X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał;) Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać:) Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?

Najwięcej na necie siedzę do powrotu Starego hehehe, im mniej wie tym lepiej ;)
    A jutro mam najpierw wizytę z Młodym u Immunologa a potem swoje USG więc jedziemy na wycieczkę do Łodzi na całe popołudnie i wieczór :) Późno wrócimy pewnie :)

Gunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga korzystaj teraz póki jedno, a drugie w brzuszku, bo maluch tak zaraz bajek nie będzie oglądał :-P . Wtedy to internet może być ograniczony :-)

Wiesz...jak Kuba był mały to miałam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo wolnego czasu i co dzień siedziałam na necie do późna - dłużej nawet niż teraz :) Oby Małe też było takie grzeczne :)

AGA 30, Kfjatus, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:
    Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał;) Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać:) Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?

Najwięcej na necie siedzę do powrotu Starego hehehe, im mniej wie tym lepiej ;)
    A jutro mam najpierw wizytę z Młodym u Immunologa a potem swoje USG więc jedziemy na wycieczkę do Łodzi na całe popołudnie i wieczór :) Późno wrócimy pewnie :)

No to jutro odwyk od forum he he!!!!ale ci oczka odpoczną!!!
    Ja to ograniczam neta też jak mój chłopek w domu!!! Jak ma marudzić to wolę odpuścić !!!:-)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzicie jeszcze Dodi? Może niepotrzebnie tu czekamy? Mój co prawda śpi, ale królik się ożywił i bzyczy mi tu z każdej strony, a ja "nie mam czasu" ganiać go po pokoju, hehe

Dodi, mala29_ lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz Dodi pojawiła się znów :) Czekam z wytęsknieniem :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Widzicie jeszcze Dodi? Może niepotrzebnie tu czekamy? Mój co prawda śpi, ale królik się ożywił i bzyczy mi tu z każdej strony, a ja "nie mam czasu" ganiać go po pokoju, hehe

gdzieś na godz. 17-18 dodi jest dopiero!!!

Dodi lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać. Dobrej nocy życzę, tym co śpią to słodkich snów, a tym co się starają, owocnych starań :-) :-*

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Idę spać. Dobrej nocy życzę, tym co śpią to słodkich snów, a tym co się starają, owocnych starań :-) :-*

Dobranocki!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kfjatus wrote:

Dobranoc Kfjatus :)
    Ja właśnie przyniosłam sobie pomarańcze i czekam :P

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nO I GDZIE ONA JEST!!!!:-)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    nO I GDZIE ONA JEST!!!!:-)

Hehehe :)
    Jak skończe tę pomarańczę (a właśnie obrałam drugą połówkę, bo jedna była za mało ;) ) to nie będe miała pretesktu by siedzieć i chyba pójdę do chłopaków położyć się :(
    PS. własnie chiński kalendarz płci wykazał mi,że będę miała dziewczynkę, heheheh

AGA 30, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już dochodzi Dodi jeszcze chwila jeszcze moment!!

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po ch.... tyle pisałyście??????????????????????????????????musiałam nadrobić, ale już ostatnie wpisy odpusciałam

Witam się ponownie :)
    Widzę, że znowu się zaczęło :) koniec świąt, weekend też się skończył i już jedziecie z tym koksem tak, że nadrabianie zajęło mi sporo czasu a po pracy wróciłam dopiero o 20 :/

Muzarciu kochana, nie wiem co Ci powiedzieć w tym temacie, bo po pierwsze to wogóle się na tym nie znam, a po drugie to tak mi Cię szkoda, że te dolegliwości wszystkie tak Cię męczą :/ jedyne co przychodzi mi na myśl, to koniecznie zmiana lekarza, bo tak być kurna nie może... przecież trzeba coś robić w tym kierunku żeby było lepiej a nie na odwrót!

Muska kochana, nie możesz się tak dać... kurde przecież jakiś kompromis musi być... kto to widział, żeby m tak Ci narzucał co masz robić i w tej sytuacji nie masz wogóle własnego zdania. Ja bym sprawę postawiła na ostrzu noża, że albo zrozumie, kto dla niego teraz powinien być ważny i z kim powinien spędzać wolny i świąteczny czas. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia :)

Libruś kurcze jak ja nie cierpiałam takiego głupiego gadania :/ ludzie wogóle nie zastanawiają się nad tym o co pytają, zanim już to zrobią. Przecież takimi głupimi pytaniami czy tekstami naprawdę nie jedną osobę można zranić... Obyście Ty i Twoja siostra nie musiały już wysłuchiwać takich głupot ale cieszyć się w najbliższym czasie, Waszym małym szczęściem ;)

mała, Ty się oszczędzaj kochana... sprzątanie nie zając, nie ucieknie :D

AGA cóż za informacja z tą przyjaciółką, masakra... nie chciałabym być na jej miejscu i mam nadzieję, że się sprawa wyprostuje...

u mnie m to może być uniwersalnie albo mąż albo Marek :)

Ja również dostałam info, że Wosebka usunęła mnie z listy przyjaciółek i zastanawiałam się o co kaman, ale teraz już chyba jasne, że usunęła konto, szkoda... :(

Co się z Wami dzieje dziołchy? wakacje to dopiero będą, więc wtedy sobie odpoczniecie a na razie nie uciekajcie nam stąd :/

No i właściwie najważniejsze - moja Beta HCG to 638 :)):):):):):):):):):) to chyba dobrze skoro 1-10 tc norma 5-22500?

AGGUS fajnie, że jutro jedziesz na USG ;) pewnie wszystko ok i znowu zobaczysz swoją kruszynkę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 21:27

Shagga_80, AGA 30, zbikowa, Gunia, mala29_, Rucia, Blondi22, mauysia, gocha04, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga fajnie! Idealny model rodziny od dawien dawna - starszy chłopczyk i młodsza dziewczynka... Nawet w reklamach TV to widać ;) Wszystko będzie dobrze:)

Ja miałam się urodzić chłopakiem, do porodu rodzice byli o tym przekonani, wtedy co prawda ne wykonywalo się tylko badań USG, nie mówiąc już o innych, ale w połowie ciąży badanie pokazało chłopaka, rodzice zadowoleni bo dwie dziewczyny już mieli... poród... i zonk! Dziewczynka! A miał być Michał, hihihi;)
    Dodi, nie masz serca:P

Dodi, Shagga_80, mala29_ lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekstra super Dodi!!!!!!!!Ostatnie zdanie najważnejsze napisane!!!Ależ się cieszę !!!
    Teraz rośnij betko i fasolko!!!:-):-)

Dodi, Shagga_80, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    i po ch.... tyle pisałyście??????????????????????????????????musiałam nadrobić, ale już ostatnie wpisy odpusciałam

Witam się ponownie :)
    Widzę, że znowu się zaczęło :) koniec świąt, weekend też się skończył i już jedziecie z tym koksem tak, że nadrabianie zajęło mi sporo czasu a po pracy wróciłam dopiero o 20 :/

Muzarciu kochana, nie wiem co Ci powiedzieć w tym temacie, bo po pierwsze to wogóle się na tym nie znam, a po drugie to tak mi Cię szkoda, że te dolegliwości wszystkie tak Cię męczą :/ jedyne co przychodzi mi na myśl, to koniecznie zmiana lekarza, bo tak być kurna nie może... przecież trzeba coś robić w tym kierunku żeby było lepiej a nie na odwrót!

Muska kochana, nie możesz się tak dać... kurde przecież jakiś kompromis musi być... kto to widział, żeby m tak Ci narzucał co masz robić i w tej sytuacji nie masz wogóle własnego zdania. Ja bym sprawę postawiła na ostrzu noża, że albo zrozumie, kto dla niego teraz powinien być ważny i z kim powinien spędzać wolny i świąteczny czas. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia :)

Libruś kurcze jak ja nie cierpiałam takiego głupiego gadania :/ ludzie wogóle nie zastanawiają się nad tym o co pytają, zanim już to zrobią. Przecież takimi głupimi pytaniami czy tekstami naprawdę nie jedną osobę można zranić... Obyście Ty i Twoja siostra nie musiały już wysłuchiwać takich głupot ale cieszyć się w najbliższym czasie, Waszym małym szczęściem ;)

mała, Ty się oszczędzaj kochana... sprzątanie nie zając, nie ucieknie :D

AGA cóż za informacja z tą przyjaciółką, masakra... nie chciałabym być na jej miejscu i mam nadzieję, że się sprawa wyprostuje...

u mnie m to może być uniwersalnie albo mąż albo Marek :)

Ja również dostałam info, że Wosebka usunęła mnie z listy przyjaciółek i zastanawiałam się o co kaman, ale teraz już chyba jasne, że usunęła konto, szkoda... :(

Co się z Wami dzieje dziołchy? wakacje to dopiero będą, więc wtedy sobie odpoczniecie a na razie nie uciekajcie nam stąd :/

No i właściwie najważniejsze - moja Beta HCG to 638 :)):):):):):):):):):) to chyba dobrze skoro 1-10 tc norma 5-22500?

AGGUS fajnie, że jutro jedziesz na USG ;) pewnie wszystko ok i znowu zobaczysz swoją kruszynkę :D

Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ty jesteś okropna!!! Tyle trzymać nas w niepewności :)
    Ale ostatnim zdaniem sprawiłaś,że już nie gniewam się na Ciebie :)
    A co do bety - OCZYWIŚCIE ŻE PIĘKNA BETA, kochana taaaaaaak się cieszę i gratuluję jeszcze raz, już potwierdzonej fasolki :) Kiedy do gina?

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke :) teraz zastanawiam się kiedy uderzyć do gina, żeby było już coś widać ;)

Jakie Wy kochane wogóle jesteście... takie to miłe jak się tu razem cieszymy :*

sorki, że tak Was trzymałam w niepewności, ale jakoś tak zeszło :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 21:30

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke :) teraz zastanawiam się kiedy uderzyć do gina, żeby było już coś widać ;)

2 tygodnie po planowanej @ bedzie coś widać dopiero!!!
    Zmykam dziewczynki wieści super to idę spać!!!
    o jutra laseczki miłej nocki!!!

Dodi, Shagga_80, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Ja zadzwoniłam do mojej ginki jak zrobiłam test i Ona wyliczyła mi,żebym za 3 tyg przyszła, ale coś chyba sama pokręciła (albo tak termin miała) bo wcześniej mówiła,że za 2 tyg żebym przyszła...więc za te już nie całe 2 tyg na bank będzie coś widać :)
    Mówię Ci, zanim ja zaszłam to uważałam,że jak zajdę to ewakuuję się stąd...a tymczasem umieram z ciekawości co u Was i taaaaaaaaaaaaaaaak strasznie się cieszę gdy takie dobre wieści słyszę :)

Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dodi wrote:

2 tygodnie po planowanej @ bedzie coś widać dopiero!!!
    Zmykam dziewczynki wieści super to idę spać!!!
    o jutra laseczki miłej nocki!!!

tak też wstępnie myślałam, więc umówię się na 15.04 i wtedy powinno być ok ;) a 09.04 miałam jechać na tomografię głowy i chyba będę to musiała odwołać :P

Fedra lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2222 2223 2224 2225 2226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ