plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Cześć Ruciu, mała, Dodi, Kfjatus, a-koczku, muzarciu i Effciu!
W końcu udało mi się dobrnąć do ostatniej strony. Nie mieliśmy w firmie z samego rana netu, stąd moje "spóźnienie"
Dodi, piękna betka
Ruciu, to o której DOKŁADNIE mamy koczować przed kompem, żeby poznać Twoje wyniki?
Effciu - też się zastanawiam co z Olą_czeka - może wyjechała na Święta i nie zagląda do kompa... Okaże się.
Ja już jestem po śniadaniu - zupa jarzynowa od teściowej - w ogóle nadal mam megadużego smaka na zupy i zaraz chyba sobie przygrzeję dolewkę
a mówiła coś że wybywa na święta bo ja jej tu nie widuje już jakiś czas?mam nadzieję,że nie długo się odezwie:) -
Effcia28 wrote:cześć dziewczynki:)
Dodi super że ciąża potwierdzona:)gratuluję oficjalnie i głośno
Rucia teraz czekam na info od Ciebie:)
Chyba za długo z Wami nie posiedzę bo coś od kilku dni mnie strasznie mdli,a dziś to już szczególnie:)
hmmm moze coś bedziee...a zreszta siedze cicho narazie
okaże sie -
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Effcia28 wrote:cześć dziewczynki:)
Dodi super że ciąża potwierdzona:)gratuluję oficjalnie i głośno
Rucia teraz czekam na info od Ciebie:)
Chyba za długo z Wami nie posiedzę bo coś od kilku dni mnie strasznie mdli,a dziś to już szczególnie:)
hmmm moze coś bedziee...a zreszta siedze cicho narazie
okaże sie
tak Blondi będzie morze czerwone a potem histeroskopia(jeśli @ przyjdzie punktualnie,bo jak się przesunie to nici zbadania:) -
Ja wiem że ciągle o tych bocianach piszę ale jednak je widziałam bo przeleciały znowu. Także ten rok bedzie cudowny i myśle że owocny bo nie na darmo marzną i lataja u nas a nie w ciepłych krajach
Blondi22, mauysia, gocha04, Shagga_80, Fedra, mala29_, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
No stęskniłam się za WamiJednak pisanie z Wami na "ćwierć etatu" to nie to samo...
A Liberka widzę, że - tak jak zapowiedziała - urlopuje od pisania! Grunt, że nad nami krążysz, Libri!Effcia28, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Aleście naprodukowały- starałam się nadrobić ale pewnie coś przeoczyłam za co z góry przepraszam.
Po pierwsze- Dodi- jeszcze raz serdecznie gratuluje i życze zdrówka i spokojnej ciąży!
Muzarciu- co z tymi tabsami? Odstawiłaś czy nie? Powiem Ci na moim przykładzie, że ja odstawiałam zawsze jak tylko miałam męczące objawy. Przeleciałam kilka tabsów- zaczęło się od Stediril- i te były dla mnie idealne- zero objawów negatywnych, regularny cykl, brak PMS itd. Później je wycofali na jakiś czas więc skoczyłam na Yasmine- tragedia- po dwóch cyklach kolejna zmiana na Diane- również tragedia, kolejne były Cilest- bardzo fajne, zero skutków ubocznych, cykl jak w zegarku (i to dosłownie- @ co 28 dni, w niedziele o 17.00) Tabsy powinno się odstawić po skończeniu opakowania, tak jest najlepiej dla organizmu. Można od nowego cyklu zacząć od razu inne, choć część lekarzy twierdzi, że dobrze odczekać z miesiąc lub dłużej- ale co lekarz to opinia. Ja osobiście uważam, że jeśli coś zdecydowanie negatywnie wpływa na samopoczucie, trzeba to odstawić- ale to moje prywatne zdanie a lekarzem nie jestem
Widziałam też na tapecie temat teściów- eh dziewczyny, faktycznie nie macie za ciekawie. Mnie mój nie ciąga, bo wie, że nie lubię tak daleko jeździć, i nie ma pretensji o to. Z drugiej strony jak już jadę...no wyobraźcie sobie, że nagle wpadacie do miejsca (miasta), w którym nikt nie mówi w Waszym języku (ani polskim ani angielskim), wy rozumiecie zaledwie podstawy, a oni kompletnie nic...to dopiero jest jazda bez trzymankiZa kilka dni właśnie mnie taki wyjazd czeka. Na szczęście wszyscy są do mnie pozytywnie nastawieni, choć na początku obawiali się tego związku- no w końcu Europejka- czyli nic dobrego. Jak będą dzieci to kto wie, czy nie ucieknie z nimi do Europy...oni się nas strasznie boją
Tak jak u nas krążą złe opinie o Arabach, tak wśród Arabów krążą o Europejkach
No i na dzień dobry:
Effcia28, mauysia, Kaja, Blondi22, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, mala29_, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blindi22 ja też mam ten cykl stracony no jestem ciekawa co on mi powie bo wypoczety po urlopie więc coś wynajdzie lub wymyśli
dlaczego stracony ?
a ja dzis bede wiedziła na 100% czy tak oficjalnie sie staramy o córeczke bo narazie to było tak jak by sie trafiła -
nick nieaktualny