X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie ledwo ledwo wyrobilismy ze sniadaniem przed poludniem ;) potem wyprowadzilismy futro na spacer, bo nam z nieszczescia umieralo, dobilismy sushi i siedlismy do roboty.
    ja nie jestem strasznie rodzinna i swiateczna osoba, wiec taka niedziela calkiem calkiem przyjemna ;) A na jutro umowilismy sie z kuzynka ze do nich wpadamy i ich trzylatka-demolki, dam znac czy beda straty w ludziach ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała kochana wypoczywaj dużo w łóżku ahhhhhhhhh ja drinki sypie ahh chyba chcą mnie upic .....buzaki

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej babeczki życzę jeszcze raz wesołych świąt :)
    U mnie święta się dla mnie kiepsko zaczęły :( rano zemdlałam, osłabienie 35.5 potem pojechaliśmy na pogotowie w sumie nic się nie dowiedzieliśmy konkretnego. Cały dzień osłabienie i muszę spędzać święta w wyrku :) NO i to całe moje święta. A za oknem taka ładna pogoda słoneczna :)

Mala dbaj o siebie !!! Odpoczywaj ile tylko możesz!

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chcę na listę Fedruś, Kfjatus lat 26, @ 2.04, 6 miesięcy starań, woj. mazowieckie. U mnie święta rodzinnie i przyjemnie. Dużo jedzenia, pogaduchy, kawki :-) @ nadchodzi wielkimi krokami, czuję ją całą sobą . Czekam na nowy cykl, czekam na Cud :-)

Libra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja wam zazdroszcze tego jedzonka moje ulubione danie w tej chwili to kefir i jogurt bo wszystko inne mnie odpycha i powoduje jeszcze wieksze mdłosci masakra ;( juz nie wiem co mam robic bo ciągle jestem głodna a nic rruszyc nie moge:( pierwszy dzień świąt spędzam na leżąco:(

event.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór dziewczynki :) Przepraszam, że ja tak z doskoku, ale za bardzo nawet nie włączam tu komputera.
    Doduś, GRATULACJE! A mówiłam, żeby nie mówić "hop"... Ale domyślam się, że chciałaś po prostu się nie nakręcać, a ewentualnie odnotować jakże miłą niespodziankę :)

U nas za oknem kolejna śnieżyca sie przewala :/ Po prostu zarąbiście...

Mi się trochę pogłębiło przeziebienie :/ Ale ciągle piję herbę z miodem i pigwą, sok z czarnego bzu, a dodatkowo mam się dziś na noc natrzeć nalewką bursztynową (porada teściowej :) ).

Wiosenko, gdzie jesteś..... buuuu...

Miłego wieczoru Wam zyczę! I nie dajcie się jutro zaskoczyć wrogom atakującym Was z butelkami pełnymi zimnej wody :)

Dodi, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annn, to słabo, że omijają Cię takie smakołyki... U mnie nawet nieźle - od jedzenia mnie nie odpycha, ale ogólnie czuję się słabo, ale może to przez to przzeiębienie... :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam w piękny śmingusowy poranek. U mnie pogoda na kulig idealna 50 cm sniegu i pada nadal pada. Miłego dnia

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam również :)
    mauysiu dziękuję bardzo i tak jak pisałaś, wolałam się nie nakręcać, bo po co się stresować niepotrzebnie :D
    mała odpoczywaj i zbieraj siły kochana :)*
    śnieg dalej sypie, nic mi się nie chce i tam strasznego lenia (niestety nie ma kto za mnie zrobić obiadu dzisiaj :/ ).
    Miłego....... nie dajcie się wodzie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 05:37

Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Moja temperatura nieubłaganie leci na łeb na szyję, więć chyba będę musiała pogodzić się z kolejną stratą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Połóż się kochana i odpoczywaj...nie leci jakoś strasznie ale dmuchamy na zimne...spokojnego dnia i nie objadaj się za bardzo...przy niewielkich krwawieniach, plamieniach może nieco również obniżać się temperatura...nic to nie mówi o stracie...ogarniamy się Rucia i spokojnie czekamy na jakiś malutki wzrost razem...zalecam jutro nie mierzyć temperatury...

Rucia lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Ruciu :*
    Kochana spokojnie, może to jeszcze nic złego nie oznacza, że tempka Ci spada? Musisz być dobrej myśli, bo innego rozwiązania nie widzę ;)
    Wybierasz się jutro na betę?

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobacz na moje wykresy na tabletkach;-) POPORZEDNI I TEN AKTUALNY...jeśłi masz dostęp do moich wszystkich...jak nie, to wkleję tutaj...niby nie ma owulki, a wykres piękniej wygląda nawet przy takiej minimalnej ilości pomiarów...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Dodi jutro idę na bete i wszystkie podstawowe badania. Martwie się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi gratulacje;-) Nie zdążyłam wszystkiego przeczytać ale się cieszę...to są dwie fasolki nowe;-) Wspaniale!

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Połóż się kochana i odpoczywaj...nie leci jakoś strasznie ale dmuchamy na zimne...spokojnego dnia i nie objadaj się za bardzo...przy niewielkich krwawieniach, plamieniach może nieco również obniżać się temperatura...nic to nie mówi o stracie...ogarniamy się Rucia i spokojnie czekamy na jakiś malutki wzrost razem...zalecam jutro nie mierzyć temperatury...

Przed chwilą zajrzałam do wykresu Shaggi, ona również miała na początku takie spadki, później się wyrównało. Co ma być to będzie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to cześć Muzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam oderwać Twoje myśli od tego...nie tylko Shagga....piszę przecież spokojnie...bez stresu... ;-) ale sama wiem jak to jest...

Rucia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Godzinę temu mierzyłam temperaturę. Teraz zmierzyłam kontrolnie jeszcze raz ( leżę cały czas w łóżku ), mam 37,5. Ufff.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2013, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Muzi :*
    dziękuję ;) a no widzisz, takie faosolkowe szczęscie póki co u nas :D
    Rucieńko nie przejmuj się na zapas, będzie dobrze, bo innej opcji nie ma, pamiętaj :*

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2194 2195 2196 2197 2198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ