X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia fajnie, że jesteś;-)
    561874hhz1c12ps5.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 07:31

Effcia28, Blondi22, mauysia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Ruciu, mała, Dodi, Kfjatus, a-koczku, muzarciu i Effciu!

W końcu udało mi się dobrnąć do ostatniej strony. Nie mieliśmy w firmie z samego rana netu, stąd moje "spóźnienie" :)

Dodi, piękna betka :)
    Ruciu, to o której DOKŁADNIE mamy koczować przed kompem, żeby poznać Twoje wyniki?
    Effciu - też się zastanawiam co z Olą_czeka - może wyjechała na Święta i nie zagląda do kompa... Okaże się.

Ja już jestem po śniadaniu - zupa jarzynowa od teściowej - w ogóle nadal mam megadużego smaka na zupy i zaraz chyba sobie przygrzeję dolewkę :)

a mówiła coś że wybywa na święta bo ja jej tu nie widuje już jakiś czas?mam nadzieję,że nie długo się odezwie:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    cześć dziewczynki:)
    Dodi super że ciąża potwierdzona:)gratuluję oficjalnie i głośno
    Rucia teraz czekam na info od Ciebie:)

Chyba za długo z Wami nie posiedzę bo coś od kilku dni mnie strasznie mdli,a dziś to już szczególnie:)

hmmm moze coś bedziee...a zreszta siedze cicho narazie ;)
    okaże sie ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    483813cnsk3a9xm6.gif
    KOCHAM WAS!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 07:35

mauysia, Blondi22, Effcia28, Fedra, mala29_, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    483813cnsk3a9xm6.gif

jaki śliczny motylek:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Effcia28 wrote:
    cześć dziewczynki:)
    Dodi super że ciąża potwierdzona:)gratuluję oficjalnie i głośno
    Rucia teraz czekam na info od Ciebie:)

Chyba za długo z Wami nie posiedzę bo coś od kilku dni mnie strasznie mdli,a dziś to już szczególnie:)

hmmm moze coś bedziee...a zreszta siedze cicho narazie ;)
    okaże sie ;)

tak Blondi będzie morze czerwone a potem histeroskopia(jeśli @ przyjdzie punktualnie,bo jak się przesunie to nici zbadania:)

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    483813cnsk3a9xm6.gif

super ladny motylek szkoda tylko że za oknem jeszcze ich nie ma

Effcia28 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem że ciągle o tych bocianach piszę ale jednak je widziałam bo przeleciały znowu. Także ten rok bedzie cudowny i myśle że owocny bo nie na darmo marzną i lataja u nas a nie w ciepłych krajach

Blondi22, mauysia, gocha04, Shagga_80, Fedra, mala29_, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole sie witam ;)

młody juz w przedszkolu ;)

Dodi grtauluje oficjalnie super beta;)

Effcia28, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Mauysia fajnie, że jesteś;-)
    561874hhz1c12ps5.gif

No stęskniłam się za Wami :D Jednak pisanie z Wami na "ćwierć etatu" to nie to samo...

A Liberka widzę, że - tak jak zapowiedziała - urlopuje od pisania! Grunt, że nad nami krążysz, Libri!

Effcia28, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne motylki dziś dajecie! Wiosenny klimat mamy - dobrze, że przynajmniej tu!
    W tym tygodniu pogodowego szału u mnie nie będzie... Maksymalnie 4 stopnie... Ale kurde kiedyś musi nastąpić przełamanie, nie ma bata!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blindi22 witam jak gina znalazlas ,kiedy idziesz?

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno od polowy kwietnia ma być ocieplenie

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blindi22 witam jak gina znalazlas ,kiedy idziesz?

narazie nie ide ale gina mam juz na oku;)
    zobacze jak ten cykl bedzie wygladał zawsze bede miala kilka do tylu cyklów i bede miala z czym isc do niego.

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne akcenty ja tam na lotnisku więc nie zaszaleje z misiami ulala

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    187564hv7srq238i.gif

Zostałabym ale chcę zrobić co zaplanowałam sobie...za 27 dni albo szybciej przyjadą goście więc buziam, spadam, pomagajcie mi wirtualnie w tej rewolucji...ach ach...nie przytyłam, nie przytyłam , la la la la! Ale ze mnie wariatka...

Effcia28, Blondi22, Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blindi22 ja też mam ten cykl stracony no jestem ciekawa co on mi powie bo wypoczety po urlopie więc coś wynajdzie lub wymyśli

mhsvanlih0qhtdnx.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Aleście naprodukowały- starałam się nadrobić ale pewnie coś przeoczyłam za co z góry przepraszam.

Po pierwsze- Dodi- jeszcze raz serdecznie gratuluje i życze zdrówka i spokojnej ciąży! :)

Muzarciu- co z tymi tabsami? Odstawiłaś czy nie? Powiem Ci na moim przykładzie, że ja odstawiałam zawsze jak tylko miałam męczące objawy. Przeleciałam kilka tabsów- zaczęło się od Stediril- i te były dla mnie idealne- zero objawów negatywnych, regularny cykl, brak PMS itd. Później je wycofali na jakiś czas więc skoczyłam na Yasmine- tragedia- po dwóch cyklach kolejna zmiana na Diane- również tragedia, kolejne były Cilest- bardzo fajne, zero skutków ubocznych, cykl jak w zegarku (i to dosłownie- @ co 28 dni, w niedziele o 17.00 ;) ) Tabsy powinno się odstawić po skończeniu opakowania, tak jest najlepiej dla organizmu. Można od nowego cyklu zacząć od razu inne, choć część lekarzy twierdzi, że dobrze odczekać z miesiąc lub dłużej- ale co lekarz to opinia. Ja osobiście uważam, że jeśli coś zdecydowanie negatywnie wpływa na samopoczucie, trzeba to odstawić- ale to moje prywatne zdanie a lekarzem nie jestem ;)

Widziałam też na tapecie temat teściów- eh dziewczyny, faktycznie nie macie za ciekawie. Mnie mój nie ciąga, bo wie, że nie lubię tak daleko jeździć, i nie ma pretensji o to. Z drugiej strony jak już jadę...no wyobraźcie sobie, że nagle wpadacie do miejsca (miasta), w którym nikt nie mówi w Waszym języku (ani polskim ani angielskim), wy rozumiecie zaledwie podstawy, a oni kompletnie nic...to dopiero jest jazda bez trzymanki :D Za kilka dni właśnie mnie taki wyjazd czeka. Na szczęście wszyscy są do mnie pozytywnie nastawieni, choć na początku obawiali się tego związku- no w końcu Europejka- czyli nic dobrego. Jak będą dzieci to kto wie, czy nie ucieknie z nimi do Europy...oni się nas strasznie boją ;) Tak jak u nas krążą złe opinie o Arabach, tak wśród Arabów krążą o Europejkach ;)

No i na dzień dobry:
    25384021660039956544270.jpg

Effcia28, mauysia, Kaja, Blondi22, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, mala29_, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blindi22 ja też mam ten cykl stracony no jestem ciekawa co on mi powie bo wypoczety po urlopie więc coś wynajdzie lub wymyśli

dlaczego stracony ?

a ja dzis bede wiedziła na 100% czy tak oficjalnie sie staramy o córeczke bo narazie to było tak jak by sie trafiła ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Effcia ja też chcę na styczeń 2014 ;)!

Też chciałam na 2014 rok :P Ale się nie udało :P

Kfjatus, mala29_, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2225 2226 2227 2228 2229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ