X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska a ja na twoim miejscu byłabym uparta, i pokazała swojemu, ze nie ma racji, twoja obraza jest uzasadniona, niech zobaczy, że nie ma racji. Zazwyczaj człowiek w nerwach uparcie tkwi z swoim przekonaniu, może z czasem pomyśli, że się myli.

Shagga_80, Muska, kiti lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak sobie dzis was czytam, to na prawde sie ciesze ze mieszkam za granica...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 09:37

Rucia lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole sie witam ;)

u nas świeta ok tylko niestety białe od tesciów jak wracalismy w niedziele to nie moglismy wyjechac śnieg po kolana ;/

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Muska a ja na twoim miejscu byłabym uparta, i pokazała swojemu, ze nie ma racji, twoja obraza jest uzasadniona, niech zobaczy, że nie ma racji. Zazwyczaj człowiek w nerwach uparcie tkwi z swoim przekonaniu, może z czasem pomyśli, że się myli.

Dokładnie! Nie odpuszczaj i tyle...To, że Teściów macie na miejscu to musicie spędzać z Nimi cały wolny czas...Bądź twarda :)

A tymczasem uciekam, bo ja nadal w piżamie a teraz doszło to tego,że Syn każe mi łóżko sprzątnąć :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra wrote:
    Rucia wrote:
    Libra wrote:
    u nas nie było wcale do śmiechu... świąteczne spotkanie rodzinne upłynęło w pochmurno-żałobnej atmosferze... tak to jest jak rodzina presję wywiera i ciągle się wypytuje, kiedy dzidzia będzie...

Libruś ludzie nie mają taktu. Nas pytali o to samo na stypie mojego dziadka. Tylko ja wprost powiedziałam, że poroniłam w październiku 2011 roku, kiedy dziecko będzie i czy w ogóle będzie tego nikt nie wie. Każdy się zamknął.

to u nas było podobnie... najpier śmiech, śmugus dyngus... i pytania cioteczek do mnie i do siostry "kiedy się o dzieci w końcu postaramy?"
    ja to zlałam i odowiedziałam "jak Bóg da"
    ale moja siosra po 3 pytaniu nie wytrzymała, ze łzami powiedziała o laparoskopii i poronieniu... wyszła do drugiego pokoju i się popłakała...
    tyle z świątecznego nastroju zostało...

Mam nadzieję,że cioteczki miały mega wyrzuty sumienia?!

ponoć przez dłuższy czas niezręcznie było i rozmowa się nie kleiła (tak powiedział mój m... bo ja wyszłam za siostrą... i wróciłam jak ona usnęła)

mój m w naszej sprawie powiedział, że my czekamy na kwalifikacje na in vitro... o dziwo jedna z ciotek (najnormalniejsza, która się nigdy nie pyta... i chyba z wdzięczności, bo jak zachorowała na raka, to ja kredyt brałam, by wspomóc jej leczenie) zaoferowała się, że może nas wspomóc finansowo... później już cisza była w tym temacie:)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tymczasowo się odmeldowuję :) Idę prasować.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Jak tak sobie dzis was czytam, to na prawde sie ciesze ze mieszkam za granica...

a gdzie dokładnie siedzisz? jeśli można wiedzieć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 09:42

zbikowa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • natusia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska to smutne co piszesz,bo święta są nie tylko od tkwienia na twardym krześle przy stole ale i od odpoczynku. U mnie jest tak,że jeden dzień u jednych drugi u drugich. Ale nie siedzimy tam cały dzień,bo w pierwsze święto staramy się wieczorem spotkać z przyjaciółmi a na drugi dzień spędzić razem wieczór. Błogie lenistwo razem,jakiś dobry film... Kurcze nie zazdroszczę :(

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    u nas nie było wcale do śmiechu... świąteczne spotkanie rodzinne upłynęło w pochmurno-żałobnej atmosferze... tak to jest jak rodzina presję wywiera i ciągle się wypytuje, kiedy dzidzia będzie...

To już mogłaś nakrzyczeć na nich jak byli w kupie! Ludzie choć nastawieni do nas pozytywnie nie mają wyczucia...brak im empatii...

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    zbikowa wrote:

a gdzie dokładnie siedzisz? jeśli można wiedzieć

w Londynie, a Ty?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koło Liverpoolu

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my w nd bylismy u moich rodzicow, posiedzielismy no i oczywiscie wspomnieli ze latka leca i moze najwyzszy czas pomyslec powazniej ( nikt nie wie ze sie staramy i nic z tego nie wychodzi) zaczelismy rozmawiac o remoncie mieszkania bo moj ojciec zajmuje sie takimi rzeczami- troche popili jak to faceci.Wczoraj bylismy u mojego ale atmosfera beznadziejna bo wujek czyli tesciowej brat w szpitalu ma nowotwor i atmosfera grobowa byla.Nawet obiadu nie bylo ani zadnej gosciny tylko kazdy sobie ... jutro do pracy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    koło Liverpoolu

jak bedziesz chciala wpasc do stolycy to zapraszam na kawe ;)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z wielką chęcią :) dam znać jak będę się wybierać z moim m.

zbikowa lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba u wielu z nas gdyśmy uległy tak mogłyby wyglądać święta, niedziele, dni wolne - u mamy mężczyzny, no bo przecież tam facetom jest wyśmienicie, a nam nie zawsze ;). Ciesze się, że jakoś ostatnio nie miałam takich sytuacji. Choć czasem były. Zawsze staram się jakoś z tego dobrze wybrnąć, nic na siłę, tylko bardziej sposobem i mądrością :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze a nas nikt nie pyta he he
    Ale miny kolegów mojego m. byłyby bezcenne gdyby oznajmił, że będzie ojcem ha ha
    54 zaraz na karku...rozumiecie mój pośpiech i rozdrażnienie?
    Wcale się mu nie dziwię, że się waha ciągle, bo jest odpowiedzialny za naszą rodzinkę...za nasz byt i za naszą przyszłość...nie chcę już drążyć tematu tutaj na temat późnego ojcostwa itd. ale wiadomo o co chodzi...

Także ten cykl już bez anty i do końca roku się staram a później odpuszczam...jest Dominik...nasz ukochany urwis...to szczęście...

kiti, Kfjatus, Blondi22, Rucia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewuszki ja zmykam na trochę idę posprzątać w domku. :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kurcze a nas nikt nie pyta he he
    Ale miny kolegów mojego m. byłyby bezcenne gdyby oznajmił, że będzie ojcem ha ha
    54 zaraz na karku...rozumiecie mój pośpiech i rozdrażnienie?
    Wcale się mu nie dziwię, że się waha ciągle, bo jest odpowiedzialny za naszą rodzinkę...za nasz byt i za naszą przyszłość...nie chcę już drążyć tematu tutaj na temat późnego ojcostwa itd. ale wiadomo o co chodzi...

Także ten cykl już bez anty i do końca roku się staram a później odpuszczam...jest Dominik...nasz ukochany urwis...to szczęście...

twoj ma 54 lata?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem mam ochotę zniknąć po prostu na jakiś czas...ale tak się nie da;-(

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kobitki. Ja wiem jak powinno być i wy wiecie, ale najwyraźniej chłopy tego nie rozumieją.
    No nic, będę twarda i będę jak mantrę powtarzać, że teraz jest dorosły i mamy nową rodzinę, a święta nie polegają na siedzeniu w kupie i nie ruszaniu się poza mieszkanie, tylko na przebywaniu razem, wspólnych posiłkach, no ale można przecież sobie wyjść?!
    No, czytam inne posty i widze że nie tylko u mnie niewesoło było...
    Aż nie chcę komentowac.....
    :(
    Niech ta wiosna w końcu przyjdzie to nam sie wszystkim w głowach poprawi.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 2205 2206 2207 2208 2209 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ