X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna? :)

Lista działa tak że musisz być aktywna na forum naszym tutaj...
    potem składasz do mnie podanie najlepiej w 3 kopiach i z dwoma zdjęciami w podaniu musi być ilośc miesiecy starań, wiek, kiedy termin przypuszczalnej @ i skad jesteś...
    potem ja to rozpatruje i wtedy umieszczam ewentualnie na liście :P

Shagga_80, Ilona, zbikowa, Libra, Dodi, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    mala29_ wrote:
    zbikowa wrote:

zbzikowana jak chcesz się dopisać do listy to napisz do naszej Fedry że chcesz dopisać się i podaj jej nika ile masz lat, jak długo się staracie, termin kiedy ma przyjść @ i z skąd jesteś.

Hmmm, moj nick brzmi troche inaczej niz napisalas, ale nie szkodzi moj P. mowi na mnie podobnie.... ;)

Z tego co Fedra pisala, nie dostaje wiadomosci prytwanych, wiec napisze tutaj:

zbikowa, 3 miesiace, mam 26lat, z terminem @ gorzej,ale ustalmy ze 8.04, jesli w tym miesiacu cykl mi sie nie wydluzy, mieszkam w Wielkiej Brytanii

co do nicków to się nie ma co przejmować mnie tu już na Fredzie przechrzciły ;)

zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie
    Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie
    sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
    Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
    Ola_czeka.............20……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
    Zbikowa…………..3……26lat...........08.04..................Wielka Brytania
    Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
    Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
    kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
    a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
    Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
    Mała29...............92......29lat............20.04...................Wielka Brytania
    Libra.....................7..... 30lat............20.04...................łódzkie
    gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
    natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
    Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2013, 11:37

Ilona, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh jak tu spokojnie dzisiaj :)

Witam się świątecznie życząc smacznego jajeczka i dużo miłosci i rodzinnej atmosfery :)

Ilona, mala29_, Libra, Rucia, Dodi, karoam, Blondi22 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    My po śniadanko (pękamy :) ) a zaraz wybieramy się do kościółka :)
    Jeszcze raz życzę Wam wszystkich zdrowych, wesołych Świąt...PS. Nowe fasolinki planują pochwalić się w Święta z rodziną radosnymi wieściami, czy czekają do wizyty u Ginki :)
    Jeszcze raz gratuluję Dodi i Ruci...i zmykam :)
    PS. Pewnie zajrzę później, bo jednak nie idę ze Starym do Teściów, wczoraj Stary oznajmił, że idzie sam, bo bratanek Starego ma anginę...pominę drobny fakt,że uważam,że i On (znaczy Stary) nie powinien tam iść,ale co tam na to nie mogę liczyć...spodziewam się raczej,że jak pójdzie to zginie...i I dzień świąt spędzę sama z Młodym.

Fedra, Ilona, Rucia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś u Nas najbliżsi już wiedzą. Nie mam takiej cierpliwości jak Mayuś. Z resztą jeżeli miałby się w przyszłości wydarzyć coś złego, to i tak by się dowiedzieli. :)

Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Shagguś u Nas najbliżsi już wiedzą. Nie mam takiej cierpliwości jak Mayuś. Z resztą jeżeli miałby się w przyszłości wydarzyć coś złego, to i tak by się dowiedzieli. :)

Ja poczekałam do wizyty u Ginki...ale wiesz,czemu? Bo spodziewałam się,że może okazać się,że jest Ich dwoje ;) Pamiętasz ,jak ze mną było :) Inaczej też powiedziałabym od razu 0 nie wytrzymałabym :)
    A tymczasem zmykam :)

Fedra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki ;D my juz po śniadaniu, na 13 do kościoła, a potem na długi spacer. Mamy piękna pogodę dzisiaj ;D
    Droga Fredziu
    Zwracam sie z uprzejma prośba o dopisanie mnie rownież do listy. Ilona, wiek 30 lat, ilośc miesięcy starań 11, Niemcy, następna @ 22.04.
    Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania ;D
    Miłego dnia ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2013, 09:28

Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    zbikowa wrote:

potem składasz do mnie podanie najlepiej w 3 kopiach i z dwoma zdjęciami w podaniu musi być ilośc miesiecy starań, wiek, kiedy termin przypuszczalnej @ i skad jesteś...

I tak zupelnie bez zadnej oplaty skarbowej???? jestem w totalnym szoku! :D

Fedra, karoam, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wesołych Świąt świętującym! I miłego dnia nie świętującym lub świętującym w późniejszym terminie.

Już powoli wracam do żywych, ale było ciężko. Dawno tak fatalnie i tak długo się nie czułam.

Rucia, Dodi ale zaskok! Bardzo bardzo wam gratuluje i życzę spokojnych 8 miesięcy i rozwiązania! Dobrze, że coś się rusza w tej materii.:)

agula, Libra, zbikowa, Fedra, Rucia, Dodi, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki w świąteczne popołudnie!! Ale u nas śniegiem sypnęło !!Miłego dnia życzę wszystkim!!!:-)

Fedra, Ilona, Libra lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Fedra wrote:
    zbikowa wrote:

I tak zupelnie bez zadnej oplaty skarbowej???? jestem w totalnym szoku! :D

he he he widocznie nie jestem aż taka zła ;)

ale to przez Święta pewnie w tych dniach opłaty Wam odpuszczam :P

zbikowa lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Rucia wrote:

Ja poczekałam do wizyty u Ginki...ale wiesz,czemu? Bo spodziewałam się,że może okazać się,że jest Ich dwoje ;) Pamiętasz ,jak ze mną było :) Inaczej też powiedziałabym od razu 0 nie wytrzymałabym :)
    A tymczasem zmykam :)

Pamiętam :) W twoim przypadku shagguś byłaby to podwójnie szczęśliwa nowina :)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja weszłam tylko na chwilkę :) dziewczyny mam nadzieję, że nie czujecie się takie obżarte jak ja :/
    u mnie dzisiaj tyle śniegu, że m już 2 razy plac odśnieżał a dalej sypie... kurka ale święta normalnie.. a u Was jak tam?
    Shagga u mnie nikt jeszcze nie wie i narazie nic nie będziemy mówić dopóki gin nie potwierdzi :) mam nadzieję, że wytrzymam...
    Gosiaczku dziękuję bardzo i cieszę się, że wracasz do żywych :*
    za moment się znowu zbieram, bo jedziemy do moich rodziców a potem powrót do teściów :/ mam nadzieję, że jutro za to odpocznę ;)
    mega przyjemnego wiosenno-zimowego, jak u mnie popołudnia życzę :*

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh a My mieliśmy isc na śniadanie świąteczne do teściów i co nie poszliśmy bo sie okazało ze szwagierka potrzebuje pomocy przy starszym dziecku i teść tam pojechał, a teściowa ogólnie zaspała i wszystko się posypało...
    więc mój M. w rozjazdach bo towarzystwo z i do kościo0ła trzeba było przywieść a ja siedze w domu takie to moje święta do dupy :(
    potem mieliśmy iśc do teściów na obiad i dobrze ze jednak cośw czoraj ugotowałam bo bym cały dzień głodna siedziała bo nie łatwo zgadnać ze w domu nadal jesteśmy...
    ehh idę sie położyć...
    a propo śniegu u mnie od rana pada dość gęsto i końca nie widac jak to mój brat powiedział chionke z piwnicy trzeba przynieść i jajcami przyzdobić :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhhhh ratunku obrzarstwo dobrze ,że pies istnieje co wyjdę na spacer ehhh tyle jedzenia ,ze aż szkoda od stołu odchodzić moi 1 raz maja Wielkanocne święta BIAŁE ehhhhhh świętujcie ja zerkam czy jakaś fasolka do nas doszła ;-) buzaki pozdrawiam

Fedra wesołego Alleluja ja tam się częstuję winkiem ehhhh az mi zasmakowało !!!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam do gościów papapa świetujcie tak ja jak !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie mówcie o jedzeniu. Człowiek siedzi, je, śpi, znowu je, odpoczywa, znowu je i tak w koło Macieju. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babeczki życzę jeszcze raz wesołych świąt :)
    U mnie święta się dla mnie kiepsko zaczęły :( rano zemdlałam, osłabienie 35.5 potem pojechaliśmy na pogotowie w sumie nic się nie dowiedzieliśmy konkretnego. Cały dzień osłabienie i muszę spędzać święta w wyrku :) NO i to całe moje święta. A za oknem taka ładna pogoda słoneczna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ehh a My mieliśmy isc na śniadanie świąteczne do teściów i co nie poszliśmy bo sie okazało ze szwagierka potrzebuje pomocy przy starszym dziecku i teść tam pojechał, a teściowa ogólnie zaspała i wszystko się posypało...
    więc mój M. w rozjazdach bo towarzystwo z i do kościo0ła trzeba było przywieść a ja siedze w domu takie to moje święta do dupy :(
    potem mieliśmy iśc do teściów na obiad i dobrze ze jednak cośw czoraj ugotowałam bo bym cały dzień głodna siedziała bo nie łatwo zgadnać ze w domu nadal jesteśmy...
    ehh idę sie położyć...
    a propo śniegu u mnie od rana pada dość gęsto i końca nie widac jak to mój brat powiedział chionke z piwnicy trzeba przynieść i jajcami przyzdobić :)

My mieliśmy dziś iść do Teścia (i Brata M,bo mieszkają razem) ale wczoraj Stary zakomunikował, że dziś pójdzie sam, bo Jego bratanek ma anginę...NIE PŁAKAŁAM Z TEGO POWODU :) Rano zjedliśmy wspólnie śniadanko, potem do Kościoła, potem obiadek, deserek, odpoczynek przy TV i ok 16 Stary poszedł do Swoich (swoją drogą to ciekawe,czy zaraz przyjdzie - jak miał)a my zjedliśmy banany, lody :D Żyć nie umierać, hehehe ...dobrze,że my wczoraj kupiliśmy jeszcze parę drobiazgów, bo inaczej dziś miałabym biedne Święta :/
    Tak więc Fedra, rozumiem, że inaczej Święta sobie wyobrażałaś, ściskam mocno :)

Mała, zdrówka życzę :)

Mnie też dalej trzyma przeziębienie, pierwszy raz mam tak,że ósmy dzień mam katar i końca nie widać...coś czuję,że po świętach trzeba iść do lekarza :(

zbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 2193 2194 2195 2196 2197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ