X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:
    Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan ;) Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
    też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...

Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będę :) Bardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.

Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:
    Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan ;) Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
    też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...

Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będę :) Bardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.

Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju

Trzymajcie kciuki :) Z góry nie dziękuję ;)

Gunia, zbikowa, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:

Jak nie będzie jak musi być dobrze!!!!!!!!:-) Tyle kciuk się trzyma to będzie rewelacyjnie!!"-)

nick nieaktualny, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciągle musze szukać jakiś specjalistów to czytam opinie na necie i myślę,że to coś mówi jednak o lekarzu i tak tez teraz znalazłam tego gina...no nic, nie myślę już więcej, jutro o tej porze będę po :) Tzn po to będe myślę nieco wcześniej, koło 21 :) Ale jutro raczej nie pochwalę się wynikiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja cha że wyniki będą rewelacja jak maluch ma taka mamę to muszą być dobre ;)

Gunia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie miłe słowa :)
    A co do Dodi,to coś czuję,że nie doszła do końca naszych wypocin i poszła sobie :(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą ;)

nick nieaktualny, zbikowa, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzryma nas w niepewności? Wyniki pewnie odbierze jutro i wtedy nam napisze... eeee część dziewczyn miała wyniki po 17.00 dopiero! Jak ja w pracy wysiedzę? Strasznie się przejmuję Wami, bardziej niż swoją rodziną czasem, heh

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi czytała, ale czy nadal czyta to trudno wyczuć :)
    Ja tez wpadłam sprawdzić, co tam się u Was działo podczas mojej nieobecności - troszkę poczytałam :)
    Byłam dziś u rodzinki i bawiłam się z prawie trzyletnim szkrabem, fantastyczny mały mężczyzna: mądry (zna wszystkie literki), słodki (lubi buziaki i przytulanie), nie marudzi (zjada wszystko z talerza), takiego i ja mogłabym mieć :D .

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą ;)

Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !
    Piiiiiiiiiiiiiiiiisz już!!

Kfjatus, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !

No tak całe rodziny w rozsypce, a Dodi dalej nic :P

nick nieaktualny, Gunia, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

nie wytrzymałam i poszłam do kibelka teraz już chwilę wytrzymam ale mój mnie woła na przytulanki ale jak ja sie mam przytulać jak w głowie będe miała tylko myśli o Dodi becie?

DODI NIE KATUJ NAS MIEJ LITOŚĆ!!!

nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wyniki bety musiałam czekać AŻ do 16 (robiąc badanie rano!) a jak słyszę, że niektóre Baby czekają tydzień, czy kilka dni to dla mnie to meeeeeeeeega cierpliwości wymaga :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać :/

Dodi lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać :/

Ja też zbieram się... parę minut poczekam

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja puki mam neta to poczekam bo niewiadomo jak jutro bedzie z nim!!!
    Dodinko pisz już coś!!

nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!

Kurcze no ja ani z Kubą ani teraz nie byłam zmęczona w ciąży, wcześniej - jakieś chyba 3 tyg temu miałam mdłości to wtedy mało się udzielałam, bo siedzenie przy kompie nasilało moje mdłości...teraz nadrabiam :)
    A ostatnio mam wyrzuty sumienia, bo tak wkręciłam się w obserwacje Waszych wykresów, że zamiast bawić się dzieckiem to włączam TV On ogląda setną bajkę na Disney Junior :)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał;) Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać:) Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga korzystaj teraz póki jedno, a drugie w brzuszku, bo maluch tak zaraz bajek nie będzie oglądał :-P . Wtedy to internet może być ograniczony :-)

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2221 2222 2223 2224 2225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ