plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Libruś :* przyznam, że sama jestem zaskoczona, jeśli wiesz co mam na myśli
teraz kolej również na Ciebie kochaniutka
jak widzę dobrze jest coś zaplanować i potem du.. z tego a + na teście jest he he
Rucia miała mieć HSG, mój miał zrobić badanie, Twój też ma mieć robione, więc kto wieLibra, Rucia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Dziękuję Libruś :* przyznam, że sama jestem zaskoczona, jeśli wiesz co mam na myśli
teraz kolej również na Ciebie kochaniutka
jak widzę dobrze jest coś zaplanować i potem du.. z tego a + na teście jest he he
Rucia miała mieć HSG, mój miał zrobić badanie, Twój też ma mieć robione, więc kto wie
my nawet jak badania zaplanowaliśmy, to nie wypaliły... więc teraz nic nie planujemy... m pracuje na zmiany, więc w okresie owulacyjnym się miniemy.. odpuszczamy ten cykl
a później się zobaczy:) -
nick nieaktualny
-
ok ja zmykam się oporządzić co nieco, bo nie wyglądam dzisiaj zbyt korzystnie, tak jak i mala29 chyba ;P no i lecę się modlić o next fasolinkę, bo jak narazie dobrze mi idzie
Miłego wieczoru dziewczęta, bo pewnie nie prędko wrócę :*
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za ciepłe słowaLibra, Fedra, Kaja, AGA 30, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚnieg nam wszystkim popsuł szyki
przykrył jajka i koszyki
a kurczakom zmarzły nóżki
wiec się tulą do rzeżuszki
lecz choć śnieg nam pada w święta
i pogoda taka wstrętna
my święconym się dzielimy
i radości wszem życzymy
Libra z mDodi, Fedra, Kaja, zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
ja siedze juz jak na szpilkach i czekam na okres bo badania mam robic.Mam nadzieje ze dostane jutro albo dzis- byloby idealnie bo we wtorek bym sie polozyla do szpitala do czwartku i juz bym wiedziala co jest nie tak a tak to badz tu czlowieku madry...tempka szaleje...
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:
miłego wieczoru
ja też uciekam do m... trzymajcie się dziewczęta... Spokojnych Świąt -
mala29_ wrote:Libra ty to pewnie będziesz następna więc pomarz o ostatnim miejscu ja go zaklepałam wcześniej
he he he ja już dawno Was pogodziłam bo ja jestem na tej liście oststnia i prosze mi się tu nie wtranżalać
miłego wieczorku Kochane Wam życze i ja się ewakuuje do męża schabik w piecu bo prawda bajzel w mieszakniu ale cóż wazne że jedzonkiem ładnie pachnie a posprząta się kiedy indziej
:*Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ahah wiecie co zapomniałam się zapytac gina jak długo mam brać ta luteninę ;-( i teraz może mi ,któraś pomóc bo mam brać od 16dc i dalej nie wiem ehhhhhh tak się zastanawiam może tak jak duphaston przez 10 dni ????no i tragedia bo to dopochwowe wiec z serduszkowania chyba nici bo kazał mi je aplikować 2x2tabsy ehhhhh a do gina teraz nie zadzwonie bo go nie ma w polsce !!!i nie bedzie przez 2 tyg wrrrr
-
Fedra wrote:mala29_ wrote:Libra ty to pewnie będziesz następna więc pomarz o ostatnim miejscu ja go zaklepałam wcześniej
he he he ja już dawno Was pogodziłam bo ja jestem na tej liście oststnia i prosze mi się tu nie wtranżalać
miłego wieczorku Kochane Wam życze i ja się ewakuuje do męża schabik w piecu bo prawda bajzel w mieszakniu ale cóż wazne że jedzonkiem ładnie pachnie a posprząta się kiedy indziej
:*
buzaki Fedrunia hehehe cwaniaczku ciekawe kto ostatni jak ja bede tak kombinowała z lekarzami to ja bede ostatnia heheheheheheheheheFedra lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:
Dodi na pewno aż tak strasznie nie wyglądasz jak ja hi hi hii zimno już wywaliło na pół twarzy do tego mam worki pod oczami i robi mi się zapalenie okostnej
tak że w te święta straszę
jak by to było święto Hallowie to nawet nie musiała bym się przebierać.
Dodi lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyDodi wrote:zbikowa wrote:sylwia1985 wrote:czesc dziewuszki.Czy ktoras moze w skrocie napisac co sie dzialo od czwartku? my bylismy w Czestochowie na Jasnej Gorze sie pomodlic i prosic o dzidziusia- mam nadzieje ze modlitwy beda wysluchane- w kazdym badz razie nie trace nadziei...
od czwartku to mamy lacznie 4 kreski na dwoch testach u Ruci i Dodi
dobre, dobre:D:D
Jejku Dodi to gratulacje ale fajnie ekstra super!!!
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleż miło czytać dobre wieści!!
Ja w środę jak to w zwyczaju @ dostanę i zaczynam anty brać!! Ale obiecuję że was dogonię w tej tabeli w końcu i przy moim nicku i reszcie całej FASOLKA powstanie!!!
oj idzie wiosna idzie oj to zacznie kiełkować i kiełkować wszystko i wszędzie !!Ilona, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość