plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:mala29_ wrote:zbikowa wrote:Jak tak sobie dzis was czytam, to na prawde sie ciesze ze mieszkam za granica...
a gdzie dokładnie siedzisz? jeśli można wiedzieć
w Londynie, a Ty?
hehe ja tez sie ciesze, ze za granica mieszkamchociaz mam tu "tesciow" na miejscu i rodzicow swoich tez to i z jednymi i z drugimi nie spedzamy za duzo czasu, no i pytania subtelnych cioteczek mnie omijaja na szczescie
zbikowa lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Rucia wrote:Muska a ja na twoim miejscu byłabym uparta, i pokazała swojemu, ze nie ma racji, twoja obraza jest uzasadniona, niech zobaczy, że nie ma racji. Zazwyczaj człowiek w nerwach uparcie tkwi z swoim przekonaniu, może z czasem pomyśli, że się myli.
Dokładnie! Nie odpuszczaj i tyle...To, że Teściów macie na miejscu to musicie spędzać z Nimi cały wolny czas...Bądź twarda
A tymczasem uciekam, bo ja nadal w piżamie a teraz doszło to tego,że Syn każe mi łóżko sprzątnąć
jesli moge sie wtracic to tez uwazam, ze musisz byc twarda, tupnij noga i pokaz kto tu rzadzi, bo to przeciez my kobiety rzadzimy nie?Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
muzarcia wrote:Tak Sylwia, pewnie jesteś zaskoczona?
no nawet bardzo ale mam kolezanke ktora ma 29 lat a jej maz 55 i sa szczesliwi.Kiedys z ciekawosci zapytalam jak tam sprawy lozkowe- bo ciekawa bylam a ona ze on ma tyle poweru co nie jeden nastolatek.A ty masz ile lat muzarcia? bo nie moge sie doczytac -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Kurcze a nas nikt nie pyta he he
Ale miny kolegów mojego m. byłyby bezcenne gdyby oznajmił, że będzie ojcem ha ha
54 zaraz na karku...rozumiecie mój pośpiech i rozdrażnienie?
Wcale się mu nie dziwię, że się waha ciągle, bo jest odpowiedzialny za naszą rodzinkę...za nasz byt i za naszą przyszłość...nie chcę już drążyć tematu tutaj na temat późnego ojcostwa itd. ale wiadomo o co chodzi...
Także ten cykl już bez anty i do końca roku się staram a później odpuszczam...jest Dominik...nasz ukochany urwis...to szczęście...
muzarciu to ja teraz zaciskam mocno kciuki i nie puszczeLibra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
muzarcia wrote:Skończę 31 za 28 dni...i mój m też ma taki power, że ja wymiękam he he
Także nie ma reguły...
dokladnie nie ma reguly. Moj jest 8 lat starszy ale widze roznice .Jeszcze 3 lata temu potrafilismy serduchowac po 3 razy dziennie - teraz hmmmm wykres mowi sam za siebie.... -
nick nieaktualny
-
wiecie co dziewczęta tęsknie za resztą dziewczyn za klamką, zosią, wosabką a i za plemniczką bo ona ostatnio to bardzo rzadko wchodzi no i za naszą gadgetką czy wie ktoś co i niej słychać ?
gadgeta lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
coś czuję że do lata to będzie wysyp fasolek ;-)porodówki będą wrzały w zimie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 10:18
-
nick nieaktualnyNam kochana akurat teraz temperamenty się powoli dopasowywują...może ostatnio ja na tych hormonach nie mam ochoty ale jak już serduchujemy to na 10-ciu org... nie kończę...czasem jestem wykończona i zasypiam mój m. się śmieje "typowy facet z Ciebie Kochanie"...
On ma figurkę jak marzenie a ja...teraz już wiem, że od lat mogę mieć kłopoty a nikt ich nie zauważył dlatego jak zabiorę się za siebie, to będę dużo lepiej wyglądała i zrzucę ten balast zbierany przez lata bez leczenia...prostego leczenia...ale jak żaden z lekarzy nie widział problemu? Co robić taką mamy służbę zdrowia...cóż...ale będzie dobrze;-)
Także mój m. będzie się musiał rozstać ze swoim słoniątkiem hehe
Nigdy mi nie powiedział, że mam schudnąć, że jestem za gruba...tylko raz...ale Ci brzuszek podrósł ale to było takie delikatne i miłe, że wiem, że rozumie jak mi trudno z tym...
Szpagat zrobię i inne fikołki, jestem wysportowana i sprawna dlatego dobrze się czujęCo nie zmienia faktu, że chcę już ubytków na wadze...Wy to jesteście laseczki jednak...i fajnie, że nie macie kłopotów za dużych z wagą...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:wiecie co dziewczęta tęsknie za resztą dziewczyn za klamką, zosią, wosabką a i za plemniczką bo ona ostatnio to bardzo rzadko wchodzi no i za naszą gadgetką czy wie ktoś co i niej słychać ?
Gadgetka ma się świetnieDzidzia również
Rośnie w brzuchu mały Kubuś
Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Kurcze a nas nikt nie pyta he he
Ale miny kolegów mojego m. byłyby bezcenne gdyby oznajmił, że będzie ojcem ha ha
54 zaraz na karku...rozumiecie mój pośpiech i rozdrażnienie?
Wcale się mu nie dziwię, że się waha ciągle, bo jest odpowiedzialny za naszą rodzinkę...za nasz byt i za naszą przyszłość...nie chcę już drążyć tematu tutaj na temat późnego ojcostwa itd. ale wiadomo o co chodzi...
Także ten cykl już bez anty i do końca roku się staram a później odpuszczam...jest Dominik...nasz ukochany urwis...to szczęście...
To Cię pocieszę troszeczkęmoja koleżanka się urodziła, gdy jej mama miala 51 lat a tato 57 lat... i była najukochańszym skarbeczkiem:)
między nią a jej bratem jest różnica 32 latFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:wiecie co dziewczęta tęsknie za resztą dziewczyn za klamką, zosią, wosabką a i za plemniczką bo ona ostatnio to bardzo rzadko wchodzi no i za naszą gadgetką czy wie ktoś co i niej słychać ?
gadgetka dodała ostatnio post na fb
"najnowsze fotki (jednak) Kubusia:) na drugim zdjeciu w koleczku jajeczka i siusiaczek;P, zwinieta w eske- pepowina. Z Mlodym wszystko ok-wszystkie narzady prawidlowe, rozwoj adekwatny do wieku ciazy wiec teraz to juz tylko z gorki... wyniki biopsji m dopiero po swietach:(
ps. wreszcie udalo mi sie przytyc...cale poltora kg...
Bejbik ma ok 18 cm i wazy niecale pol kg- niezly kawal chlopa co nie...?;P
buziaki dla wszystkich:* "Kfjatus, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny