X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Libruś :* przyznam, że sama jestem zaskoczona, jeśli wiesz co mam na myśli ;) teraz kolej również na Ciebie kochaniutka :D
    jak widzę dobrze jest coś zaplanować i potem du.. z tego a + na teście jest he he
    Rucia miała mieć HSG, mój miał zrobić badanie, Twój też ma mieć robione, więc kto wie ;)

Libra, Rucia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Mała 29 nie zapominaj o mnie jeszcze ja mogę być ostatnia nigdy nic nie wiadomo

hehehe... i o mnie:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ty to pewnie będziesz następna więc pomarz o ostatnim miejscu ja go zaklepałam wcześniej :P

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ptak-dziecko.gif

oddam koczkodana w dobre ręce :D

Fedra, AGA 30, Ilona, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Dziękuję Libruś :* przyznam, że sama jestem zaskoczona, jeśli wiesz co mam na myśli ;) teraz kolej również na Ciebie kochaniutka :D
    jak widzę dobrze jest coś zaplanować i potem du.. z tego a + na teście jest he he
    Rucia miała mieć HSG, mój miał zrobić badanie, Twój też ma mieć robione, więc kto wie ;)

my nawet jak badania zaplanowaliśmy, to nie wypaliły... więc teraz nic nie planujemy... m pracuje na zmiany, więc w okresie owulacyjnym się miniemy.. odpuszczamy ten cykl
    a później się zobaczy:)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ma być to i tak będzie Beatko :* trzymam kciuki

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Libra ty to pewnie będziesz następna więc pomarz o ostatnim miejscu ja go zaklepałam wcześniej :P

tego mala nie wiesz:) a może Ty, a może Gosia, Kaja, Sylwia itd... to będzie niespodzianka

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja jestem nastepna na liscie hihihihihi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wisienki.jpg

ok ja zmykam się oporządzić co nieco, bo nie wyglądam dzisiaj zbyt korzystnie, tak jak i mala29 chyba ;P no i lecę się modlić o next fasolinkę, bo jak narazie dobrze mi idzie :)

Miłego wieczoru dziewczęta, bo pewnie nie prędko wrócę :*
    Jeszcze raz wszystkim dziękuję za ciepłe słowa :)

Libra, Fedra, Kaja, AGA 30, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śnieg nam wszystkim popsuł szyki
    przykrył jajka i koszyki
    a kurczakom zmarzły nóżki
    wiec się tulą do rzeżuszki
    lecz choć śnieg nam pada w święta
    i pogoda taka wstrętna
    my święconym się dzielimy
    i radości wszem życzymy
    Libra z m

Dodi, Fedra, Kaja, zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja siedze juz jak na szpilkach i czekam na okres bo badania mam robic.Mam nadzieje ze dostane jutro albo dzis- byloby idealnie bo we wtorek bym sie polozyla do szpitala do czwartku i juz bym wiedziala co jest nie tak a tak to badz tu czlowieku madry...tempka szaleje...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2013, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    wisienki.jpg

ok ja zmykam się oporządzić co nieco, bo nie wyglądam dzisiaj zbyt korzystnie, tak jak i mala29 chyba ;P no i lecę się modlić o next fasolinkę, bo jak narazie dobrze mi idzie :)

miłego wieczoru

ja też uciekam do m... trzymajcie się dziewczęta... Spokojnych Świąt

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra nie wiadomo ,która z nas i kiedy zaskoczy ,ale się okaże ,aby każdej się udało !!!!!szybko !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

he he he ja już dawno Was pogodziłam bo ja jestem na tej liście oststnia i prosze mi się tu nie wtranżalać :P

miłego wieczorku Kochane Wam życze i ja się ewakuuje do męża schabik w piecu bo prawda bajzel w mieszakniu ale cóż wazne że jedzonkiem ładnie pachnie a posprząta się kiedy indziej ;)
    :*

Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahah wiecie co zapomniałam się zapytac gina jak długo mam brać ta luteninę ;-( i teraz może mi ,któraś pomóc bo mam brać od 16dc i dalej nie wiem ehhhhhh tak się zastanawiam może tak jak duphaston przez 10 dni ????no i tragedia bo to dopochwowe wiec z serduszkowania chyba nici bo kazał mi je aplikować 2x2tabsy ehhhhh a do gina teraz nie zadzwonie bo go nie ma w polsce !!!i nie bedzie przez 2 tyg wrrrr

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    mala29_ wrote:

he he he ja już dawno Was pogodziłam bo ja jestem na tej liście oststnia i prosze mi się tu nie wtranżalać :P

miłego wieczorku Kochane Wam życze i ja się ewakuuje do męża schabik w piecu bo prawda bajzel w mieszakniu ale cóż wazne że jedzonkiem ładnie pachnie a posprząta się kiedy indziej ;)
    :*

buzaki Fedrunia hehehe cwaniaczku ciekawe kto ostatni jak ja bede tak kombinowała z lekarzami to ja bede ostatnia hehehehehehehehehe

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    wisienki.jpg

Dodi na pewno aż tak strasznie nie wyglądasz jak ja hi hi hi :) i zimno już wywaliło na pół twarzy do tego mam worki pod oczami i robi mi się zapalenie okostnej :P tak że w te święta straszę :) jak by to było święto Hallowie to nawet nie musiała bym się przebierać. :)

Dodi lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 marca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    zbikowa wrote:
    sylwia1985 wrote:
    czesc dziewuszki.Czy ktoras moze w skrocie napisac co sie dzialo od czwartku? my bylismy w Czestochowie na Jasnej Gorze sie pomodlic i prosic o dzidziusia- mam nadzieje ze modlitwy beda wysluchane- w kazdym badz razie nie trace nadziei...

od czwartku to mamy lacznie 4 kreski na dwoch testach u Ruci i Dodi ;)

dobre, dobre :D:D:D

Jejku Dodi to gratulacje ale fajnie ekstra super!!!:-)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ miło czytać dobre wieści!!
    Ja w środę jak to w zwyczaju @ dostanę i zaczynam anty brać!! Ale obiecuję że was dogonię w tej tabeli w końcu i przy moim nicku i reszcie całej FASOLKA powstanie!!!:-)
    oj idzie wiosna idzie oj to zacznie kiełkować i kiełkować wszystko i wszędzie !!:-)

Ilona, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2191 2192 2193 2194 2195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ