X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że tak spytam... może cos wiecie na ten temat.. bo ja nie mam problemów z higiena ale od kilku dni właściwie od wczoraj czuje swój śluz.. jego zapach, kwasny jak ocet czy coś.. tak mi się skojarzyło..

czy wam w 2 fazie też zapach sluzu się zmienia? nie mam zapalenia, żeby nie było.. ale jak siedzę czy idę siusiu zrobić no to go czuję.. ech:(

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 a do jakiego chodzisz? jeśli mogę wiedzieć

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka nie mam pojecia..mój śluz jest raczej bezzapachowy...ale ja za to mam go dzis mnostwo...było go pełno dzis na termometrze..przynajmniej nie miałam problemu ze zbadaniem go jaki jest;)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zawsze chodzilam do mezczyzn ginow... a w tamtym miesiacu, przez neta znalazlam kobiete ginekologa, ktora miala wiele pozytywnych opinii jako gin prowadzacy ciaze. I do niej poszlam. I jak ja tylko z daleka zobaczylam na korytarzu, jeszcze nie wiedzac, ze to ona to sie modlilam, zeby to byla ta. No rewelacyjna babka, taka z jajem. I tak jak wczesniej mialam srednie opinie o kobietach ginach, ze niedelikatne itp, tak teraz juz sie tego pozbylam... Bo bylam tez u jednego ginekologa faceta, ktory byl beznadziejny, w gabinecie (prywatnym) przy mnie palil fajki! No szok to byl. A lekarz.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    Tyśka nie mam pojecia..mój śluz jest raczej bezzapachowy...ale ja za to mam go dzis mnostwo...było go pełno dzis na termometrze..przynajmniej nie miałam problemu ze zbadaniem go jaki jest;)

no co do ilości to też miałam dużo, też z termometru patrzyłam, hi hi

Woseba lubi tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę do Owczarka :-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    monisia24 wrote:

no co do ilości to też miałam dużo, też z termometru patrzyłam, hi hi

jak widać termometr ma wiele zastosowań;Pnie tylko mierzenie temp...

zosia-ktosia, klamka lubią tę wiadomość

• aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja spadam bo mój m wróci a ja jeszcze w szlafroku... i znowu nic nie zrobione trzeba się za obiadzik zabrać. Dzięki dziewczyny za wszystko :-)

zi13skjodn64ui4h.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no narazie aneczko. ugotuj pyszny obiadek żeby wieczorem m ci soczyście podziękowal:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 wrote:
    Chodzę do Owczarka :-)

tak myślałam że o tym mówisz wiem lekarz jest naprawdę świetny dobry jest też Osadoski :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co ostatnio chciałam zrobić mi już chyba naprawdę wtedy odbiło. W telewizji leci czasem tak późno dość arkana magi czy coś takiego i coś mnie tak ciągnęło żeby zadzwonić i spytać się kiedy maleństwo do nas zawita, kiedy się nam w końcu uda. Na szczęście opanowała się i nie zadzwoniłam potem pomyślałam sobie a co jak by powiedział że nigdy. Wtedy dopiero bym się załamała. Kurcze przecież aż tak zwariować nie mogę. Co za głupia baba zemnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2012, 12:33

• mauysia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    wiecie co ostatnio chciałam zrobić mi już chyba naprawdę wtedy odbiło. W telewizji leci czasem tak późno dość arkana magi czy coś takiego i coś mnie tak ciągnęło żeby zadzwonić i spytać się kiedy maleństwo do nas zawita, kiedy się nam w końcu uda. Na szczęście opanowała się i nie zadzwoniłam potem pomyślałam sobie a co jak by powiedział że nigdy. Wtedy dopiero bym się załamała. Kurcze przecież aż tak zwariować nie mogę. Co za głupia baba zemnie.

Ci "wróżbiarze" mają w umowie zapis, że nie mogą mówić przykrych rzeczy, bo to tylko zmniejszy oglądalność, więc założę się, że NIKT by od nich czegoś takiego nie usłyszał :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

no fakt tomądre by nie było.. NIE WIERZ W TAKIE COŚ. a co gdyby ci powiedziano że za 3 miesiące np będziesz w ciąży? ty byś czekała a jakbys nie była to dopiero byłaby załamka.. weź odpuśc sobie taroty i inne duperele..

zadbajcie o dobrą atmosferę w sypialni i już:)

mauysia lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    atmosfery to nam nie brakuje w sypialni hehe. wiem wiem że mądre to by nie było i dziękuje Bogu że się w czas opamiętałam. Czekam tylko aż się wredna @ skończy żeby znów móc baraszkować :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to akurat tego dnia co mnie chandra taka dopadła jak wredna@ się pojawiła.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to może troszeczke cie to usprawiedliwia, ale tylko troszeczkę:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na a ja głupiutka kiedys napisalam do wróżki..jakies 2 lata temu..i mi napisala ze owszem zajde w ciaze..będe miec córeczke..ale to za 5 lat..bo teraz za bardzo sie spinam i blokuje zapłodnienie..i szczerze to mi to cały czas w głowie siedzi..

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic mnie nie usprawiedliwia zosiu odbiło mi tego dnia i tyle :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    na a ja głupiutka kiedys napisalam do wróżki..jakies 2 lata temu..i mi napisala ze owszem zajde w ciaze..będe miec córeczke..ale to za 5 lat..bo teraz za bardzo sie spinam i blokuje zapłodnienie..i szczerze to mi to cały czas w głowie siedzi..

t tym bardziej się ciesze ze ja tego nie zrobiłam. Bym bardziej sobie zaszkodziła niż polepszyła a tego nie chcę. Dzięki moniu że mnie ostrzegłaś.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala ja kiedys chciałam pójśc do wróżki, pewnie każda kobieta kiedyś ma taką chęć.. z różnych powodów..
    ale mój m mnie ciągle od tego odsuwa, mówi że będę żałować a po co?

‹‹ 220 221 222 223 224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ