plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał
Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać
Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?
Najwięcej na necie siedzę do powrotu Starego hehehe, im mniej wie tym lepiej
A jutro mam najpierw wizytę z Młodym u Immunologa a potem swoje USG więc jedziemy na wycieczkę do Łodzi na całe popołudnie i wieczórPóźno wrócimy pewnie
Gunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga korzystaj teraz póki jedno, a drugie w brzuszku, bo maluch tak zaraz bajek nie będzie oglądał
. Wtedy to internet może być ograniczony
Wiesz...jak Kuba był mały to miałam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo wolnego czasu i co dzień siedziałam na necie do późna - dłużej nawet niż terazOby Małe też było takie grzeczne
AGA 30, Kfjatus, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Gunia wrote:Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał
Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać
Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?
Najwięcej na necie siedzę do powrotu Starego hehehe, im mniej wie tym lepiej
A jutro mam najpierw wizytę z Młodym u Immunologa a potem swoje USG więc jedziemy na wycieczkę do Łodzi na całe popołudnie i wieczórPóźno wrócimy pewnie
No to jutro odwyk od forum he he!!!!ale ci oczka odpoczną!!!
Ja to ograniczam neta też jak mój chłopek w domu!!! Jak ma marudzić to wolę odpuścić !!!Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Widzicie jeszcze Dodi? Może niepotrzebnie tu czekamy? Mój co prawda śpi, ale królik się ożywił i bzyczy mi tu z każdej strony, a ja "nie mam czasu" ganiać go po pokoju, hehe
gdzieś na godz. 17-18 dodi jest dopiero!!!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:nO I GDZIE ONA JEST!!!!
Hehehe
Jak skończe tę pomarańczę (a właśnie obrałam drugą połówkę, bo jedna była za mało) to nie będe miała pretesktu by siedzieć i chyba pójdę do chłopaków położyć się
PS. własnie chiński kalendarz płci wykazał mi,że będę miała dziewczynkę, hehehehAGA 30, mala29_, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i po ch.... tyle pisałyście??????????????????????????????????musiałam nadrobić, ale już ostatnie wpisy odpusciałam
Witam się ponownie
Widzę, że znowu się zaczęłokoniec świąt, weekend też się skończył i już jedziecie z tym koksem tak, że nadrabianie zajęło mi sporo czasu a po pracy wróciłam dopiero o 20
Muzarciu kochana, nie wiem co Ci powiedzieć w tym temacie, bo po pierwsze to wogóle się na tym nie znam, a po drugie to tak mi Cię szkoda, że te dolegliwości wszystkie tak Cię męcząjedyne co przychodzi mi na myśl, to koniecznie zmiana lekarza, bo tak być kurna nie może... przecież trzeba coś robić w tym kierunku żeby było lepiej a nie na odwrót!
Muska kochana, nie możesz się tak dać... kurde przecież jakiś kompromis musi być... kto to widział, żeby m tak Ci narzucał co masz robić i w tej sytuacji nie masz wogóle własnego zdania. Ja bym sprawę postawiła na ostrzu noża, że albo zrozumie, kto dla niego teraz powinien być ważny i z kim powinien spędzać wolny i świąteczny czas. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia
Libruś kurcze jak ja nie cierpiałam takiego głupiego gadanialudzie wogóle nie zastanawiają się nad tym o co pytają, zanim już to zrobią. Przecież takimi głupimi pytaniami czy tekstami naprawdę nie jedną osobę można zranić... Obyście Ty i Twoja siostra nie musiały już wysłuchiwać takich głupot ale cieszyć się w najbliższym czasie, Waszym małym szczęściem
mała, Ty się oszczędzaj kochana... sprzątanie nie zając, nie ucieknie
AGA cóż za informacja z tą przyjaciółką, masakra... nie chciałabym być na jej miejscu i mam nadzieję, że się sprawa wyprostuje...
u mnie m to może być uniwersalnie albo mąż albo Marek
Ja również dostałam info, że Wosebka usunęła mnie z listy przyjaciółek i zastanawiałam się o co kaman, ale teraz już chyba jasne, że usunęła konto, szkoda...
Co się z Wami dzieje dziołchy? wakacje to dopiero będą, więc wtedy sobie odpoczniecie a na razie nie uciekajcie nam stąd
No i właściwie najważniejsze - moja Beta HCG to 638)
to chyba dobrze skoro 1-10 tc norma 5-22500?
AGGUS fajnie, że jutro jedziesz na USGpewnie wszystko ok i znowu zobaczysz swoją kruszynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 21:27
Shagga_80, AGA 30, zbikowa, Gunia, mala29_, Rucia, Blondi22, mauysia, gocha04, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga fajnie! Idealny model rodziny od dawien dawna - starszy chłopczyk i młodsza dziewczynka... Nawet w reklamach TV to widać
Wszystko będzie dobrze:)
Ja miałam się urodzić chłopakiem, do porodu rodzice byli o tym przekonani, wtedy co prawda ne wykonywalo się tylko badań USG, nie mówiąc już o innych, ale w połowie ciąży badanie pokazało chłopaka, rodzice zadowoleni bo dwie dziewczyny już mieli... poród... i zonk! Dziewczynka! A miał być Michał, hihihi;)
Dodi, nie masz serca:PDodi, Shagga_80, mala29_ lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:i po ch.... tyle pisałyście??????????????????????????????????musiałam nadrobić, ale już ostatnie wpisy odpusciałam
Witam się ponownie
Widzę, że znowu się zaczęłokoniec świąt, weekend też się skończył i już jedziecie z tym koksem tak, że nadrabianie zajęło mi sporo czasu a po pracy wróciłam dopiero o 20
Muzarciu kochana, nie wiem co Ci powiedzieć w tym temacie, bo po pierwsze to wogóle się na tym nie znam, a po drugie to tak mi Cię szkoda, że te dolegliwości wszystkie tak Cię męcząjedyne co przychodzi mi na myśl, to koniecznie zmiana lekarza, bo tak być kurna nie może... przecież trzeba coś robić w tym kierunku żeby było lepiej a nie na odwrót!
Muska kochana, nie możesz się tak dać... kurde przecież jakiś kompromis musi być... kto to widział, żeby m tak Ci narzucał co masz robić i w tej sytuacji nie masz wogóle własnego zdania. Ja bym sprawę postawiła na ostrzu noża, że albo zrozumie, kto dla niego teraz powinien być ważny i z kim powinien spędzać wolny i świąteczny czas. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia
Libruś kurcze jak ja nie cierpiałam takiego głupiego gadanialudzie wogóle nie zastanawiają się nad tym o co pytają, zanim już to zrobią. Przecież takimi głupimi pytaniami czy tekstami naprawdę nie jedną osobę można zranić... Obyście Ty i Twoja siostra nie musiały już wysłuchiwać takich głupot ale cieszyć się w najbliższym czasie, Waszym małym szczęściem
mała, Ty się oszczędzaj kochana... sprzątanie nie zając, nie ucieknie
AGA cóż za informacja z tą przyjaciółką, masakra... nie chciałabym być na jej miejscu i mam nadzieję, że się sprawa wyprostuje...
u mnie m to może być uniwersalnie albo mąż albo Marek
Ja również dostałam info, że Wosebka usunęła mnie z listy przyjaciółek i zastanawiałam się o co kaman, ale teraz już chyba jasne, że usunęła konto, szkoda...
Co się z Wami dzieje dziołchy? wakacje to dopiero będą, więc wtedy sobie odpoczniecie a na razie nie uciekajcie nam stąd
No i właściwie najważniejsze - moja Beta HCG to 638)
to chyba dobrze skoro 1-10 tc norma 5-22500?
AGGUS fajnie, że jutro jedziesz na USGpewnie wszystko ok i znowu zobaczysz swoją kruszynkę
Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ty jesteś okropna!!! Tyle trzymać nas w niepewności
Ale ostatnim zdaniem sprawiłaś,że już nie gniewam się na Ciebie
A co do bety - OCZYWIŚCIE ŻE PIĘKNA BETA, kochana taaaaaaak się cieszę i gratuluję jeszcze raz, już potwierdzonej fasolkiKiedy do gina?
Dodi lubi tę wiadomość
-
AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke
teraz zastanawiam się kiedy uderzyć do gina, żeby było już coś widać
Jakie Wy kochane wogóle jesteście... takie to miłe jak się tu razem cieszymy :*
sorki, że tak Was trzymałam w niepewności, ale jakoś tak zeszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 21:30
-
nick nieaktualnyDodi wrote:AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke
sorki, że tak Was trzymałam w niepewności, ale jakoś tak zeszło
2 tygodnie po planowanej @ bedzie coś widać dopiero!!!
Zmykam dziewczynki wieści super to idę spać!!!
o jutra laseczki miłej nocki!!!
Dobranocki!!!Dodi, Shagga_80, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke
Ja zadzwoniłam do mojej ginki jak zrobiłam test i Ona wyliczyła mi,żebym za 3 tyg przyszła, ale coś chyba sama pokręciła (albo tak termin miała) bo wcześniej mówiła,że za 2 tyg żebym przyszła...więc za te już nie całe 2 tyg na bank będzie coś widać
Mówię Ci, zanim ja zaszłam to uważałam,że jak zajdę to ewakuuję się stąd...a tymczasem umieram z ciekawości co u Was i taaaaaaaaaaaaaaaak strasznie się cieszę gdy takie dobre wieści słyszęDodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dodi wrote:AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke
2 tygodnie po planowanej @ bedzie coś widać dopiero!!!
Zmykam dziewczynki wieści super to idę spać!!!
o jutra laseczki miłej nocki!!!
Dobranocki!!!
tak też wstępnie myślałam, więc umówię się na 15.04 i wtedy powinno być oka 09.04 miałam jechać na tomografię głowy i chyba będę to musiała odwołać
Fedra lubi tę wiadomość