X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:
    Mauysiu też tak myślę i mam nadzieję, że się na mnie nie obraziła za szczerość...Rucieńko nie wiem dlaczego tak wyznaczył...wiadomo, że te okolice, Tobie się podoba data mikołajkowa i tę ja zapamiętam ;-)

Obie mi się podobają :) 6 grudnia urodził się mój kochany nieżyjący dziadek ( tata mojej mamy ) a 8 grudnia urodziła się moja mama :)

Zobaczymy, jaką wersję zaproponuje gin :)

Aaa Ruciu, a na betę Ty się czasem dziś nie wybierasz?

muzarcia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc ja się wylogowywuję i wrócę jako muzarcia lub podobnie w czerwcu może...no zobaczę jeszcze...pozdrówki i pa pa pa
    Zdrówka i samych radości z ciąż, dodatnich testów i w ogóle może już jakichś porodów lekkich...gdybym wytrzymała bez ovu...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Ech, leniuchuję, a miałam ambitne plany. Jak to jest - przed świętami wszystko posprzątane, w święta nas nie było w domu, a tu znów pełno kurzu wszędzie dookoła, grrr

He he, sprzątanie poszło na marne ;) U nas tak samo, ale naocznie przekonamy sie dopiero dziś w nocy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Więc ja się wylogowywuję i wrócę jako muzarcia lub podobnie w czerwcu może...no zobaczę jeszcze...pozdrówki i pa pa pa
    Zdrówka i samych radości z ciąż, dodatnich testów i w ogóle może już jakichś porodów lekkich...gdybym wytrzymała bez ovu...

No weeeeeź Muzi, nie rób nam tego!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ja czuję, że Wam gitarę zawracam a tu inne tematy są...muszę sama się chyba z tym uporać...wrócę za 10 kg najprawdopodobniej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 11:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Nie to ja wypłoszyłam wszystkie, bo marudziłam i za dużo cisnęłam je dzisiaj...no nic chyba zrobię wosebkowy krok w tył i mnie nie ma....działajcie a ja się będę uczyć po cichu...co do długiego weekendu, to do nas mama przyjeżdża ale my tygoodnia z nią nie wytrzymamy pod jednym dachem i dlatego urodziny obejdę z nimi a za chwilę czmychniemy gdzieś z m. na dwa dni w jakieś piękne tereny...może Kudowa Zdrój...pomyślimy...a w sumie to wczoraj rozmawialiśmy o Pradze albo Wiedniu...po 300 km mniej więcej do obu miast mamy...no się zobaczy jeszcze...

Jeszcze raz wspomnisz coś o marudzeniu Muzi, to pojadę do Ciebie i zasadzę ci kopa ;>

muzarcia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Muzi hełoł ! Ale o czym ty mówisz? o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi wszystko jedno...kop ile chcesz, tylko uważaj, żeby Ci but nie został w moim sadle. Przecież nikt nie podejmie za mnie decyzji, nikt za mnie nic nie wymyśli...spamuję Wam tu tylko;-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 11:07

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:
    Nie to ja wypłoszyłam wszystkie, bo marudziłam i za dużo cisnęłam je dzisiaj...no nic chyba zrobię wosebkowy krok w tył i mnie nie ma....działajcie a ja się będę uczyć po cichu...co do długiego weekendu, to do nas mama przyjeżdża ale my tygoodnia z nią nie wytrzymamy pod jednym dachem i dlatego urodziny obejdę z nimi a za chwilę czmychniemy gdzieś z m. na dwa dni w jakieś piękne tereny...może Kudowa Zdrój...pomyślimy...a w sumie to wczoraj rozmawialiśmy o Pradze albo Wiedniu...po 300 km mniej więcej do obu miast mamy...no się zobaczy jeszcze...

Jeszcze raz wspomnisz coś o marudzeniu Muzi, to pojadę do Ciebie i zasadzę ci kopa ;>

Rucia ma racje .

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:
    muzarcia wrote:
    Mauysiu też tak myślę i mam nadzieję, że się na mnie nie obraziła za szczerość...Rucieńko nie wiem dlaczego tak wyznaczył...wiadomo, że te okolice, Tobie się podoba data mikołajkowa i tę ja zapamiętam ;-)

Obie mi się podobają :) 6 grudnia urodził się mój kochany nieżyjący dziadek ( tata mojej mamy ) a 8 grudnia urodziła się moja mama :)

Zobaczymy, jaką wersję zaproponuje gin :)

Aaa Ruciu, a na betę Ty się czasem dziś nie wybierasz?

Mayuś już byłam :) Zrobiłam również wszystkie podstawowe badania. Jutro późnym popołudniem je odbiorę :)

mauysia, muzarcia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia zostań, ni wygłupiaj się i nie zostawaj z tym sama, tu tyle głów do myślenia, jak Ci pomóc

muzarcia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mauysia ja czuję, że Wam gitarę zawracam a tu inne tematy są...muszę sama się chyba z tym uporać...wrócę za 10 kg najprawdopodobniej...

Jeszcze raz coś powiesz o zawracaniu gitary, a naślę na Ciebie Muzarcię!!!

Muzzi, ale tak na serio, przecież nie zawracasz nam żadnej gitary! Na tej zasadzie to każda mogłaby tak powiedzieć o sobie i zrobić zwrot! Po to jesteśmy, żeby zasypywać współforumowiczki naszymi troskami i obawami!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Już mi wszystko jedno...kop ile chcesz, tylko uważaj, żeby Ci but nie został w moim sadle. Przecież nikt nie podejmie za mnie decyzji, nikt za mnie nic nie wymyśli...spamuję Wam tu tylko;-(

Odstaw lepiej te prochy :|

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    muzarcia wrote:

Jeszcze raz coś powiesz o zawracaniu gitary, a naślę na Ciebie Muzarcię!!!

Muzzi, ale tak na serio, przecież nie zawracasz nam żadnej gitary! Na tej zasadzie to każda mogłaby tak powiedzieć o sobie i zrobić zwrot! Po to jesteśmy, żeby zasypywać współforumowiczki naszymi troskami i obawami!

A zresztą co ja gadam, jakie współforumowiczki... PRZYJACIÓŁKI po prostu :)

Rucia, muzarcia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko fajnie pięknie ale czuję że tu nie pasuję...jakiś wewnętrzny głos mi to mówi...nosi mnie a zwodzi mnie natura...właśnie wiem, że tego nie rozumiecie do końca...

Mauysia ale ja ostatnio ciągle popłakuję...nawet teraz łzawe oczy mam...chyba tylko śmiechem ukrywam, że daję radę...kto by wytrzymał z tym wszystkim...bo ja już kapituluję...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 11:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Wszystko fajnie pięknie ale czuję że tu nie pasuję...jakiś wewnętrzny głos mi to mówi...nosi mnie a zwodzi mnie natura...właśnie wiem, że tego nie rozumiecie do końca...

Muzi cholera mów jaśniej !!! Co nie pasujesz? Ile razy można Ci powtarzać, że to forum bez Ciebie jest bezużyteczne. Twoje rady są dla Nas bardzo cenne! Nigdzie się nie wybierasz!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:

Mauysia ale ja ostatnio ciągle popłakuję...nawet teraz łzawe oczy mam...chyba tylko śmiechem ukrywam, że daję radę...kto by wytrzymał z tym wszystkim...bo ja już kapituluję...

Muzi jeżeli masz taką hustawkę nastrojów przez Dianę, to nie katuj się tymi prochami. Po co masz psuć sobie organizm i psychikę. Szkoda zdrowia!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzzi, skoro piszesz, że nie jesteśmy w stanie Cię zrozumieć ani Ci pomóc, to może chociaż możemy być odskocznią od tych smutnych spraw...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się jakby ze mnie uszło powietrze...jestem w kiepskiej sytuacji...zdaję sobie sprawę, że jak odstawię te prochy, to może się jeszcze bardziej popieprzyć wszystko ale jak je zostawię to może być dużo gorzej...
    Macie rację, jestem wobec Was niesprawiedliwa...jesteście wspaniałe i pewnie mnie rozumiecie ale czy forum to dobra odskocznia? Tego nie wiem...na pewno przypomina mi o moich dylematach...teraz...czekać może...może wcale nie starać się...przychodzą mi do głowy różne plany ale żaden nie jest dobry...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 11:18

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarcia przecież nie marudzisz dzisiaj bardziej niż ja ;)
    A jak już masz komuś marudzić to nam właśnie!
    Chcesz marudzenia - proszę bardzo:
    boli mnie brzuch, oczy mnie pieką po beczeniu cały wczorajszy dzień, kłuja mnie chyba jajniki na zmianę, raz lewy raz prawy, głowa mnie zaczyna boleć, w moim małżeństwie nieciekawie się dzieje, Święta miałam w sumie średnie, dalej jest zimno i w ogóle żyć się nie chce!
    No.
    To teraz możesz mi dawać jakieś rady. Zawsze lepiej komus radzić, bo to bez emocji się odbywa.
    A my możemy czasem Tobie, choć czasem samo wygadanie się tez przecież pomaga.

muzarcia, Rucia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 2208 2209 2210 2211 2212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ