plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
My sie ledwo ledwo wyrobilismy ze sniadaniem przed poludniem
potem wyprowadzilismy futro na spacer, bo nam z nieszczescia umieralo, dobilismy sushi i siedlismy do roboty.
ja nie jestem strasznie rodzinna i swiateczna osoba, wiec taka niedziela calkiem calkiem przyjemnaA na jutro umowilismy sie z kuzynka ze do nich wpadamy i ich trzylatka-demolki, dam znac czy beda straty w ludziach
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej babeczki życzę jeszcze raz wesołych świąt
U mnie święta się dla mnie kiepsko zaczęłyrano zemdlałam, osłabienie 35.5 potem pojechaliśmy na pogotowie w sumie nic się nie dowiedzieliśmy konkretnego. Cały dzień osłabienie i muszę spędzać święta w wyrku
NO i to całe moje święta. A za oknem taka ładna pogoda słoneczna
Mala dbaj o siebie !!! Odpoczywaj ile tylko możesz! -
Ja też chcę na listę Fedruś, Kfjatus lat 26, @ 2.04, 6 miesięcy starań, woj. mazowieckie. U mnie święta rodzinnie i przyjemnie. Dużo jedzenia, pogaduchy, kawki
@ nadchodzi wielkimi krokami, czuję ją całą sobą . Czekam na nowy cykl, czekam na Cud
Libra lubi tę wiadomość
-
Ale ja wam zazdroszcze tego jedzonka moje ulubione danie w tej chwili to kefir i jogurt bo wszystko inne mnie odpycha i powoduje jeszcze wieksze mdłosci masakra ;( juz nie wiem co mam robic bo ciągle jestem głodna a nic rruszyc nie moge:( pierwszy dzień świąt spędzam na leżąco:(
-
Dobry wieczór dziewczynki
Przepraszam, że ja tak z doskoku, ale za bardzo nawet nie włączam tu komputera.
Doduś, GRATULACJE! A mówiłam, żeby nie mówić "hop"... Ale domyślam się, że chciałaś po prostu się nie nakręcać, a ewentualnie odnotować jakże miłą niespodziankę
U nas za oknem kolejna śnieżyca sie przewalaPo prostu zarąbiście...
Mi się trochę pogłębiło przeziebienieAle ciągle piję herbę z miodem i pigwą, sok z czarnego bzu, a dodatkowo mam się dziś na noc natrzeć nalewką bursztynową (porada teściowej
).
Wiosenko, gdzie jesteś..... buuuu...
Miłego wieczoru Wam zyczę! I nie dajcie się jutro zaskoczyć wrogom atakującym Was z butelkami pełnymi zimnej wodyDodi, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam również
mauysiu dziękuję bardzo i tak jak pisałaś, wolałam się nie nakręcać, bo po co się stresować niepotrzebnie
mała odpoczywaj i zbieraj siły kochana*
śnieg dalej sypie, nic mi się nie chce i tam strasznego lenia (niestety nie ma kto za mnie zrobić obiadu dzisiaj).
Miłego....... nie dajcie się wodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 05:37
Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPołóż się kochana i odpoczywaj...nie leci jakoś strasznie ale dmuchamy na zimne...spokojnego dnia i nie objadaj się za bardzo...przy niewielkich krwawieniach, plamieniach może nieco również obniżać się temperatura...nic to nie mówi o stracie...ogarniamy się Rucia i spokojnie czekamy na jakiś malutki wzrost razem...zalecam jutro nie mierzyć temperatury...
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Połóż się kochana i odpoczywaj...nie leci jakoś strasznie ale dmuchamy na zimne...spokojnego dnia i nie objadaj się za bardzo...przy niewielkich krwawieniach, plamieniach może nieco również obniżać się temperatura...nic to nie mówi o stracie...ogarniamy się Rucia i spokojnie czekamy na jakiś malutki wzrost razem...zalecam jutro nie mierzyć temperatury...
Przed chwilą zajrzałam do wykresu Shaggi, ona również miała na początku takie spadki, później się wyrównało. Co ma być to będzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny