X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku jaka cisza tutaj nastała

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    jejku jaka cisza tutaj nastała

Ja czekam na post Dodi :) Mam nadzieję,że pisze Ona właśnie do nas mega posta,więc Jej nie przeszkadzam ;)
    A ja tymczasem poszperałam trochę na stronce tego lekarza do którego jutra jadę...i już chciałabym być po :(

Dodi lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga a do jakiego lekarza jedziesz i jakie badania będziesz miała robione?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Shagga a do jakiego lekarza jedziesz i jakie badania będziesz miała robione?

Jutro mam USG genetyczne u lekarza ginekologa - genetyka.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga na pewno wyjdą badania prawidłowe ja to czuje w kościach dzidzia jest zdrów jak ryba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Shagga na pewno wyjdą badania prawidłowe ja to czuje w kościach dzidzia jest zdrów jak ryba ;)

Mam nadzieję :)
    A i może jutro pokaże co ma między nogami...czytałam opinie o tym lekarzu,ze potrafi w 12 tyg wskazać płeć (i nie pomylić się) :) I choć pewnie tak do końca nie uwierzę jeszcze to zawsze miło byłoby wiedzieć już :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 20:12

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewuszki klade sie spac bo rano pobudka.Na noc nospa rozkurczowa bo cholernie ciagnie mnie wszystko juz wytrzymac nie moge tak fatalnie sie czuje.Zajrze jutro i zdam relacje...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dobra dziewuszki klade sie spac bo rano pobudka.Na noc nospa rozkurczowa bo cholernie ciagnie mnie wszystko juz wytrzymac nie moge tak fatalnie sie czuje.Zajrze jutro i zdam relacje...

Koniecznie pochwal się co tam nowy gin powie.
    Ja czekam na wieści od Dodi, tak więc jak tu jeszcze jesteś kochana to pisz,bo umieram z ciekawości, a chciałabym już iść spać :)

Dodi lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kładź się już sylwiuś i nie męcz się już przy tym kompie a my poczekamy na wieści do jutra :)
    Shagga a co byś chciał żeby teraz się urodziło ? no w sumie to najważniejsze żeby było całe i zdrowe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZABIJE TEN INTERNET!!!:-(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to kładź się już sylwiuś i nie męcz się już przy tym kompie a my poczekamy na wieści do jutra :)
    Shagga a co byś chciał żeby teraz się urodziło ? no w sumie to najważniejsze żeby było całe i zdrowe ;)

Wiesz,do niedawna było mi naprawdę obojętne...teraz oczywiście zdrówko jest nadal najważniejsze ale zaczęło mi się marzyć żebym jednak miała dziewczynkę...sama z 3ma chłopakami w domu mam być :) ? Ale jeśli będzie chłopak to też świat się nie zawali, aż tak bardzo na dziewczynce mi nie zależy :) Stary jest pewien,że będzie chłopiec...ale ja myślę,że On po prostu bardzo chce chłopaka i tak mówi :)

zbikowa lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to buzialki .....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam musiałam krzyknąć sobie bo co chwilę netu nie mam!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

A co masz za internet,że tak Ci go rozłącza? Może to przez pogodę,co?

Dobranoc, Sylwuś :)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to w takim razie trzymam kciuki żeby wszystko było jak w najlepszym porządku jutro :)
    Aguś nie denerwuj się aż tak pamiętaj złość piękności szkodzi :) to tylko złośliwość rzeczy martwych :)
    Dodi chyba sprawdza naszą cierpliwość :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan ;) Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
    też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...

Dodi, Rucia lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    to w takim razie trzymam kciuki żeby wszystko było jak w najlepszym porządku jutro :)
    Aguś nie denerwuj się aż tak pamiętaj złość piękności szkodzi :) to tylko złośliwość rzeczy martwych :)
    Dodi chyba sprawdza naszą cierpliwość :)

Mam nadzieję,że Ona nadal pisze nam coś, a nie poszła sobie :( Bo ja naprawdę czekam teraz tylko na Nią i szłabym lulu..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:

A co masz za internet,że tak Ci go rozłącza? Może to przez pogodę,co?

Dobranoc, Sylwuś :)

Z neti internet i tak już pare dni awaria jest jakaś raz jest raz nie ma !!! Byli dziś coś tam majstrować ale za bardzo nie pomoglo!!
    Chyba swój założę w końcu!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan ;) Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
    też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...

Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będę :) Bardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.

• Gunia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! Dodi chyba nadrabia forum! Dodi, czekamy z niecierpliwością!:) Kiedy wyniki Bety? Udało Ci się je dziś zrobić?

AGA 30, mala29_, Dodi lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
‹‹ 2220 2221 2222 2223 2224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ