plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
oj tam nie pęknie Gin powiedział, ze powinien pęknąć, tak? To się serduszkuj z mężem zamiast się zastanawiać czy pęknie czy nie ;P A że przerośnięty... nie znam się na tym... ale gdyby to było coś xle to gin by powiedział
Ja zosiu też ufam książkom typu Kuchnia Polska Tam są dobre przepisy ale nie mam takiej książki -.- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:powiem szczerze że nigdy nie bylam namonitoringu, nie wiedziałam że pęcherzyk może byc przerośnięty, dopiero po poście Moniki zerknęłam i rzeczywiście.
no ja tez nie wiedziałam dopoki gin mi tego nie uświadomił...jak widac net jest bardzo przydatny bo niestety ale lekarze nie zawsze nam wszystko mówia.. -
powiem wam i się do czegos przyznam.. nie lubię miec na ciele żadnych krostek itp więc jak sie jakas pojawi to ja od razu zdrapuję. wiem że źle bo czasemm zostaja blizenki.. ale nie o to mi chodzi.. od kilku dni nie wiem dokładnie ilu mam chyba większe ciśnienie krwi albo mniejszą krzepliwość, bo jak sobiwe rano zdrapalam w łóżku i wstałam to miałam aż zacieki, tak leciało z maleńkiej krosteczki.. teraz też coś tam wyhaczyłam i znpwu mi leci i leci.. ej nie podoba mi sie to.. czyżby ciś z moją krwią nie tak?
-
BellaRosa wrote:Nieeee no z krwią pewnie masz wszystko ok To Ty Tysiu pisałaś ostatnio, ze pijesz dużo wody tak? To masz odpowiedź Krew jest bardziej rozrzedzona i bardziej leci
a no tak, piję jak kobyła jakaś to pewnie przez to. dziekiBellaRosa lubi tę wiadomość
-
monisia24 wrote:zosia-ktosia wrote:powiem szczerze że nigdy nie bylam namonitoringu, nie wiedziałam że pęcherzyk może byc przerośnięty, dopiero po poście Moniki zerknęłam i rzeczywiście.
no ja tez nie wiedziałam dopoki gin mi tego nie uświadomił...jak widac net jest bardzo przydatny bo niestety ale lekarze nie zawsze nam wszystko mówia..
Niby tak, monisiu, ale może być też całkiem odwrotnie: lekarz dał nam pełne i prawdziwe informacje, a my, nie dowierzając mu, przekopujemy net i natykamy się na opinie internautów, które najczęsciej są wyssane z palca. Ale podświadomie łykamy wszystko, co czytamy w necie i martwimy się na zapas. Ja bym więc raczej odradzała czerpanie wiedzy z netu - jednak bardziej ufam lekarzom niż anonimowym internautom...
Tym bardziej, że Ci, którym nic nie dolega (np. kobitki, którym pękają 28mm pęcherzyki, jeśli już przy tym jesteśmy ), nie piszą na forach. Na forach odzywają się głównie te osoby, które mają dany problem zdrowotny. Daje to złudzenie że prawie 100% kobietom nie pękają duże pęcherzyki, a tak naprawdę to te zdrowe siedzą cicho przy kominku w chacie i się nie udzielają w necieBellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia moze i masz racje ale wiesz nie miałam tu na mysli pierwszego lepszego forum typu kafeteria bo tam to jest kompletne zero..chodziło mi o bardziej profesjonalne poratle i fora:)np.takie gdzie porad udziela lekarz:)
klamka, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aneczkaaa1985 wrote:no i się naczytałam że może się torbiel zrobić ..... z drugiej strony piszą że to nic że pęcherzyk super i weź tu człowieku nie zwariuj
aneczko weź na luz.. uważam że jakby miało sie cos dziać to NAPEWNO by ci gin powiedział. nie martw się. może taka twoja uroda.mauysia lubi tę wiadomość