ;)

jak robiłam test to mój m był na dworze i jak tylko przyszedł to zamierzałam mu oznajmić, że zostanie tatą :)
    tak też zrobiłam, ale najpierw rozryczałam się jak bóbr a m się bardzo ucieszył, uściskał mnie, ucałował i pytał czemu płaczę zamiast się cieszyć... Łzy szczęścia są nie do powstrzymania :D

nie dałabym rady ukryć tej wiadomości, dlatego mauysię tak podziwiam, że tak długo potrafiła język za zębami trzymać he he

Ciocia Fredzia spisała się i rozprawiła z @ znakomicie :P mam nadzieję, że do kolejnych Was też nie dotrą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:54

mala29_, zbikowa, Sandraa, Effcia28, Fedra, Rucia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jak dobrze, że w tym czasie tyle szczęścia Was spotyka - fasolkowe mamusie, bo przecież jest wiosna, Wielkanoc, czyli czas radości i wypełnianiania się pewnej obietnicy, właśnie Wam to było teraz pisane :-)

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    mala wszystkie zostaniemy mamami bez względu na sposób :) czy to naturalnie, czy po leczeniu, czy poprzez inseminację, in vitro czy przez adopcję ;)
    mnie się udało w końcu i bardzo się cieszę a Wam też tego życzę z całego serca :)

jak robiłam test to mój m był na dworze i jak tylko przyszedł to zamierzałam mu oznajmić, że zostanie tatą :)
    tak też zrobiłam, ale najpierw rozryczałam się jak bóbr a m się bardzo ucieszył, uściskał mnie, ucałował i pytał czemu płaczę zamiast się cieszyć... Łzy szczęścia są nie do powstrzymania :D

nie dałabym rady ukryć tej wiadomości, dlatego mauysię tak podziwiam, że tak długo potrafiła język za zębami trzymać he he

Ciocia Fredzia spisała się i rozprawiła z @ znakomicie :P mam nadzieję, że do kolejnych Was też nie dotrą :D

wzruszylam sie jak to przeczytalam :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuś ja mam cichą nadzieję, że to dopiero początek tego naszego wiosennego wysypu, wyczekiwania i szczęścia :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super reakcja kochana;)
    A to będzie Wasz pierwszy dzidziuś ...

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:

tak nasz pierwszy Sandruss :)
    już się bałam że do 30 nie zdąże, a tu prawie he he
    to takie mnóstwo prezentów naraz serduszko przed urodzinami, test przed Wielknoca a poród przed Bożym Narodzeniem :D
    pisałam już Ruci, że jak wszystko dobrze pójdzie to mamy wg ovu dzień po dniu wstępnie datę porodu ustaloną, fajnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:59

Sandraa, Effcia28, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz Dodi ja bardzo bym chciała naturalnie zajść ale nie dane mi jest :( niestety. Teraz mam to gdzieś a czas pokarze co dalej będzie. Najważniejsze żebym teraz szybko wyzdrowiała bo jak na razie jest coraz gorzej, gorączki nie mam ale jestem osłabiona co chwile boli mnie głowa a co najgorsze to zimno mi wyskoczyło na pół ust więc ze staranek pewnie nici będą jak nie wyzdrowieje na dobre. Tak więc ten cykl odpuszczam nawet mi nie zależy z powodu choróbska bo i tak nie ma szans.

Fedra lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

no moja @ Fredzi uciekła niestety więc nie zdążyła jej zasypać.

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Sandraa wrote:

tak nasz pierwszy Sandruss :)
    już się bałam że do 30 nie zdąże, a tu prawie he he
    to takie mnóstwo prezentów naraz serduszko przed urodzinami, test przed Wielknoca a poród przed Bożym Narodzeniem :D
    pisałam już Ruci, że jak wszystko dobrze pójdzie to mamy wg ovu dzień po dniu wstępnie datę porodu ustaloną, fajnie :)

OooOoo no to super;)
    To zdrówka życzę i nudnej, spokojnej ciąży;)
    Ja teraz będę lecieć robić pycha sałatkę, więc wlecę później i nadrobię mnóstwo gratulacji ;)
    Miłego popołudnia;)
    Paaaa;)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala poradzę może nie odpuszczenie, ale wyluzowanie i nie myślenie o tym, czego tak bardzo pragniesz :)
    ze zdrówkiem pewnie w najbliższym czasie będzie już wszystko w porządku, nabierzesz sił i będziesz mogła korzystać z serduszkowania ;)
    nie wiem czy pamiętasz jaki był mój ten cykl, jak się z m pokłóciłam jak stwierdziłam, że mam wszystkie w du... i już mi się nie chce?
    to jest niemożliwe jak życie nas zaskakuje w najmniej spodziwanym momencie... Wszystkim życze takich fajnych niespodziewajek ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 16:24

Fedra, Libra, Ilona, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandruś jeszcze raz dziękuję i Tobie równiez miłego popołudnia życze :*

Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi kochana gratuluję ci serdecznie że się udało superowo ale nowinka

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 2188 2189 2190 2191 2192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ