plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandraa, mala29, zbikowa dziękuję Wam bardzo
faktycznie to niesamowite jak to się zbiega na weekendy a swoją drogą ostatnio taka susza była a teraz 2 dni i dwa pozytywne testyoby tak dalej i w końcu zapełnimy naszą staraczkową listę
Sandraa, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mala wszystkie zostaniemy mamami bez względu na sposób
czy to naturalnie, czy po leczeniu, czy poprzez inseminację, in vitro czy przez adopcję
mnie się udało w końcu i bardzo się cieszę a Wam też tego życzę z całego serca
Sandraa coś musi być w tym moim koczkodanie he he czy co to tam jest
jak robiłam test to mój m był na dworze i jak tylko przyszedł to zamierzałam mu oznajmić, że zostanie tatą
tak też zrobiłam, ale najpierw rozryczałam się jak bóbr a m się bardzo ucieszył, uściskał mnie, ucałował i pytał czemu płaczę zamiast się cieszyć... Łzy szczęścia są nie do powstrzymania
nie dałabym rady ukryć tej wiadomości, dlatego mauysię tak podziwiam, że tak długo potrafiła język za zębami trzymać he he
Ciocia Fredzia spisała się i rozprawiła z @ znakomiciemam nadzieję, że do kolejnych Was też nie dotrą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:54
mala29_, zbikowa, Sandraa, Effcia28, Fedra, Rucia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:mala wszystkie zostaniemy mamami bez względu na sposób
czy to naturalnie, czy po leczeniu, czy poprzez inseminację, in vitro czy przez adopcję
jak robiłam test to mój m był na dworze i jak tylko przyszedł to zamierzałam mu oznajmić, że zostanie tatą
tak też zrobiłam, ale najpierw rozryczałam się jak bóbr a m się bardzo ucieszył, uściskał mnie, ucałował i pytał czemu płaczę zamiast się cieszyć... Łzy szczęścia są nie do powstrzymania
nie dałabym rady ukryć tej wiadomości, dlatego mauysię tak podziwiam, że tak długo potrafiła język za zębami trzymać he he
Ciocia Fredzia spisała się i rozprawiła z @ znakomiciemam nadzieję, że do kolejnych Was też nie dotrą
wzruszylam sie jak to przeczytalamDodi lubi tę wiadomość
-
Sandraa wrote:No to super reakcja kochana;)
A to będzie Wasz pierwszy dzidziuś ...
tak nasz pierwszy Sandruss
już się bałam że do 30 nie zdąże, a tu prawie he he
to takie mnóstwo prezentów naraz serduszko przed urodzinami, test przed Wielknoca a poród przed Bożym Narodzeniem
pisałam już Ruci, że jak wszystko dobrze pójdzie to mamy wg ovu dzień po dniu wstępnie datę porodu ustaloną, fajnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 13:59
Sandraa, Effcia28, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
wiesz Dodi ja bardzo bym chciała naturalnie zajść ale nie dane mi jest
niestety. Teraz mam to gdzieś a czas pokarze co dalej będzie. Najważniejsze żebym teraz szybko wyzdrowiała bo jak na razie jest coraz gorzej, gorączki nie mam ale jestem osłabiona co chwile boli mnie głowa a co najgorsze to zimno mi wyskoczyło na pół ust więc ze staranek pewnie nici będą jak nie wyzdrowieje na dobre. Tak więc ten cykl odpuszczam nawet mi nie zależy z powodu choróbska bo i tak nie ma szans.
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dodi wrote:mala wszystkie zostaniemy mamami bez względu na sposób
no moja @ Fredzi uciekła niestety więc nie zdążyła jej zasypać.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dodi wrote:Sandraa wrote:No to super reakcja kochana;)
A to będzie Wasz pierwszy dzidziuś ...
tak nasz pierwszy Sandruss
już się bałam że do 30 nie zdąże, a tu prawie he he
to takie mnóstwo prezentów naraz serduszko przed urodzinami, test przed Wielknoca a poród przed Bożym Narodzeniem
pisałam już Ruci, że jak wszystko dobrze pójdzie to mamy wg ovu dzień po dniu wstępnie datę porodu ustaloną, fajnie
OooOoo no to super;)
To zdrówka życzę i nudnej, spokojnej ciąży;)
Ja teraz będę lecieć robić pycha sałatkę, więc wlecę później i nadrobię mnóstwo gratulacji
Miłego popołudnia;)
Paaaa;)Dodi lubi tę wiadomość
-
mala poradzę może nie odpuszczenie, ale wyluzowanie i nie myślenie o tym, czego tak bardzo pragniesz
ze zdrówkiem pewnie w najbliższym czasie będzie już wszystko w porządku, nabierzesz sił i będziesz mogła korzystać z serduszkowania
nie wiem czy pamiętasz jaki był mój ten cykl, jak się z m pokłóciłam jak stwierdziłam, że mam wszystkie w du... i już mi się nie chce?
to jest niemożliwe jak życie nas zaskakuje w najmniej spodziwanym momencie... Wszystkim życze takich fajnych niespodziewajek ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 16:24
Fedra, Libra, Ilona, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość