plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej Libra!!!!!!!
Rucia dostałaś coś?
Ja uciekam zrobić m jakieś śniadanie a potem musi mnie do pracy zawieźć, bo dalej bez auta jestem:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 05:27
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w ten pochmurny poranek, podobno ma dziś spaść 15 cm śniegu - oby się ta prognoza nie sprawdziła!
Dodi tez na Ciebie wczoraj czekałam, ale stwierdziłam w końcu, że jest z pewnością wszystko ok i wymiękłam. Cieszę się, że mała fasolinka albo fasolinek rośnie zdrowo
Chyba czas na kawkę poranną...Dodi lubi tę wiadomość
-
Hej zastanawiam się czy to przywidzenie ale leżę sobie mierzę temperaturkę i co widzę za oknem? Lecą sobie dwa bociany mam nadzieję że to bociany chociaz cyba za wczesnie na nie ale może jakies dwa nadgorliwe przyleciały. Także mam nadzieję ze to dobry znak
Blondi22, gocha04, Fedra, mala29_, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki:)
Dodi super że ciąża potwierdzona:)gratuluję oficjalnie i głośno
Rucia teraz czekam na info od Ciebie:)
Chyba za długo z Wami nie posiedzę bo coś od kilku dni mnie strasznie mdli,a dziś to już szczególnie:)Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na chwilę...
...waga spadła do 129,7 po jednej tabletce...
...za moment drugą tabletkę łyknę i zobaczymy jaka faktyczna jest moja waga...
...nic nie utyłam w sumie z tego co widzę...
...teraz spadek wagi to dla mnie najlepsze co być może ale nie dla super figurki ale dla lepszego funkcjonowania jajników...
...dlatego tak mnie to cieszy...
Dla mnie odchudzanie jest jak dla Was duphaston czy inne wspomagacze...
Effcia już niedługo się przekonamy co w trawie piszczy...może jesteś następna w kolejce do fasolinki?
Ja to mam nastroje, nie ma co!
Czuję się niepewnie ale zrobiłam dobrze, tak myślę...co mi po ciąży jak krążenie nie da rady albo pikawka nie będzie domagać? Nie nie...ja chcę zdrowo...Blondi22, Fedra, mala29_, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Jestem na chwilę...
...waga spadła do 129,7 po jednej tabletce...
...za moment drugą tabletkę łyknę i zobaczymy jaka faktyczna jest moja waga...
...nic nie utyłam w sumie z tego co widzę...
...teraz spadek wagi to dla mnie najlepsze co być może ale nie dla super figurki ale dla lepszego funkcjonowania jajników...
...dlatego tak mnie to cieszy...
Dla mnie odchudzanie jest jak dla Was duphaston czy inne wspomagacze...
Effcia już niedługo się przekonamy co w trawie piszczy...może jesteś następna w kolejce do fasolinki?
Ja to mam nastroje, nie ma co!
Czuję się niepewnie ale zrobiłam dobrze, tak myślę...co mi po ciąży jak krążenie nie da rady albo pikawka nie będzie domagać? Nie nie...ja chcę zdrowo...
och Muzarciu chyba nie:)fasolinka u mnie już nie w tym roku 2013 może zapiszę się na styczeń 2014:) -
Cześć Ruciu, mała, Dodi, Kfjatus, a-koczku, muzarciu i Effciu!
W końcu udało mi się dobrnąć do ostatniej strony. Nie mieliśmy w firmie z samego rana netu, stąd moje "spóźnienie"
Dodi, piękna betka
Ruciu, to o której DOKŁADNIE mamy koczować przed kompem, żeby poznać Twoje wyniki?
Effciu - też się zastanawiam co z Olą_czeka - może wyjechała na Święta i nie zagląda do kompa... Okaże się.
Ja już jestem po śniadaniu - zupa jarzynowa od teściowej - w ogóle nadal mam megadużego smaka na zupy i zaraz chyba sobie przygrzeję dolewkęEffcia28, Blondi22, Rucia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBędą jeszcze wieści...spokojnie...ja rozpoczęłam dokładne obserwacje i od dziś a właściwie od jutra wprowadzam stały rytm dnia...chyba to będzie dla mnie najlepsze...poza tym chciałabym, z największą dokładnością doszorować każdy domowy kącik...za 4 tygodnie przyjeżdża do nas moja mama i wolałabym żeby nic z szafy nie wypadło...no i zacznę od szafy z lekarstwami i suplementami...daty trzeba posprawdzać...co zbędne wyrzucić a co potrzebne zacząć znowu brać...
Bardzo bym chciała, żeby mi się udało coś pozmieniać...oj bardzo bym chciała...Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość