plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi! Łobuzico!!! Siedzisz od godziny na forum, a my się stresujemy! I matkę narażasz na stresy- Shaggy mam na myśli! I postra trzepnęłaś na pół strony, że pochonęłam go by tylko wyczytać, co z tą Twoją Betą! Niedobra!!! tak się cieszę!!! Gratuluję, trzymaj się, dbaj i siebie, ale i o nas bo stresy niedobre;) Jeeeej mogę iść spać wreszcie! Nie dało się bez tej info!
Dobranoc! Wierzę w to, że Rucia i Ty przełamałyście bessę, czekam na następne dziewczynki!
Shagga_80, Dodi, mala29_, Rucia, Blondi22, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
tutaj to chyba większość dziewczyn bardzo się z sobą zżyła i sporo o sobie wie, więc to nic dziwnego, że wciąż czekamy na bieżące informacje co u której słychać, ale to bardzo miłe
Gunia mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej i wysyp nastąpi już niedługoteraz ja sama czekam na jutrzejsze wyniki Rucieńki naszej
a Wy biedaczki uciekajcie juz spać, bo będę Was miała jutro na sumieniu :{Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 21:38
Shagga_80, Gunia, mala29_, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:AGA 30 wrote:Dodi wrote:AGA ja też bardzo się cieszę i modlę o to, żeby wszystko było ok u mnie i u pozostałych ciężarówek i staraczke
teraz zastanawiam się kiedy uderzyć do gina, żeby było już coś widać
Jakie Wy kochane wogóle jesteście... takie to miłe jak się tu razem cieszymy :*
sorki, że tak Was trzymałam w niepewności, ale jakoś tak zeszło
2 tygodnie po planowanej @ bedzie coś widać dopiero!!!
Zmykam dziewczynki wieści super to idę spać!!!
o jutra laseczki miłej nocki!!!
Dobranocki!!!
tak też wstępnie myślałam, więc umówię się na 15.04 i wtedy powinno być oka 09.04 miałam jechać na tomografię głowy i chyba będę to musiała odwołać
Będzie na bank coś widać jużDodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no w końcu Dodi. Ty to potrafisz trzymać w niepewności człowieka
ale ciesze się że ciąża potwierdzona
nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze
ale superrrrrrrrrrrrrr teraz to życzę Ci z całego serduszka wszystkiego dobrego i życzę nudnej ciąży
Dodi lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala :* teraz ja będę czekała na Wasze pozytywne wieści i mocno będę trzymała kciuki bo myślę, że juz nie długo dam sobie spokój z pracą i będę tu z Wami przesiadywać
zbikowa, mala29_, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:no na mnie to poczekasz sobie trochę ten cykl jest stracony bo jestem chora a w następnych też pewnie nic ale już może październik będzie dla mnie szczęśliwy
mała to ja z Tobą tu poczekamnie ważne ile, ważne by xykl zakończył się pozytywnym efektem :*
mala29_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Dodi - cholero jedna, widzę, że dziewczyny o mało co nie zeszły na zawał
Cześć Mała - Jak się czujesz?
Z moimi wynikami też poczekacie, bo jedziemy dzisiaj z M. na zakupy lodówkowe, po drodze odbiorę wyniki, więc prosze się nie stresowaćDodi, mauysia, Shagga_80, kiti, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ruciu już się o wiele lepiej czuje
ale do końca tygodnia mam zostać w domu. Jedynie mam jeszcze lekki kaszel, katar no i to paskudztwo na ustach nie chce szybko zejść.
A jak ty się czujesz? teraz to będę z wytęsknieniem czekać Ruciu na twoje wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2013, 05:16
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Ruciu już się o wiele lepiej czuje
ale do końca tygodnia mam zostać w domu. Jedynie mam jeszcze lekki kaszel, katar no i to paskudztwo na ustach nie chce szybko zejść.
A jak ty się czujesz? teraz to będę z wytęsknieniem czekać Ruciu na twoje wyniki
Ja się czuje wyśmienicieJedynie strasznie spać mi się chce ( wczoraj zaliczyłam popołudniową dzremkę, i dobudzić się nie mogłam ), i piersi strasznie bolą. Ale ciesze się, bo mam mega apetyt.
Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć dziewczynki
Dodi - cholero jedna, widzę, że dziewczyny o mało co nie zeszły na zawał
Cześć Mała - Jak się czujesz?
Z moimi wynikami też poczekacie, bo jedziemy dzisiaj z M. na zakupy lodówkowe, po drodze odbiorę wyniki, więc prosze się nie stresować
Rucia tyle naskrobalyscie wczoraj, ze zwyczajnie chciałam nadrobić... A ze z jakieś 2h mi to zajęło to faktycznie narazilam kilka osób na szwank;) a może Ty mogłabyś jakiegoś esa komuś podesłać albo mi, jak odbierzesz wynik?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny