plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi jak wyzdrowieje to będę już po owulacji niestety. Tak więc w tym cyklu mam gdzieś nawet temp mi się mierzyć nie chcę bo po co. A jak tak dalej pójdzie ( oby tak szybko poszło
) tak szybko z fasolkami to kurcze zostanę sama na końcu tabelki
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Wlasnie weszlam zyczyc wam zdrowych spokojnych i radodnych swiat i aby zmartwychwstaly pan poblogoslawil was potomstwem wszystkiego naj
A naszym nowym fasolkom zycze spokojnej ciazy bez mdlosci i wymiotow bardzo wam gratuluje
Przepraszam za bledy ale dostalam androida i ucze sie pisacDodi, mala29_, Fedra, Rucia, Libra, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dobra Dodi to powiedz teraz jak sie robi dzieci, bo moze robimy cos zle heheheheh
Ja przyjelam taktykę co drugi dzień zobaczymy czy się uda nam ale pewnie nie ehhhhhhzbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Mała 29 nie zapominaj o mnie jeszcze ja mogę być ostatnia nigdy nic nie wiadomo
Kaju moja szansa dopiero może przyjdzie w wrześniu a do tej pory to każda już zaciążytak więc zaklepuje te ostatnie miejsce w tabelce
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Kaja wrote:Mała 29 nie zapominaj o mnie jeszcze ja mogę być ostatnia nigdy nic nie wiadomo
Kaju moja szansa dopiero może przyjdzie w wrześniu a do tej pory to każda już zaciążytak więc zaklepuje te ostatnie miejsce w tabelce
Se okaże kochana pozyjemy zobaczymy buzka na te świeta -
czesc dziewuszki.Czy ktoras moze w skrocie napisac co sie dzialo od czwartku? my bylismy w Czestochowie na Jasnej Gorze sie pomodlic i prosic o dzidziusia- mam nadzieje ze modlitwy beda wysluchane- w kazdym badz razie nie trace nadziei...
Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość