X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam nie pęknie :D Gin powiedział, ze powinien pęknąć, tak? To się serduszkuj z mężem zamiast się zastanawiać czy pęknie czy nie ;P A że przerośnięty... nie znam się na tym... ale gdyby to było coś xle to gin by powiedział ;)
    Ja zosiu też ufam książkom typu Kuchnia Polska :) Tam są dobre przepisy ;) ale nie mam takiej książki -.-

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dołować mi się tu! Martwieniem się nikt jeszcze nie wpłynął na pęknięcie pęcherzyka (o ile wiem.... ;) !

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam 13.11 :-) tylko teraz nie wiem co robić dzisiaj wyszedł test pozytywny kazał mi robić testy dalej i jak wyjdzie negatyw dopiero wziąć duphaston.. co myślicie kobitki?? zgłupiałam już

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka to rób jak gin kazał:)temp Ci dzis spadła jak na owu wiec trzymam kciuki zeby wszystko było ok :)

Wysłany: 31 października 2012, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje że peknie i będzie ok testuje 13.11 a mój tata ma urodzinki 14 więc prezent by miał super jest juz schorowany bardzo i nie może sie już doczekać wnusi albo wnusia a czeka już 2,5 roku bidulek

zi13skjodn64ui4h.png

Wysłany: 31 października 2012, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki będę wierzyć że będzie dobrze.... zaraz poczytam trochę o tym

zi13skjodn64ui4h.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem szczerze że nigdy nie bylam namonitoringu, nie wiedziałam że pęcherzyk może byc przerośnięty, dopiero po poście Moniki zerknęłam i rzeczywiście.

Woseba, BellaRosa lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    powiem szczerze że nigdy nie bylam namonitoringu, nie wiedziałam że pęcherzyk może byc przerośnięty, dopiero po poście Moniki zerknęłam i rzeczywiście.

no ja tez nie wiedziałam dopoki gin mi tego nie uświadomił...jak widac net jest bardzo przydatny bo niestety ale lekarze nie zawsze nam wszystko mówia..

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 wrote:
    dzięki będę wierzyć że będzie dobrze.... zaraz poczytam trochę o tym

NIE CZYTAJ! :D Zabraniam! :D Bo zwariujesz

mauysia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam i się do czegos przyznam.. nie lubię miec na ciele żadnych krostek itp więc jak sie jakas pojawi to ja od razu zdrapuję. wiem że źle bo czasemm zostaja blizenki.. ale nie o to mi chodzi.. od kilku dni nie wiem dokładnie ilu mam chyba większe ciśnienie krwi albo mniejszą krzepliwość, bo jak sobiwe rano zdrapalam w łóżku i wstałam to miałam aż zacieki, tak leciało z maleńkiej krosteczki.. teraz też coś tam wyhaczyłam i znpwu mi leci i leci.. ej nie podoba mi sie to.. czyżby ciś z moją krwią nie tak?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam kobietki niema co gdybać tylko do dzieła i serduszkować mi tu żeby na koniec cyklu pojawiło się dużo fasolek :)

Woseba, mauysia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee no z krwią pewnie masz wszystko ok :D To Ty Tysiu pisałaś ostatnio, ze pijesz dużo wody tak? To masz odpowiedź :D Krew jest bardziej rozrzedzona i bardziej leci :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Nieeee no z krwią pewnie masz wszystko ok :D To Ty Tysiu pisałaś ostatnio, ze pijesz dużo wody tak? To masz odpowiedź :D Krew jest bardziej rozrzedzona i bardziej leci :D

a no tak, piję jak kobyła jakaś:) to pewnie przez to. dzieki

BellaRosa lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie jest dobrze tylko trafiłaś na bardziej ukrwione miejsce

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisia24 wrote:
    zosia-ktosia wrote:

no ja tez nie wiedziałam dopoki gin mi tego nie uświadomił...jak widac net jest bardzo przydatny bo niestety ale lekarze nie zawsze nam wszystko mówia..

Niby tak, monisiu, ale może być też całkiem odwrotnie: lekarz dał nam pełne i prawdziwe informacje, a my, nie dowierzając mu, przekopujemy net i natykamy się na opinie internautów, które najczęsciej są wyssane z palca. Ale podświadomie łykamy wszystko, co czytamy w necie i martwimy się na zapas. Ja bym więc raczej odradzała czerpanie wiedzy z netu - jednak bardziej ufam lekarzom niż anonimowym internautom...
    Tym bardziej, że Ci, którym nic nie dolega (np. kobitki, którym pękają 28mm pęcherzyki, jeśli już przy tym jesteśmy :) ), nie piszą na forach. Na forach odzywają się głównie te osoby, które mają dany problem zdrowotny. Daje to złudzenie że prawie 100% kobietom nie pękają duże pęcherzyki, a tak naprawdę to te zdrowe siedzą cicho przy kominku w chacie i się nie udzielają w necie ;-)

BellaRosa lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia moze i masz racje ale wiesz nie miałam tu na mysli pierwszego lepszego forum typu kafeteria bo tam to jest kompletne zero..chodziło mi o bardziej profesjonalne poratle i fora:)np.takie gdzie porad udziela lekarz:)

klamka, mauysia lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile lekarzy tyle teorii i opinii. Ja np wczoraj sie dowiedziałam że mozna wymrażać nadżerkę przed ciążą a inni tego kategorycznie zabraniają. I weź bądź tu mądry?

Woseba lubi tę wiadomość

Wysłany: 31 października 2012, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i się naczytałam że może się torbiel zrobić ..... z drugiej strony piszą że to nic że pęcherzyk super i weź tu człowieku nie zwariuj

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2012, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój np twierdzi ze przed ciaza nie powinno sie tam wogóle nic robić co moze powodowac zrosty co utrudnia zajscie w ciaze....

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 października 2012, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczkaaa1985 wrote:
    no i się naczytałam że może się torbiel zrobić ..... z drugiej strony piszą że to nic że pęcherzyk super i weź tu człowieku nie zwariuj

aneczko weź na luz.. uważam że jakby miało sie cos dziać to NAPEWNO by ci gin powiedział. nie martw się. może taka twoja uroda.

mauysia lubi tę wiadomość

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ