plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Gunia wrote:Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...
Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będę
Bardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.
Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGunia wrote:Shagga_80 wrote:Gunia wrote:Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...
Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będę
Jestem (jesteśmy wszystkie) dobrej myśli! Tylko się nie denerwuj, to rutynowe badanie, dasz radę, i daj znać jutro, jak ginekolog:) Co prawda to nie moje strony, ale warto wiedzieć, ze są jeszcze porządni lekarze w tym kraju
Trzymajcie kciuki
Z góry nie dziękuję
Gunia, zbikowa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Gunia wrote:Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Jak nie będzie jak musi być dobrze!!!!!!!!
Tyle kciuk się trzyma to będzie rewelacyjnie!!"-)
Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ciągle musze szukać jakiś specjalistów to czytam opinie na necie i myślę,że to coś mówi jednak o lekarzu i tak tez teraz znalazłam tego gina...no nic, nie myślę już więcej, jutro o tej porze będę po
Tzn po to będe myślę nieco wcześniej, koło 21
Ale jutro raczej nie pochwalę się wynikiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tzryma nas w niepewności? Wyniki pewnie odbierze jutro i wtedy nam napisze... eeee część dziewczyn miała wyniki po 17.00 dopiero! Jak ja w pracy wysiedzę? Strasznie się przejmuję Wami, bardziej niż swoją rodziną czasem, heh
Shagga_80 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dodi czytała, ale czy nadal czyta to trudno wyczuć

Ja tez wpadłam sprawdzić, co tam się u Was działo podczas mojej nieobecności - troszkę poczytałam
Byłam dziś u rodzinki i bawiłam się z prawie trzyletnim szkrabem, fantastyczny mały mężczyzna: mądry (zna wszystkie literki), słodki (lubi buziaki i przytulanie), nie marudzi (zjada wszystko z talerza), takiego i ja mogłabym mieć
.
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą

Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !
Piiiiiiiiiiiiiiiiisz już!!
Kfjatus, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą

Dodi, mnie dziecko padło z głową na oparciu łóżka,bo ja zamiast kłaść Go siedzę i czekam na wieści od Ciebie! Fedra zesika się !
No tak całe rodziny w rozsypce, a Dodi dalej nic
Shagga_80, Gunia, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Fedra wrote:ja sie tu chyba zesikam nim ona napisze co u niej więc idę do wc i mam nadzieję ze wieści już będą

nie wytrzymałam i poszłam do kibelka teraz już chwilę wytrzymam ale mój mnie woła na przytulanki ale jak ja sie mam przytulać jak w głowie będe miała tylko myśli o Dodi becie?
DODI NIE KATUJ NAS MIEJ LITOŚĆ!!!
Shagga_80, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać
Dodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnyFedra wrote:nie no trudno idę do łóżka przeczytam info jutro bo nie wiadomo ile Dodi jeszcze zleci i ile rzeczy w między zcasie będzie robić a mój maż nie ma tyle cierpliwości już mnie szantażuje ze idzie spać

Ja też zbieram się... parę minut poczekam -
Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGunia wrote:Shagga, podziwiam Cię. Siedzisz tu co dzień do późna w nocy, mimo wielu obowiązków, a z reguły się słyszy, że kobieta w ciąży to ciągle zmęczona, niewyspana, kładzie się spać "z kurami", ma siłę podnieść się z łóżka "na teleexpress"... Normalnie jesteś Cudna!
Kurcze no ja ani z Kubą ani teraz nie byłam zmęczona w ciąży, wcześniej - jakieś chyba 3 tyg temu miałam mdłości to wtedy mało się udzielałam, bo siedzenie przy kompie nasilało moje mdłości...teraz nadrabiam
A ostatnio mam wyrzuty sumienia, bo tak wkręciłam się w obserwacje Waszych wykresów, że zamiast bawić się dzieckiem to włączam TV On ogląda setną bajkę na Disney Junior
-
Nie martw się, na razie za mocno nie kojarzy, a za pare lat nie będzie pamiętał
Gorzej, jakby Mąż zaczął się fochać
Cóż... internet to głębia (bez dna), tu zawsze można ciekawe informacje znaleźć, np. dobrego lekarza... A na jutrzejsze badania z Synkiem jedziesz?
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...