plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie ...
niech te święta przyniosą nadzieję że to czego a raczej kogo każda z nas pragnie jest możliwemala29_, Ilona, Rucia, Shagga_80, Dodi, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:a tu coś ode mnie
niechaj nadzieja Was nigdy nie opuszcza
JUPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIII..................
dziekuję Wszystkim, które trzymały kciuki
Uploaded with ImageShack.us
Gratuluje:)Spokojnej i nudnej ciaży życze:);oniqa, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja również dołanczam z moimi zyczeniami
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody-
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 18:49
Shagga_80, Dodi, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dodi kochana, rano nawet nie pisnelas słowem. Ale teraz wszystko juz doczytalam. Gratuluje Ci z całego serca, to naprawdę świetna wiadomość
dużo zdrowka i spokojnych 9 miesięcy Ci życzę. Ale sie cieszę. Wczoraj Rucia, dzisiaj Ty, a jutro ciekawe kto. Niech ten łańcuszek trwa i sie nie kończy
Jeszcze raz GratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 19:11
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
zbikowa wrote:jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna?
zbzikowana jak chcesz się dopisać do listy to napisz do naszej Fedry że chcesz dopisać się i podaj jej nika ile masz lat, jak długo się staracie, termin kiedy ma przyjść @ i z skąd jesteś.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:zbikowa wrote:jak dziala ta lista? tez bym sie chciala dopisac, mozna?
zbzikowana jak chcesz się dopisać do listy to napisz do naszej Fedry że chcesz dopisać się i podaj jej nika ile masz lat, jak długo się staracie, termin kiedy ma przyjść @ i z skąd jesteś.
Hmmm, moj nick brzmi troche inaczej niz napisalas, ale nie szkodzi moj P. mowi na mnie podobnie....
Z tego co Fedra pisala, nie dostaje wiadomosci prytwanych, wiec napisze tutaj:
zbikowa, 3 miesiace, mam 26lat, z terminem @ gorzej,ale ustalmy ze 8.04, jesli w tym miesiacu cykl mi sie nie wydluzy, mieszkam w Wielkiej BrytaniiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2013, 19:33
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dooooooooddiiiiiiii!!! Gratulejszyn!!!! Ależ się fasolki sypią!!!!
Ależ mi dziewczyny jakoś tak miło się czyta fasolkowe wiadomości
Mimo, że mój cykl już na straty spisałam bo i tempka i ten śluz jakoś wszystko dziwne- a dziś jeszcze pobolewanie w podbrzuszu i dole plecówZresztą znieczulenie u dentysty, antybiotyk i przeciwbólowe tabsy w tym miesiącu- wszystko wyłazi w ogólnym rozregulowaniu organizmu
No chyba, że Fedra tak zakopała te @, że i moja się nie wygrzebieShagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
karoam jak tam Egipskie przygotowania do swiat ja własnie skończyłam gotowanie pieczenie ze znajomymi i mamy jedzenie francusko polskie ehhh padam na pysk ehhhhh ze zmeczenia a mnie jutro rano ciagna na 5 rano do kościoóła aaaaa i jeszcze zegary cofamy do tyłu krótko pospimy ehhh
karoam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann2224 wrote:Dodi wrote:a tu coś ode mnie
Gratuluje:)Spokojnej i nudnej ciaży życze:)
Jejku następna kreska!! Gratulki gorące!!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:a tu coś ode mnie
Druga sałatka zrobiona, ciacho zrobione, żurek ugotowany (tak nas dziś naszło,żeby mieć na jutrzejsze śniadanko), chłopaki śpią więc mówię - zajrzę tu....i dobrze!!! Jak mogłabym iść spać nie znając takich rewelacyjnych wieści!!!!!!! Dodi, ależ się cieszę
I powiem nieskromnie - JA WIEDZIAŁAM!!! A im bardziej upierałaś się,że test dopiero po Świętach tym bardziej wiedziałam, że musiało się udać
PS. A jak tam, testu podobno nie miałaś - jeszcze chyba rano taki pisałaśDodi lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana
WESOŁEGO ALLELUJA i smacznego jajka Wszystkim życzę
AGA, ann, Ilona, Karoam, dzięki wielkie :*
Shagga no dobra, wiedziałaś he he i sprawdziło się... wyciągnełam wczoraj m do sklepu i cichaczem do apteki szybko skoczyłam po test, stąd też go mamchyba nie wytrzymałabym przez święta
Jeny jak u mnie wali śniegiem to niemożliwe...
Miłego dnia Wam życzę :* Nie wiem czy zajrzę później bo śniadanie u teściów, obiad u teściów, kawa u rodziców i kolacja u teściów OMG
Buziole Słoneczka moje kochane :*karoam, Ilona, Fedra, Shagga_80, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kobitki w ten świąteczny poranek!
Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt życzę ja i zaprzyjaźnione beduinki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2013, 06:32
Ilona, Dodi, Fedra, Shagga_80, zbikowa, mala29_, Libra lubią tę wiadomość
-
dzien dobry babeczki kochane wpadlam Wam zyczyc wesolych swiat i pogratulowac nowych fasolek
dziewczyny podzielcie sie fluidkami
karoam, Fedra, Ilona, mala29_, Rucia, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka