plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna?
Lista działa tak że musisz być aktywna na forum naszym tutaj...
potem składasz do mnie podanie najlepiej w 3 kopiach i z dwoma zdjęciami w podaniu musi być ilośc miesiecy starań, wiek, kiedy termin przypuszczalnej @ i skad jesteś...
potem ja to rozpatruje i wtedy umieszczam ewentualnie na liścieShagga_80, Ilona, zbikowa, Libra, Dodi, Gunia, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:mala29_ wrote:zbikowa wrote:jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna?
zbzikowana jak chcesz się dopisać do listy to napisz do naszej Fedry że chcesz dopisać się i podaj jej nika ile masz lat, jak długo się staracie, termin kiedy ma przyjść @ i z skąd jesteś.
Hmmm, moj nick brzmi troche inaczej niz napisalas, ale nie szkodzi moj P. mowi na mnie podobnie....
Z tego co Fedra pisala, nie dostaje wiadomosci prytwanych, wiec napisze tutaj:
zbikowa, 3 miesiace, mam 26lat, z terminem @ gorzej,ale ustalmy ze 8.04, jesli w tym miesiacu cykl mi sie nie wydluzy, mieszkam w Wielkiej Brytanii
co do nicków to się nie ma co przejmować mnie tu już na Fredzie przechrzciłyzbikowa, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....26lat………FASOLINKA…….mazowieckie
Dodi ......................5.....29lat...........FASOLINKA…….śląskie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
Ola_czeka.............20……32lat...........08.04..................Wielka Brytania
Zbikowa…………..3……26lat...........08.04..................Wielka Brytania
Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
Karoam..................3......27lat............11.04..................Egipt
kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
a-koczek………....8 .…32lata………. 14.04……………war-maz
Kaja.......................3......32lat...........19.04……….…..pomorskie
Mała29...............92......29lat............20.04...................Wielka Brytania
Libra.....................7..... 30lat............20.04...................łódzkie
gocha04...............5......27lat............21.04..................mazowieckie
natusia.................5.......27lat............22.04..................kuj-pom
Ilona……………..11…..30lat………..22.04……………Niemcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2013, 11:37
Ilona, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
My po śniadanko (pękamy) a zaraz wybieramy się do kościółka
Jeszcze raz życzę Wam wszystkich zdrowych, wesołych Świąt...PS. Nowe fasolinki planują pochwalić się w Święta z rodziną radosnymi wieściami, czy czekają do wizyty u Ginki
Jeszcze raz gratuluję Dodi i Ruci...i zmykam
PS. Pewnie zajrzę później, bo jednak nie idę ze Starym do Teściów, wczoraj Stary oznajmił, że idzie sam, bo bratanek Starego ma anginę...pominę drobny fakt,że uważam,że i On (znaczy Stary) nie powinien tam iść,ale co tam na to nie mogę liczyć...spodziewam się raczej,że jak pójdzie to zginie...i I dzień świąt spędzę sama z Młodym.Fedra, Ilona, Rucia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Shagguś u Nas najbliżsi już wiedzą. Nie mam takiej cierpliwości jak Mayuś. Z resztą jeżeli miałby się w przyszłości wydarzyć coś złego, to i tak by się dowiedzieli.
Ja poczekałam do wizyty u Ginki...ale wiesz,czemu? Bo spodziewałam się,że może okazać się,że jest Ich dwojePamiętasz ,jak ze mną było
Inaczej też powiedziałabym od razu 0 nie wytrzymałabym
A tymczasem zmykamFedra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
my juz po śniadaniu, na 13 do kościoła, a potem na długi spacer. Mamy piękna pogodę dzisiaj
Droga Fredziu
Zwracam sie z uprzejma prośba o dopisanie mnie rownież do listy. Ilona, wiek 30 lat, ilośc miesięcy starań 11, Niemcy, następna @ 22.04.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2013, 09:28
Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Fedra wrote:zbikowa wrote:jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna?
potem składasz do mnie podanie najlepiej w 3 kopiach i z dwoma zdjęciami w podaniu musi być ilośc miesiecy starań, wiek, kiedy termin przypuszczalnej @ i skad jesteś...
potem ja to rozpatruje i wtedy umieszczam ewentualnie na liście
I tak zupelnie bez zadnej oplaty skarbowej???? jestem w totalnym szoku!Fedra, karoam, Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt świętującym! I miłego dnia nie świętującym lub świętującym w późniejszym terminie.
Już powoli wracam do żywych, ale było ciężko. Dawno tak fatalnie i tak długo się nie czułam.
Rucia, Dodi ale zaskok! Bardzo bardzo wam gratuluje i życzę spokojnych 8 miesięcy i rozwiązania! Dobrze, że coś się rusza w tej materii.agula, Libra, zbikowa, Fedra, Rucia, Dodi, Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:Fedra wrote:zbikowa wrote:jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna?
potem ja to rozpatruje i wtedy umieszczam ewentualnie na liście
I tak zupelnie bez zadnej oplaty skarbowej???? jestem w totalnym szoku!
he he he widocznie nie jestem aż taka zła
ale to przez Święta pewnie w tych dniach opłaty Wam odpuszczamzbikowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Rucia wrote:Shagguś u Nas najbliżsi już wiedzą. Nie mam takiej cierpliwości jak Mayuś. Z resztą jeżeli miałby się w przyszłości wydarzyć coś złego, to i tak by się dowiedzieli.
Ja poczekałam do wizyty u Ginki...ale wiesz,czemu? Bo spodziewałam się,że może okazać się,że jest Ich dwojePamiętasz ,jak ze mną było
Inaczej też powiedziałabym od razu 0 nie wytrzymałabym
A tymczasem zmykam
PamiętamW twoim przypadku shagguś byłaby to podwójnie szczęśliwa nowina
-
ja weszłam tylko na chwilkę
dziewczyny mam nadzieję, że nie czujecie się takie obżarte jak ja
u mnie dzisiaj tyle śniegu, że m już 2 razy plac odśnieżał a dalej sypie... kurka ale święta normalnie.. a u Was jak tam?
Shagga u mnie nikt jeszcze nie wie i narazie nic nie będziemy mówić dopóki gin nie potwierdzimam nadzieję, że wytrzymam...
Gosiaczku dziękuję bardzo i cieszę się, że wracasz do żywych :*
za moment się znowu zbieram, bo jedziemy do moich rodziców a potem powrót do teściówmam nadzieję, że jutro za to odpocznę
mega przyjemnego wiosenno-zimowego, jak u mnie popołudnia życzę :*
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ehh a My mieliśmy isc na śniadanie świąteczne do teściów i co nie poszliśmy bo sie okazało ze szwagierka potrzebuje pomocy przy starszym dziecku i teść tam pojechał, a teściowa ogólnie zaspała i wszystko się posypało...
więc mój M. w rozjazdach bo towarzystwo z i do kościo0ła trzeba było przywieść a ja siedze w domu takie to moje święta do dupy
potem mieliśmy iśc do teściów na obiad i dobrze ze jednak cośw czoraj ugotowałam bo bym cały dzień głodna siedziała bo nie łatwo zgadnać ze w domu nadal jesteśmy...
ehh idę sie położyć...
a propo śniegu u mnie od rana pada dość gęsto i końca nie widac jak to mój brat powiedział chionke z piwnicy trzeba przynieść i jajcami przyzdobić17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
ehhhhh ratunku obrzarstwo dobrze ,że pies istnieje co wyjdę na spacer ehhh tyle jedzenia ,ze aż szkoda od stołu odchodzić moi 1 raz maja Wielkanocne święta BIAŁE ehhhhhh świętujcie ja zerkam czy jakaś fasolka do nas doszła
buzaki pozdrawiam
Fedra wesołego Alleluja ja tam się częstuję winkiem ehhhh az mi zasmakowało !!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej babeczki życzę jeszcze raz wesołych świąt
U mnie święta się dla mnie kiepsko zaczęłyrano zemdlałam, osłabienie 35.5 potem pojechaliśmy na pogotowie w sumie nic się nie dowiedzieliśmy konkretnego. Cały dzień osłabienie i muszę spędzać święta w wyrku
NO i to całe moje święta. A za oknem taka ładna pogoda słoneczna
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyFedra wrote:Ehh a My mieliśmy isc na śniadanie świąteczne do teściów i co nie poszliśmy bo sie okazało ze szwagierka potrzebuje pomocy przy starszym dziecku i teść tam pojechał, a teściowa ogólnie zaspała i wszystko się posypało...
więc mój M. w rozjazdach bo towarzystwo z i do kościo0ła trzeba było przywieść a ja siedze w domu takie to moje święta do dupy
potem mieliśmy iśc do teściów na obiad i dobrze ze jednak cośw czoraj ugotowałam bo bym cały dzień głodna siedziała bo nie łatwo zgadnać ze w domu nadal jesteśmy...
ehh idę sie położyć...
a propo śniegu u mnie od rana pada dość gęsto i końca nie widac jak to mój brat powiedział chionke z piwnicy trzeba przynieść i jajcami przyzdobić
My mieliśmy dziś iść do Teścia (i Brata M,bo mieszkają razem) ale wczoraj Stary zakomunikował, że dziś pójdzie sam, bo Jego bratanek ma anginę...NIE PŁAKAŁAM Z TEGO POWODURano zjedliśmy wspólnie śniadanko, potem do Kościoła, potem obiadek, deserek, odpoczynek przy TV i ok 16 Stary poszedł do Swoich (swoją drogą to ciekawe,czy zaraz przyjdzie - jak miał)a my zjedliśmy banany, lody
Żyć nie umierać, hehehe ...dobrze,że my wczoraj kupiliśmy jeszcze parę drobiazgów, bo inaczej dziś miałabym biedne Święta
Tak więc Fedra, rozumiem, że inaczej Święta sobie wyobrażałaś, ściskam mocno
Mała, zdrówka życzę
Mnie też dalej trzyma przeziębienie, pierwszy raz mam tak,że ósmy dzień mam katar i końca nie widać...coś czuję,że po świętach trzeba iść do lekarzazbikowa, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość