plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:jejku jaka cisza tutaj nastała
Ja czekam na post DodiMam nadzieję,że pisze Ona właśnie do nas mega posta,więc Jej nie przeszkadzam
A ja tymczasem poszperałam trochę na stronce tego lekarza do którego jutra jadę...i już chciałabym być po
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Shagga na pewno wyjdą badania prawidłowe ja to czuje w kościach dzidzia jest zdrów jak ryba
Mam nadzieję
A i może jutro pokaże co ma między nogami...czytałam opinie o tym lekarzu,ze potrafi w 12 tyg wskazać płeć (i nie pomylić się)I choć pewnie tak do końca nie uwierzę jeszcze to zawsze miło byłoby wiedzieć już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 20:12
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:dobra dziewuszki klade sie spac bo rano pobudka.Na noc nospa rozkurczowa bo cholernie ciagnie mnie wszystko juz wytrzymac nie moge tak fatalnie sie czuje.Zajrze jutro i zdam relacje...
Koniecznie pochwal się co tam nowy gin powie.
Ja czekam na wieści od Dodi, tak więc jak tu jeszcze jesteś kochana to pisz,bo umieram z ciekawości, a chciałabym już iść spaćDodi lubi tę wiadomość
-
to kładź się już sylwiuś i nie męcz się już przy tym kompie a my poczekamy na wieści do jutra
Shagga a co byś chciał żeby teraz się urodziło ? no w sumie to najważniejsze żeby było całe i zdroweW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:to kładź się już sylwiuś i nie męcz się już przy tym kompie a my poczekamy na wieści do jutra
Shagga a co byś chciał żeby teraz się urodziło ? no w sumie to najważniejsze żeby było całe i zdrowe
Wiesz,do niedawna było mi naprawdę obojętne...teraz oczywiście zdrówko jest nadal najważniejsze ale zaczęło mi się marzyć żebym jednak miała dziewczynkę...sama z 3ma chłopakami w domu mam być? Ale jeśli będzie chłopak to też świat się nie zawali, aż tak bardzo na dziewczynce mi nie zależy
Stary jest pewien,że będzie chłopiec...ale ja myślę,że On po prostu bardzo chce chłopaka i tak mówi
zbikowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to w takim razie trzymam kciuki żeby wszystko było jak w najlepszym porządku jutro
Aguś nie denerwuj się aż tak pamiętaj złość piękności szkodzito tylko złośliwość rzeczy martwych
Dodi chyba sprawdza naszą cierpliwośćDodi lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnymala29_ wrote:to w takim razie trzymam kciuki żeby wszystko było jak w najlepszym porządku jutro
Aguś nie denerwuj się aż tak pamiętaj złość piękności szkodzito tylko złośliwość rzeczy martwych
Dodi chyba sprawdza naszą cierpliwość
Mam nadzieję,że Ona nadal pisze nam coś, a nie poszła sobieBo ja naprawdę czekam teraz tylko na Nią i szłabym lulu..
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:przepraszam musiałam krzyknąć sobie bo co chwilę netu nie mam!!!
A co masz za internet,że tak Ci go rozłącza? Może to przez pogodę,co?
Dobranoc, Sylwuś
Z neti internet i tak już pare dni awaria jest jakaś raz jest raz nie ma !!! Byli dziś coś tam majstrować ale za bardzo nie pomoglo!!
Chyba swój założę w końcu!! -
nick nieaktualnyGunia wrote:Koleżanka z pracy ma dwóch chłopców, 4 i 6 lat, strasznych urwisów, ADHD i do tego rozpuszczone (jak to rodzice-na początku odgadują myśli dzieci, a później się za głowy łapią, co zrobili;)) W trzeciej ciąży powiedziała, że jak się okaże, że chłopak (jej mąż to też niezły mały łobuziak) to skoczy z balkonu, desperacja totalan
Na szczęście dziewczynka - zdrowa i śliczna, i Mama przeszczęśliwa, dzięki córci tyle energii ma, że wszystkich chłopaków godzi i nie daje wejść sobie na głowę, hehe...
też czekam na wieści od Dodi... nie widzę, czy się skrada, ale jeszcze czekam...
Ja w tej chwili tylko w sumie niewiele bardziej chciałabym dziewczynkę bardziej niż chłopca, więc płakać nie będęBardziej schizuję,żeby wszystko było dobrze.