X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:
    Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan ;) Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
    też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...

Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będę :) Bardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.

Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:
    Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan ;) Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
    też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...

Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będę :) Bardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.

Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju

Trzymajcie kciuki :) Z góry nie dziękuję ;)

Gunia, zbikowa, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Gunia wrote:

Jak nie będzie jak musi być dobrze!!!!!!!!:-) Tyle kciuk się trzyma to będzie rewelacyjnie!!"-)

Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciągle musze szukać jakiś specjalistów to czytam opinie na necie i myślę,że to coś mówi jednak o lekarzu i tak tez teraz znalazłam tego gina...no nic, nie myślę już więcej, jutro o tej porze będę po :) Tzn po to będe myślę nieco wcześniej, koło 21 :) Ale jutro raczej nie pochwalę się wynikiem :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja cha że wyniki będą rewelacja jak maluch ma taka mamę to muszą być dobre ;)

Gunia, Shagga_80, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wszystkie miłe słowa :)
    A co do Dodi,to coś czuję,że nie doszła do końca naszych wypocin i poszła sobie :(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą ;)

AGA 30, zbikowa, Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzryma nas w niepewności? Wyniki pewnie odbierze jutro i wtedy nam napisze... eeee część dziewczyn miała wyniki po 17.00 dopiero! Jak ja w pracy wysiedzę? Strasznie się przejmuję Wami, bardziej niż swoją rodziną czasem, heh

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi czytała, ale czy nadal czyta to trudno wyczuć :)
    Ja tez wpadłam sprawdzić, co tam się u Was działo podczas mojej nieobecności - troszkę poczytałam :)
    Byłam dziś u rodzinki i bawiłam się z prawie trzyletnim szkrabem, fantastyczny mały mężczyzna: mądry (zna wszystkie literki), słodki (lubi buziaki i przytulanie), nie marudzi (zjada wszystko z talerza), takiego i ja mogłabym mieć :D .

Dodi lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą ;)

Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !
    Piiiiiiiiiiiiiiiiisz już!!

Kfjatus, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !

No tak całe rodziny w rozsypce, a Dodi dalej nic :P

Shagga_80, Gunia, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:

nie wytrzymałam i poszłam do kibelka teraz już chwilę wytrzymam ale mój mnie woła na przytulanki ale jak ja sie mam przytulać jak w głowie będe miała tylko myśli o Dodi becie?

DODI NIE KATUJ NAS MIEJ LITOŚĆ!!!

Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wyniki bety musiałam czekać AŻ do 16 (robiąc badanie rano!) a jak słyszę, że niektóre Baby czekają tydzień, czy kilka dni to dla mnie to meeeeeeeeega cierpliwości wymaga :)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać :/

Dodi lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać :/

Ja też zbieram się... parę minut poczekam

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja puki mam neta to poczekam bo niewiadomo jak jutro bedzie z nim!!!
    Dodinko pisz już coś!!

Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!

Kurcze no ja ani z Kubą ani teraz nie byłam zmęczona w ciąży, wcześniej - jakieś chyba 3 tyg temu miałam mdłości to wtedy mało się udzielałam, bo siedzenie przy kompie nasilało moje mdłości...teraz nadrabiam :)
    A ostatnio mam wyrzuty sumienia, bo tak wkręciłam się w obserwacje Waszych wykresów, że zamiast bawić się dzieckiem to włączam TV On ogląda setną bajkę na Disney Junior :)

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał;) Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać:) Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga korzystaj teraz póki jedno, a drugie w brzuszku, bo maluch tak zaraz bajek nie będzie oglądał :-P . Wtedy to internet może być ograniczony :-)

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2221 2222 2223 2224 2225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ