plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Cześć Ruciu, mała, Dodi, Kfjatus, a-koczku, muzarciu i Effciu!
W końcu udało mi się dobrnąć do ostatniej strony. Nie mieliśmy w firmie z samego rana netu, stąd moje "spóźnienie"
Dodi, piękna betka
Ruciu, to o której DOKŁADNIE mamy koczować przed kompem, żeby poznać Twoje wyniki?
Effciu - też się zastanawiam co z Olą_czeka - może wyjechała na Święta i nie zagląda do kompa... Okaże się.
Ja już jestem po śniadaniu - zupa jarzynowa od teściowej - w ogóle nadal mam megadużego smaka na zupy i zaraz chyba sobie przygrzeję dolewkę
a mówiła coś że wybywa na święta bo ja jej tu nie widuje już jakiś czas?mam nadzieję,że nie długo się odezwie:) -
Effcia28 wrote:cześć dziewczynki:)
Dodi super że ciąża potwierdzona:)gratuluję oficjalnie i głośno
Rucia teraz czekam na info od Ciebie:)
Chyba za długo z Wami nie posiedzę bo coś od kilku dni mnie strasznie mdli,a dziś to już szczególnie:)
hmmm moze coś bedziee...a zreszta siedze cicho narazie
okaże sie
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:Effcia28 wrote:cześć dziewczynki:)
Dodi super że ciąża potwierdzona:)gratuluję oficjalnie i głośno
Rucia teraz czekam na info od Ciebie:)
Chyba za długo z Wami nie posiedzę bo coś od kilku dni mnie strasznie mdli,a dziś to już szczególnie:)
hmmm moze coś bedziee...a zreszta siedze cicho narazie
okaże sie
tak Blondi będzie morze czerwone a potem histeroskopia(jeśli @ przyjdzie punktualnie,bo jak się przesunie to nici zbadania:) -
Ja wiem że ciągle o tych bocianach piszę ale jednak je widziałam bo przeleciały znowu. Także ten rok bedzie cudowny i myśle że owocny bo nie na darmo marzną i lataja u nas a nie w ciepłych krajach
Blondi22, mauysia, gocha04, Shagga_80, Fedra, mala29_, Ilona, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
No stęskniłam się za Wami
Jednak pisanie z Wami na "ćwierć etatu" to nie to samo...
A Liberka widzę, że - tak jak zapowiedziała - urlopuje od pisania! Grunt, że nad nami krążysz, Libri!
Effcia28, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Aleście naprodukowały- starałam się nadrobić ale pewnie coś przeoczyłam za co z góry przepraszam.
Po pierwsze- Dodi- jeszcze raz serdecznie gratuluje i życze zdrówka i spokojnej ciąży!
Muzarciu- co z tymi tabsami? Odstawiłaś czy nie? Powiem Ci na moim przykładzie, że ja odstawiałam zawsze jak tylko miałam męczące objawy. Przeleciałam kilka tabsów- zaczęło się od Stediril- i te były dla mnie idealne- zero objawów negatywnych, regularny cykl, brak PMS itd. Później je wycofali na jakiś czas więc skoczyłam na Yasmine- tragedia- po dwóch cyklach kolejna zmiana na Diane- również tragedia, kolejne były Cilest- bardzo fajne, zero skutków ubocznych, cykl jak w zegarku (i to dosłownie- @ co 28 dni, w niedziele o 17.00
) Tabsy powinno się odstawić po skończeniu opakowania, tak jest najlepiej dla organizmu. Można od nowego cyklu zacząć od razu inne, choć część lekarzy twierdzi, że dobrze odczekać z miesiąc lub dłużej- ale co lekarz to opinia. Ja osobiście uważam, że jeśli coś zdecydowanie negatywnie wpływa na samopoczucie, trzeba to odstawić- ale to moje prywatne zdanie a lekarzem nie jestem 
Widziałam też na tapecie temat teściów- eh dziewczyny, faktycznie nie macie za ciekawie. Mnie mój nie ciąga, bo wie, że nie lubię tak daleko jeździć, i nie ma pretensji o to. Z drugiej strony jak już jadę...no wyobraźcie sobie, że nagle wpadacie do miejsca (miasta), w którym nikt nie mówi w Waszym języku (ani polskim ani angielskim), wy rozumiecie zaledwie podstawy, a oni kompletnie nic...to dopiero jest jazda bez trzymanki
Za kilka dni właśnie mnie taki wyjazd czeka. Na szczęście wszyscy są do mnie pozytywnie nastawieni, choć na początku obawiali się tego związku- no w końcu Europejka- czyli nic dobrego. Jak będą dzieci to kto wie, czy nie ucieknie z nimi do Europy...oni się nas strasznie boją
Tak jak u nas krążą złe opinie o Arabach, tak wśród Arabów krążą o Europejkach 
No i na dzień dobry:
Effcia28, mauysia, Kaja, Blondi22, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, mala29_, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blindi22 ja też mam ten cykl stracony no jestem ciekawa co on mi powie bo wypoczety po urlopie więc coś wynajdzie lub wymyśli
dlaczego stracony ?
a ja dzis bede wiedziła na 100% czy tak oficjalnie sie staramy o córeczke bo narazie to było tak jak by sie trafiła
-
nick nieaktualny

[/link]

Ale się nie udało