Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał;) Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać:) Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?

Najwięcej na necie siedzę do powrotu Starego hehehe, im mniej wie tym lepiej ;)
    A jutro mam najpierw wizytę z Młodym u Immunologa a potem swoje USG więc jedziemy na wycieczkę do Łodzi na całe popołudnie i wieczór :) Późno wrócimy pewnie :)

Gunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Shagga korzystaj teraz póki jedno, a drugie w brzuszku, bo maluch tak zaraz bajek nie będzie oglądał :-P . Wtedy to internet może być ograniczony :-)

Wiesz...jak Kuba był mały to miałam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo wolnego czasu i co dzień siedziałam na necie do późna - dłużej nawet niż teraz :) Oby Małe też było takie grzeczne :)

nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:
    Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał;) Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać:) Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?

Najwięcej na necie siedzę do powrotu Starego hehehe, im mniej wie tym lepiej ;)
    A jutro mam najpierw wizytę z Młodym u Immunologa a potem swoje USG więc jedziemy na wycieczkę do Łodzi na całe popołudnie i wieczór :) Późno wrócimy pewnie :)

No to jutro odwyk od forum he he!!!!ale ci oczka odpoczną!!!
    Ja to ograniczam neta też jak mój chłopek w domu!!! Jak ma marudzić to wolę odpuścić !!!:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzicie jeszcze Dodi? Może niepotrzebnie tu czekamy? Mój co prawda śpi, ale królik się ożywił i bzyczy mi tu z każdej strony, a ja "nie mam czasu" ganiać go po pokoju, hehe

Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz Dodi pojawiła się znów :) Czekam z wytęsknieniem :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Widzicie jeszcze Dodi? Może niepotrzebnie tu czekamy? Mój co prawda śpi, ale królik się ożywił i bzyczy mi tu z każdej strony, a ja "nie mam czasu" ganiać go po pokoju, hehe

gdzieś na godz. 17-18 dodi jest dopiero!!!

Dodi lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać. Dobrej nocy życzę, tym co śpią to słodkich snów, a tym co się starają, owocnych starań :-) :-*

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Idę spać. Dobrej nocy życzę, tym co śpią to słodkich snów, a tym co się starają, owocnych starań :-) :-*

Dobranocki!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kfjatus wrote:

Dobranoc Kfjatus :)
    Ja właśnie przyniosłam sobie pomarańcze i czekam :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nO I GDZIE ONA JEST!!!!:-)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    nO I GDZIE ONA JEST!!!!:-)

Hehehe :)
    Jak skończe tę pomarańczę (a właśnie obrałam drugą połówkę, bo jedna była za mało ;) ) to nie będe miała pretesktu by siedzieć i chyba pójdę do chłopaków położyć się :(
    PS. własnie chiński kalendarz płci wykazał mi,że będę miała dziewczynkę, heheheh

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już dochodzi Dodi jeszcze chwila jeszcze moment!!

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i po ch.... tyle pisałyście??????????????????????????????????musiałam nadrobić, ale już ostatnie wpisy odpusciałam

Witam się ponownie :)
    Widzę, że znowu się zaczęło :) koniec świąt, weekend też się skończył i już jedziecie z tym koksem tak, że nadrabianie zajęło mi sporo czasu a po pracy wróciłam dopiero o 20 :/

Muzarciu kochana, nie wiem co Ci powiedzieć w tym temacie, bo po pierwsze to wogóle się na tym nie znam, a po drugie to tak mi Cię szkoda, że te dolegliwości wszystkie tak Cię męczą :/ jedyne co przychodzi mi na myśl, to koniecznie zmiana lekarza, bo tak być kurna nie może... przecież trzeba coś robić w tym kierunku żeby było lepiej a nie na odwrót!

Muska kochana, nie możesz się tak dać... kurde przecież jakiś kompromis musi być... kto to widział, żeby m tak Ci narzucał co masz robić i w tej sytuacji nie masz wogóle własnego zdania. Ja bym sprawę postawiła na ostrzu noża, że albo zrozumie, kto dla niego teraz powinien być ważny i z kim powinien spędzać wolny i świąteczny czas. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia :)

Libruś kurcze jak ja nie cierpiałam takiego głupiego gadania :/ ludzie wogóle nie zastanawiają się nad tym o co pytają, zanim już to zrobią. Przecież takimi głupimi pytaniami czy tekstami naprawdę nie jedną osobę można zranić... Obyście Ty i Twoja siostra nie musiały już wysłuchiwać takich głupot ale cieszyć się w najbliższym czasie, Waszym małym szczęściem ;)

mała, Ty się oszczędzaj kochana... sprzątanie nie zając, nie ucieknie :D

AGA cóż za informacja z tą przyjaciółką, masakra... nie chciałabym być na jej miejscu i mam nadzieję, że się sprawa wyprostuje...

u mnie m to może być uniwersalnie albo mąż albo Marek :)

Ja również dostałam info, że Wosebka usunęła mnie z listy przyjaciółek i zastanawiałam się o co kaman, ale teraz już chyba jasne, że usunęła konto, szkoda... :(

Co się z Wami dzieje dziołchy? wakacje to dopiero będą, więc wtedy sobie odpoczniecie a na razie nie uciekajcie nam stąd :/

No i właściwie najważniejsze - moja Beta HCG to 638 :)):):):):):):):):):) to chyba dobrze skoro 1-10 tc norma 5-22500?

AGGUS fajnie, że jutro jedziesz na USG ;) pewnie wszystko ok i znowu zobaczysz swoją kruszynkę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 21:27

nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, Gunia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Blondi22, mauysia, gocha04, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga fajnie! Idealny model rodziny od dawien dawna - starszy chłopczyk i młodsza dziewczynka... Nawet w reklamach TV to widać ;) Wszystko będzie dobrze:)

Ja miałam się urodzić chłopakiem, do porodu rodzice byli o tym przekonani, wtedy co prawda ne wykonywalo się tylko badań USG, nie mówiąc już o innych, ale w połowie ciąży badanie pokazało chłopaka, rodzice zadowoleni bo dwie dziewczyny już mieli... poród... i zonk! Dziewczynka! A miał być Michał, hihihi;)
    Dodi, nie masz serca:P

Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekstra super Dodi!!!!!!!!Ostatnie zdanie najważnejsze napisane!!!Ależ się cieszę !!!
    Teraz rośnij betko i fasolko!!!:-):-)

Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    i po ch.... tyle pisałyście??????????????????????????????????musiałam nadrobić, ale już ostatnie wpisy odpusciałam

Witam się ponownie :)
    Widzę, że znowu się zaczęło :) koniec świąt, weekend też się skończył i już jedziecie z tym koksem tak, że nadrabianie zajęło mi sporo czasu a po pracy wróciłam dopiero o 20 :/

Muzarciu kochana, nie wiem co Ci powiedzieć w tym temacie, bo po pierwsze to wogóle się na tym nie znam, a po drugie to tak mi Cię szkoda, że te dolegliwości wszystkie tak Cię męczą :/ jedyne co przychodzi mi na myśl, to koniecznie zmiana lekarza, bo tak być kurna nie może... przecież trzeba coś robić w tym kierunku żeby było lepiej a nie na odwrót!

Muska kochana, nie możesz się tak dać... kurde przecież jakiś kompromis musi być... kto to widział, żeby m tak Ci narzucał co masz robić i w tej sytuacji nie masz wogóle własnego zdania. Ja bym sprawę postawiła na ostrzu noża, że albo zrozumie, kto dla niego teraz powinien być ważny i z kim powinien spędzać wolny i świąteczny czas. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia :)

Libruś kurcze jak ja nie cierpiałam takiego głupiego gadania :/ ludzie wogóle nie zastanawiają się nad tym o co pytają, zanim już to zrobią. Przecież takimi głupimi pytaniami czy tekstami naprawdę nie jedną osobę można zranić... Obyście Ty i Twoja siostra nie musiały już wysłuchiwać takich głupot ale cieszyć się w najbliższym czasie, Waszym małym szczęściem ;)

mała, Ty się oszczędzaj kochana... sprzątanie nie zając, nie ucieknie :D

AGA cóż za informacja z tą przyjaciółką, masakra... nie chciałabym być na jej miejscu i mam nadzieję, że się sprawa wyprostuje...

u mnie m to może być uniwersalnie albo mąż albo Marek :)

Ja również dostałam info, że Wosebka usunęła mnie z listy przyjaciółek i zastanawiałam się o co kaman, ale teraz już chyba jasne, że usunęła konto, szkoda... :(

Co się z Wami dzieje dziołchy? wakacje to dopiero będą, więc wtedy sobie odpoczniecie a na razie nie uciekajcie nam stąd :/

No i właściwie najważniejsze - moja Beta HCG to 638 :)):):):):):):):):):) to chyba dobrze skoro 1-10 tc norma 5-22500?

AGGUS fajnie, że jutro jedziesz na USG ;) pewnie wszystko ok i znowu zobaczysz swoją kruszynkę :D

Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ty jesteś okropna!!! Tyle trzymać nas w niepewności :)
    Ale ostatnim zdaniem sprawiłaś,że już nie gniewam się na Ciebie :)
    A co do bety - OCZYWIŚCIE ŻE PIĘKNA BETA, kochana taaaaaaak się cieszę i gratuluję jeszcze raz, już potwierdzonej fasolki :) Kiedy do gina?

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke :) teraz zastanawiam się kiedy uderzyć do gina, żeby było już coś widać ;)

Jakie Wy kochane wogóle jesteście... takie to miłe jak się tu razem cieszymy :*

sorki, że tak Was trzymałam w niepewności, ale jakoś tak zeszło :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 21:30

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke :) teraz zastanawiam się kiedy uderzyć do gina, żeby było już coś widać ;)

2 tygodnie po planowanej @ bedzie coś widać dopiero!!!
    Zmykam dziewczynki wieści super to idę spać!!!
    o jutra laseczki miłej nocki!!!

Dodi, nick nieaktualny, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Ja zadzwoniłam do mojej ginki jak zrobiłam test i Ona wyliczyła mi,żebym za 3 tyg przyszła, ale coś chyba sama pokręciła (albo tak termin miała) bo wcześniej mówiła,że za 2 tyg żebym przyszła...więc za te już nie całe 2 tyg na bank będzie coś widać :)
    Mówię Ci, zanim ja zaszłam to uważałam,że jak zajdę to ewakuuję się stąd...a tymczasem umieram z ciekawości co u Was i taaaaaaaaaaaaaaaak strasznie się cieszę gdy takie dobre wieści słyszę :)

Dodi, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dodi wrote:

2 tygodnie po planowanej @ bedzie coś widać dopiero!!!
    Zmykam dziewczynki wieści super to idę spać!!!
    o jutra laseczki miłej nocki!!!

tak też wstępnie myślałam, więc umówię się na 15.04 i wtedy powinno być ok ;) a 09.04 miałam jechać na tomografię głowy i chyba będę to musiała odwołać :P

Fedra lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2222 2223 2224 2225 2226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ