plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Gunia wrote:Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...
Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będęBardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.
Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Shagga_80 wrote:Gunia wrote:Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...
Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będęBardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.
Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju
Trzymajcie kciukiZ góry nie dziękuję
Gunia, zbikowa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Gunia wrote:Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Jak nie będzie jak musi być dobrze!!!!!!!!Tyle kciuk się trzyma to będzie rewelacyjnie!!"-)
Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ciągle musze szukać jakiś specjalistów to czytam opinie na necie i myślę,że to coś mówi jednak o lekarzu i tak tez teraz znalazłam tego gina...no nic, nie myślę już więcej, jutro o tej porze będę po
Tzn po to będe myślę nieco wcześniej, koło 21
Ale jutro raczej nie pochwalę się wynikiem
-
nick nieaktualny
-
Tzryma nas w niepewności? Wyniki pewnie odbierze jutro i wtedy nam napisze... eeee część dziewczyn miała wyniki po 17.00 dopiero! Jak ja w pracy wysiedzę? Strasznie się przejmuję Wami, bardziej niż swoją rodziną czasem, heh
Shagga_80 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dodi czytała, ale czy nadal czyta to trudno wyczuć
Ja tez wpadłam sprawdzić, co tam się u Was działo podczas mojej nieobecności - troszkę poczytałam
Byłam dziś u rodzinki i bawiłam się z prawie trzyletnim szkrabem, fantastyczny mały mężczyzna: mądry (zna wszystkie literki), słodki (lubi buziaki i przytulanie), nie marudzi (zjada wszystko z talerza), takiego i ja mogłabym mieć.
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą
Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !
Piiiiiiiiiiiiiiiiisz już!!Kfjatus, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą
Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !
Piiiiiiiiiiiiiiiiisz już!!
No tak całe rodziny w rozsypce, a Dodi dalej nicShagga_80, Gunia, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą
Piiiiiiiiiiiiiiiiisz już!!
nie wytrzymałam i poszłam do kibelka teraz już chwilę wytrzymam ale mój mnie woła na przytulanki ale jak ja sie mam przytulać jak w głowie będe miała tylko myśli o Dodi becie?
DODI NIE KATUJ NAS MIEJ LITOŚĆ!!!Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać
Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać
Ja też zbieram się... parę minut poczekam -
Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!
Kurcze no ja ani z Kubą ani teraz nie byłam zmęczona w ciąży, wcześniej - jakieś chyba 3 tyg temu miałam mdłości to wtedy mało się udzielałam, bo siedzenie przy kompie nasilało moje mdłości...teraz nadrabiam
A ostatnio mam wyrzuty sumienia, bo tak wkręciłam się w obserwacje Waszych wykresów, że zamiast bawić się dzieckiem to włączam TV On ogląda setną bajkę na Disney Junior -
Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał
Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać
Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...