X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że tak spytam... może cos wiecie na ten temat.. bo ja nie mam problemów z higiena ale od kilku dni właściwie od wczoraj czuje swój śluz.. jego zapach, kwasny jak ocet czy coś.. tak mi się skojarzyło..

czy wam w 2 fazie też zapach sluzu się zmienia? nie mam zapalenia, żeby nie było.. ale jak siedzę czy idę siusiu zrobić no to go czuję.. ech:(

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 a do jakiego chodzisz? jeśli mogę wiedzieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka nie mam pojecia..mój śluz jest raczej bezzapachowy...ale ja za to mam go dzis mnostwo...było go pełno dzis na termometrze..przynajmniej nie miałam problemu ze zbadaniem go jaki jest;)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zawsze chodzilam do mezczyzn ginow... a w tamtym miesiacu, przez neta znalazlam kobiete ginekologa, ktora miala wiele pozytywnych opinii jako gin prowadzacy ciaze. I do niej poszlam. I jak ja tylko z daleka zobaczylam na korytarzu, jeszcze nie wiedzac, ze to ona to sie modlilam, zeby to byla ta. No rewelacyjna babka, taka z jajem. I tak jak wczesniej mialam srednie opinie o kobietach ginach, ze niedelikatne itp, tak teraz juz sie tego pozbylam... Bo bylam tez u jednego ginekologa faceta, ktory byl beznadziejny, w gabinecie (prywatnym) przy mnie palil fajki! No szok to byl. A lekarz.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    Tyśka nie mam pojecia..mój śluz jest raczej bezzapachowy...ale ja za to mam go dzis mnostwo...było go pełno dzis na termometrze..przynajmniej nie miałam problemu ze zbadaniem go jaki jest;)

no co do ilości to też miałam dużo, też z termometru patrzyłam, hi hi

Woseba lubi tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę do Owczarka :-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    monisia24 wrote:

no co do ilości to też miałam dużo, też z termometru patrzyłam, hi hi

jak widać termometr ma wiele zastosowań;Pnie tylko mierzenie temp...

zosia-ktosia, klamka lubią tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja spadam bo mój m wróci a ja jeszcze w szlafroku... i znowu nic nie zrobione trzeba się za obiadzik zabrać. Dzięki dziewczyny za wszystko :-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no narazie aneczko. ugotuj pyszny obiadek żeby wieczorem m ci soczyście podziękowal:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 wrote:
    Chodzę do Owczarka :-)

tak myślałam że o tym mówisz wiem lekarz jest naprawdę świetny dobry jest też Osadoski :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ostatnio chciałam zrobić mi już chyba naprawdę wtedy odbiło. W telewizji leci czasem tak późno dość arkana magi czy coś takiego i coś mnie tak ciągnęło żeby zadzwonić i spytać się kiedy maleństwo do nas zawita, kiedy się nam w końcu uda. Na szczęście opanowała się i nie zadzwoniłam potem pomyślałam sobie a co jak by powiedział że nigdy. Wtedy dopiero bym się załamała. Kurcze przecież aż tak zwariować nie mogę. Co za głupia baba zemnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2012, 12:33

• mauysia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    wiecie co ostatnio chciałam zrobić mi już chyba naprawdę wtedy odbiło. W telewizji leci czasem tak późno dość arkana magi czy coś takiego i coś mnie tak ciągnęło żeby zadzwonić i spytać się kiedy maleństwo do nas zawita, kiedy się nam w końcu uda. Na szczęście opanowała się i nie zadzwoniłam potem pomyślałam sobie a co jak by powiedział że nigdy. Wtedy dopiero bym się załamała. Kurcze przecież aż tak zwariować nie mogę. Co za głupia baba zemnie.

Ci "wróżbiarze" mają w umowie zapis, że nie mogą mówić przykrych rzeczy, bo to tylko zmniejszy oglądalność, więc założę się, że NIKT by od nich czegoś takiego nie usłyszał :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

no fakt tomądre by nie było.. NIE WIERZ W TAKIE COŚ. a co gdyby ci powiedziano że za 3 miesiące np będziesz w ciąży? ty byś czekała a jakbys nie była to dopiero byłaby załamka.. weź odpuśc sobie taroty i inne duperele..

zadbajcie o dobrą atmosferę w sypialni i już:)

mauysia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atmosfery to nam nie brakuje w sypialni hehe. wiem wiem że mądre to by nie było i dziękuje Bogu że się w czas opamiętałam. Czekam tylko aż się wredna @ skończy żeby znów móc baraszkować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to akurat tego dnia co mnie chandra taka dopadła jak wredna@ się pojawiła.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to może troszeczke cie to usprawiedliwia, ale tylko troszeczkę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na a ja głupiutka kiedys napisalam do wróżki..jakies 2 lata temu..i mi napisala ze owszem zajde w ciaze..będe miec córeczke..ale to za 5 lat..bo teraz za bardzo sie spinam i blokuje zapłodnienie..i szczerze to mi to cały czas w głowie siedzi..

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mnie nie usprawiedliwia zosiu odbiło mi tego dnia i tyle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    na a ja głupiutka kiedys napisalam do wróżki..jakies 2 lata temu..i mi napisala ze owszem zajde w ciaze..będe miec córeczke..ale to za 5 lat..bo teraz za bardzo sie spinam i blokuje zapłodnienie..i szczerze to mi to cały czas w głowie siedzi..

t tym bardziej się ciesze ze ja tego nie zrobiłam. Bym bardziej sobie zaszkodziła niż polepszyła a tego nie chcę. Dzięki moniu że mnie ostrzegłaś.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala ja kiedys chciałam pójśc do wróżki, pewnie każda kobieta kiedyś ma taką chęć.. z różnych powodów..
    ale mój m mnie ciągle od tego odsuwa, mówi że będę żałować a po co?

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ